opensens Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 Το είχα γράψει ότι είναι offtopic το μήνυμα μου αυτό απλά να κάνω μια διόρθωση.Αυτά τα κινητά που είχα ήταν Changjiang N97 που είναι σαφώς καλύτερα από το Ε1000. Τώρα σχετικά με το Τ2000 εγώ το βρίσκω μετριότητα ώς τραγικό για κινητό.Κατασκευαστικά δε,είναι κάτω και από τον μέσο όρο των κινέζικων.Σίγουρα υπάρχουν πολύ καλύτερα κινέζικα κινητά.(άποψη μου είναι αυτή βέβαια,αλλά από την στιγμή που περνάνε ένα σωρό μοντέλα από τα χέρια μου,πιστεύω πως μετράει) Αυτό που επεσήμανα είναι η – για μένα – πανέμορφη συνολική εμφάνιση του, και από πλευράς πρακτικής εργονομίας – η ιδέα του αποσπώμενου πληκτρολογίου του-. Σαν επιμέρους συσκευή, σαφώς υπάρχουν και καλύτερα Κινέζικα.(όπως Ν2 πχ) . Όλα αυτά βέβαια είναι θέμα γούστου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MOISIS Δημ. January 16, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 δυστηχως δεν προλαβα να το χαρω ουτε ενα μηνα,μου το κλεψανε μεσα απο το μαγαζι,και μου εμεινε η θηκη,η δευτερη μπαταρια και ο φορτιστης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill21 Δημ. February 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 Βγηκε στην αγορα mini T2000 .Εχει ακριβως τις ιδιες λειτουργιες απλα πιο μικρο μεγεθος.Παντως και το πρηγουμενο δεν ειναι ιδιαιτερα μεγαλο και οπως εχουν αναφερει και αλλα μελη η οθονη του πραγματι ειναι πολυ καλη στο touch. Απο τιμη απο οσο μου ειπαν ειναι η ιδια. Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. February 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 κανενα λινκ εχεις αν το δω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill21 Δημ. March 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2010 κανενα λινκ εχεις αν το δω? http://www.mobilephonesdaily.com/mini-dapeng-t2000-qwerty-full-keyboard-g-sensor-wifi-tv-phone/ Προσωπικα ενημερωθηκα απο την κοπελα που εχω αγορασει ολα τα κινητα που εχουν περασει απο τα χερια μου.Ημουν σε πειρασμο να παρω ενα για μενα αλλα ισως λιγο αργοτερα γιατι τα οικονομικα δεν μου το επετρεπαν.Απο ποιοτητα απο οσα μου ειπε ειναι ακριβως το ιδιο απλα εχει πιο μικρη οθονη 2.8''. Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimCh Δημ. March 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2010 καλησπερα.ειμαι κατοχος του Τ2000 iphone το κινεζικο με θηκη πληκτρολογιο και το μονο προβλημα που εχω ειναι οταν μπαινω you tube και παταω σενα βιντεο μου ανοιγει ο player να παιξει και μου λεει connection failed καθως βγαζει και ενα σημα πανω στην οθονη G1 και κλεινει.τι γινεται με αυτο,ξερει καποιος?ευχαριστω.και αν γνωριζετε που μπορω να βρω τιποτα εφαρμογες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manorf Δημ. March 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2010 Ναι αλλά το κινητό που αναφέρεις νομίζω οτι έχει 256 χιλιάδες χρώματα αντίθετα με το κανονικό iphone που νομίζω οτι έχει 16.000.000 χρώματα. Μπορεί να κάνω και λάθος, εσείς τι νομίζετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill21 Δημ. July 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2010 Οποιος μπορεί να βοηθήσει θα ημουν υπόχρεος.. Ένας φίλος αγόρασε ένα Τ2000 πριν μία εβδομάδα.Προσπαθεί να συνδεθεί με wifi αλλά το κκινητό δεν μπορεί να βρεί τα δίκτυα.Με ένα άλλο Τ2000 τα βρίσκουμε κανονικά στο ιδιο πάντα σημείο, αλλά με αυτό το καινούργιο δεν μπορούμε... Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει? Πρέπει να βάλουμε με το χέρι κάποιες ρυθμίσεις? Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aDo Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 καλησπερα.ειμαι κατοχος του Τ2000 iphone το κινεζικο με θηκη πληκτρολογιο και το μονο προβλημα που εχω ειναι οταν μπαινω you tube και παταω σενα βιντεο μου ανοιγει ο player να παιξει και μου λεει connection failed καθως βγαζει και ενα σημα πανω στην οθονη G1 και κλεινει.τι γινεται με αυτο,ξερει καποιος?ευχαριστω.και αν γνωριζετε που μπορω να βρω τιποτα εφαρμογες. φιλε μου εχω ενα αλλο κινεζικο κινητο(ολα ουνα ρατσα ειναι) κ εχω το ιδιο ακριβως προβλημα μαζι σου,μονο που δεν μου βγαζει το G1 εχω φαει ολο το google και νομιζω πως δεν το παιζει επειδη δεν εχουν εναν FLASHPLAYER παντως ειναι υποθεση και θα συνεχισω να ψαχνω αν βρω κατι,ποσταρω αλλα υπαρχουν παιδια που ξερουν πολυ καλυτερα απο 'μενα και τους παρακαλω να μας βρουνε κατι να σωθουμε ολοι με τα (παλιο)κινεζικα (παντως καλο φαινεται μεχρι στιγμης,αλλα απο καμερα μην παρει κανενας αν το θελει για καμερα,το δικο μου γραφει 8,1 megapixel και ειναι... λες και ειναι οι φωτογραφιες του σαν τοιχογραφια του 1500π.Χ. :lol:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
2litres Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 Γεια σας παιδες. θελω να αγορασω κινεζικο κινητο και εχω καταληξει στο Dapeng T2000 και T5000 στο T5000 μαρεσει το μεγεθος της οθονης αν οντως ειναι 3,6" αλλα στο Τ2000 η θηκη με το πληκτρολογιο και το οτι μπορει να βγει το τηλεφωνο απο τη θηκη και να χρησημοποιηθει ανεξαρτητα. Επειδη εχω χρονια να ασχοληθω με java κινητα μπορει καποιος να μου πει τι αλλο καλυτερο εχει το Τ5000 απο το Τ2000?γτ δεν βρισκω ουτε βιντεο ουτε ρεωιεςσ για το 5000. επισης βρηκα αυτο TV Digital Mobile for Symbian 3.30 σε αυτη τη σελιδα http://handheld.softpedia.com/get/Internet-Utilities/Radio-TV-Player/TV-Digital-Mobile-for-Symbian-14094.shtml αν καταλαβα καλα ειναι java εφαρμογη για να μπορουμε στα κινητα αυτα να βλεπουμε ψηφιακη τηλεοραση ετσι?αν ξερει καποιος ας με βοηθησει και αν παρω το Τ5000 θα ανεβασω και review και βιντεο και φοτο. Ευχαριστω,ελπιζω να μην περιμενατε να βαζω και τονους ζοριστηκα αρκετα και με τα Ελληνικα....... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts