xraysr0x Δημ. February 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antonis_wrx (23 Φεβ. 2004 , 00:11) όχι μένα η μυρωδία παίζει ρόλο... ένα απαλό άρωματακι είναι ότι πρέπει για κοπέλα! :cool: (την μπίχλα και την μασχαλίλα την αφήνουμε για εμάς! :p ) Η μυρωδιά της δρωμένης μασχάλης είναι ό,τι χειρότερο! :blink: :wacko: Παράθεση Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaza Δημ. February 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2004 Kale re file @antoni_wrx esy den kaneis ntouzaki? Aposmitiko den exeis? allwste min ksexnas kai tin diafimisi : " Antrikos Idrwtas---> Ton antexoun mono oi andres!!" :):):):):) H kopela .....oxi! Filika Παράθεση Black black heart why would you offer more Why would you make it easier on me to satisfy I'm on fire I'm rotting to the core I'm eating all your kings and queens All your sex and your diamonds. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. February 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2004 καλά ρε παίδες, μια πλάκα έκανα! κάθε μέρα κάνω μπάνιο, δεν είμαι βρωμίλος!!! :p Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaza Δημ. February 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antonis_wrx (23 Φεβ. 2004 , 01:06) καλά ρε παίδες, μια πλάκα έκανα! κάθε μέρα κάνω μπάνιο, δεν είμαι βρωμίλος!!! :p We know! :) :) :) :) :) :) Παράθεση Black black heart why would you offer more Why would you make it easier on me to satisfy I'm on fire I'm rotting to the core I'm eating all your kings and queens All your sex and your diamonds. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lothar Δημ. February 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2004 Το καλυτερο αρωμα για μια γυναικα ειναι η φυσικη της μυρωδια. Τι κολωνιες και βλακειες μου λετε..... Α και τα σαμπουαν. Παντα τα γυναικεια σαμπουαν μυριζουν τελεια!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. February 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2004 εγω θα αναφερομουν περισσοτερο στο πρωτο κλικ που θα μου κανει μια κοπελα... αν γινει αυτο το κλικ τοτε προχωραμε στο παρασυνθημα! ;) για να γινει δε αυτο το πρωτο κλικ μπορει να παιζουν ρολο πολλα κ διαφορα... δεν μπορω να σταθω σε μια μονο λεπτομερεια! Παράθεση "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nhp1023 Δημ. February 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2004 DrGus pisteuw pws oi perissoteroi sumfwnoun gia auto to klik. Egw osa lew omos gia to ti koitaw prwta, klp, to lew epidi parathrw oti me autes pou kanw klik, oi perissoteres exoun koina xarismata. As poume, klik den mou kanei sxedon pote mia me agria xaraktiristika prosopou. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaza Δημ. February 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2004 O kathenas exei ta dika tou standard pou koitaei kai oi perissoteroi apo emas logika theloume kapoia standard pragmata na exei i kopela pou tha einai dipla mas. Παράθεση Black black heart why would you offer more Why would you make it easier on me to satisfy I'm on fire I'm rotting to the core I'm eating all your kings and queens All your sex and your diamonds. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος zaza (23 Φεβ. 2004 , 01:28) We know! :) :) :) :) :) :) ki esy pou to ksereis? :whistle: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaza Δημ. February 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FREAK_OF_NATURE (23 Φεβ. 2004 , 15:19) ki esy pou to ksereis? :whistle: Ksereis pollous pou na min kanoun mpanio? Egw pantws oxi!!! :D Παράθεση Black black heart why would you offer more Why would you make it easier on me to satisfy I'm on fire I'm rotting to the core I'm eating all your kings and queens All your sex and your diamonds. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kukukali Δημ. February 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Lothar (23 Φεβ. 2004 , 11:12) Το καλυτερο αρωμα για μια γυναικα ειναι η φυσικη της μυρωδια. Τι κολωνιες και βλακειες μου λετε..... Α και τα σαμπουαν. Παντα τα γυναικεια σαμπουαν μυριζουν τελεια!! :) Η καλυτερη μυρωδια απο μια γυναικα ειναι αλλη.......!****** :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2004 ok zaza.phga na sthn fero alla dn ekatse :P Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaza Δημ. February 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FREAK_OF_NATURE (23 Φεβ. 2004 , 16:06) ok zaza.phga na sthn fero alla dn ekatse :P :D :D :D :D Kai giati na mou tin fereis diladi? :p Diakrinw ena menos i mou fainetai??? (just kidding) :D :D :D Παράθεση Black black heart why would you offer more Why would you make it easier on me to satisfy I'm on fire I'm rotting to the core I'm eating all your kings and queens All your sex and your diamonds. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2004 :) sou fanhke breeeeeeeeeeeeeeeee Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaza Δημ. February 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FREAK_OF_NATURE (23 Φεβ. 2004 , 16:19) :) sou fanhke breeeeeeeeeeeeeeeee Twra an pw " I know", tha prospathiseis na mou tin ksanafereis??? :p :p :p :D :D :D Παράθεση Black black heart why would you offer more Why would you make it easier on me to satisfy I'm on fire I'm rotting to the core I'm eating all your kings and queens All your sex and your diamonds. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2004 EEEEEEEE mia fora ginontai ayta...paei tora to poulaki..tsiou tsiou petakse!!!allh fora..epifulassomai :-P Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaza Δημ. February 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FREAK_OF_NATURE (23 Φεβ. 2004 , 16:26) EEEEEEEE mia fora ginontai ayta...paei tora to poulaki..tsiou tsiou petakse!!!allh fora..epifulassomai :-P Tha perimenw. :cool: Παράθεση Black black heart why would you offer more Why would you make it easier on me to satisfy I'm on fire I'm rotting to the core I'm eating all your kings and queens All your sex and your diamonds. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. February 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2004 Μόλις έμαθα απο κάποιο μέλος "κουρτίνα", που μου την είπε σε άλλο παράξενο thread, πως απαγορεύεται η παράθεση εσωρούχων. Τον ευχαριστώ για την επισύμανση και συγγνώμη σε όσους είδαν τις φώτος. To είπε κάπως άκομψα βέβαια, αλλα ... δεν θα απολογηθώ εγώ γιά τον τρόπο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2004 ok perimene eftaaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. February 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VIDEOMIX (23 Φεβ. 2004 , 16:30) Μόλις έμαθα απο κάποιο μέλος "κουρτίνα", που μου την είπε σε άλλο παράξενο thread, πως απαγορεύεται η παράθεση εσωρούχων. Τον ευχαριστώ για την επισύμανση και συγγνώμη σε όσους είδαν τις φώτος. To είπε κάπως άκομψα βέβαια, αλλα ... δεν θα απολογηθώ εγώ γιά τον τρόπο του. Καλα μωρε, ολοκληρο θεμα το καταντησατε με τα εσωρουχα... :eek: :eek: Αυτος που τα ποσταρε απλως ας τα σβησει... ;) Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2004 videomix....ksekina na sbhneis...;) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kukukali Δημ. February 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VIDEOMIX (23 Φεβ. 2004 , 16:30) Μόλις έμαθα απο κάποιο μέλος "κουρτίνα", που μου την είπε σε άλλο παράξενο thread, πως απαγορεύεται η παράθεση εσωρούχων. Τον ευχαριστώ για την επισύμανση και συγγνώμη σε όσους είδαν τις φώτος. To είπε κάπως άκομψα βέβαια, αλλα ... δεν θα απολογηθώ εγώ γιά τον τρόπο του. Γιατι απαγορευεται.....? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. February 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kukukali (24 Φεβ. 2004 , 10:13) Γιατι απαγορευεται.....? :confused: Μπά, δεν απαγορεύεται μωρέ. Απλά αυτός που το έγραψε έλεγε ανοησίες, για να μου αντιτείνει το post μου με τα εσώρουχα, με μια φωτο γραφία του, πρόστυχη 2 "ανωμάλων" ερωτικά, ατόμων. Τέλος πάντων. Το θέμα έχει τελειώσει έτσι κι αλλιώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Olgaki Δημ. February 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2004 το χαμογελο του ασχετο , γιατι δεν υπαρχουν πολλες γυναικες εδω?????? Παράθεση Έκανα στην αγάπη σου θυσία την καρδιά μου, για να 'χει λόγο να χτυπά, κι ας είσαι μακρυά μου... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. February 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Olgaki (24 Φεβ. 2004 , 10:20) το χαμογελο του ασχετο , γιατι δεν υπαρχουν πολλες γυναικες εδω?????? Είναι αντροκρατούμενο το forum :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts