marioshamb Δημοσιεύτηκε January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 14, 2010 Μετα απο τις συνεχεις αναβαθμισεις software,μου εχουν εξαφανιστει στο πανω μερος της οθονης καποιες ενδειξεις.Τα δυο π.χ μεγαλα τελλαρα στον περιφερειακο Υμηττου που ελεγαν Λεωφ.Αλιμου και το δευτερο Ελευσινα εξαφανιστηκαν.Ειναι καποιο θεμα ρυθμισης η μου λειπει κατι....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 15, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Μετα απο τις συνεχεις αναβαθμισεις software,μου εχουν εξαφανιστει στο πανω μερος της οθονης καποιες ενδειξεις.Τα δυο π.χ μεγαλα τελλαρα στον περιφερειακο Υμηττου που ελεγαν Λεωφ.Αλιμου και το δευτερο Ελευσινα εξαφανιστηκαν.Ειναι καποιο θεμα ρυθμισης η μου λειπει κατι....... Υπάρχει ήδη thread για το iGO. Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν ανοίγουμε καινούργιο για κάθε ξεχωριστή απορία μας. Απευθύνσου εδώ λοιπόν... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=166681 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts