djnick Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 (edited) παιδια προτεινετε κανενα laptop γυρω στα 700ευρω:) η αγορα θα γινει σε κανενα μηνα απο χαρακτηριστικα οσο το δυνατον καλυτερα:rolleyes: Edited December 2, 2012 by djnick Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokaki Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 (edited) ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑς ΟΣΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΦΟΡΗΤΟΥς ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ SVE1712P1EB SONY VAIO ΕΩς 777ΕΥΡΩ ΤΟ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΤΙ ΛΕΤΕ ΑΞΙΖΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ ΙΣΩς ΧΑΜΗΛΩΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ :!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!: Edited December 1, 2012 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djnick Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Κανενας;;;;;:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros772000 Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 (edited) το λαπτοπ ειναι μια χαρα.τι θελεις να ακουσεις?σε ολη τη αγορα, παιζει στα 750-850.πιο πανω το βρισκεις,πιο κατω δυσκολα.απο χαρακτισριστικα ,δεν πιστευω να τα εκμεταλευτεις στο 100%.σε υπερκαλυπτει..... σιγουρα μεχρι χριστουγεννα θα πεσει.και αν πας για το πασχα,μπορει να το βρεις στην μιση τιμη.αν περιμενεις και το καλοκαιρι δε,μπορει να σε πληρωνουν για να το παρεις... Edited December 4, 2012 by stauros772000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djnick Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 το λαπτοπ ειναι μια χαρα.τι θελεις να ακουσεις?σε ολη τη αγορα, παιζει στα 750-850.πιο πανω το βρισκεις,πιο κατω δυσκολα.απο χαρακτισριστικα ,δεν πιστευω να τα εκμεταλευτεις στο 100%.σε υπερκαλυπτει..... σιγουρα μεχρι χριστουγεννα θα πεσει.και αν πας για το πασχα,μπορει να το βρεις στην μιση τιμη.αν περιμενεις και το καλοκαιρι δε,μπορει να σε πληρωνουν για να το παρεις... δεν βοηθας και μενα φιλε μου γιατι δεν βλεπω κινηση στο θεμα!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 djnick, ορίστε κάτι με την υπογραφή της Toshiba http://www.plaisio.gr/Laptop-and-Tablet/Notebook/Laptop/Toshiba-Satellite-C855-1QC-White-PSCBYE-00E006GE.htm Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djnick Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 djnick, ορίστε κάτι με την υπογραφή της Toshiba http://www.plaisio.gr/Laptop-and-Tablet/Notebook/Laptop/Toshiba-Satellite-C855-1QC-White-PSCBYE-00E006GE.htm πολυ καλο το laptop ειναι και καινουριο! η αγορα θα γινει μετα τις γιορτες οποτε να φανταστω δεν θα εχει βγει κατι αλλο μεχρι τοτε; γι'αυτα ποια ειναι η γνωμη σου; http://www.e-gate.gr/notebooks-netbooks-pna-and-gps/notebooks-and-netbooks/notebooks-el/dell-inspiron-17r-5720-dlnbins0604-clone.html https://www.skroutz.gr/s/2394558/Dell-Inspiron-14z-5423-i5-3317U-6GB-500GB.html http://www.skroutz.gr/s/2499204/Lenovo-IdeaPad-S400-i5-3317U-4GB-500GB-24GB-SSD.html http://www.e-lenovo.gr/p.IdeaPad-U410-Gray-i5-3317U-8GB-1TB-24GB-SSD.720307.html http://www.skroutz.gr/s/2527709/Lenovo-IdeaPad-U410-i5-3317U-4GB-1TB-24GB-SSD.html?keyphrase=59356296 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Για να σε κατατοπίσω πλήρως, θα γίνω πιο αναλυτικός για το κάθε μοντέλο που μου αναφέρεις: Dell Inspiron 17R 5720 DLNBINS0604 Είναι πλήρως, έχει ιδανικό μέγεθος και βάρος για όποιον αναζητά κάτι άνετο στην οθόνη του, λόγω εργασίας, διαφορετικά θα σου έλεγα πως τα 17αρια λάπτοπ δεν είναι εύκολα στην μεταφορά τους και κατάλληλα για απλούς και μεσαίους χρήστες. Εν ολίγοις εάν δεν δουλεύεις σχεδιαστικά προγράμματα, τότε άδικα θα το επιλέξεις και θα σε κουράσει στο να το έχεις μαζί σου. Dell Inspiron 5423 Ultrabook 14" Πολύ ισχυρό, αποδοτική κάρτα γραφικών και όλο το πακέτο που θα ήθελε κανείς από άποψη επιδόσεων. Αλλά οι 14 ίντσες σε περιορίζουν όπως και να το κάνουμε. IdeaPad S400u Gray Δυστυχώς εδώ η Lenovo κατασκευαστικά δεν το επιμελήθηκε σωστά και είναι και αυτό 14αρι. Ultrabook Lenovo Ideapad U410 Μέτριο και με μικρή οθόνη και αυτό. Εγώ θα πρότεινα να σκεφτείς το Dell με την 17αρα που πρότεινες παραπάνω εφόσον θεωρείς ότι σου ταιριάζει ένα 17αρι, αλλιώς το toshiba που πραγματικά είναι εξαιρετική επιλογή :) Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djnick Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Για να σε κατατοπίσω πλήρως, θα γίνω πιο αναλυτικός για το κάθε μοντέλο που μου αναφέρεις: Dell Inspiron 17R 5720 DLNBINS0604 Είναι πλήρως, έχει ιδανικό μέγεθος και βάρος για όποιον αναζητά κάτι άνετο στην οθόνη του, λόγω εργασίας, διαφορετικά θα σου έλεγα πως τα 17αρια λάπτοπ δεν είναι εύκολα στην μεταφορά τους και κατάλληλα για απλούς και μεσαίους χρήστες. Εν ολίγοις εάν δεν δουλεύεις σχεδιαστικά προγράμματα, τότε άδικα θα το επιλέξεις και θα σε κουράσει στο να το έχεις μαζί σου. Dell Inspiron 5423 Ultrabook 14" Πολύ ισχυρό, αποδοτική κάρτα γραφικών και όλο το πακέτο που θα ήθελε κανείς από άποψη επιδόσεων. Αλλά οι 14 ίντσες σε περιορίζουν όπως και να το κάνουμε. IdeaPad S400u Gray Δυστυχώς εδώ η Lenovo κατασκευαστικά δεν το επιμελήθηκε σωστά και είναι και αυτό 14αρι. Ultrabook Lenovo Ideapad U410 Μέτριο και με μικρή οθόνη και αυτό. Εγώ θα πρότεινα να σκεφτείς το Dell με την 17αρα που πρότεινες παραπάνω εφόσον θεωρείς ότι σου ταιριάζει ένα 17αρι, αλλιώς το toshiba που πραγματικά είναι εξαιρετική επιλογή :) η αληθεια ειναι πως δεν προκειται να τρεξω σχεδιαστικα προγραμματα ουτε χρειαζομαι την 17αρα.οι 15.6 ειναι μια χαρα:) οποτε κοιταω προς toshiba μερια.το μονο που με ανησυχει ειναι η καρτα γραφικων,τα 4gb ραμ και οτι ο δισκος ειναι 5400rpm... ειναι ικανοποιητικη η καρτα γραφικων;επειδη δεν εχω δοκιμασει τα windows8 θα τρεχουν καλα με 4gb ραμ; κατι τετοιο να μην το σκεφτω καν; http://www.plaisio.gr/Laptop-and-Tablet/Notebook/Laptop/Turbo-X-SC-II-i532-650-2VRAM-Win8.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Εγώ σε συμβουλεύω είτε το Toshiba που σου πρότεινα εξαρχής, είτε το DELL NB INSPIRON 15R (5520) i5-3210M W7HoPr SWITCH. Και τα δύο αξίζουν τα χρήματά τους και όσο για τα Win8, αν θελήσεις να τα δουλέψεις δεν έχουν τρελές απαιτήσεις, θέλουν 1GB RAM και άνω και επεξεργαστή 1GHz και άνω. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djnick Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Εγώ σε συμβουλεύω είτε το Toshiba που σου πρότεινα εξαρχής, είτε το DELL NB INSPIRON 15R (5520) i5-3210M W7HoPr SWITCH. Και τα δύο αξίζουν τα χρήματά τους και όσο για τα Win8, αν θελήσεις να τα δουλέψεις δεν έχουν τρελές απαιτήσεις, θέλουν 1GB RAM και άνω και επεξεργαστή 1GHz και άνω. πολυ ωραιο και το dell! αναμεσα σε toshiba και dell θα διαλεξω:) αυτο το switch που λεει οτι εχει το dell τι ακριβως ειναι;:p γενικα τα win8 λενε τιποτα η δεν αξιζει να τα δοκιμασω;τα τελευταια windows που ειχα ηταν τα xp:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Όσα μοντέλα της Dell βλέπεις να αναγράφουν επάνω τον όρο "SWITCH" θα πηγαίνει το μυαλό σου απευθείας στο ότι μπορεί να αλλάζει καλύμματα το εν λόγω laptop. τώρα όσον αφορά τα win8 εμένα δεν με ενθουσίασαν, τα 7αρια είναι καλύτερα. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Θελει η αδερφη μου να παρει λαπτοπ και θα παμε τη προσεχη εβδομαδα να παρουμε ενα. Ενα απλο θελουμε για να επεξεργαζεται αρχεια word/exel/κτλ η να μπαινει ιντερνετ. Απο τον κωτσοβολο θα το παρουμε που δινει εως 30 δοσεις. Το Compaq Presario CQ58-100 B820 http://www.kotsovolos.gr/site/products.jsp?catid=7338&page=0&flt= στα 340 ευρω με 320 GB SATA, Μνήμη 2 GB, Επεξεργαστης 1,5 GHz ειναι καλο λετε? Και πιο ακριβα που ειδα εχουν πχ 520 GB SATA, μνημη 4 gb, επεξεργαστη 2,2 GHz, κτλ,, οποτε δεν εχουν δα και τοσο μεγαλη διαφορα. Ο υπολογιστης που εχω τωρα ο σταθερος, εχει μνημη τοπικου δισκου© συνολικα 74,2 GB. Oποτε απ οτι ειδα ολα τα καινουρια λαπτοπ εχουν μνημη πανω απο 320 GB. Επισης τι διαφορα εχουν η μνημη με την Χωρητικότητα HDD?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Θελει η αδερφη μου να παρει λαπτοπ και θα παμε τη προσεχη εβδομαδα να παρουμε ενα. Ενα απλο θελουμε για να επεξεργαζεται αρχεια word/exel/κτλ η να μπαινει ιντερνετ. Απο τον κωτσοβολο θα το παρουμε που δινει εως 30 δοσεις. Το Compaq Presario CQ58-100 B820 http://www.kotsovolos.gr/site/products.jsp?catid=7338&page=0&flt= στα 340 ευρω με 320 GB SATA, Μνήμη 2 GB, Επεξεργαστης 1,5 GHz ειναι καλο λετε? Και πιο ακριβα που ειδα εχουν πχ 520 GB SATA, μνημη 4 gb, επεξεργαστη 2,2 GHz, κτλ,, οποτε δεν εχουν δα και τοσο μεγαλη διαφορα. Ο υπολογιστης που εχω τωρα ο σταθερος, εχει μνημη τοπικου δισκου© συνολικα 74,2 GB. Oποτε απ οτι ειδα ολα τα καινουρια λαπτοπ εχουν μνημη πανω απο 320 GB. Επισης τι διαφορα εχουν η μνημη με την Χωρητικότητα HDD?? Tελικα πηραμε το Fujitsu Lifebook AH512 http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10108376 στα 400 ευρω. Καλο φαινεται. Ευχαριστω για τη βοηθεια. Παρακαλω να κλειδωθει το θεμα.:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 παιδια το παρακατω λαπτοπακι ( sony vaio ) ποσο ειναι ικανοποιητικα να πουληθει?? Οθόνη: 15.4'' TFT WXGA 1280x800, X-black. Επεξεργαστής: Intel Core 2 Duo T7100 (1,8GHz, 800MHz FSB, Intel 965PM Express Chipset, L2 Cache memory 2048Kb). Μνήμη: 2x 1024MB DDR2 667MHz Σκληρός Δίσκος: 160GB 5400rpm SATA. Κάρτα γραφικών: NVIDIA GeForce 8400M GT με 128MB μνήμη (μέχρι 895MB μέσω TurboCache). Διασυνδέσεις: 1x IEEE1394, 1x Memory Stick Slot(Duo/Pro), 1x SD card slot, Υποδοχή μικροφώνου, 1x RJ-11 (μόντεμ), 1x RJ-45 (δίκτυο), 3x USB 2.0, 1x VGA, 1x TV out (S-Video + HDMI 1.2 supporting HDCP), 1x Headphone/Speakers Jack. Ειδικά Χαρακτηριστικά: Ενσωματωμένη κάμερα 'Motion Eye' VGA (640x480), 30fps, διακόπτης ασύρματου LAN, πλήκτρο συντόμευσης (S1), έλεγχος έντασης ήχου. Αυτονομία: Η μπαταρία του δυστηχώς κρατάει ελάχιστα Λογισμικό: Windows 7 Ultimate Eng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djnick Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Όσα μοντέλα της Dell βλέπεις να αναγράφουν επάνω τον όρο "SWITCH" θα πηγαίνει το μυαλό σου απευθείας στο ότι μπορεί να αλλάζει καλύμματα το εν λόγω laptop. τώρα όσον αφορά τα win8 εμένα δεν με ενθουσίασαν, τα 7αρια είναι καλύτερα. σ'ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!ειδα και το toshiba απο κοντα.πολυ ομορφο:) μαλλον σε αυτο θα καταληξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PsyGreg Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 ωπ δεν το είχα εντοπίσει αυτό το τμήμα. είμαι ακόμα σε αναζήτηση 11.6" (πλέον) συσκευής με Windows που σημαίνει Notebook/Netbook φάση είχα μείνει σε φάση Sony Vaio SVE. any opinions? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmpatanis Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Καλημερα θα ηθελα να με βοηθησεται στην αγορα που θελω να κανω σε οτι αφορα εναν Η/Υ. Η δουλεια για την οποια τον θελω ειναι 1)να ειναι φορητος, 2)να μπορω να μπαινω στο interet 3)με ενδιαφερει να παιζω παιχνιδια μεσω ιντερνετ οπως αυτα απο το facebook,τα οποια αναβαθμιζονται καθε τοσο. Με τι μπορω να τα κανω αυτα και πιο μου προτεινεται??? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Παιδιά θέλω να μου βρείτε ένα laptop(μέχρι 300-350 ευρώ αν και πιο κάτω δεν με χαλάει ) που να μπορεί να σερφάρει γρήγορα και χωρίς κολλήματα στο ίντερνετ να έχει windows 7 και να αντέχει βαριά παιχνίδια όπως league of legends,gta iv,cod black ops κ.α.Με το να τα αντέχει εννοώ να παίζει χωρίς lags με τα γραφικά στο full.Οθόνη θα ήθελα να είναι 11+ ιντσών. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 (edited) Ψάχνω ένα λάπτοπ το οποίο θα προορίζεται για επαγγελματική χρήση αλλά και για κάποια παιχνίδια. Δηλαδή λίγο απ'όλα. Αυτο που ζητώ είναι ένα δυνατό μηχάνημα με αρκετά καλή οθόνη. Εχω βρει αυτό http://www.notebooksbilliger.de/notebooks/dell+notebooks/inspiron+serie/dell+inspiron+17r+special+edition+notebook+107689 Και με κάποια χρήματα παραπάνω έχω βρει αυτό http://www.notebooksbilliger.de/notebooks/dell+notebooks/xps+serie/dell+xps+17+notebook+mit+core+i7+12gb Η ερώτηση μου για το δεύτερο είναι πως επειδή αυτό έχει οθόνη 3d, τι γίνεται, μπορεί αυτο να απενεργοποιηθεί (το 3d) και όποτε θέλω να το ενεργοποιήσω, ή πάντα μένει ενεργοποιημένο; και τελος αυτο http://www.notebooksbilliger.de/notebooks/toshiba+notebooks/performance+p+serie/toshiba+satellite+p870+31e+439+cm+173+intelcore+i7+3630qm Αν έχετε να προτείνετε κάτι παραπλήσιο σε χαρακτηριστικά και τιμή παρακαλώ ενημερώστε με. Το σάιτ που παρέθεσα είναι στα γερμανικά άλλα στο κάτω μέρος της σελίδας μπορείτε να δείτε τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου λάπτοπ. Ευχαριστώ. Edited January 13, 2013 by giorgosgeo4 Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 (edited) Ψάχνω ένα λάπτοπ το οποίο θα προορίζεται για επαγγελματική χρήση αλλά και για κάποια παιχνίδια. Δηλαδή λίγο απ'όλα. Αυτο που ζητώ είναι ένα δυνατό μηχάνημα με αρκετά καλή οθόνη. Εχω βρει αυτό http://www.notebooksbilliger.de/notebooks/dell+notebooks/inspiron+serie/dell+inspiron+17r+special+edition+notebook+107689 Και με κάποια χρήματα παραπάνω έχω βρει αυτό http://www.notebooksbilliger.de/notebooks/dell+notebooks/xps+serie/dell+xps+17+notebook+mit+core+i7+12gb Η ερώτηση μου για το δεύτερο είναι πως επειδή αυτό έχει οθόνη 3d, τι γίνεται, μπορεί αυτο να απενεργοποιηθεί (το 3d) και όποτε θέλω να το ενεργοποιήσω, ή πάντα μένει ενεργοποιημένο; και τελος αυτο http://www.notebooksbilliger.de/notebooks/toshiba+notebooks/performance+p+serie/toshiba+satellite+p870+31e+439+cm+173+intelcore+i7+3630qm Αν έχετε να προτείνετε κάτι παραπλήσιο σε χαρακτηριστικά και τιμή παρακαλώ ενημερώστε με. Το σάιτ που παρέθεσα είναι στα γερμανικά άλλα στο κάτω μέρος της σελίδας μπορείτε να δείτε τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου λάπτοπ. Ευχαριστώ. Καλησπερα!!Κατ'αρχην και τα τρια ειναι το ενα καλυτερο απο το αλλο!!!Βεβαια,το 2ο υπερτερει καπως,αν και λιγο παλαιοτερο μοντελο,λογω του οτι ειναι Full HD 1080!!!Εδω ειναι ολα τα λεφτα!!!Και εχει φοβερο ηχο σε σχεση με τα αλλα...!!Για το 3D μη σ'απασχολει!!Απλα υποστηριζει και 3d!!!Δε σα χαλαει καπου!Ουτε χρειαζεται να κανεις κατι!!!Απο εκει και περα του βαζεις αν θελεις και τα 8αρια και εισαι πρωτος!!:happy: Και το 3ο ειναι φοβερο και πιο συγχρονο,αλλα οχι 1080!!!Η αληθεια ειναι οτι,εγω θα δυσκολευομουν πιο να διαλεξω,αν δε ειχα οικονομικο προβλημα!!Αλλα σιγουρα θα διαλεγα το 2ο,η το 3ο,με περισσοτερες πιθανοτητες για το 2ο...:)ΥΓ:Και τα δυο εχουν πολυ καλη εγγυηση...με το Dell λιγο καλυτερη,γιατι εχει παραλαβη και παροδοση στο σπιτι και μαλιστα,προσπαθει να στο φτιαξει σπιτι!!Αν δε τα καταφερει ο τεχνικος,τοτε το παιρνει...!!ΥΓ2:Και το 1ο δεν ειναι ασχημο!!!Μη σου πω οτι ειναι το πιο ομορφο εμφανισιακα!!Παντως,να ξερεις οτι στο 2ο μπορεις να του βαλεις και φωτιζομενο πληκτρολογιο!!Εκτος κι αν εχει απο τη μανα του!!! Edited January 13, 2013 by petran66 Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Παιδια, σημερα στο παζαρι της Αθηνας φιλος μου πηρε λαπτοπ με 8 ευρω μονο!! 15 του το εδινε στην αρχη αλλα τελικα του το εδωσε για 8 ευρω μονο!:blink: compaq armada 1750 λεγεται απ οτι ειδαμε, το βαλαμε στην πριζα και ανοιγει κανονικα! Λειτουργει το πληκτρολογιο ολα κομπλε, δεν εχουμε βρει ακομα το ελαττωμα του για τοσο χαμηλη τιμη. Και οι δυο μας δεν εχουμε ιδεα απο υπολογιστες, -εσεις τι πιστευετε, ειναι καλο? Να μια φωτογραφια του απο το google http://195.224.149.148/SB/CompaqArmada1750_spares_1.jpg Α! Και εχει windows 98 απ οτι ειδαμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Παιδια, σημερα στο παζαρι της Αθηνας φιλος μου πηρε λαπτοπ με 8 ευρω μονο!! 15 του το εδινε στην αρχη αλλα τελικα του το εδωσε για 8 ευρω μονο!:blink: compaq armada 1750 λεγεται απ οτι ειδαμε, το βαλαμε στην πριζα και ανοιγει κανονικα! Λειτουργει το πληκτρολογιο ολα κομπλε, δεν εχουμε βρει ακομα το ελαττωμα του για τοσο χαμηλη τιμη. Και οι δυο μας δεν εχουμε ιδεα απο υπολογιστες, -εσεις τι πιστευετε, ειναι καλο? Να μια φωτογραφια του απο το google http://195.224.149.148/SB/CompaqArmada1750_spares_1.jpg Α! Και εχει windows 98 απ οτι ειδαμε Το laptop ειναι αρχαιο και κανει μονο για ανακυκλωση εξου και η χαμηλη τιμη. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Παιδια, σημερα στο παζαρι της Αθηνας φιλος μου πηρε λαπτοπ με 8 ευρω μονο!! 15 του το εδινε στην αρχη αλλα τελικα του το εδωσε για 8 ευρω μονο!:blink: compaq armada 1750 λεγεται απ οτι ειδαμε, το βαλαμε στην πριζα και ανοιγει κανονικα! Λειτουργει το πληκτρολογιο ολα κομπλε, δεν εχουμε βρει ακομα το ελαττωμα του για τοσο χαμηλη τιμη. Και οι δυο μας δεν εχουμε ιδεα απο υπολογιστες, -εσεις τι πιστευετε, ειναι καλο? Να μια φωτογραφια του απο το google http://195.224.149.148/SB/CompaqArmada1750_spares_1.jpg Α! Και εχει windows 98 απ οτι ειδαμε Φιλε μου,με το συμπαθειο,αλλα το μηχανημα ηταν να παει για ανακυκλωση και τελικα το πηρε ο φιλος σου!!Απο κει περα,σαν software κλπ.δεν υποστηριζεται πλεων απο τη Microsoft!!Cd εγκαταστασης των win 98 εχει μεσα στη συσκευασια?Δε νομιζω.Και πως θα το στησετε?Θελει διαφορους drivers κλ....Και αν δεν εχετε και ιδεα οπως λες,τοτε τζαμπα τα 8€!!!Ευχομαι να τα καταφερεται παντως!!:) Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Καλησπερα!!Κατ'αρχην και τα τρια ειναι το ενα καλυτερο απο το αλλο!!!Βεβαια,το 2ο υπερτερει καπως,αν και λιγο παλαιοτερο μοντελο,λογω του οτι ειναι Full HD 1080!!!Εδω ειναι ολα τα λεφτα!!!Και εχει φοβερο ηχο σε σχεση με τα αλλα...!!Για το 3D μη σ'απασχολει!!Απλα υποστηριζει και 3d!!!Δε σα χαλαει καπου!Ουτε χρειαζεται να κανεις κατι!!!Απο εκει και περα του βαζεις αν θελεις και τα 8αρια και εισαι πρωτος!!:happy: Και το 3ο ειναι φοβερο και πιο συγχρονο,αλλα οχι 1080!!!Η αληθεια ειναι οτι,εγω θα δυσκολευομουν πιο να διαλεξω,αν δε ειχα οικονομικο προβλημα!!Αλλα σιγουρα θα διαλεγα το 2ο,η το 3ο,με περισσοτερες πιθανοτητες για το 2ο...:)ΥΓ:Και τα δυο εχουν πολυ καλη εγγυηση...με το Dell λιγο καλυτερη,γιατι εχει παραλαβη και παροδοση στο σπιτι και μαλιστα,προσπαθει να στο φτιαξει σπιτι!!Αν δε τα καταφερει ο τεχνικος,τοτε το παιρνει...!!ΥΓ2:Και το 1ο δεν ειναι ασχημο!!!Μη σου πω οτι ειναι το πιο ομορφο εμφανισιακα!!Παντως,να ξερεις οτι στο 2ο μπορεις να του βαλεις και φωτιζομενο πληκτρολογιο!!Εκτος κι αν εχει απο τη μανα του!!! Το πρώτο και το τρίτο από αυτά που βλέπω (χωρίς να ξέρω και παρά πολλά) έχουν σχεδόν ίδια χαρακτηριστικά αλλά 200 ευρώ διάφορα στην τιμή! Αυτο που οφείλεται; Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts