nhp1023 Δημ. November 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2004 Egw pantws ilikrina de koitaw prwta tous proboleis kai port-baggage! Anti8eta me tous perissoterous de maresei na einai megala! Twra ta opis8ia....otan einai me magio nai ta koitaw polu!...alla me jean, klp...de polu koitaw...giati se 3egelaei eukola afou tou allazei sxhma! Mporei sto panteloni na fenete sfixto xwris kuttaritida...kai otan to bgalei na pesei ws to patoma kai na einai mesa sthn kuttaritida!! O pio eukolos tropos na me apotrepsei mia kopela einai na exei megalo kolo!! De metraei polu to poso wraios einai o kolos an 8a maresei mia kopela....alla metraei poluuuu to poso asxhmos einai kolos gia to an de 8a maresei mia kopela. To idio me to sti8os...megalo pesmeno sti8os (idika se kopela katw apo 25) me apotrepei amesws! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lediaquaan Δημ. November 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2004 Εξαρτάται..Όταν είναι άσχετος πχ στο δρόμο καθώς περπατάς..χαζεύω τα οπίσθια εννοείται...Α..Και έχω μια προτίμηση στους μελαχροινούς.. :o Όταν πρόκεται για κάποιον που έστω έρχεται τελευταία στιγμή στην παρέα με εντυπωσιάζει το χιούμορ και η σπιρτάδα του..Αυτά..Και το βλέμμα του..Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής..:rolleyes: @nhp1023: Θα μπορούσε να γίνει κολλητή σου :lol: Εντάξει αυτές είναι ακραίες καταστάσεις κακά τα ψέμματα δεν κοιτάς εύκολα εύκολα ένα τέτοιο άτομο..Ή μάλλον το κοιτάς και γελάς..Ή το λυπάσαι... :wacko: Παράθεση http://img178.imageshack.us/img178/1052/rainwa8.gif But I miss you most of all, my darling When autumn leaves start to fall... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
veroulini Δημ. November 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2004 to proto prama pou koitazw se enan adra einai ta matia! oxi toso to xroma oso i ekfrasi! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2004 ego pali koitao ta xeria...oloklhra ta xeria...apo ton omo mexri ta nyxia...peite me trelh ,peite me anomalh ,peite me opos 8elete alla ayto koitao..kai fysika matia!! o antras mou otan ton rothsa moy eipe oti eide prota ta opis8ia moy,meta to sth8os moy,kai meta fatsa...to perasa to test :p fysika an to eksoteriko paketo einai super alla o xarakthras kai to mualo einai gaga olo diagrafontai :) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. November 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2004 Μια γυναίκα θα γυρίσω να την κοιτάξω καλύτερα αν είναι ψηλή. Θα λατρέψω τα μαλλιά της, αν αυτά είναι κόκκινα ή μαύρα. Θα τρελλαθώ με το πρόσωπό της, αν αυτό είναι ταυτόχρονα γλυκό και πρόστυχο. Θα προσέξω σίγουρα το ντύσιμό της αν είναι κομψό και θηλυκό. Ο συνδυασμός "τζηνάκι-μπλουζίτσα-αθλητικούλι" με αφήνει παγερά αδιάφορο. Αν ήθελα κόμιξ διάβαζα τον Ντόναλντ. Από εκεί και πέρα, θα με κερδίσει σίγουρα ο αυθορμητισμός της (όχι βέβαια τόσο περίσσιος ώστε ας πούμε να ρεύεται μπροστά μου), το χαμόγελό της, αν είναι ζεστό, και το γεγονός ότι μπορεί να καθήσει σε ένα σκαμπώ μαγαζιού χωρίς να αποκαλυφθούν τα "εσώψυχά" της ως και στον πορτίερη (βλ. τις απανταχού τσουλίτσες σε bars-clubs, των οποίων μεγαλύτερο είναι το -μικροσκοπικό- tanga από το -χαμηλοκάβαλο εννοείται - παντελόνι. Στήθος, κώλος κλπ συναφή, δε με αφήνουν αδιάφορο, απλώς δεν δίνω την πρέπουσα για πολλούς σημασία. Τώρα βέβαια θα γυρίσεις να μου πεις: Καλά ρε π@π@ρ@, περιμένεις αυτή η γυναίκα να γυρίσει να κοιτάξει ΕΣΕΝΑ? Εχμ... το θέμα του topic είναι το τι προσέχω ΕΓΩ σε μια γυναίκα, αλλά όσο ζω ελπίζω - να με προσέξει (κι όσο ελπίζω απελπίζομαι). ;) Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. November 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2004 Ειλικρίνεια μηδέν ε; Δηλαδή για πείτε μου ρε μάγκες... Τη γυναίκα πως τη βλέπετε; Σαν ένα καλαίσθητο οπτικά υποκείμενο ή σαν αντικείμενο του πόθου; Ήμαρτον δηλαδή... :whistle: :wacko: Πρέπει απαραίτητα να σκεφτούμε ερωτικά και να διαλέξουμε μπαλκόνια ή ταράτσες; Και μη μου αρχίσει κανείς να μιλάει για τις επιστημικές έρευνες και σχετικά κουραφέξαλα!! Ο καθένας έχει τα κριτήριά του και βάση με αυτά επιλέγει... Ευχαριστώ. Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FREAK_OF_NATURE (21 Νοέ. 2004 , 09:32) ego pali koitao ta xeria...oloklhra ta xeria...apo ton omo mexri ta nyxia...peite me trelh ,peite me anomalh ,peite me opos 8elete alla ayto koitao..kai fysika matia!! o antras mou otan ton rothsa moy eipe oti eide prota ta opis8ia moy,meta to sth8os moy,kai meta fatsa...to perasa to test :p fysika an to eksoteriko paketo einai super alla o xarakthras kai to mualo einai gaga olo diagrafontai :) τον βρισκω πολυ σωστο τον αντρα σου!!!!!!!!!!!! :p :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. November 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2004 Freak αμα εισαι σαν την κοπελα στην υπογραφη σου τοτε ο αντρας σου εχει πολυ καλο γουστο... :p :D :lol: Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2004 melaxroinh eimai :) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. November 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lagoudakis (19 Νοέ. 2004 , 22:03) ενταξει ισως απο ντροπη δεν το ειπαν ορισμενοι :o φυσικο ειναι φιλεναδα να κοιταει ενας αντρας σε αυτα τα σημεια και αν δεν κανει σαν λυγουρης δεν νομιζω να τον κακοχαρακτηριση μια γυναικα,εγω προσωπικα αν ημουν γυναικα θα με κολακευε αυτο ;) fusika kai me kolakevei..gia mena to na tairiazoun 2 anthrwpoi se xarakthra einai exisou shmantiko me to na ta pane kala sto sex.gia thn teleia sxesh prepei na uparxoun kai ta 2. :) Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Tinkerbell (21 Νοέ. 2004 , 20:22) fusika kai me kolakevei..gia mena to na tairiazoun 2 anthrwpoi se xarakthra einai exisou shmantiko me to na ta pane kala sto sex.gia thn teleia sxesh prepei na uparxoun kai ta 2. :) μπραβο σου!!!!σε βρισκω απολυτα σωστη!!!!! :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. November 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2004 :) :) Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio1975 Δημ. November 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2004 Eγώ το πώτο που προσέχω σε μία γυναίκα είναι τα μάτια της ο λαιμός της αν φαίνετε και τα δάχτυλα των χεριών της κατα προτίμιση μακριά και αδύνατα!!! Παράθεση Υπογραφή εκτός ορίων. 420Χ150 και 16Κ μέγιστο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. November 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2004 dld sugnwmh re paidia an o allos exei asxhma xeria ti kanete?den kanete tpt mazi tou?? Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2004 Apla psaxnoume na broume kati allo pou mas aresei....8elhsh na uparxei :p Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemanis Δημ. November 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Tinkerbell (22 Νοέ. 2004 , 16:15) dld sugnwmh re paidia an o allos exei asxhma xeria ti kanete?den kanete tpt mazi tou?? η πιο ωραία που έχω δει να είναι, αν δε μου αρέσουν τα δάχτυλά της (ΚΑΙ τα πάνω ΚΑΙ τα κάτω), έχει φαγωμένα νύχια κλπ, απλώς ΕΧΑΣΕ :!: ;) ααα κάνω και "τσεκάρισμα" στον αχίλλειο τένοντα οπωσδήποτε! Σπύρος Παράθεση http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. November 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2004 μπορει κ να κερδισε ομως δ το ξερουμε αυτο :p πλακα κανω :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemanis Δημ. November 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2004 αμέσως εσύ!!! έχασε την εκτίμησή μου εννοώ :p ;) Σπύρος Παράθεση http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Joannita Δημ. November 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lemanis (22 Νοέ. 2004 , 19:49) κάνω και "τσεκάρισμα" στον αχίλλειο τένοντα οπωσδήποτε! explain please κατα ποίον τρόπον? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. November 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2004 Εγω στη γυναικα προσεχω με την σειρα τα εξης: 1) Προσωπο (Δεν εχω και πολλες σακουλες διαθεσημες :p ) 2) Κωλαρακι (φυσικα, φυσικα) 3) Βυζακια (Οχι να ειναι τοσο μεγαλα, οσο...χμ...στητα 4) Χαρακτηρας Παντως αν μια γυναικα τρωει τα νυχια της συχαινομαι :spam: . Για αντρα το βλεπω πολυ πιο φυσικο. Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemanis Δημ. November 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Joannita (23 Νοέ. 2004 , 15:36) explain please κατα ποίον τρόπον? :wacko: προτιμώ να είναι έντονα σχηματισμένος. Λέει πολλά για το χαρακτήρα της, έτσι ξέρω και σπανίως πέφτει έξω "το τεστ" ;) :) νούμερο ένα πάντως παραμένουν δάχτυλα και νύχια χεριών και ποδιών. όλα αυτά για την πρώτη εντύπωση φυσικά. Από εκεί μέχρι να αποφασίσεις ότι η γυναίκα "σου κάνει" υπάρχει μακρύς δρόμος ;) Σπύρος Παράθεση http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Ilias1908 (23 Νοέ. 2004 , 19:17) Εγω στη γυναικα προσεχω με την σειρα τα εξης: 1) Προσωπο (Δεν εχω και πολλες σακουλες διαθεσημες :p ) 2) Κωλαρακι (φυσικα, φυσικα) 3) Βυζακια (Οχι να ειναι τοσο μεγαλα, οσο...χμ...στητα 4) Χαρακτηρας Παντως αν μια γυναικα τρωει τα νυχια της συχαινομαι :spam: . Για αντρα το βλεπω πολυ πιο φυσικο. και εγω μαζι σου!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vg Δημ. November 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2004 1) κωλαρακι 2) χαμογελο - στομα 3) μαλλια 4) παπουτσια Παράθεση Gugoo.gr - Social Media ειδήσεις & tips Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. November 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2004 Μιας και ειπες παπουτσια, τα χειροτερα παπουτσια που φορανε ειναι αυτα τα καταραμενα τα AllStar. Σαν να εχουν πλατυποδια ειναι οι ηλιθειες... :p :D :lol: Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vg Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Woca (24 Νοέ. 2004 , 01:01) Μιας και ειπες παπουτσια, τα χειροτερα παπουτσια που φορανε ειναι αυτα τα καταραμενα τα AllStar. Σαν να εχουν πλατυποδια ειναι οι ηλιθειες... :p :D :lol: σε αρκετες δινουν ωραιο στυλακι τα allstar! εγω σιχαινομαι τις 4+ γραμμες :p Woca ωραια υπογραφη... ;) Παράθεση Gugoo.gr - Social Media ειδήσεις & tips Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts