Greek_man Δημοσιεύτηκε January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 17, 2010 Καλησπέρα. Έχω δημιουργησει απο το πινακα ελεγχου των windows 2 user. Και στον 1 εχω ξεχάσει το κωδικό... Και Ειναι ο κυριος λογαριασμος και εχω και αρχεια κτλ και δεν μπορω να μπω... Τι θα κάνω τώρα? Please Help me!:) p.s εχω windows xp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Εγω βαζω το Wintervals ή το Hirens Boot CD και εχουν τοολακι να αλλαξεις ή να αφαιρεσεις τελειως τον κωδικο. Κανε κανε search για torrent Δεν ξερω αν υπαρχει και πιο ευκολος τροπος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greek_man Δημ. January 17, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Hirens Boot CD το βρηκα σε ενα τορρεντ, ειναι γυρω στα 200 mb? Μετα ειναι ευκολο να γινει? Ευχαριστω, αν γνωριζει κανεις και κατι πιο ευκολο θα ημουν υποχρεος! :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 το γράφεις σε cd και μετά το βάζεις στο pc, κάνεις boot από αυτό και, από ό,τι θυμάμαι σου έχει κάτι επιλογές. εσύ διαλέγεις όποια θέλεις :) Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dermitzos Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 Να τον αλλάξεις γίνεται και με το ERD COMMANDER που χρησιμοποιώ εγώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts