Jump to content

Φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές: Συντήρηση / Προβλήματα

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ θα σου έλεγα να τα δώσεις τα 20€ και να πάρεις αυτή εδω. Έιχα παρόμοιο πρόβλημα και οι φτηνές 8 -10€ έκαναν διάφορα παλαβά πράγματα όπως κολάγανε, καθυστερούσε ο ήχος κλπ. Τουλάχιστον με την creative έχεις ήσυχο το κεφάλι σου!!!

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα, έχω αγοράσει το Sony Vaio VPCF24P1E και του έκανα clean install σε 8.1

Τα προβλήματα που έχω αντιμετωπίσει και θα ήθελα την βοήθεια σας είναι:

1 Δεν δουλεύει η κάμερα. Device Descriptor Request Failed είναι το μήνυμα που βγάζει.

2 Δεν μου αναγνωρίζει μια Base System Device. Γνωρίζετε πως μπορώ να βρω ποια είναι από τη Sony και να κατεβάσω τους drivers?

3 Από χθες, ενώ καταλάθος καθάριζα το πληκτρολόγιο με το laptop ανοιχτό, πάτησα κάποια πλήκτρα φαίνεται και ο οπίσθιος φωτισμός του πληκτρολογίου σταμάτησε να δουλεύει και να είναι μονίμως αναμένο και ανάβει μόνο όταν πατήσω κάποιο πλήκτρο. Γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να το φτιάξω έτσι ώστε να είναι μονίμως αναμμένο?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως

Καλησπέρα, εχω ένα λαπτοπ toshiba satellite l500d από το 2010. Εδω και μερικούς μήνες έχει αρχίσει να κολλάει υπερβολικά πολύ. Του έκανα φόρματ αλλά πάλι τα ίδια . Κατέβασα και ένα πρόγραμμα και μου έλεγε ότι η υγεοα του δίσκου είναι 20%. Τώρα σκέφτομαι να πάρω ssd περίπου 60€ 120gb. Πρώτον θα ήθελα να ρωτήσω πως θα ξέρω αν ταιριάζει για το λαπτοπ και αν με τον ssd θα έχω πραγματικη διαφορά.

Καλησπέρα, εχω ένα λαπτοπ toshiba satellite l500d από το 2010. Εδω και μερικούς μήνες έχει αρχίσει να κολλάει υπερβολικά πολύ. Του έκανα φόρματ αλλά πάλι τα ίδια . Κατέβασα και ένα πρόγραμμα και μου έλεγε ότι η υγεοα του δίσκου είναι 20%. Τώρα σκέφτομαι να πάρω ssd περίπου 60€ 120gb. Πρώτον θα ήθελα να ρωτήσω πως θα ξέρω αν ταιριάζει για το λαπτοπ και αν με τον ssd θα έχω πραγματικη διαφορά.

Δεν θα εχεις κανενα απολυτως πρόβλημα να πας σε SSD αλλωστε Sata δισκοι είναι 2.5''.

Θα δεις διαφορα, στην ταχυτητα write/read με ότι αυτό συνεπάγεται ως προς το καλυτερο παντα. :)

Το μονο αρνητικο στους SSD δυστυχως είναι η τιμη οσο αυξάνεται η χωρητικοτητα.

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Εχω ενα λαπτοπ και μολις βγαινει καταλαθος το καλωδιο της τροφοδοσιας και μενει με μπαταρια κολλαει και μετα ουτε με ctrl+alt+delete δεν ξεκολαει και παταω το κουμπι παρατατεμενα της τροφοδοσιας και τον ξανανοιγω??? Τι φταιει?????
...The quieter you become the more you are able to hear...

Εχω ενα λαπτοπ και μολις βγαινει καταλαθος το καλωδιο της τροφοδοσιας και μενει με μπαταρια κολλαει και μετα ουτε με ctrl+alt+delete δεν ξεκολαει και παταω το κουμπι παρατατεμενα της τροφοδοσιας και τον ξανανοιγω??? Τι φταιει?????

ΑΝ βγάλεις την μπαταρία θα σβύσει ; Το δοκίμασες χωρίς ;

καλησπερα

εχω αυτο http://www.e-shop.gr/lg-r700-x-ap12hs-p-PER.908393 και ειπα να βαλω 4gb απο 3 βαζοντας μια ιδιου τυπου μνημη ddr2 (2gb) στην θεση της 1 gb . Εκανα επανεκινηση και στα στοιχεια του pc 4gb ram installed (3gb usable).

δηλαδη τσαμπα την πηρα ? στα στοιχεια γραφει upgradable to 4gb

smartphone madness:)

Θελεις win 64αρια για βλεπεις τα πανω απο τα 3gb.Νομιζα οτι ηταν πασιγνωστο πλεον.

όχι αν δεν ασχολείσαι.

Xiaomi 12 Pro

Format σε 64αρια.

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

όχι αν δεν ασχολείσαι.

Ο πιο εύκολος τρόπος είναι το format και εγκατάσταση σε νέα έκδοση 64bit.;)

Ο πιο εύκολος τρόπος είναι το format και εγκατάσταση σε νέα έκδοση 64bit.;)

Προφανώς αλλά η παράθεση που κολλάει;

Xiaomi 12 Pro

πουθενά δεν κολάει... Edited by sv2evs

πουθενά δεν κολάει...

Ακριβώς,αλλά έχεις κάνει παράθεση ποστ μου πιο πάνω.

Αρα;

Xiaomi 12 Pro

πάτησα παράθεση αντί για απάντηση...δεν έγινε κάτι...

πάτησα παράθεση αντί για απάντηση...δεν έγινε κάτι...

Ναι μωρε,απλά σε ρώτησα και δεν είχες απαντήσει δε τρέχει τίποτα.

----- προσθήκη μηνύματος 39 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ξεκολλα λολ

Δεν εγινε και τιποτα .

Σόρρυ αλλά δε σου πέφτει και λόγος.

;)

Xiaomi 12 Pro

Ρε φίλε τι δε καταλαβαίνεις;Ρώτησα κάτι,στην αρχή δε μου απάντησε.

τι χώνεσαι εσύ;σε βάλανε δικηγόρο;

Xiaomi 12 Pro

Ας χαλαρώσουμε λιγο, άντε μη θυμωσω τωρα...

εκανα καθαρη εγκατασταση windows 8.1 64bit. μετα μου εκανε κατι τρελα με μπλε οθονη αναγραφοντας driver IRQL not less or equal και κανει επανεκινηση. εβαλα drivers για lg laptop μου αλλα στα devices εχει μια συσκευη που δεν βρισκει drivers την PCI MEMORY CONTROLLER (ελεγκτης μνημης )

τι κανω ?

smartphone madness:)