bettytsa Δημοσιεύτηκε December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 21, 2009 καλησπερα σας μπορειτε να μου πειτε πως μπορω να περασω ρυθμισεις mms για cosmote? γιατι πηρα την cosmote και μου ειπαν οτι για να εχω μμς πρεπει να παω απο το καταστημα της να μου περασουν λειτουργικο. σας ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 καλησπερα σας μπορειτε να μου πειτε πως μπορω να περασω ρυθμισεις mms για cosmote? γιατι πηρα την cosmote και μου ειπαν οτι για να εχω μμς πρεπει να παω απο το καταστημα της να μου περασουν λειτουργικο. σας ευχαριστω Παραθέτω για όλους τους παρόχους :rolleyes: ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ MMS ΠΑΡΟΧΩΝ -Vodafone MMSC: http://mms.vodafone.gr Proxy: 213.249.019.049:5080 APN: mms.vodafone.net Username: user Password: pass -Cosmote MMSC: http://195.167.65.220:8002 Proxy: 10.10.10.20:8080 APN: mms Username: {κενό} Password: {κενό} -WIND MMSC: http ://192.168.200.95/servlets/mms Proxy: 192.168.200.11:9401 APN: mnet.b-online.gr Username: mms Password: mms -Q MMSC: http://mms.myq.gr Proxy: 192.168.080.134:9201 ή 192.168.080.134:8080 APN: q-mms.myq.gr Username: {κενό} Password: {κενό} -Cyta MMSC: mmsc.cyta.com.cy Proxy: 213.31.96.161:8080 APN: cytamobile Username: user Password: pass -MTN MMSC: mms.mtn.com.cy/mmsc Proxy: 172.24.97.1:3130 APN: mms Username: mms Password: mms Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. December 21, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 σε ευχαριστω πολυ αλλα μπορεις να μου πεις που ακριβως μεσα στο iphone τα βαζω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Αν δεν κάνω λάθος μόλις έβαλες την κάρτα σου για να το ενεργοποιήσεις ρυθμίστηκαν αυτόματα και τα MMS Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Αν δεν κάνω λάθος μόλις έβαλες την κάρτα σου για να το ενεργοποιήσεις ρυθμίστηκαν αυτόματα και τα MMS Δυστυχώς φαίνεται ότι όταν περάσεις σε cosmote από vodafone (τουλάχιστον) με φορητότητα αριθμού δεν ρυθμίζονται σωστά οι τιμές των πεδίων για mms χωρίς να σου δίνει η cosmote τη δυνατότητα να τις επιβεβαιώσεις με το χέρι, οπότε χάνεται η δυνατότητα των mms. Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 αν κάνεις restore network settings και το περάσεις απο itunes για νέες ρυθμίσεις; Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Δυστυχώς τα έχω κάνει όλα Βιργινία εκτός restore σαν νέο τηλέφωνο (γιατί βαριέμαι να το ρυθμίζω ξανά από την αρχή - email accounts, τραγούδια, εφαρμογές ... κλπ) αλλά δεν με πειράζει πολύ γιατί κυρίως επικοινωνώ πια με email, μόνο κάνα δύο φορές χρειάστηκα πραγματικά mms και δεν μπορούσα να κάνω κάτι. Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 καλά τα μμς δευτερεύων είναι για μένα..ο,τι φωτογραφία βίντεο κλπ στέλνω πάντα με e-mail αλλά εντάξει ο,τι παραπάνω δυνατότητα έχει δε βλάπτει Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denthnpalevw Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Δυστυχώς φαίνεται ότι όταν περάσεις σε cosmote από vodafone (τουλάχιστον) με φορητότητα αριθμού δεν ρυθμίζονται σωστά οι τιμές των πεδίων για mms χωρίς να σου δίνει η cosmote τη δυνατότητα να τις επιβεβαιώσεις με το χέρι, οπότε χάνεται η δυνατότητα των mms. υπαρχει λυση για αυτο? απο voda σε cosmote και δεν μπορω να στειλω και να λαβω mms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gonorhh Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 υπαρχει λυση για αυτο? απο voda σε cosmote και δεν μπορω να στειλω και να λαβω mms έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και δε μπορώ να το λύσω, κάποια συμβουλή ή κάποιος ο οποίος κατάφερε να το λύσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Θέλω την βοήθειά σας. Έκανα φορητότητα από βόνταφον σε wind καρτοσυμβόλαιο και ενώ μου είπαν ότι οι ρυθμίσεις του Ίντερνετ θα μπουν αυτόματα, δεν μπορώ ούτε να το ανοίξω, ούτε καν mms να λάβω. Ξέρει κανεις τι πρέπει να κάνω; Υπάρχει τρόπος να βάλω τις ρυθμίσεις χειροκινητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Κάποιος να βοηθήσει παιδιά. Έχω το iphone4. Οι πιο πάνω ρυθμίσεις που είναι απο το 2009 ισχύουν ακόμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Κάποιος να βοηθήσει παιδιά. Έχω το iphone4. Οι πιο πάνω ρυθμίσεις που είναι απο το 2009 ισχύουν ακόμα; Αυτόματα μπαίνουν πλέον κατά την πρώτη σύνδεση με itunes. Επίσης τσέκαρε το παρακάτω. Settings -> Carriers -> Automatic ON Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minarokeftes Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Με μία υπηρεσία της vodafone έχω κάποια mb ιντερνετ για κινητό.Έχω το iphone 2g. Ενεργοποιώ από τις ρυθμίσεις την περιαγωγή δεδομένων και πάλι δεν μπορώ να συνδεθώ. Το APN που έχω βάλει είναι internet.vodafone.gr.Στο όνομα χρήστη τίποτα όπως και στο συνθηματικό τίποτα!Τι άλλο πρέπει να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 καλησπερα παιδια...αγορασα τις προαλλες ενα iphone 4 μεταχειρισμενο..Ειχε μαλιστα το ios 6 .Προσπαθω να συνδεθω στο ιντερνετ αλλα δεν βρισκει το κινητο διακομιστη λεει...Το δουλευω με μια whats up καρτα που μαλιστα εχει δωρεαν ΜΒ που μολις κερδισα απο reload it.Με wifi μπαινει κανονικα.Πειτε μου βρε παιδια τι ρυθμισεις να κανω.Με το μονο που εχω παιξει ειναι Ρθμισεις > Γενικα > Δεδομενα > Ναι .Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts