Jump to content

Wifi problem

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν ξερω απο υπολογιστες μονο τα βασικα.Χθες πηρα ενα netbook με windows 7.Εχω και ενα επιτραπεζιο με vista και internet conn-ex και ενα router που εδινε.Τελοσπαντων προσπαθω να μπω απο το netbook με wifi κλεδι δεν εχω γιατι δεν ειναι κανενας αλλος εδω κοντα να μπει.Μπαινω ολα κανονικα και μετα το netbook μου βγαζει περιορισμενη συνδεσιμοτητα.Παρακαλω απαντηστε γιατι ειναι αναγκη και οσο μπορειτε πιο απλα γιατι δεν τα καταλαβαινω.Δεν εχω πειραξει απολυτως τιποτα σε κανενα pc απο τα 2

Συνήθως περιορισμένη συνδεσιμότητα βγάζουν τα windows (όταν δεν τίθεται θέμα σήματος) όταν δεν παίρνουν ΙΡ από το δίκτυο. Την ΙΡ τη δίνει το ρουτερ και λογικά αν δεν το έχεις πειράξει από τότε που το έβαλες (δηλαδή είναι στις εργοστασιακές ρυθμίσεις) θα έπρεπε να δουλεύει. Γενικά ξέρεις πώς να μπεις στο web interface του router σου;

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Κατσε επειδη ειμαι ασχετος ενοεις αυτο τον αριθμο που πατας στο browser και παταντωντας ενα κωδικο σου βγαζει τα στοιχεια?

Ναι αυτό εννοεί. Ο αριθμός που πατάς είναι η διεύθυνση του router στο δίκτυό σου, στην οποία λειτουργεί ένα μικρό site μέσω του οποίου ρυθμίζεις τις παραμέτρους του router.

Α ενταξει μολις επιτελους βρω τον κωδικο γιατι ειχα format στα multirama και μολις μου εκγατεστησαν το router ξανα εβαλαν αλλα username και password.