ddr2 Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 Εχει σπάσει & η θέση που μπαίνει η βίδα. Σιγά σιγά ανακαλύπτω κομματάκια πλαστικά από το λάπτοπ!!! Πήγα σε μαγαζί που επισκευάζει υπολογιστές. Μου είπαν ότι πρέπει να αλλαχτεί η βάση,ο μεντεσές αλλά & το πίσω πλαστικό από την οθόνη. Περιμένω ενημέρωση για το κόστος των ανταλλακτικών για τα οποία θα ζητήσουν τιμές από ευρωπαίο προμηθευτή τους & μετά θα δω αν συμφέρει η επισκευή. Θα είναι σχετικά ακριβή η επισκευή & ίσως ασύμφωρη να φτιαχτεί. Κ να πω ότι του έκανα καμιά σκληρή χρήση!!!! Δε μου είχε πέσει ποτέ,ούτε καν το είχα ακουμπήσει ποτέ απότομα στο γραφείο! Το έχω κάπου 21/2 χρόνια. toshiba satellite a200-23u. Ευχαριστώ πολύ manolog3 για την απάντησή σου! [ATTACH]23657[/ATTACH] Έσπασε η βάση της βίδας, χωρίς να πέσει το μηχάνημα? Πολύ περίεργο ακούγεται. Και είναι τοσίμπα, δεν είναι κανένα της πλάκας. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 Εχει σπάσει & η θέση που μπαίνει η βίδα. Σιγά σιγά ανακαλύπτω κομματάκια πλαστικά από το λάπτοπ!!! Πήγα σε μαγαζί που επισκευάζει υπολογιστές. Μου είπαν ότι πρέπει να αλλαχτεί η βάση,ο μεντεσές αλλά & το πίσω πλαστικό από την οθόνη. Περιμένω ενημέρωση για το κόστος των ανταλλακτικών για τα οποία θα ζητήσουν τιμές από ευρωπαίο προμηθευτή τους & μετά θα δω αν συμφέρει η επισκευή. Θα είναι σχετικά ακριβή η επισκευή & ίσως ασύμφωρη να φτιαχτεί. Κ να πω ότι του έκανα καμιά σκληρή χρήση!!!! Δε μου είχε πέσει ποτέ,ούτε καν το είχα ακουμπήσει ποτέ απότομα στο γραφείο! Το έχω κάπου 21/2 χρόνια. toshiba satellite a200-23u. Ευχαριστώ πολύ manolog3 για την απάντησή σου! [ATTACH]23657[/ATTACH] Δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα δεν φτιαχνεται, τουλαχιστον οχι σε λογικο κοστος. Σκεψου μονο οτι η εργασια θα παει ~50€(+) βαλε και το ανταλλακτικο. Κρατα το οσο μπορεις ετσι μεχρι να μην τον αντεχεις αλλο. Το κακο ειναι οτι χανεις την φορητοτητα του. Ισως μπορεις να βρεις στο ebay κανα ανταλλακτικο απο καποιον που εχει κανει φυλλο και φτερο τον δικο του. Έσπασε η βάση της βίδας, χωρίς να πέσει το μηχάνημα? Πολύ περίεργο ακούγεται. Και είναι τοσίμπα, δεν είναι κανένα της πλάκας. Ναι και ομως ειναι συχνο προβλημα να σπανε τα σιδερακια της βασης της οθονης στην τρυπα της βιδας. Εχω τετοια θεματα στη δουλεια με HP 8440nw και αναγκαζομαι να κανω αλλαγες στις βασεις. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 Καλημέρα! Θα σας ενημερώσω μόλις έχω νεώτερα. Από Δευτέρα πιστεύω. Ευχαριστώ για τις απόψεις σας! Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 230,00E είναι η τιμή για ανταλλακτικά & εργασία. Είναι αρκετά τα χρήματα & δε με συμφέρει δυστυχώς η επισκευή. Θα μείνει σε ένα σταθερό σημείο το μηχάνημα & όσο αντέξει. Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 http://www.skroutz.gr/s/87457/Asus-Eee-PC-1101HA-Seashell.html θα αντεξει τα 7αρια? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 Παιδες καλησπέρα.Γνωριζει κανεις πως λεγεται ο αντάπτορας που συνδέει τον σκληρο δίσκο με την μητρική?Εχω το hp pavillion tx1000 και το χρειαζομαι.Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 Παιδες καλησπέρα.Γνωριζει κανεις πως λεγεται ο αντάπτορας που συνδέει τον σκληρο δίσκο με την μητρική?Εχω το hp pavillion tx1000 και το χρειαζομαι.Ευχαριστω πολυ. Να φανταστω οτι ψαχνεις αυτο ε? Ειναι απο τις βλακιες της HP για να σε παιδευουν. Τελος παντων, hard disk connector/adapter λεγονται, θα τον βρεις στο internet (ακριβουτσικο, οπως ολα αυτα τα καλουδια της hp) αμα βαλεις και την ονομασια του μοντελου. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 Να φανταστω οτι ψαχνεις αυτο ε? Ειναι απο τις βλακιες της HP για να σε παιδευουν. Τελος παντων, hard disk connector/adapter λεγονται, θα τον βρεις στο internet (ακριβουτσικο, οπως ολα αυτα τα καλουδια της hp) αμα βαλεις και την ονομασια του μοντελου. Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου.Ναι αυτο ψαχνω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 Καλημέρα παιδιά και καλή χρονιά έχω εδώ και κανα 2 βδομάδες που αγόρασα λαπτοπ της acer έχει windows vista buisness ! μου βγάζει το εξής πρόβλημα πέρα το ότι μερικές φορές ενώ έχει τερματιστεί σωστά όταν τον ανοίγω με βγάζει σε μαύρη οθόνη κ πρέπει να πατήσω εντερ για να μπει στα βιστα το πρόβλημα είναι όμως άλλο!! έτσι στα καλά καθούμενα σταματά να δουλεύει η ακίδα αφής ενώ μπορώ να κουνάω το βελάκι δε μπορώ να κάνω κλικ τα κουμπιά από κάτω όμως δουλεύουν κανονικά κ όταν βάζω ποντίκι κανονικό πάλι μου το κάνει αυτό κ δε μπορώ να μπω στην επιφάνεια εργασίας πουθενά! όταν πηγαίνω στην έναρξη και αφήνω τον κέρσορα πάνω στον πίνακα ελέγχου αναβοσβήνει σαν τρελό όλη η σειρά μαζί !! πήρα ξαναεβαλα τα windows 2 φορές απτον φάκελο που τα έχει ο κατασκευαστής μέσα στο λαπτοπ μου κ όλα τα προγράμματα απτην αρχή αλλά πάλι τα ίδια! έβγαλα το πρόγραμμα που μου είχε για το ποντίκι αλλά πάλι έτσι κάνει!! όταν πηγαίνω να φτιάξω την ταχύτητα του ποντικού πηγαίνει μόνο του τέρμα δεξιά σε όλα τα πηγαίνει τέρμα δεξιά! να φταίνε τα windows? να πάω να βάλω άλλα γιατί μου είπαν ότι τα βιστα δεν είναι καλά έτσι κ αλλιώς?? δε θέλω προς το παρών να το στείλω για σέρβις γιατί πιστεύω ότι φτιάχνεται αυτό το πρόβλημα κ επιπλέον αν το στείλω θα με χρεώσουν για τα μεταφορικά και για να το στείλω και για να το πάρω πίσω! σας ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά για την βοήθεια!! παιδια το πηγα στην εταιρια ειχε προβλημα το πληκτρολογιο τελικα κ τωρα ειναι ολα οκ :D Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 παιδια εχω windows 7 δεν ξερω τι εγινε...αλλα τωρα ανοιγω τον υπολογιστη και δεν εμφανιζει την επιφανεια εργασιας...η οθονη ειναι μαυρη και πανω αριστερα σε ενα παραθυρο γραφει :Προσωπικες ρυθμισεις Δημιουργια προσωπικων ρυθμισεων για: C:\Users\Nikos\AppData\Roaming\ssmss.exe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Eχει ενας φιλος ενα λαπτοπ turbo-x ,το οποιο ενω ανοιγει και παει στην οθονη που επιλεγεις τουσ χρηστες,δεν μπαινει στα windows...και απτο task manager τιποτα....Εχετε καμια προταση ή για να ανοιξει ή για φορματ χωρις το σιντι των windows?? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 σε safe mode μπορείς να μπεις; φορμάτ χωρίς cd (windows) ΔΕ μπορείς να κάνεις (δε γνωρίζω αν μπορεί να γίνει από φλασάκι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 σε safe mode μπορείς να μπεις; φορμάτ χωρίς cd (windows) ΔΕ μπορείς να κάνεις (δε γνωρίζω αν μπορεί να γίνει από φλασάκι) Ναι μπορω να μπω....θα γινει κατι απο κει ? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Ναι μπορω να μπω....θα γινει κατι απο κει ? Δοκιμασε για αρχη να κανεις σκαναρισμα με καποιο antivirus και antimalware αφου μπορεις να μπεις σε safe mode. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 θελω να κανω μια ερωτηση. εχει τυχει σε καποιον να θελει να αλλαξει την μπαταρια σε λαπτοπ? ποσο σας ζητησαν? Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 θελω να κανω μια ερωτηση. εχει τυχει σε καποιον να θελει να αλλαξει την μπαταρια σε λαπτοπ? ποσο σας ζητησαν? http://www.ebay.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Yπαρχει καποιος τροπος να κανω φορματ σενα λαπτοπ χωρις το cd ? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 με usb flash Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Και μεσα στο φλασακι πρεπει ναχει τα windows? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 nai, και θα πρέπει να ακολουθήσεις μια διαδικασία για να γίνει αυτό. για info δες google δεν έχεις windows cd και θες να κάνεις φορματ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 (edited) Βασικα ειναι ενος φιλου μου και τα εχει αφησει στη Κρητη και προσπαθουμε να βγαλουμε ακρη... Περασα ενα antivirus ,πρεπει να βρηκε κατι τουκανα restart αλλα παλι τα ιδια.. Edited March 13, 2012 by andreas1022 Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 το λαπτοπ στο κάτω μέρος έχει το κελιδί των windows; αν ναι, αναγκαστικά κατεβάζεις τα windows και κατά την εγκατάσταση βάζεις το αυθεντικό κλειδί ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Βασικα το λαπτοπ δεν ανοιγει καν...Μονο σε safe mode και εχω μπει καπως στην προσθαφαιρεση προγραμματων και απεγκαθηστω διαφορα .... Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 γυρνα το λαπτοπ αναποδα και δες την εικόνα σε αντίστοιχα αυτοκόλλητα(βλεπε κοκκινος κυκλος) θα αναγράφεται το κλειδι (αλλιώς εγκαθιστάς linux) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Δεν εχει καποιο τετοιο αυτοκολλητο αλλα και παλι δεν μπαινει καν στα windows ωστε να λεει οτι ειναι παρανομα πχ.....τα linux μπορω να τα περασω ετσι απο πανω? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts