Jump to content

Τροποποιήσεις Ε710 - κωδικοί - Software

gmat
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ρωτησα για το καλωδιο και μου ειπαν πως δεν υπαρχει....

καποιοσ μου ειπε μαλιστα οτι δεν κανει τιποτα...???

τελικα τι να κανω..?

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tritonas2 (29 Απρ. 2004 , 20:32)

ρωτησα για το καλωδιο και μου ειπαν πως δεν υπαρχει....

καποιοσ μου ειπε μαλιστα οτι δεν κανει τιποτα...???

τελικα τι να κανω..?

Kι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω εδώ στη Θεσσαλονίκη. :cry:

Ο φίλος gmat είχε πει ότι χρειαζόμαστε "μισό κιλό καλώδιο Data για την COM1, αυτό με το διακοπτάκι [data] και [d/l]". Επίσης προέτρεπε να ψάξουμε σε μαγαζιά "τρύπες" που αγοράζουν "μεταχειρισμένα" κινητά, μαγαζιά που ξεκλειδώνουν κινητά... Φαντάζομαι αν είσαι στην Αθήνα είναι εύκολο να σου πει από που το πήρε. Τιμή 35Ε.

Αλοίμονο σε μας. :o

Alfa Romeo - La cosa piu bella

Tritonas2 το καλώδιο υπάρχει...αλλά είναι δύσκολο να βρεθεί τονίζω

ότι δεν πρέπει να ζητάτε καλώδιο για Ε710 αλλά για το S300 ή για το

P400 είναι το ίδιο και μας κάνει.

Με το καλώδιο αυτό ακριβώς όπως το περιγράφει και ο φίλος Alfista

μπορείς να κάνεις τα πάντα. Από EASY GPRS για συγχρονισμό του κινητού με το PC μέχρι και την αλλαγή του firmware.

Αξίζει τον κόπο να ψάξεις να το βρεις...πίστεψέ με.

Οσο για το link απλά δεν μπορεί να σηκώσει πολλούς χρήστες

μαζί. Μέχρι 4 ταυτόχρονα. Απλά να δοκιμάζετε σε διαφορετικές ώρες.

Για να κατεβάσετε το firmware που φτιάχνω επισκευτείτε την παρακάτω διεύθυνση

ftp://myphone:myphone@81.86.136.8/myphone

διαβάστε και το README αρχείο.

Υποψιάζομαι ότι στο post δεν λειτουργεί σωστά το link.

Οπότε αν το κάνετε copy από το post και μετά paste στην

Address bar του Internet Eplorer θα δουλέψει.

Μόλις το έκανα και ειναι οκ.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cmcostas (28 Απρ. 2004 , 10:14)

Επίσης τώρα μου ήρθε κάτι που θέλω να αναφέρω στον gmat για το μενού της Vodafone. Όταν έχουμε στη μνήμη σε ένα όνομα 2 τηλέφωνα πχ το ένα κινητό και το άλλο σπίτι όταν μας παίρνουν τηλ. εμφανίζεται μόνο το όνομα και όχι το εικονίδιο από που μας παίρνουν, από το σπίτι ή από το κινητό. Μπορούμε να δώδουμε κάποια λύση σε αυτό ώστε να εμφανίζεται και το εικονίδιο για να ξέρπουμε από που μας καλούν;

file cmcostas h lush pros to paron xwris allages sto software to thlefwnou einai h akolou8h...

Otan exeis mia diplh kataxwrish, gia paradeigma:

cmcostas

210 9527...

6944 5724..

to prwto noumero einai to sta8ero sou kai to deutero to kinhto... apla mpaineis se ka8e noumero kai dhlwneis diaforetiko "caller group".

8a dhmiourgiseis duo diaforetika "caller groups". Ena gia kinhta thlefwna (8a dhlwseis malista kai graphic to thlefwnaki) kai ena gia sta8era thlefwna (dhlwneis graphic spitaki).

Etsi loipon 8a exeis ola ta sta8era thlefwna tou katalogou sou sto ena caller group kai ola ta kinhta sto allo. To apotelesma 8a einai, an cmcostas se kalei apo to spiti... tote 8a emfanizete sto display "cmcostas" kai 8a anabosbhnei ena spitaki kai an se kalei apo to kinhto 8a anabosbhnei ena thlefwnaki.

Kalo kougagio allazontas caller groups se olo to phone book sou file mou. To 3erw oti den einai h kaluterh dunath lush... alla sigoura einai lush gia to problhma sou.

me "agwnistikous" xairethsmous gia ena kalutero paron me tis suskeues mas.

Verdin

Ρίξτε μια ματιά και εδώ, ίσως υπάρχει κάτι που σας ενδιαφέρει:

http://users.panafonet.gr/giannarisd

Συμφωνό με τον Verdin για την λύση με τα εικονίδια στις ομάδες,

αν θέλεις να βλέπεις ποιός σε καλεί και από που στην εξωτερική οθόνη και στην εσωτερική. Βλέπεις τα ίδια εικονίδια.

Η δική μου "λύση" ήταν λίγο παραπλήσια.

Εχω συνηθίσει και ανοιγω το καπάκι για να δω ποιός με καλεί

(ειδικά όταν εχω την φωτογραφία αυτού που με καλεί) για τις

μη προσδιορισμένες κλήσεις (δεν εννοώ αυτές με απόκρυψη)

εχω τραβήξει 5 φωτογραφίες με ανάλυση 128Χ120 από το κινητό

(τις μικρότερες).

Η μία έχει 1 γραφείο, η άλλη 1 σπίτι (αγνωστο αλλά μου άρεσε) και 3

τις εταιρίες (Cosmote Shop, VodaShop, TIM Shop τις ταμπέλες)

Ετσι σε κάθε τηλ του καταλόγου βάζω σαν φωτό αναγνώρισης

βάζω την φωτό του σπιτιού στα σταθερά τηλέφωνα, του γραφείου στα σταθερά των γραφείων και στα κινητά βάζω την ανάλογη φωτό της

εταιρίας στην οποία ανοίκει.

Πρόϋπόθεση να μην ειναι ενεργό το καπάκι.

Ακούγετε πολλύπλοκο αλλα δεν είναι ... και εχει πλάκα.

Kai twra 8a sas pw to megalo mou parapono apo to 710.

Den zhtw apanthsh, apla ta pairnw sto kranio me auto pou sumbainei.

Otan kaneis mia kataxwrish sto phonebook tou 710 me save sthn sim card, h suskeuh den apo8hkeuei xarakthra anagnwrishs caller group sthn sim.

Auto einai terastio problhma gia emena, douleuw monima sto e3wteriko kai exw 5 ari8mous kinhtwn, 2 gia thn ellada kai 3 gia xrhsh sto e3wteriko. se ka8e sim loipon exw diaforetiko phonebook analogws tou endiaferontos tou ari8mou (proswpikoi ari8moi sto personal elliniko noumero, etairika noumera sthn etairikh sundesh, kai diaforetika phonebooks gia to e3wteriko).

ka8e fora loipon pou allazw karta sim sto 710 (gia logous euxristias xrhsimopoiw mono duo suskeues) me to na mhn kanei save sthn sim xarakthra anagnwrishs caller group, xanw ola ta caller groups. Mhdenizontai. Kai auto me tsantizei afantasta dedomenou oti den mporw na diathrisw caller groups stis sim cards mou.

giauto file cmcostas... an oriseis caller groups kai allazeis suxna kartes sthn suskeuh sou... frontise oi ari8moi pou einai kataxwrimenoi sta caller groups na einai save sthn mnhmh ths suskeuhs kai oxi sthn sim card.

tsantismenos afantasta...

Vedin

gmat eixa kero na parakolouthiso ta nea soy eixes dwsei stis arxes ena ftp gia to mot2bin kapos etsi pou legete bika to katevasa alla anigi to cmd command (win Xp) kai klinei kai leei oti einai esfalmeni litourgeia mesa sto cmd command pou to anixa manual giati?

Παιδια ενας φιλος μου εδωσε το καλωδιο του v200 και συνεγάζεται αψογα με το Ε710!!! Αν και δεν εχουν το ιδιο λογισμικο,πηρα τηλ. τη samsung και μου ειπαν να κατευάσω το Manual οθ P400... Ηθελα να ρωτήσω... γινεται τπτ μεσω irda οσον αφορα την αλλαγή menu(στο Optiflash??

Hello μάγκες!

Κατ'αρχήν ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις του Verdin και gmat στο ερώτημά μου. Θα τις εφαρμόσω. Τώρα θέλω να πω και γω ότι πήρα το καλώδιο που είχε μέσα η συσκευασία του ξαδέρφου μου για το V200 και έκανα κανονικότατα και read και flash! Λειτουργεί μια χαρά. Όμως θέλω να τονίσω ότι μάλλον είναι αυτο που ψάχνουμε γιατί έχει στη μέση ενα κουτάκι που γράφει data - d/l. Οπότε αν έχετε κανέναν γνωστο με V200 ρωτήστε τον γιατί μπορεί να το έχει.

Επίσης θέλω να θέσω και ένα άλλο θέμα στο gmat. Έχει ένας φίλος μου το Ε700 και λέω να κάνω ένα read το firmware του έτσι για να υπάρχει γιατί δεν ξέρω αν ξέρετε αλλά δεν έχει καμία σχέση με της Vod. Ξέρω βέβαια ότι αν το περάσω θα χάσω πολλά πράγματα! Και θέλω να θεσω το εξής ερώτημα που μπορεί να είναι και βλακεία. Μπορείς μήπως gmat να πειράξεις αυτό το λογισμικό ώστε να περιέχει flash και video;

:rolleyes: Λοιπον,γι'αυτη τη διαδικασία χρειάζεστε ενα καλώδιο είτε απο s300 ειτε από το v200 (δοκιμασμένο).

;) Προαιρετικα κατευάζετε το εξής manual : http://downloadcenter.samsung.com/downloadfile/ContentsFile.aspx?CttFileID=160206&CDSite=SFC_GR&SiteType=02&VPath=SW/200312/20031229143441578_EasyGPRS_2.1.8.zip&DownloadRoot=http://downloadcenter.samsung.com/content/&ModelName=SGH-P400

για να περνατε εικόνες ηχους απο τον Η/Υ στο κινητό αλλα και να κατευάζετε τις φωτογραφίες που εχετε τραβήξει... Δυστυχώς δν ειναι εφικτο να κατευάσετε στο PC τα βιντεακια ή οποιαδήποτε εικόνα ή ήχο σας έχουν στειλει ή εχετε κατευάσει απο το wap... :happy:

:!: Αλλα Νεα: :worry: Σήμερα λήγει (λογικα) η παρατεταμένη προθεσμία του cosmote για δωρεαν πλοήγηση αλλα και downloading (εκτος του MyCosmos) :(

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣΤΑ ΤΑ ΑΠΩΘΗΚΕΥΜΕΝΑ ΤΗΛ ΣΤΙΝ SIM ΚΑΙ ΧΩΡΙΣΤΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ...ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝ..ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΣΤΑ SMS ..?

Ακομα δεν υπαρχει συγκεκριμένο προγραμα για το Ε710. Οπως αναφερω πιο πανω,για διαχείρηση καποιων δεδομένων (φωτο πχ) του κινητου σου ή τη μεταφορα αρχείων, χρησιμοποιεις προγραματα άλλων κινητών. Θές κατι συγκεκριμένο? :angry:

:up: Στείλτε μου email! :innocent:

Ki allo problhma me toEasy GPRS.

Prospa8w na kanw back up ta phone book mou ston upologisth (se Excel file) kai den mporw. To apotelesma einai ena adeio arxeio to opoio exeo mono ta headers apo ta fields to phonebook alla oxi tis plhrofories. Morw mono na ta perasw back up sto programma alla oxi na ta kanw export. exei kanenas kamia idea?

Verdin

akuros o sunagermos...

molis teleiwsa ta backup apo ta phone books mou.

einai xazomara omws na prepei prwta na kaneis copy to phonebook sto pc kai meta na mporeis na kaneis export to phonebook se arxeio.

tespa... telos kalo ola kala.

sorry pou sas anastatwsa xwris logo.

Verdin

ΕΓΩ ΕΠΑΘΑ ΜΙΑ ΠΛΑΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΞΩΠΝΗΤΙΡΙ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦ.

ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΑΝ ΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟ ΤΗΛ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗ ..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ...

ΠΑΝΤΟΣ ΚΥΜΗΘΗΚΑ ΚΑΛΑ.........

ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡ. EasyGPRS ΟΤΑΝ ΣΥΝΔ. ΤΟ ΤΗΛ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΛ. ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ

ΤΟΥ ΤΗΛ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΟΝΟΜΑ .....ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΣΩΣΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΤΗΛ ΣΤΟ PC....

Το ΜΟΤ2ΒΙΝ είναι DOS πρόγραμμα, για να μετατρέψεις ένα SRE file σε ΒΙΝ το μόνο που κένεις είναι drag-drop το SRE file πάνω στο εικόνίδιο του ΜΟΤ2ΒΙΝ και σε λίγο στον ίδιο φάκελλο΄με το SRE θα έχεις και το BIN.

Το OPTIFLASH δεν μπορεί να λειτουργήσει μς τις IRDA για τον απλό λόγο ότι το κινητό είναι σβηστό όταν του κάνουμε READ ή FLASH.

Θέλεις το καλώδιο για την COM1 του PC.

Φιλε cmcostas, το Ε700 και το Ε710 όσο και να μοιάζουν ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ιδια.

Το hardware είναι διαφορετικό. Δεν μπορείς να βάλεις το firmware του ενός στο άλλο. Ασυμβατώτιτα χαρακτήρων χε χε χεεε.

Αν θέλεις μπορείς να βάλεις στο Ε710 το firmware Κ4 του Ε715 αλλά διάβασε προσεκτικά όσα έχω γράψει πριν για αυτό. Κάτι κερδίζεις κάτι χάνεις. It's up to you.

Φίλε Tritonas2, για να μην σε ξαναπάρει ο ύπνος με το κινητό κλειστό

και δεν χτυπήσει το ξυπνητίρι. Πήγαινε στις ρυθμίσεις για το ξυπνητήρι και στην επιλογή 5] κάνε ενεργοποίηση. Τότε μόνο με κλειστό το κινητό

χτυπάει το ξυονητήρι. (Πάντως στην θέση σου δεν θα το έκανα...καληνύχτα χα χα χαααααα)

Ok gmat!

Τώρα στην καινούργια έκδοση που ετοιμάζεις τι προσπαθείς να αλλάξεις; Πότε πιστεύεις ότι θα είναι έτοιμη;

Πάντως εγώ κατέβασα την 1.1 και είμαι ευχαριστημένος αρκετά. Τώρα κατεβάζω και ένα άλλο firmware από την mobile - universe για να το δοκιμάσω.

Θέλω να σου προτείνω αν μπορείς στη καινούργια έκδοση να αλλάξεις όλους τους ήχους και από τα sms, και να προσθέσεις και καμία εικόνα πίσω από το μενού όπως περίπου είναι τα themes στην ericsson.

Τα βιντεάκια και τα κόκκινα πως πάνε;

ΦΙΛΕ gmat ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦ...

ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΥΡΙΣΚΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ...

ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ.......ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΑΘΩ.

ΑΝ ΘΕΣ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΩΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΟ firmware ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ( ΑΣΧΕΤΟΣ ) ΜΗΝ ΧΑΘΩ.ΧΕ ΧΕ ΧΕ

Εχω ανεβάσει την version 1.1e όπως

λέει και το όνομα η version 1.1a, 1.1b, 1.1c, 1.1d

δεν τις ανέβασα γιατί έβρισκα το ένα μετά το άλλο

και έκανα απανωτές αλλαγές.

Συνήθως από την μια version στην άλλη θέλω περίπου μια

βδομάδα (δεν ασχολούμε και κάθε μέρα, δεν υπάρχει χρόνος).

Εχουν γίνει πολλές αλλαγές.

Τα βασικά που μου μένουν είναι:

Το μενου σε όλες τις μορφές (σελίδα και μπάρα)

και από κάποια σημεία τα κοκκινάκια.

Τα video θα μείνουν εκεί που είναι θέλουν πολύ ψάξιμο και θα

ασχοληθώ μαζί τους τελευταία.

Οσο για τα ενσωματωμένα ringtones πείτε ποιά δεν σας αρέσουν ώστε

να βάλω κάποια άλλα.

Από τους ήχους των SMS και MMS επίσης ποιούς να αλλάξω.

Περιμένω.......κάντε σύντομα ώστα να είναι στην επόμενη version.