hcivil Δημοσιεύτηκε August 12, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 12, 2003 Τις τελευταιες δυο μερες αντιμετωπιζω το εξης παραξενο προβλημα. Στο γραφειο συνηθιζω να μην κλεινω την συνδεση στο διαδικτυο αλλα κατευθειαν τον υπολογιστη και ετσι κλεινει και η συνδεση. Χτες βραδυ προσπαθησα να μπω απο το σπιτι αλλα μου εδινε μηνυμα οτι δεν αναγνωριζει το password κλπ και σκεφτηκα οτι θα ειχα ξεχασει απο την κουραση ανοιχτο το πισι στο γραφειο και την συνδεση ενεργη. Σημερα το πρωι ειδα οτι ο υπολογιστης ηταν κλειστος αλλα οταν μπηκα στα windows και πηγα να μπω στο δικτυο εδειξε (δεν θυμαμαι ακριβως γιατι δεν ειχα πιει και τον καφε ακομα :'( ) σαν να ηταν ηδη στο δικτυο. Δεν εδωσα σημασια και σημερα το μεσημερι εκλεισα οπως συνηθως το pc κατευθειαν χωρις πρωτα να αποσυνδεθω απο το δικτυο. Τωρα που παω να μπω απο το σπιτι μου κανει τα ιδια τα χθεσινα. Ειναι δυνατον ο υπολογιστης να ειναι κλειστος και η συνδεση με το internet να ειναι ενεργη? Και αν ειναι γιατι μου το κανει τις τελευταιες μερες ενω δεν αλλαξα καμμια ρυθμιση? Χρειαζομαι επειγοντως την βοηθεια σας και ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση ΕΙΤΕ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΕΙΤΕ ΒΡΕΧΕΙ ΜΕΝΕΙ ΛΕΥΚΟ ΤΟ ΓΙΑΣΕΜΙ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. August 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2003 Να ειναι κλειστο το PC και να ειναι η συνδεση ενεργη δεν ειναι δυνατο απο την δικη σου πλευρα. Συνηθισμενο φαινομενο ειναι οταν δεν κανεις disconnect η συνδεση να φαινεται (απο πλευρας του server του ISP) οτι ειναι ανοικτη. Αν δεν εχουν βαλει timeout οριο ειναι πιθανο ο server να νομιζει οτι εισαι ακομα συνδεμενος. Αλλα μας λες οτι στο κανει τωρα τελευταια... περιεργο.... Καλυτερα να καθυστερεις 15 δευτερολεπτα κανοντας disconnect την συνδεση παρα να μπλεκεις. Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNOLE Δημ. August 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2003 θα συμφωνήσω και εγώ με αυτά που λέει ο φίλος fumatsu. Και συ ρε παιδάκι μου,κάνε ενα disconnect πρώτα, 5 δευτ. θα καθυστερήσεις παραπάνω. Τώρα γιατί γίνεται αυτό τον τελευταίο καιρό, μάλλον κάτι άλλαξε στις ρυθμίσεις του server. Παράθεση www.iandriopoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thman Δημ. August 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2003 Η εχεις δωσει σε καποιον τα στοιχεια της συνδεσης σου και μπαινει αυτος... Παράθεση http://img64.photobucket.com/albums/v195/oikono79/acropolis/07230045.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2003 Eμένα κάποιες φορές παλαιότερα που κολλούσε το pc και αναγκαζόμουν να το κλείσω με το κουμπί του τροφοδοτικού (κοινώς έκλεινα το ρεύμα) εξακολουθούσε να έχει κατειλημένη τη γραμμή... Μολίς το ξανάνοιγ απελυθερωνόταν και η γραμμή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peet Δημ. August 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον thman Η εχεις δωσει σε καποιον τα στοιχεια της συνδεσης σου και μπαινει αυτος... Το προβλημα σου [μας] λεγεται W32 BLASTER WORM και εγω τα ιδια εχω .Λυση απο το Norton η απο καπου αλλου,εγω ακομη προσπαθω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hcivil Δημ. August 12, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2003 τι επιπτωσεις εχει ο ιος? εψαξα προχτες με το νορτον και δεν βρηκα τιποτα. εσυ γιατι δεν ελυσες το προβλημα ακομα? Παράθεση ΕΙΤΕ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΕΙΤΕ ΒΡΕΧΕΙ ΜΕΝΕΙ ΛΕΥΚΟ ΤΟ ΓΙΑΣΕΜΙ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peet Δημ. August 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2003 Χθες εκανε κανονικα update και το προβλημα παρουσιασθηκε ,δυστυχως δεν μπορω μεχρι στιγμης να το λυσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrolabos Δημ. August 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2003 Χμ, οσον αφορα τον authentication server, βγάζει διαφορετικο μήνυμα αποσύνδεσης οταν ο χρήστης κλείσει την γραμμή και άλλο μήνυμα όταν ο χρήστης κλείσει το pc χωρις να αποσυνδεθεί. Πάρε ένα τηλέφωνο στην τεχνική υποστήριξη του ISP του οποίου συνδέεσαι και περιέγραψέ τους τη κατάσταση. Όσον αφορά τον Blaster, αυτός "κτυπάει" συστήματα με WinNT και πάνω. Στα XP βγάζει μήνυμα οτι σε 60" θα κάνει επανεκκίνηση, ενώ σε 2000 βγάζει μήνυμα ότι το svhost.exe παρουσίασε πρόβλημα και θα τερματιστεί, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να αποσυνδεθείς απο το δίκτυο. Αυτά. Παράθεση I Am The One, Orgasmatron... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. August 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον astrolabos Χμ, οσον αφορα τον authentication server, βγάζει διαφορετικο μήνυμα αποσύνδεσης οταν ο χρήστης κλείσει την γραμμή και άλλο μήνυμα όταν ο χρήστης κλείσει το pc χωρις να αποσυνδεθεί. Πάρε ένα τηλέφωνο στην τεχνική υποστήριξη του ISP του οποίου συνδέεσαι και περιέγραψέ τους τη κατάσταση. Όσον αφορά τον Blaster, αυτός "κτυπάει" συστήματα με WinNT και πάνω. Στα XP βγάζει μήνυμα οτι σε 60" θα κάνει επανεκκίνηση, ενώ σε 2000 βγάζει μήνυμα ότι το svhost.exe παρουσίασε πρόβλημα και θα τερματιστεί, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να αποσυνδεθείς απο το δίκτυο. Αυτά. εμενα που εχω 2000 και μου εβγαλε οτι το svhost παρουσιασε προβλημα και μου κολλησε και το copy paste γιατι δεν μου βρηκε τπτ το fix tool της symantec ουτε και ο νορτονας επιασε τπτ?περιεργα πραγματα και δεν βρηακ πουθενα αρχειο msblast.exe....... ;) Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrolabos Δημ. August 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2003 Για να είσαι καλυμμένος, κάνε ένα windows update και όλα θα είναι οκ;) Παράθεση I Am The One, Orgasmatron... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts