manolog3 Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 σε λιγο θα πεταει φλογες... Το fanακι λειτουργει; Ειναι παρα πολυ υψηλη η θερμοκρασια.... δε δικαιολογειται Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 σε λιγο θα πεταει φλογες... Πάρα πολύ είναι, ο σταθερός μου έχει win8.1 και το υψηλότερο είναι 50 όταν παίζω asphalt 8, δύο ανεμιστήρες έχει όλο κι όλο, ένα του επεξεργαστή και ένα του τροφοδοτικού, σε λάπτοπ μέχρι 70 είναι ανεκτό, δες τον ανεμιστήρα μήπως δεν κούμπωσε καλά. Μήπως έβαλες παραπάνω πάστα ; Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Λειτουργεί το φαν. Πάστα έβαλα μια σταγόνα όπου έπρεπε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 γεια σας παιδιά!!! θέλω τεράστια βοήθεια. λοιπόν έχω το συγκεκριμένο λάπτοπ sony vaio sve1511p1ew με επεξεργαστή i5 στα 2,5giggahertz , 4giga ram και κάρτα γραφικών intel hd graphics 3000. Από ότι έχω καταλάβει η κάρτα γραφικών είναι του επεξεργαστή οπότε δανείζετε μνήμη από την ram το μέγιστο που μπορώ να βάλω από αυτά που διάβασα με 4 gigga ram είναι 512mb άλα έμενα είναι στο 64mb. Το πιο απλό να το φτιάξεις αν έχεις σταθερό φυσικά είναι να πας στα bios, ωμός επειδή έχω λάπτοπ για Καπίο λόγο τα bios είναι κλειδωμένα όχι με κωδικό άλα δεν με αφήνουνε να κάνω τίποτα δηλαδή στο advance settings δεν μπορώ να πειράξω κάτι δεν έχει καν επιλογές μήπως ξέρει κάνεις πως τα ξεκλειδώνω έψαξα πολλούς τρόπους αλά δεν ξέρω αν είναι ασφαλές ένα help σας παρακαλώ έχω σκάσει!!! :/ :cry: Πάτησες το Assist, μπήκες bios και είναι κλειδωμένο? Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Εγώ να ανησυχήσω; Μόνο με Chrome ανοιχτό με γύρω στις 20 καρτέλες είμαι. http://i.imgur.com/KX8YmiW.png Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mz3stelios Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 βασικα αν το motherboard εχει περισσοτερη ζεστη απο τον επεξεργαστη δεν μπορεις να κανεις κατι 20 καρτελες δεν το λες και λιγο γενικα εισαι σχεδον καλα θα σου προτινα να παρεις μια βασει με ανεμηστηρα ασ ειναι και του jampo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. July 8, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Τι να ανησυχήσεις... Ο Chrome έχει καταντήσει να είναι ένα λειτουργικό που τρέχει πάνω στα windows. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Τι να ανησυχήσεις... Ο Chrome έχει καταντήσει να είναι ένα λειτουργικό που τρέχει πάνω στα windows. Δεν το κατάλαβα αυτό :confused: Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Δεν το κατάλαβα αυτό :confused: Σε εμένα αναφέρεται. Δύο post πιο πάνω. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Δεν κατάλαβα τι εννοούσε όταν είπε ότι ο chrome είναι ένα λειτουργικό που είναι πάνω στα win, το ήξερα που αναφερόταν σε εσένα. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. July 10, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Χρειάζεται τουλάχιστον 1GB RAM μόνος του, υπάρχουν εφαρμογές για αυτόν, τρέχει στο background και γενικά έχει λειτουργίες που υποκαθιστούν αυτές των Windows (βλ. remote desktop, launcher κλπ.). Δε νομίζω ότι χρειάζεται κάτι άλλο για να εξηγήσω τι εννοούσα. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Χρειάζεται τουλάχιστον 1GB RAM μόνος του, υπάρχουν εφαρμογές για αυτόν, τρέχει στο background και γενικά έχει λειτουργίες που υποκαθιστούν αυτές των Windows (βλ. remote desktop, launcher κλπ.). Δε νομίζω ότι χρειάζεται κάτι άλλο για να εξηγήσω τι εννοούσα. Ααα ok, κατάλαβα Γενικά βάρυνε πολύ από τότε που έγινε ''διάσημο''. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Έχουμε ένα netbook sony vaio 4ετιας. Έχει τα windows starter 7 πάνω. Χρειάζεται format. Πως θα το κάνουμε? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Λογικά επειδή δεν θα έχει drive θα περάσεις τα 7 σε στικάκι. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Πιστεύετε πως σε παλια laptops (5+ χρόνων) είναι καλύτερα να έχουμε Linux? Επίσης το καθάρισμα ενός laptop είναι εύκολη υπόθεση ή καλύτερα να απευθύνεται κάποιος σε τεχνικό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis15 Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Έχω ένα netbook hp και μου κάνει νερά στην οθόνη. Εμφανίζει άσπρες λωρίδες, ειδικά αν το κουνάω. Τι μπορεί να είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Έχω ένα netbook hp και μου κάνει νερά στην οθόνη. Εμφανίζει άσπρες λωρίδες, ειδικά αν το κουνάω. Τι μπορεί να είναι? Κατά 99% οθόνη. Αν στο κάνει και σε εξωτερική οθόνη είναι κάρτα γραφικών. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Πιστεύετε πως σε παλια laptops (5+ χρόνων) είναι καλύτερα να έχουμε Linux? Επίσης το καθάρισμα ενός laptop είναι εύκολη υπόθεση ή καλύτερα να απευθύνεται κάποιος σε τεχνικό ? Τα win7 και win8 είναι αρκετά ελαφριά σαν λειτουργικά, σε σχέση με τα vista (που θα είχαν από μαμά τα λάπτοπ 5ετίας) επομένως δεν χρειάζεται να βάλεις λίνουξ για αυτό το λόγο (επειδή δηλαδή είναι παλιό το λάπτοπ). Για το καθάρισμα, μερικά ανοίγουν εύκολα, άλλα δύσκολα. Εξαρτάται και πόσο πιάνουν τα χέρια σου. Αν το φοβάσαι , καλύτερα να το δώσεις σε κάποιον που ξέρει, για να μην κάνεις καμία ζημιά. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Ναι εξ'αρχής είχε τα vista, και το έχω κάνει ήδη ένα φορματ φορώντας το τα windows 7 Professional. Το μόνο πρόβλημα που έχει το λαπτοπ είναι η υπερθέρμανση. Ίσως να προσπαθήσω να το ανοίξω μόνος μου ελπίζοντας να μην κάνω καμιά ζημιά. Έχω ακούσει ότι τα windows 8 είναι πιο ελαφριά, αλλά εκεί δεν θα υπάρχει κίνδυνος να μη βρω drivers ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Ναι εξ'αρχής είχε τα vista, και το έχω κάνει ήδη ένα φορματ φορώντας το τα windows 7 Professional. Το μόνο πρόβλημα που έχει το λαπτοπ είναι η υπερθέρμανση. Ίσως να προσπαθήσω να το ανοίξω μόνος μου ελπίζοντας να μην κάνω καμιά ζημιά. Έχω ακούσει ότι τα windows 8 είναι πιο ελαφριά, αλλά εκεί δεν θα υπάρχει κίνδυνος να μη βρω drivers ? Τα 8 είναι ακόμη πιο ελαφρια, όντως. Αλλά μπορεί και να μην σου αρέσουν, έχουν άλλη φιλοσοφία. Drivers θα βρείς για τα βασικά, αλλά για τίποτα δευτερεύοντα, ίσως όχι. Μπορεί να το κοιτάξεις από πριν, αν η εταιρία σου έχει βγάλει drivers για win8. (Για εμένα το καλύτερο θα ήταν να βάλεις και τα 2 λειτουργικά (dual boot) για να δεις ποιο σου αρέσει περισσότερο και πιο θα κρατήσεις). Για την υπερθέρμανση , θέλει σίγουρα καθάρισμα και ίσως να βάλεις πάστα στον επεξεργαστή? Για τι θερμοκρασίες μιλάμε? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Καταρχήν να αναφέρω ότι το laptop είναι αυτό: http://www.toshiba.eu/discontinued-products/satellite-p300-134/ Απλά για να ξέρουμε για πιο μιλάμε :) Δεύτερον τώρα πόση θερμοκρασία ακριβώς δεν ξέρω αλλά είναι τόσο υψηλή έτσι ώστε μετά από λίγα λεπτά χρήσης, μόλις υπερθερμένεται δηλαδή, σέρνεται όσο δεν πάει.. Δηλαδή στην ουσία δεν μπορείς να κάνεις τίποτα πέρα από το να το κλείσεις. Επίσης παρατήρησα ότι και το χοντρό πράγμα πάνω στο καλώδιο φόρτισης θερμένεται αρκετά. Το λαπτοπ να αναφέρω ότι από τότε που το αγοράσαμε, δηλαδή 6+ χρόνια πριν, δεν έχει ανοιχτεί ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Καταρχήν να αναφέρω ότι το laptop είναι αυτό: http://www.toshiba.eu/discontinued-products/satellite-p300-134/ Απλά για να ξέρουμε για πιο μιλάμε :) Δεύτερον τώρα πόση θερμοκρασία ακριβώς δεν ξέρω αλλά είναι τόσο υψηλή έτσι ώστε μετά από λίγα λεπτά χρήσης, μόλις υπερθερμένεται δηλαδή, σέρνεται όσο δεν πάει.. Δηλαδή στην ουσία δεν μπορείς να κάνεις τίποτα πέρα από το να το κλείσεις. Επίσης παρατήρησα ότι και το χοντρό πράγμα πάνω στο καλώδιο φόρτισης θερμένεται αρκετά. Το λαπτοπ να αναφέρω ότι από τότε που το αγοράσαμε, δηλαδή 6+ χρόνια πριν, δεν έχει ανοιχτεί ποτέ. Το ότι σέρνεται, δεν είναι δείγμα υψηλής θερμοκρασίας απαραίτητα. Βάλε ένα απλό προγραμματάκι , πχ tempcore για να δεις τι θερμοκρασία σου λέει (free είναι, google it). Το λαπτοπάκι είναι μια χαρά. Άνετα σηκώνει και 7άρια και 8 άρια. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Ωραία χαίρομαι που το ακούω αυτό, Ευχαριστώ για την βοήθεια σου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tripolis Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Έχω ένα netbook hp και μου κάνει νερά στην οθόνη. Εμφανίζει άσπρες λωρίδες, ειδικά αν το κουνάω. Τι μπορεί να είναι? Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα είχα πριν μερικά χρόνια,όταν ήταν καινούριο το λάπτοπ μου,hp κι αυτό. Φταίει η οθόνη,είχα εγγύηση και μου την αλλάξανε. Να σου πω και κάτι ακόμα να κοιτάξεις: Όταν είναι στην πρίζα στο κάνει? Γιατί εμένα μου το εμφάνιζε έντονα όταν δούλευε με μπαταρία, αλλά στον έλεγχο που έγινε έχριζε αντικατάσταση η οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Καλησπέρα, το DVD του laptop μου δεν λειτουργεί ( και σε αυτό αν έχει κάποιος λύση ας βοηθήσει, αλλά δεν είναι αυτό που με απασχολεί τώρα ). Οπότε πως μπορώ να κάνω format μέσω usb ? Ξέρω πως για αρχή κάνω copy/paste το τα ta windows .iso μέσα στο usb, αλλά μετά θέλει και άλλες ρυθμήσεις νομίζω, αν κάποιος το έχει κάνει ποτέ και ξέρει με σιγουριά, ας βοηθήσει. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts