zizou17 Δημοσιεύτηκε December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 27, 2009 Καλησπέρα σας, έχω κατεβάσει ένα πρόγραμμα το οποίο μου κράτησε backup στο outlook express.Το πρόγραμμα έλειξε κ τώρα που θέλω να κάνω restore όπως καταλαβάινετε δεν γίνεται.Υπαρχει τρόπος να εγκαταστήσω πάλι το ίδιο πρόγραμμα χωρίς να βλέπει το pc ότι το έιχα ξαναβάλει?Δηλαδή να μου δώσει πάλι την άδεια να το χρησιμοποιήσω δοκιμαστικά..γιατί τώρα το κάνω πάλι εγκατάσταση κ μου βγάζει ότι έχει περάσει η δοκιμαστική περίοδος. Ευχαριστώωωωω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 Ξαναεγκατέστησε το πρόγραμμα (κι ας έχει περάσει η δοκιμαστική περίοδος), "κατέβασε" και εγκατέστησε το Revo Unistaller, επέλεξε την "προχωρημένη απεγκατάσταση" του προγράμματος, διέγραψε τα υπολοίματα που έχει αφήσει στη registry (αν έχει αφήσει) και μετά ξαναεγκατέστησε το πρόγραμμα (χωρίς να χρειαστεί να το "κατεβάσεις" ξανά από το internet). Το έχω δοκιμάσει σε διάφορα προγράμματα με δοκιμαστική περίοδο και πιάνει. :) Υ.Γ: Αν μπερδευτείς και χρειάζεσαι screenshots, πες το. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zizou17 Δημ. December 27, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 το δοκιμασα αλλά πάλι το ίδιο μηνυμα μου βγάζει γμτ.......βρήκε κάποια στοιχεία στη registry,αν κ κάποια τα έιχα σβήσει χειροκίνητα,αλλα πάλι τα ίδια.και δεν μπορώ να βρω και το serial σε αυτό το πρόγραμμα,η ένα *****.αναφέρω το πρόγραμμα μήπως ξέρεις κάτι..."outlokk express backup wizard".μήπως να του κάνω κ μία επαννεκίνηση?για να δοκιμάσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zizou17 Δημ. December 27, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 Κανένα αποτέλεσμα..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 Μπορείς να ψάξεις στο internet για ίδια προγράμματα που θα είναι δωρεάν. Όπως αυτό: http://www.oehelp.com/OEBackup/Default.aspx . Βέβαια, τα δωρεάν προγράμματα δεν θα σου δίνουν τις δυνατότητες που δίνουν τα full-πληρωμένα προγράμματα, αλλά πιστεύω ότι την δουλειά σου θα την κάνεις. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zizou17 Δημ. December 27, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 Θα δοκιμάσω αλλά το πρόβλημα είναι ότι με το συγκέκριμενο πρόγραμμα είχα κρατήσει backup ta mail mou ,οπότε επαναφορά πρέπει να κάνω πάλι με το ίδιο.ουφ.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 Θα δοκιμάσω αλλά το πρόβλημα είναι ότι με το συγκέκριμενο πρόγραμμα είχα κρατήσει backup ta mail mou ,οπότε επαναφορά πρέπει να κάνω πάλι με το ίδιο.ουφ.... Δοκίμασε να το εγκαταστήσεις στο μηχάνημα κάποιου γνωστού/φίλου (που δεν χρησιμοποιεί το outlook express φυσικά) και κάνε εκεί restore. Μετά ξαναπάρε από εκεί backup με κάποιο free και επανέφερέ τα στο δικό σου. Προτείνω το "OE Backup 6.5" της Genie-Soft που είναι απλά πανεύκολο. :) http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 Απαγορεύονται συζητήσεις για την παράκαμψη μεθόδων προστασίας software. Αν χρειάζεσαι τόσο πολύ το συγκεκριμένο software αγόρασε το. Διαφορετικά θα πρέπει να βρεις άλλον τρόπο να κάνεις τη δουλειά σου. http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts