Mesologgitis Δημοσιεύτηκε December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 28, 2009 Δεν ξερω απο υπολογιστες μονο τα βασικα.Χθες πηρα ενα netbook με windows 7.Εχω και ενα επιτραπεζιο με vista και internet conn-ex και ενα router που εδινε.Τελοσπαντων προσπαθω να μπω απο το netbook με wifi κλεδι δεν εχω γιατι δεν ειναι κανενας αλλος εδω κοντα να μπει.Μπαινω ολα κανονικα και μετα το netbook μου βγαζει περιορισμενη συνδεσιμοτητα.Παρακαλω απαντηστε γιατι ειναι αναγκη και οσο μπορειτε πιο απλα γιατι δεν τα καταλαβαινω.Δεν εχω πειραξει απολυτως τιποτα σε κανενα pc απο τα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Συνήθως περιορισμένη συνδεσιμότητα βγάζουν τα windows (όταν δεν τίθεται θέμα σήματος) όταν δεν παίρνουν ΙΡ από το δίκτυο. Την ΙΡ τη δίνει το ρουτερ και λογικά αν δεν το έχεις πειράξει από τότε που το έβαλες (δηλαδή είναι στις εργοστασιακές ρυθμίσεις) θα έπρεπε να δουλεύει. Γενικά ξέρεις πώς να μπεις στο web interface του router σου; Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mesologgitis Δημ. December 30, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Κατσε επειδη ειμαι ασχετος ενοεις αυτο τον αριθμο που πατας στο browser και παταντωντας ενα κωδικο σου βγαζει τα στοιχεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Ναι αυτό εννοεί. Ο αριθμός που πατάς είναι η διεύθυνση του router στο δίκτυό σου, στην οποία λειτουργεί ένα μικρό site μέσω του οποίου ρυθμίζεις τις παραμέτρους του router. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mesologgitis Δημ. December 30, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Α ενταξει μολις επιτελους βρω τον κωδικο γιατι ειχα format στα multirama και μολις μου εκγατεστησαν το router ξανα εβαλαν αλλα username και password. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts