vakon_ Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Το Έχω 2 χρόνια και δεν μου έχει εμφανίσει κανένα πρόβλημα το λάπτοπ & παρόλο που του έχω αλλάξει 2 φορές antivirus . Είναι αναλόγως τι θα σου τύχει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 εγω εβαλα 2 αντιβιρους μαζι και κρασαρε το μηχανημα. δεν ηξερα οτι δεν πρεπει να βαλεις 2 αντιβιρους μαζι :p απο τοτε εχω αλλαξει απειρα αντιβιρους, προγραμματα, φορματ, λειτουργικα και παραμενει σκυλι!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 γιατι θελεις να βαλεις τα προγραματα της toshiba? δεν θελω να βαλω τα προγραμματα της Toshiba, απλα το θεμα ειναι οτι σε μερικα update μου βγαζει μνμ οτι " αυτο το προγραμμα ειναι μονο για τοσιμπα λαπτοπ" δεν μου το αναγνωριζει σαν τοσιμπα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Το Έχω 2 χρόνια και δεν μου έχει εμφανίσει κανένα πρόβλημα το λάπτοπ & παρόλο που του έχω αλλάξει 2 φορές antivirus . Είναι αναλόγως τι θα σου τύχει . ακριβως στου κολλητου μου το λαπτοπ ηταν μια χαρα και ξαφνικα χαλασε...εμενα μου εχει παθει κατι το antivirus και τωρα ψαχνω πιο να βαλω...αλλα ενταξει ειμαι μια χαρα μεχρι να βαλω Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Το Πλαίσιο σου λέει για service 1-2 εργάσιμες και έχει τύχει σε γνωστούς μου να το παραλάβουν και ένα μήνα μετά. Ηλεκτρονικά είδη χωρίς αξιόλογο after sales δεν αγοράζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p96058 Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 να τολμησω να ανοιξω το λαπτοπ για καθαρισμο απο σκονες,κλπ ή να σταξω 20€ στο πλαισιο? μηπως μπορω να το καθαρισω χωρις να το ανοιξω καν?:confused: 20€ είναι πολλά λεφτά για κάτι τέτοιο... Παράθεση www.TechDoctorOnline.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 ναι, ειναι αρκετα τα €. εκανα μια προσπαθεια, το καθαρισα οσο μπορουσα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 Παιδια θελω να σας ρωτησω το εξης:χαλασε το τροφοδοτικο απο το λαπτοπ της αδερφης μου και δε το καλυπτει η εγγυηση αρα πρπει να αγορασουμε καινουργιο.Θελω να ρωτησω λοιπον ποιες θεωρουνται οι καλες μαρκες στον συγκεκριμενο τομεα και αν ξερετε που μπορω να βρω κατι αξιοπιστο και σχετικα οικονομικο,δηλαδη περιπου μεχρι 50 ευρω Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 να ρωτησω κατι... Στο acer 8930g πως βλεπω τηλεοραση? Εχω και το signal-up Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 Παιδια θελω να σας ρωτησω το εξης:χαλασε το τροφοδοτικο απο το λαπτοπ της αδερφης μου και δε το καλυπτει η εγγυηση αρα πρπει να αγορασουμε καινουργιο.Θελω να ρωτησω λοιπον ποιες θεωρουνται οι καλες μαρκες στον συγκεκριμενο τομεα και αν ξερετε που μπορω να βρω κατι αξιοπιστο και σχετικα οικονομικο,δηλαδη περιπου μεχρι 50 ευρω Η εγγύηση γιατί δεν της το κάλυψε; Εχει λήξει ή βρήκαν κάποια πρόφαση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Πήγα σήμερα να κάνω System Recovery και με την επανεκκίνηση του υπολογιστή μου πετάει το μήνυμα BOOTMGR is missing Press CTRL + ALT + DEL to restart. Κάνω επανεκκίνηση και μου ξαναβγάζει το μήνυμα. Πρέπει να επικοινωνήσω με τη Dell; Δεν πρέπει να έχω δισκάκι για εγκατάσταση του λειτουργικού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Πήγα σήμερα να κάνω System Recovery και με την επανεκκίνηση του υπολογιστή μου πετάει το μήνυμα BOOTMGR is missing Press CTRL + ALT + DEL to restart. Κάνω επανεκκίνηση και μου ξαναβγάζει το μήνυμα. Πρέπει να επικοινωνήσω με τη Dell; Δεν πρέπει να έχω δισκάκι για εγκατάσταση του λειτουργικού. Βρες ένα cd/dvd του λειτουργικού σου (αντίστοιχο) και δοκίμασε να κάνεις επιδιόρθωση συστήματος (για να μην χάσεις δεδομένα). Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Δεδομένα δεν έχω, τα είχα όλα στο USB stick. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Δεδομένα δεν έχω, τα είχα όλα στο USB stick. ε τοτε αμα δεν πετυχει η επιδιορθωση το ξαναπερνας :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 ε τοτε αμα δεν πετυχει η επιδιορθωση το ξαναπερνας :p Πώς να το ξαναπεράσω, δεν μου δώσανε δισκάκι με το laptop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Πώς να το ξαναπεράσω, δεν μου δώσανε δισκάκι με το laptop. κακως... αν και πολλα μαγαζια δεν δινουνε... δεν ειναι και δυσκολο να βρεις πειρατικα windows:rolleyes: που με ενα κρακ γινονται "αυθεντικα" :lol: Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Όταν ξεκινά ο υπολογιστής (τις πρώτες φορές), σου υπενθυμίζει ότι πρέπει να κάνεις recovery disk...να υποθέσω ότι ούτε αυτό έχεις κάνει. Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Όταν ξεκινά ο υπολογιστής (τις πρώτες φορές), σου υπενθυμίζει ότι πρέπει να κάνεις recovery disk...να υποθέσω ότι ούτε αυτό έχεις κάνει. Διάβασες το αρχικό μου post; Μάλλον όχι. :rolleyes: Τέλος πάντων, επικοινώνησα πριν λίγο μαζί τους, κάναμε κάτι διαγνωστικά test και από τα σφάλματα που έβγαζε, βγήκε το συμπέρασμα ότι το πρόβλημα είναι στο σκληρό δίσκο. Θα με καλέσει αύριο το πρωί τεχνικός για αντικατάσταση του δίσκου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Είναι μαζικά τα μηνύματα που έρχονται, δεν το θυμόμουν. Ωραία..με το καλό ελπίζω η επισκευή... Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 να ρωτησω κατι... Στο acer 8930g πως βλεπω τηλεοραση? Εχω και το signal-up καποιος? 10 χαρακτηρες Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 καποιος? 10 χαρακτηρες Εχει ενσωματομένο tv tuner; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Εχει ενσωματομένο tv tuner; εχει μια θυρα για να μπαινει το signal up και ηταν και απο τα ακριβα μοντελα... υποθετω οτι εχει, το χω ψαξει αλλα δεν εχω βρει κατι Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 εχει μια θυρα για να μπαινει το signal up και ηταν και απο τα ακριβα μοντελα... υποθετω οτι εχει, το χω ψαξει αλλα δεν εχω βρει κατι Ρώτα καλύτερα σε κάποιο πιο εξειδικευμένο φόρουμ, πχ notebookreview.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Ρώτα καλύτερα σε κάποιο πιο εξειδικευμένο φόρουμ, πχ notebookreview.com οκ ευχαριστω :) οχι τιποτα αλλα αφου το χει γιατι να μην βλεπω? :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Ηρθε ο τεχνικός, άλλαξε το δίσκο, πέρασε το λειτουργικό και τους drivers και έφυγε. Ολα αυτά 45', στο χώρο μου. Και άσε τους άλλους να μένουν για 1 μήνα χωρίς υπολογιστή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts