sisyfo Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 (edited) Καλησπέρα σας , λόγω δουλειάς ( ταξιδιωτικός πράκτορας ) , χρειάζομαι ένα Ultrabook , το οποίο να το έχω συνέχεια μαζί μου . Με ενδιαφέρει να έχει την μέγιστη φορητότητα προκέιμενου να έχω μέσα τα διάφορα προγράμματα εισητηρίων έτσι ώστε να μπορώ να δουλέψω οπουδήποτε και αν βρίσκομα . Έχω καταλήξει σε αυτά τα δύο : Sony Vaio SV-T1313Z9E (i7-3537U/4GB/500GB + 24GB SSD) καί Asus UX31A-DH51 ZenBook Prime (i5-3317U/4GB/128GB SSD) . Ποιά η γνώμη σας ? Εκτιμητέα και δεκτή και οποιαδήποτε άλλη πρόταση . Ευχαριστώ Edited May 29, 2013 by sisyfo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis1202 Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Samsung Ultrabook NP530U4C-A01 i3-3217U Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisyfo Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Samsung Ultrabook NP530U4C-A01 i3-3217U Μιχάλη ευχαριστώ . Μπορείς να μου αιτιολογήσεις την προτίμηση σου ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wonderwall Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Καλησπέρα, ψάχνω να αγοράσω ένα λαπτοπ μεχρι 500 ευρω και εχω καταλήξει στα εξής: http://www.e-shop.gr/product?id=PER.906098 http://www.e-shop.gr/product?id=PER.904792 Τι θα μου προτέινατε? (με προβληματίζουν τα αγγλικα windows και πληκτρολόγιο στο toshiba,θα υπάρξει πρόβλημα με την εδώ αντιπροσωπεία?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Κανένα. Περίμενε μέχρι να έρθουν λαπτοπ με τους καινουργιους επεξεργαστες της Intel Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 http://www.cosmodata.gr/product/158811/eponimo-notebook-fujitsu-ah532-me-epexergasti-intel-core-i5-3230m-skliro-500gb-ke-othoni-15-6 Παιδιά αυτό τι σας λέει; ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wonderwall Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Κανένα. Περίμενε μέχρι να έρθουν λαπτοπ με τους καινουργιους επεξεργαστες της Intel Το θέμα είνα οτι το χρειάζομαι άμεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Το θέμα είνα οτι το χρειάζομαι άμεσα. Τότε εγώ θα πήγαινα για το Toshiba. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wonderwall Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 (edited) Τότε εγώ θα πήγαινα για το Toshiba. Ευχαριστώ! Με το οτι ειναι προεισαγωγης δεν θα υπαρξει προβλημα; Edited June 8, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Τι εννοεις προεισαγωγης; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wonderwall Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Τι εννοεις προεισαγωγης; Παραεισαγωγή.Κάπου διάβασα οτι αυτά που έχουν αγγλικά windows ειναι παραεισαγωγής και δεν ισχύει η εγγύηση εδω..δν ξέρω μπορεί να είναι και βλακείες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Κανένα. Περίμενε μέχρι να έρθουν λαπτοπ με τους καινουργιους επεξεργαστες της Intel Δεν λες τους 3ης γενιας σωστα? Και να ερθουν αυτοι οι επεξεργαστες φιλε μου δυστυχως δεν προκειτε να τους δουμε σε λαπτοπ με win7 αλλα μονο με win8 οποτε τι να το κανουμε? Θα μου πεις οτι μπορεις ανετα να φορμαρεις το δισκο και να περασεις τα win7 ελα ομως που δεν θα εισαι σιγουρος οτι θα δουλευουν σωστα τα win7 σε ενα λαπτοπ που ειχε αρχικα win8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Λεω για τους Haswell. Οπως ειπες, φορμαρεις το λαπτοπ σε 7αρια. Μια χαρα θα δουλευουν... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Αυτο δεν στο εγγυατε ΚΑΝΕΙΣ φιλε μου ειδικα σε καποια hp laptop που ειχαν κλειδωμενο το win8 boot sector(ή καπως ετσι λεγοτανε) και δεν σε αφηναν να εγκαταστησεις κανενα αλλο λειτουργικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Ναι ε; Σε ποιο λαπτοπ; Πες μου ενα μοντελο της HP που δεν γινεται ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ να βαλεις τα 7... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Για σας. Πλέον κάτοικος Γερμανίας εδώ κια λίγους μήνες θα αγοράσω ένα laptop. Έχω ήδη απο Ελλάδα ένα acer λευκό 17' οθόνη 6 χρονών με Windows 7. Λογικά θα το πάρω από media Markt. Μου αρέσουν τα καινούργια notebook-κλονοι-macbookpro της acer-samsung. Με οθόνη 14-15 λεπτά μεταλικός σκελετός με πλαστικό λεπτό 1.5-2 κιλά με ενσωματομενη μπαταρία και αυτονομία 8 ώρες με Windows 8 και να μην έχει dvd driver δεν πειράζει. Θέλω ενα λάπτοπ να το παίρνω μαζί μου στην τσάντα χωρίς τον φωρτιστη του και να μην ψάχνω μπριζα μετά απο 1-2 ώρες. Είχα ipad αλλά δεν με βόλευε το tablet. Προτιμώ το laptop. Βρήκα στο media Markt ενα acer asprire Intel i5 8GRAM 750HDD Windows 8 με 15.4 οθόνη αυτονομία μπαταρίας 8 ώρες στα 750€. Υπάρχει και samsung serie 5 αλλά 13.3 οθόνη μου φαίνεται μικρό. Τι έχετε να μου προτείνεται τι πρέπει να προσέχω; Η μπαταρία πάει όσο λένε; Και ένα ακόμα μεγάλο ερώτημα. Ποιος είναι ο σωστός τρόπος φόρτησεις μιας μπαταρίας για λάπτοπ. Έχω ακούσει ένα σωρό τρόπους. Ευχαριστώ. Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Εαν θελεις αυτονομια μεγαλη, τοτε μονοδρομος ειναι οι καινουργιοι επεξεργαστες Haswell της Intel. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Εαν θελεις αυτονομια μεγαλη, τοτε μονοδρομος ειναι οι καινουργιοι επεξεργαστες Haswell της Intel. i3-i5-i7. Αυτούς λες; Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Εχει i3-i5-i7 3ης Γενιας (αρχιζουν με το γραμμα 3) και εχει αυτους που σου λεω τους Haswell 4ης γενιάς, που ειναι παλι i3-i5-i7 που αρχιζουν με το γραμμα 4. Πχ: Intel Core i5 4430 Intel Core i5 3330 Ο 4430 ειναι τελευταιας γενιας και εχει socket 1150, ενω οι 3ης γενιας εχουν socket 1155. Οποτε εσυ θα ψαξεις λαπτοπ (δεν ξερω εαν εχουν βγει ακομα) με επεξεργαστη i3-i5-i7 που θα αρχιζει απο 4.... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnytifosi Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Εχει i3-i5-i7 3ης Γενιας (αρχιζουν με το γραμμα 3) και εχει αυτους που σου λεω τους Haswell 4ης γενιάς, που ειναι παλι i3-i5-i7 που αρχιζουν με το γραμμα 4. Πχ: Intel Core i5 4430 Intel Core i5 3330 Ο 4430 ειναι τελευταιας γενιας και εχει socket 1150, ενω οι 3ης γενιας εχουν socket 1155. Οποτε εσυ θα ψαξεις λαπτοπ (δεν ξερω εαν εχουν βγει ακομα) με επεξεργαστη i3-i5-i7 που θα αρχιζει απο 4.... Απλώς για τα τυπικά να αναφέρω ότι τα socket αυτά αναφέρονται στους desktop επεξεργαστές. Κατά την γνώμη μου περισσότερη ενέργεια χρησιμοποιεί η οθόνη παρά ο επεξεργαστής. Περισσότερο "οικονομικοί" επεξεργαστές είναι αυτοί που ο κωδικός τους τελειώνει σε U, χρησιμοποιούνται κυρίως σε ultrabooks. Παράθεση Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Να καταλάβω τα laptop που αναφέρω είναι στην κατηγορία ultrabooks or notebooks? i3-i5-i7 αρχινανε με 3 και όχι 4 σαυτα που είδα στο media markt. Ναι η οθόνη τραβάει αρκετή ενέργεια. Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 http://www.notebooksbilliger.de/notebooks/dell+notebooks/inspiron+serie/products_id/112198 Το έχει ένας φίλος μου 1 μήνα και το πουλάει 700€. Με εγγύηση κανονικά δυο χρόνια. Αξίζει σαν λάπτοπ; σε σχέση με ένα λεπτό που κρατάει ποιο πολύ η μπαταρία. Είμαι σε διλιμα.... Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnytifosi Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 http://www.notebooksbilliger.de/notebooks/dell+notebooks/inspiron+serie/products_id/112198 Το έχει ένας φίλος μου 1 μήνα και το πουλάει 700€. Με εγγύηση κανονικά δυο χρόνια. Αξίζει σαν λάπτοπ; σε σχέση με ένα λεπτό που κρατάει ποιο πολύ η μπαταρία. Είμαι σε διλιμα.... Το λάπτοπ αυτό είναι τούμπανο, αλλά μάλλον είναι το αντίθετο από αυτό που ζητάς: ούτε πολύ φορητό είναι ούτε καλή διάρκεια μπαταρίας θα έχει. Αν προτιμάς τις επιδόσεις τσίμπα το. Παράθεση Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 (edited) Όντως.. Οπότε δεν μου κάνει.. Samsung Serie 5 η acer aspire μου διαφεύγει ο κωδικός αλλά είναι εξίσου λεπτό με ενσοματομενη μπαταρία. Αυτό το Laptop βρήκα και σκέφτομαι να πάρω... Καμία πληροφορία? Edited June 10, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 (edited) Πρόσφατα αγόρασα αυτό : http://www.e-shop.gr/product?id=PER.909503 Αφού εγκατέστησα τα win 8 64bit αποφάσισα να προχωρήσω σε αναβάθμιση μνήμης από 4gb σε 8gb με βάση την ενημέρωση που είχα από την παραπάνω σελίδα του eshop. :happy: Επικοινώνησα λοιπόν μέσω chat με κάποιον υπάλληλο στην ASUS για να ρωτήσω αν υποστηρίζει αναβάθμιση μνήμης και προς μεγάλη έκπληξη μου έγραψε τα παρακάτω... "The RAM is indeed compatible with your Notebook, but the maximum compatible with the CPU and chipset is 4GB" :blink: Ψάχνοντας λίγο παραπάνω, στη σελίδα της asus γράφει για αναβάθμιση μνήμης μέχρι 4gb. :( http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/X501A/#specifications Τελικά μπορώ να αναβαθμίσω σε 8gb μνήμη ή όχι; Αν όχι τι μπορώ να κάνω γι'αυτό; Δεν ευθύνεται το e-shop για παραπλανητική πληροφόρηση; :mad: Ευχαριστώ. Edited June 11, 2013 by konv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts