myst Δημ. April 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2004 Φιλε gmat ευχαριστω που ασχολεισαι τοσο με το E710 ο λογος που δεν το δοκιμασα ειναι επειδη δεν εχω ιδεα σχετικη και περιμενω να τελειωσεις το εργο ολοκληρωτικα ωστε να σε ρωτησω για τα βασικα.οσο αναφορα ενα καλο animation gia na antikatasthseis ths vodafone θα ψαξω καποιο και αν σ αρεσει θα χαρω να εχω κατι δικο μου ( κλοπη_write ) αυτο το τελιο πραγμα που πασ να κανεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmat Δημ. April 16, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2004 Χαίρομαι όταν βλέπω και άλλους από το forum να θέλουν να συμβάλουν στην δημιουργία του δικού μας firmware. Κάθε πρόταση και συμβούλή αποδεκτή. Επίσεις και ιδέες αλλά και υλικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το firmware ευπρόσδεκτο και αυτό. Είναι πολύ δύσκολο και κουραστικό να το κάνω μόνος μου. Γι' αυτό και θέλει τόσο χρόνο. Παράθεση Για να κατεβάσετε το firmware που φτιάχνω επισκευτείτε την παρακάτω διεύθυνση ftp://myphone:myphone@81.86.136.8/myphone διαβάστε και το README αρχείο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArGy-mObiLe Δημ. April 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2004 anastasi epitelous boro kai egw na miliso tnx to team tou site! lipon file gmat to pedi poy milame meso e-mail argyrissssss@blalblalbla den moy les to firmware pos to kaneis pos allazeis ola afta poy mas anafereis? exei kapio studio? h me programatismo? oti kai na einai kali douleia einai bravo sou! :) Παράθεση http://www.take0n.com/argy/4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmat Δημ. April 19, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2004 Καλώς τον Αργύρη, πως από δω??? :D Δεν έχω στούντιο, χρησιμοποιώ όλα τα tools που έχω βρει και "μπαίνω" μέσα στο firmware και όπου μπορώ του αλλάζω τα φώτα και το ξανασυναρμολογώ με τα δικά μου κομμάτια μέσα. Θέλει πολύ υπομονή και χρόνο.....αυτά τα δύο είναι από τα must to have. Θέλω σχόλια από όσους έχουν δοκιμάσει το firmware...δεν δέχομαι ότι είναι ΤΟΣΟ τέλειο που να μην χρειάζεται μια αλλαγή ή μια βελτίωση. Αντε να σας δω..... Παράθεση Για να κατεβάσετε το firmware που φτιάχνω επισκευτείτε την παρακάτω διεύθυνση ftp://myphone:myphone@81.86.136.8/myphone διαβάστε και το README αρχείο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisa05 Δημ. April 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2004 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ GIF ΣΤΟ Ε-710 ; ΕΧΩ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Η VODAFON ΣΕ ΘΥΡΑ USB. Παράθεση manolisa05 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myst Δημ. April 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2004 gmat otan oloklhrothei h douleia sou osoi xrhsimopoihsoume to firmware sou tha se kerasoume polla xydia:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmat Δημ. April 20, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2004 Θα ήθελα να σε βοηθήσω αλλά δεν μου λέει πολλά αυτό που ρωτάς. 1] Το EASY GPRS της SAMSUNG (πρόγραμμα) το έχεις ? 2] Οταν λες GIF εικόνες εννοείς απλές εικόνες ή animated? Βοήθαμε να σε βοηθήσω :confused: myst ευχαριστώ για την "προσφορά" αν αλλά λάβω υπ'οψιν, τον αριθμό των Ε710 που θα έχουν το firmware το δικό μου και τον αντιστοιχίσω σε "ξύδια" .....στο τέλος με βλέπω ΤΟΥΡΣΙ :lol: Παράθεση Για να κατεβάσετε το firmware που φτιάχνω επισκευτείτε την παρακάτω διεύθυνση ftp://myphone:myphone@81.86.136.8/myphone διαβάστε και το README αρχείο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmat Δημ. April 21, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2004 Τελικά απαιτεί πολύ δουλιά η αλλαγή του firmware της VODA σε ένα κάπως ποιό αποδεκτό. Εχει πολλά μπιχλιμπίδια και μάλιστα καλά κρυμένα.... Εχω ζαλιστεί με όλα αυτά ... αλλά που θα μου πάει... χρόνο θέλει (κάτι που δεν έχω και άφθονο). Ααααχ.....υπομονή φιλαράκια ... κοντεύει. Παράθεση Για να κατεβάσετε το firmware που φτιάχνω επισκευτείτε την παρακάτω διεύθυνση ftp://myphone:myphone@81.86.136.8/myphone διαβάστε και το README αρχείο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArGy-mObiLe Δημ. April 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2004 ok gmt egw to perimenw na erthi ama den erthi mexri to savvato tha paw na valo fotia tin vodafone! sto entometaxi ta exw ola etima kalodia software firmware ama erthi to kinito tin exei katsi mono afto moy lypei tha to ftiaxo kala tin gouna toy :P gmat kai pos vgazeis akri ? ti kodika exei? san to optiflash me aritmous kai gramata? den einai opos oles h gloses programatismou? me directory gia ta icons kai ta pics kai tetia ? gia diefkolinsi? me liga logia na kaneis source code na allazeis mono ta pics kai ta directory...... Παράθεση http://www.take0n.com/argy/4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisa05 Δημ. April 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2004 gmat ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ SAMSUNG ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ UPDATE ΑΠΟ ΤΟ INTERNET.GIF ΕΙΚΟΝΕΣ ANIMATED.ΣΕ MMS ΤΙΣ ΒΛΕΠΩ.ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΕΒΑΣΩ ΑΠΟ ΤΟ P/C ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Παράθεση manolisa05 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmat Δημ. April 22, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2004 Λοιπόν για να περάσεις GIG animated εικόνες στο Ε710 κάνε το εξείς: 1] τρέξε το GIF στο PC. Το βλέπεις; 2] Με το EASY GPRS δοκίμασε να το ανεβάσεις σαν φωτογραφία και όχι σαν GIF. 3] υπάρχουν περιορισμοί α) δεν πρέπει να ξεπερνάει συγκεκριμένο μέγεθος αρχείου β) συνήθως GIF με πολλά καρέ δεν ανεβαίνου (με 4 καρέ και χαμηλή ανάλυση τα πάει μια χαρά) 4] Αν μπορείς να επέμβεις στα GIF δοκίμασε διάφορους τρόπους ανακατασκευής του GIF Ξέρω ότι είναι σπατικό..... Αν θέλεις βάλε σε μια επισύναψη ενα GIF που εχεις,δοκιμαστικά, να δω αν μπορώ να κάνω κάτι. Παράθεση Για να κατεβάσετε το firmware που φτιάχνω επισκευτείτε την παρακάτω διεύθυνση ftp://myphone:myphone@81.86.136.8/myphone διαβάστε και το README αρχείο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisa05 Δημ. April 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2004 ΟΚ.ΘΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ Παράθεση manolisa05 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmcostas Δημ. April 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2004 Γεια σας παιδιά! Είμαι ένα νέο μέλος του myphone! Κατ'αρχήν θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον φίλο gmat για την μεγάλη προσπάθεια που κάνει! Είμαι και γω κάτοχος του Ε710 και θέλω και εγώ να αλλάξω αυτό το απαίσιο μενού. Όμως θα ήθελα να κάνω μερικές ερώτήσεις στον μελλοντικό σωτήρα μας αν δεν ενοχλώ! α) Με το νέο μενού θα έχουμε πρόσβαση στο Vod live; Όχι οτι με ενδιαφέρει και πολύ!!!! Απλά ρωτάω! β) Σε τι γλώσσα θα είναι το μενού; γ)Οι foto που βγάζουμε θα μπορούν πλέον να πιάνουν όλη την οθόνη σαν φόντο; Έχω και άλλες αλλά δεν τις θυμάμαι τώρα! Επίσης επειδή δεν ξέρω πολλά απο optiflash, είχα διαβάσει το μάθημα λίγες σελίδες παραπάνω για το πως φλασάρουμε το μενού που υπάρχει τώρα, αλλά δεν έχω ιδέα για το πώς περνάμε το καινούργιο! Ακόμα ενα τέτοιο μάθημα, αν είναι εύκολο, θα μας κάνει καλό!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carg60 Δημ. April 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2004 Agapite gmat, kai egw eimai enas idioktitis enos E710 kai exw spastei apistefta me to menu ths Vodafone kai perimenw pws kai pws na teleiwseis to new firmware sou gia to balw sto kinhto mou. Psaxnodas sto internet gia alla logismika epesa panw se ena kseno forum pou exoun allaxei to firmware sto E715 kai to exoun kanei polu wraio. kanw post to adress gia na pareis idees --> http://www.howardforums.com/archive/topic/341152-1.html Exoun ftiaksei poly omorfo menu XP style!!! kai exoun polu wraia icon apo windows, aksizei mia volta na to deis. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfista Δημ. April 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2004 Egw giati den vrika akoma kalwdio kai spazomai??? :cry: To exei vrei kanenas sti Thessaloniki? Pleon pera apo to menu mou ti spane entona ta videakia pou ta travas gia na anagkasteis na ta sviseis meta apo ligo. :mad: Kamia lysi ston orizonta??? Παράθεση Alfa Romeo - La cosa piu bella Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmat Δημ. April 23, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2004 CMCOSTAS 1] Με το νέο Firmware και όχι μόνο νέο μενού έχουμε κανονικά πρόσβαση στο VODAFONE LIVE και επιτέλους μπορούμε να έχουμε και MMS. 2] Για το μενού επιλέγεις εσύ την γλώσσα που θα χρησιμοποιήσεις δεν έχω αφαιρέσει καμία. Βέβαια οθόνες που γράφουν αγγλικά ακόμη και αν έχεις επιλέξει ελληνικά, θα είναι στα ελληνικά. 3] Η οθόνη διστυχώς δεν επιτρέπει φόντο σε όλη της την έκταση. ----------------------------------------------------------------------------- CARG60 Καλώς ήρθες στο club των βασανισμένων της Vodafone. :rolleyes: To E715 το είδα και γω. Δοκίμασα και έβαλα το firmware Κ4 του Ε715 στο Ε710. Δουλεύει τέλεια. Εχει όμορφό μενού, καλύτερη λειτουργικότητα στα πλήκτρα. Αλλά Δεν έχει καλό σήμα.Το χάνει πολύ εύκολα. Τρώει έυκολα την μπαταρία (1ημέρα) Δεν έχει video. Ετσι ξαναγύρισα στο δικό μου firmware. Οσον αφορά τα εικονίδια XP που έχεις δει σε άλλο site, θα συμφωνήσω μαζί σου ότι είναι μια καλή προσπάθεια αλλά σταματάει εκεί. Μόνο στα συγκεκριμένα εικονίδια. Η δική μου προσπάθεια επεκτείνεται σε όλο το firmware και σε ότιδήποτε μπορεί να αλλαχθεί. Προσπαθώ να κάνω ένα firmware αποκλειστικά για μας και τελείως διαφορετικό από τα άλλα. Να μην μοιάζει με κανένα. Δεν θα αντιγράψω τις ιδέες κάποιου άλλου, αλλά όποιος θέλει αντιγράφει τις δικές μου. -------------------------------------------------------------------- Μια σύντομη αναφορά στις αλλαγές που έχουν γίνει... 1] Το animation όταν φορτώνει το κινητό σβηστό, η απαίσια κόκκινη μπαταρία έφυγε και στην θέση της είναι μια μπλέ σε μπλε φόντο. 2] Το μενού με εικονίδια (μενού πλέγμα) 3] Το ημερολόγιο γράφει τους μήνες στα Ελληνικά 4] Το animation εισερχόμενης άγνωστης κλήσης 5] Η Java οθόνη όταν πάμε να παίξουμε games 6] Η Java οθόνη όταν φεύγουμε από τα games 7] Η οθόνη όταν πάμε να παίξουμε ένα Video 8] Η κόκκινη μπάρα όταν συνδεόμαστε στο GPRS έγινε μπλε 9] Το ρολόι στην εξωτερική οθόνη έχει το σήμα μου [@] για να καταλαβένεται ποιό firmware έχετε στο Ε710 10] Κάποιες από τις standard φωτογραφίες έχουν αλλάξει.Εβαλα άλλες. 11] Κάποια από τα standard animations έχουν αλλάξει (μπάλες και χορευτής) είναι και κάποια άλλα τα οποία τώρα δεν θυμάμαι.... Αυτή την στιμή το firmware που εχω ετοιμάσει και λειτουργεί κανονικότητα είναι στην version 1.1 Οποιος θέλει μπορεί να το κατεβάσει...... Δεν χαλάει τίποτα στο κινητό ούτε του αφαιρεί δυνατότητες. Ελπίζω η 1.2 να είναι ποιό ολοκληρωμένη και να ακολουθήσει η τελική version. Λίγο πολύ δηλαδή περιμένετε άλλες 2 version. Αλλά θα ήθελα κάποιος να κατεβάσει και να βάλει την 1.1 για να μου πει αν χρειάζεται να αλλάξω κάτι πριν προχωρήσω παρακάτω γιατί μετά θα πρέπει να γυρίσω πίσω και θα χάσουμε πολύτιμο χρόνο. Ελπίζω στην συνεργασία σας...... Παράθεση Για να κατεβάσετε το firmware που φτιάχνω επισκευτείτε την παρακάτω διεύθυνση ftp://myphone:myphone@81.86.136.8/myphone διαβάστε και το README αρχείο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Verdin Δημ. April 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2004 Pisteuw oti kai egw me thnn seira mou prepei na prosferw kati mikro se authn thn parea. Mexri stigmhs apla roufaw plhrofories kai den prosfera tipota... Arxizw loipon apo shmera na stelnw ringtones me vibration... upomonh giati exw ftia3ei polla (gurw sta 50). Kalh sas diaskedash... H paragwgh den teleiwse akoma... 8a anebasw kai alla ringtones gia ola ta gousta. 8a h8ela na mporousa na prosferw kati parapanw alla dustuxws kai o xronos mou den einai arketos alla kai ta mesa pou dia8etw. Oloi mazi gia ena kalutero thlefwnaki. Auto pou mou thn spaei einai pou den mporw na alla3w ringtone sta SMSs... polu 8a to h8ela. Isws exei sxediasei perissotera ringtones gia SMS o Gmat sto diko tou firmware.ringtones1.zip Παράθεση Ρίξτε μια ματιά και εδώ, ίσως υπάρχει κάτι που σας ενδιαφέρει: http://users.panafonet.gr/giannarisd Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmcostas Δημ. April 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2004 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου gmat! Από που μπορούμε να κατεβάσουμε το firmware (version 1.1); Σε πόσο καιρό πιστεύεις ότι θα είναι έτοιμες οι επόμενες εκδόσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Verdin Δημ. April 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2004 Elpizw na sas aresei to rock...ringtones2.zip Παράθεση Ρίξτε μια ματιά και εδώ, ίσως υπάρχει κάτι που σας ενδιαφέρει: http://users.panafonet.gr/giannarisd Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Verdin Δημ. April 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2004 upomonh... liga akoma.ringtones3.zip Παράθεση Ρίξτε μια ματιά και εδώ, ίσως υπάρχει κάτι που σας ενδιαφέρει: http://users.panafonet.gr/giannarisd Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Verdin Δημ. April 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2004 :o Auta pros to paron. 8a ta 3anapoume suntoma.ringtones4.zip Παράθεση Ρίξτε μια ματιά και εδώ, ίσως υπάρχει κάτι που σας ενδιαφέρει: http://users.panafonet.gr/giannarisd Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmat Δημ. April 23, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2004 Φίλε Verdin ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια.... μόλις κατέβασα τα ring tones και θα τα δοκιμάσω όσο για τον ήχο στα SMS θα προσθέσω στο νέο firmware άλλους ήχους αλλά αυτοί έιναι μόνιμοι δεν αλλάζουν όπως στον ήχο κλήσης. Το link για το firmware 1.1 είναι στην υπογραφή του κάθε post μου. Κάτω Κάτω. Παράθεση Για να κατεβάσετε το firmware που φτιάχνω επισκευτείτε την παρακάτω διεύθυνση ftp://myphone:myphone@81.86.136.8/myphone διαβάστε και το README αρχείο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmcostas Δημ. April 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2004 Ok gmat! Πολύ καλά τα ringtones σου Verdin! Απλά όποτε μπορείς gmat θα το εκτιμούσα αν μας έκανες ενα μικρό μαθηματάκι για το πως κάνουμε flash το καινούργιο firmware! A!!!!! Και κάτι άλλο! Αυτό το mot2bin σε τι χρησιμεύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmat Δημ. April 26, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2004 Δεν είναι εύκολο να περιγράψω το πως κάνουμε ένα νέο firmware γιατί είναι πολλά τα προγράμματα που χρησιμοποιούνται και έχουν πολλές οθόνες για να τις περιγράψω μέσα στο Forum. Αλλά θα προσπαθήσω να κάνω ένα word αρχείο με τα προγράμματα και τα βήματα εργασίας. (Θέλει λίγο χρόνο αλλά θα το κάνω....υπομόνή) Για να κάνεται flash το δικό μου firmware στο Ε710 θα πρέπει. 1] Να έχετε το καλώδιο 2] Να έχετε το OPTI FLASH 3.6 3] και να έχετε καταβάσει το firmware Την πρώτη φορά πριν πειράξετε οτιδήποτε στο κινητό θα πρέπει να κάνετε BACKUP το firmware Που εχετε στο κινητό σας. Για να κάνετε BACKUP. 1]Εχετε φορτίσει το κινητό ΠΛΗΡΩΣ 2]Σβήνετε τελείως το κινητό 3] Συνδέετε το καλώδιο στο κινητό και στο PC θύρα COM1 4]Ανοίγετε το OPTIFLASH 5]Πηγενεται στα Options - Settings 6]Στην νέα οθόνη επιλέγετε το READ 7]Πατάτε το BROWSE και επιλέγετε τον φάκελλο στον οποίο θα γραφτεί το firmware του κινητού. Δίνουμε και κάποιο όνομα. 8] Βάζετε tick στο Ask before overwriting existing files 9]Στο READ RANGES πρέπει να γράφει 0x00000000 - 0x00ffffff (αν δεν το γράφει να το γράψετε εσεις όπως το βλέπετε και πατήστε [Add region].Θα το γράψει και στο άλλο απράθυρο από κάτω. ΠΡΟΣΟΧΗ να είναι μόνο το region που σας έδωσα.Αν υπάρχει άλλο σβήστε το. 10]Πατήστε ΟΚ και γυρνάτε στην αρχική οθόνη. 11]Εκει πατάτατε το READ 12]Γεμίζει μια μπάρα γρήγορα και μετά λέει Power on mobile! 13] Σε αυτό το σημείο ανάβετε το κινητό. ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ...μετά από λίγα δεύτερα στην οθόνη του PC θα προχωράει η μπάρα. Στο τέλος θα πει completed. 14] Αποσυνδέουμε το καλώδιο από το κινητό 15] Βγάζουμε την μπαταρία του και περιμένουμε 1-2 λεπτά. 16] Βάζουμε την μπαταρία και ανάβουμε το κινητό. 17] Το κινητό είναι σε λειτουργία πάλι και στον φάκελο που επιλέξαμε έχει σωθεί το firmware με το όνομα που δώσαμε. Αυτό το αρχείο είναι καλό να το κάνουμε copy σε δυο-τρεις φακέλλους για λόγους ασφαλείας. Αν εχετε CD-WRITER βάλτε το και σε ένα δισκάκι. Ειναι το original firmware οπότε αν κάποιο firmware που βάλαμε δεν μας αρέσει, μπορούμε πάντα να γυρίσουμε στο original. Αύριο το μάθημα ΠΩΣ FLASH-άρουμε άλλο firmware στο κινητό. Καλό απόγευμα σε όλους.... και όσοιο θα ασχοληθούν με οποιοδήποτε firmware να κάνουν τα παραπάνω βήματα. Παράθεση Για να κατεβάσετε το firmware που φτιάχνω επισκευτείτε την παρακάτω διεύθυνση ftp://myphone:myphone@81.86.136.8/myphone διαβάστε και το README αρχείο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papaki79 Δημ. April 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2004 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ SAMSUNG E710 ΑΛΛΑ ΟΙ ΥΠΕΡΥΘΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΕΣ. ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΝΑ ΤΙΣ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΩ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts