Jump to content

Αστική Κλήση απο την TelePassport !

Κοινοποίηση

Recommended Posts

αν κα στο παρελθον ειχα κοντραριστει με τον telePS πρεπει σου πω οτι εχει δικιο.Χρησιμοποιουσα Q (η κορυφαια ποιοτητα) αλλα την αλλαξα με την telepasprt που με ειχε γραψει με το ζορι καποιος και τη δοκιμασα για πλακα.

Αυτο που εχω να πω ειναι οτι σε κλησεις προς σταθερα η διαφορα ποιοτητας δεν γινεται αντιληπτη .Προς κινητα εχει προβλημα αλλα στην τελικη αν το σκεφτεις τις κλησεις προς κινητα δεν σε συμφερει να τις κανεις απο σταθερο.ποιο φτυνο απο οποιονδηποτε εναλακτικο ειναι το κινητο

SMILE, LIFE IS NICE

• Απαντήσεις 147
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πείτε τα ρε παιδια.

Telepassport rules!!!

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος telePS ( 4 Μάρ. 2004 , 22:52)

Φίλε μάλλον δεν εχεις μαθει να σέβεσαι και να μιλάς. :mad:

Το οτι δεν έχω αρκετα χρήματα και δεν μπορω να πληρωνω μεγαλους λογαριασμούς με κάνει να προτιμω την telePassport αδιαφορώντας για την ποιότητα της. (Η οποία δεν είναι τόσο απελπιστική... έλεος πια με αυτήν την καραμέλα)

Δεν σου επιτρέπω λοιπόν να με αποκαλείς φτηνίαρη τόσο εμένα όσο και τους υπόλοιπους 78 πελάτες που έχω γράψει στην telePassport (και σε πληρόφορώ πως τπ 90% αυτών είναι ικανοποιημένοι και χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες κανονικότατα).

Οσο για το οτι δεν ξέρουμε τι έχουμε υπογράψει δεν καταλαβαίνω τι λές γιατί τόσο σε εγω όσο και οι πελάτες μου υπογράψαμε κανονικότατα συμβόλαιο το οποίο το λάβαμε μαζί με τον πρώτο λογαριασμό.

Μάθε λοιπόν να σέβεσαι τις επιλογές των άλλων και να μην προβαίνεις σε χαρακτηρισμούς που δεν σε τιμούν καθόλου.

Ευχαριστω.

nomizw oti ipotimate i noimosinh twn xiliadwn pou nai sindromhtes tpassport

epishs otan th xrhsimopoiousa den eixa problhma

otan gyrisw ellada tha balw sdsl apo tph

den goustarw o kathe complex ikos na grafei oti goustarei edw pera iparxoun kai kanones simperiforas

na analabei kapoios moderator na mhn epanalhfthoun kati tetoia kai na mhn prosbalei me orous opos fthniarh kai tetoia kanena.

den eimaste kanibaloi exoume kapoio epipedo kai einai amartia na xalasoume to forum mas.

afta kai opoios stenaxwrithike na elegxei ton complex ismo tou

efxaristw olous gia thn prosoxh sas

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GKONTO ( 4 Μάρ. 2004 , 18:53)

Κάθε εταιρία έχει συγκεκριμένη θέση στην αγορά (positioning). H Τellas είναι η ακριβότερη στην αγορά (συχνά ακριβότερη και από ΟΤΕ ειδικά στις κλήσεις προς κινητά διάρκειας μέχρι 1 λεπτού) αλλά έχει χτίσει το όνομά της με τη διαφήμιση και έχει ικανοποιητικό δίκτυο. Η Telepassport είναι η μακράν φθηνότερη εταιρία με μακράν το χειρότερο δίκτυο. Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι δεν έχει πελάτες. Απλά πρόκειται για φτηνιάρηδες (εγνωσμένα τη χρησιμοποιούν γιατί θέλουν να πληρώνουν το λιγότερο δυνατό κι ας ξυπνάει όλη η γειτονιά όποτε πιάνουν γραμμή) και μη γνώστες (δεν ξέρουν τι έχουν υπογράψει και γιατί, συνήθως δεν κάνουν λογαριασμό). Επίσης αποκλείεται να είναι 500.000 γιατί διαφορετικά η Telepassport θα έκανε κύκλο εργασιών πάνω από 100 εκ. €. Με το σκεπτικό αυτό οι Tellas, Lannet & Forthnet που είχαν 140 εκ.€ τζίρο το 2003 θα πρέπει να έχουν 2,5 εκ. πελάτες (μάλλον αδύνατο).

sthn dhmokratia o kathenas epilegei oti thelei

an kapoios epileksei kapia etaireia an DE GOUSTAREI alazei

telos oi kontres

DE THA TO KANOUME RING EDW OK?

Φίλε brebosgeo συμφωνω μαζί σου.

Υποθέτω οτι δεν ήθελες να κάνεις quote το δικό μου κείμενο αλλα του GKONTO

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος telePS ( 4 Μάρ. 2004 , 22:52)

Φίλε μάλλον δεν εχεις μαθει να σέβεσαι και να μιλάς. :mad:

Το οτι δεν έχω αρκετα χρήματα και δεν μπορω να πληρωνω μεγαλους λογαριασμούς με κάνει να προτιμω την telePassport αδιαφορώντας για την ποιότητα της. (Η οποία δεν είναι τόσο απελπιστική... έλεος πια με αυτήν την καραμέλα)

Δεν σου επιτρέπω λοιπόν να με αποκαλείς φτηνίαρη τόσο εμένα όσο και τους υπόλοιπους 78 πελάτες που έχω γράψει στην telePassport (και σε πληρόφορώ πως τπ 90% αυτών είναι ικανοποιημένοι και χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες κανονικότατα).

Οσο για το οτι δεν ξέρουμε τι έχουμε υπογράψει δεν καταλαβαίνω τι λές γιατί τόσο σε εγω όσο και οι πελάτες μου υπογράψαμε κανονικότατα συμβόλαιο το οποίο το λάβαμε μαζί με τον πρώτο λογαριασμό.

Μάθε λοιπόν να σέβεσαι τις επιλογές των άλλων και να μην προβαίνεις σε χαρακτηρισμούς που δεν σε τιμούν καθόλου.

Ευχαριστω.

Παιδιά σοβαρευτείτε και μην κολλάτε στους χαρακτηρισμούς. Σαφώς ο καθένας έχει την επιλογή να επιλέξει ότι θέλει. Ακόμη κι εγώ σε πολλές περιπτώσεις έχω επιλέξει ένα προιόν ή μια υπηρεσία με κριτήριο μόνο το κόστος και την έχω πατήσει (π.χ. επιλογή παροχέα Internet με λίγο χαμηλότερο πάγιο αλλά μεγάλο oversubscription με αποτέλεσμα να τα πληρώνω στο ΕΠΑΚ). Το κακό με την Telepassport είναι ότι η κακή έως μέτρια παροχή υπηρεσιών έχει δημιουργήσει φαινόμενα απαξίωσης της σταθερής τηλεφωνίας γενικότερα. Πολλοί καταναλωτές απογοητευμένοι από μια τέτοια συνεργασία, επιστρέφουν στον ΟΤΕ θεωρώντας ότι όλες οι εταιρίες του χώρου είναι ίδιες. Επίσης το να προωθούν υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας άνθρωποι που δυστυχώς δεν έχουν σχέση με τις πωλήσεις ή το χώρο των τηλεπικοινωνιών (π.χ. η θεία μου που δεν ξέρει καν τι είναι ISDN γραμμή) δεν ανεβάζει το προφίλ της εταιρίας. Κάπως έτσι δικαιολογούνται μέσοι όροι 5 ή 6€ ανά πελάτη, όταν η ΛΑΝΝΕΤ (με αστικά βεβαίως ανακοινώνει 20€ και πάνω).Από την άλλη εμφανίζονται πολλές ψεύτικες αιτήσεις προεπιλογής φορέα από την Τellas (σε δύο φίλους τηλεφώνησαν για ενεργοποίηση προεπιλογής φορέα που ποτέ δεν είχαν υπογράψει). Γι αυτό χαλαρώστε και προσέξτε τι επιλέγετε.

Θα παρακαλούσα να πέσουν οι τόνοι. Ο χαρακτηρισμός "φτηνιάρης" με την έννοια που περιέγραψε ο χρήστης, το απολύτως μικρότερο κόστος αδιαφορώντας για την ποιότητα, δεν περιέχει κάτι ιδιαίτερα επιλήψιμο, αλλά θα παρακαλούσα να αποφευχθεί στο μέλλον. Από την άλλη πλευρά θα παρακαλούσα να μείνει στην ουσία, δηλαδή στο γιατί θεωρούν την ποιότητα των κλήσεων της Telepassport καλή/επαρκή για τις ανάγκες τους.

Ευχαριστώ,

Είμαστε όλοι εδώ

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος foukou ( 5 Μάρ. 2004 , 12:56)

ti ginetai me astika ths telepassport exoyme kanena neo?

an edose yphrseis kai poy kai me ti poiothta?

μπα αφου εγω οταν πηραν το cc να ρωτησω αν ξεκινησε δεν ειχαν ιδεα τι τους ελεγα

SMILE, LIFE IS NICE

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GKONTO ( 5 Μάρ. 2004 , 18:09)

Παιδιά σοβαρευτείτε και μην κολλάτε στους χαρακτηρισμούς. Σαφώς ο καθένας έχει την επιλογή να επιλέξει ότι θέλει. Ακόμη κι εγώ σε πολλές περιπτώσεις έχω επιλέξει ένα προιόν ή μια υπηρεσία με κριτήριο μόνο το κόστος και την έχω πατήσει (π.χ. επιλογή παροχέα Internet με λίγο χαμηλότερο πάγιο αλλά μεγάλο oversubscription με αποτέλεσμα να τα πληρώνω στο ΕΠΑΚ). Το κακό με την Telepassport είναι ότι η κακή έως μέτρια παροχή υπηρεσιών έχει δημιουργήσει φαινόμενα απαξίωσης της σταθερής τηλεφωνίας γενικότερα. Πολλοί καταναλωτές απογοητευμένοι από μια τέτοια συνεργασία, επιστρέφουν στον ΟΤΕ θεωρώντας ότι όλες οι εταιρίες του χώρου είναι ίδιες. Επίσης το να προωθούν υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας άνθρωποι που δυστυχώς δεν έχουν σχέση με τις πωλήσεις ή το χώρο των τηλεπικοινωνιών (π.χ. η θεία μου που δεν ξέρει καν τι είναι ISDN γραμμή) δεν ανεβάζει το προφίλ της εταιρίας. Κάπως έτσι δικαιολογούνται μέσοι όροι 5 ή 6€ ανά πελάτη, όταν η ΛΑΝΝΕΤ (με αστικά βεβαίως ανακοινώνει 20€ και πάνω).Από την άλλη εμφανίζονται πολλές ψεύτικες αιτήσεις προεπιλογής φορέα από την Τellas (σε δύο φίλους τηλεφώνησαν για ενεργοποίηση προεπιλογής φορέα που ποτέ δεν είχαν υπογράψει). Γι αυτό χαλαρώστε και προσέξτε τι επιλέγετε.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GKONTO ( 5 Μάρ. 2004 , 18:09)

ΦΙΛΕ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ...............ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΦΙΛΟΣ TELEPS ΕΧΕΙ ΤΟΣΗ ΠΟΡΩΣΗ...........................ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ...............

ΑΠΟΡΙΑ 1: OTAN ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ TelePs "ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ" ΣΤΗΝ telePassport ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ ΑΡΑΓΕ?

ΑΠΟΡΙΑ 2: ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΠΕΛΑΤΕΣ" ΤΟΥ........ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ???

ΑΠΟΡΙΑ 3: Επίσης αποκλείεται να είναι 500.000 γιατί διαφορετικά η Telepassport θα έκανε κύκλο εργασιών πάνω από 100 εκ. €. Με το σκεπτικό αυτό οι Tellas, Lannet & Forthnet που είχαν 140 εκ.€ τζίρο το 2003 θα πρέπει να έχουν 2,5 εκ. πελάτες (μάλλον αδύνατο).

KANENA ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ TELEPS ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ...................................ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΦΤΗΝΙΑΡΗΔΕΣ ΤΟ ΠΗΡΑΞΕ.!!!!!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gnasos ( 6 Μάρ. 2004 , 20:15)

ΦΙΛΕ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ...............ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΦΙΛΟΣ TELEPS ΕΧΕΙ ΤΟΣΗ ΠΟΡΩΣΗ...........................ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ...............

ΑΠΟΡΙΑ 1: OTAN ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ TelePs "ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ" ΣΤΗΝ telePassport ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ ΑΡΑΓΕ?

ΑΠΟΡΙΑ 2: ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΠΕΛΑΤΕΣ" ΤΟΥ........ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ???

ΑΠΟΡΙΑ 3: Επίσης αποκλείεται να είναι 500.000 γιατί διαφορετικά η Telepassport θα έκανε κύκλο εργασιών πάνω από 100 εκ. €. Με το σκεπτικό αυτό οι Tellas, Lannet & Forthnet που είχαν 140 εκ.€ τζίρο το 2003 θα πρέπει να έχουν 2,5 εκ. πελάτες (μάλλον αδύνατο).

KANENA ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ TELEPS ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ...................................ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΦΤΗΝΙΑΡΗΔΕΣ ΤΟ ΠΗΡΑΞΕ.!!!!!!

Μην ξεχνάς ότι οι Tellas, Lannet και Forthnet έχουν και άλλες δραστηριότητες εκτός από την σταθερή τηλεφωνία.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gnasos ( 6 Μάρ. 2004 , 20:15)

Φιλε μου δέν έχω καμία πόρωση.

Εκτός αν απαγορευεται να λέω την γνώμη μου και να επιχειρηματολογώ.

Σου απαντάω στις απορίες σου:

Απορία 1: Απο την πρώτη στιγμη που μπήκα στο forum είχα δηλώσει οτι είμαι

συνεργάτης στην telePassport. Είσαι νέο μέλος και δεν το ξέρεις. Δεν πιστευω να το

θεωρεις και αυτό κακό.

Απορία 2: Η telePassport ποτε δεν έιχε πει ΕΠΙΣΗΜΑ οτι θα δώσει αστικά σύντομα. Πάντα

μίλαγε για μελλοντική παροχή αστικών. Και όντως η παροχή ξεκινάει σταδιακά σε όλη την Ελλάδα,

διατηρώντας τις καλύτερες τιμές στις περισσότερες κατηγορίες κλήσεων.

Απορία 3: Μιλάς για κύκλο εργασιών συγκρίνοντας ανόμοια δεδομένα. Μάλλον ξεχνάς η forthnet και

η Tellas παρέχουν υπηρεσίες που η telePassport δεν παρέχει.

Επισης μήπως οι εταιρίες που παρέχουν αστική είναι λογικό να παρουσιάζουν μεγαλύτερο τζίρο;

Δεν έχω καμμία πόρωση για την TelePassport. Ουτε δική μου η εταιρία είναι, ουτε βγάζω μια

περιουσια απο τους πελάτες που γράφω.

Ο καθένας μπορεί να επιλέγει οτι ταιριάζει σε αυτόν και θεωρώ άσχημο να μιλάτε με χαρακτηρισμούς

όπως "φτηνιάρηδες" η "πόρωση".

Το ιδιο άλλωστε ανέφερε και ο "Super moderator". Αν έχεις αντιρήσεις ας απευθυνθείς σε αυτόν.

Οσο για το οτι δεν απαντησα γρήγορα με συγχωρείτε αλλα... υπηρετώ την Ελλαδίτσα μας.

Σας το λέω απο τώρα οτι δεν πρόκειται να συνεχίσω επειδή βαριέμαι να ασχολούμαι τόση ωρα για τέτοια θέματα και επειδη το ζήτησε o mod.

Να στε καλά και και να επιλέγετε οτι είναι καλύτερο για τον εαυτό σας. ;)

Εγώ πάντως χρησιμοποιώ telepassport καθημερινά για υπεραστικές κλήσεις και μπορώ να πω οτι με έχει σώσει! Και η ποιότητα είναι μία χαρά. Δε νομίζω ότι είμαι "φτηνιάρης", μάλλον "κερδισμένος" θα έλεγα... :whistle:

ΠαράθεσηΑρχικό μήνυμα από vbm

Εγώ πάντως χρησιμοποιώ telepassport καθημερινά για υπεραστικές κλήσεις και μπορώ να πω οτι με έχει σώσει! Και η ποιότητα είναι μία χαρά. Δε νομίζω ότι είμαι "φτηνιάρης", μάλλον "κερδισμένος" θα έλεγα...

Κι εγώ συμφωνώ μαζί σου vbm!

Καθημερινά μιλώ με δικούς μου ανθρώπους από άλλες πόλεις, που χρησιμοποιούν κι αυτοί Telepassport, και δεν έχω κανένα πρόβλημα στην ποιότητα...:!:

Απο Δευτέρα 15 Μαρτίου 2004 η παροχή αστικής κλήσης επεκτείνεται σε 22 ακόμα νομούς ανα την επικράτεια πέραν των νομών Ρεθύμνου και Λασιθίου.

Deite kai to sxetiko link

Η ζωή είναι στιγμές ας έρχονται μόνο καλές !

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος telePS ( 1 Μάρ. 2004 , 23:51)

Ενω η Tellas που έχει δίκτυο, πιστέυεις οτι σέβεται τους πελάτες της με τις τιμές;; χαχαχα

Μην θετετε θέματα σεβασμού. Τα έχουμε ξαναπεί αυτά. Ο καθένας είναι ελέυθερος να ψάξει και να επιλέξει αυτό που του ταιρίαζει.

Η TelePassport έχει αυτην την στιγμή περίπου 500.000 πελάτες που είναι ικανοποιημένοι απο τις τιμές και δεν τους νοιάζει η ποιότητα.

Αν πιστέυεις οτι δεν τους σέβεται ρωτα αυτούς τους 500.000

Ευχαριστω

Από τους 500.000 μπορείς να μου πείς πόσοι είναι ενεργοί(πόσοι τηλεφωνούν)οι ικανοποιημένοι πελάτες φαίνονται απο την κίνηση των κλήσεων που κάνουν τον μήνα όλες οι εταιρείες.

Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος warrant1985 (10 Μάρ. 2004 , 21:05)

Από τους 500.000 μπορείς να μου πείς πόσοι είναι ενεργοί(πόσοι τηλεφωνούν)οι ικανοποιημένοι πελάτες φαίνονται απο την κίνηση των κλήσεων που κάνουν τον μήνα όλες οι εταιρείες.

Εσύ ξέρεις τι κίνηση κάνουν οι εναλλακτικοί;

Μέχρι πριν κανένα χρόνο ο ΟΤΕ έδινε στοιχεία, αλλά μετά το εκοψε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (10 Μάρ. 2004 , 22:40)

Γιατί τυχαίνει να ασχολούμε με αυτά σε ενημερώνω οτι η forthnet μέσα στο 2003 ξεπέρασε τα 800.000.000 λεπτά κινήσεως και αναμένετε να αυξηθεί μέσα στο 2004 λόγω της προεπιλογής που ξεκίνησε στην forthnet τον ΜΑΙΟ 2003.

Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (10 Μάρ. 2004 , 22:40)

Aπό ΟΤΕ έχει διαρεύσει ότι σε ανταλλαγή λεπτών πρώτη είναι η ΤΕΛΛΑΣ, δεύτερη η ΛΑΝΝΕΤ και τρίτη η FORTHNET. Oι εταιρίες για το 2003 ανακοίνωσαν έσοδα από τηλεπικοινωνιακή δραστηριότητα 53 και κάτι η ΛΑΝΝΕΤ, 45 περίπου η ΤΕΛΛΑΣ και 40 η FORTHNET (σε εκατομμύρια ευρώ).

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GKONTO (12 Μάρ. 2004 , 17:51)

Aπό ΟΤΕ έχει διαρεύσει ότι σε ανταλλαγή λεπτών πρώτη είναι η ΤΕΛΛΑΣ, δεύτερη η ΛΑΝΝΕΤ και τρίτη η FORTHNET. Oι εταιρίες για το 2003 ανακοίνωσαν έσοδα από τηλεπικοινωνιακή δραστηριότητα 53 και κάτι η ΛΑΝΝΕΤ, 45 περίπου η ΤΕΛΛΑΣ και 40 η FORTHNET (σε εκατομμύρια ευρώ).

Απο οτι ξέρω για την tellas στον ισολογισμό της ΔΕΗ έχει ζημιές απο την διαφημηστική καμπάνια το 9μήνο 12.000.000 ευρώ και ιταλική μέτοχος wind σκέφτετε για μία συνεργασία λόγω δεν έχει πιάσει τα νούμερα που ήθελαν όσο για την lannet σε κίνηση για το 2003 είναι κοντά στα νούμερα της forthnet αυτά είναι στοιχεία που έχουν ανακοινωθεί απο τον τύπο και οχι απο υποθέσεις που δήθεν έχουν διαρεύσει απο τον ΟΤΕ.

Η αστική στις Κυκλάδες ξεκίνησε!!! Από χτες το βράδυ δουλεύει κανονικά. Η Telepassport με εξεπληξε ευχάριστα. Η ποιότητα είναι αρκετά καλή. Μακάρι κάποια στιγμή να μπορείς να καλέσεις και Q.