elephant Δημοσιεύτηκε December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 15, 2009 Ενδιαφέρομαι για την αγορά του παρακάτω Mini pc. Είναι το Medion nettop pc. Πωλείται στα σούπερ μάρκετ Aldi στα €349. Ξέρω ότι θα μου πουν πολλοί γιατί να πάρω κάτι τέτοιο, απλά είναι πολύ μικρός, σχεδόν φορητός. Στο πακέτο περιλαμβάνει οθόνη 19'', πληκτρολόγιο και ποντίκι. Τα χαρακτηριστικά του φαίνονται εδώ. http://www.aldi.com.au/au/html/offers/2867_8851.htm Η απορία μου έγκειται στο εξής: Με αυτό τον επεξεργαστή θα σέρνεται; Θα φοράει xp home. Πχ στοιχειώδες multitasking τύπου, office, internet και μουσική θα μπορεί να κάνει; Ένας φίλος μου πε ότι δεν μπορεί να αναπαράγει ταινίες HD. Η χρήση που θέλω είναι όμοια με ενός συμβατικού pc με pentium4 ή dual core χωρίς υπερβολικές απαιτήσεις. Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 HD ξέχνα το. Για όλα τα άλλα που λες δε θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 Πάρε ένα Acer Revo καλύτερα. Φτηνότερο, καλύτερο και παίζει και HD. Του βάζεις και μια οθόνη και είσαι μια χαρά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. December 16, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 Thanx guys. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 Θα φοράει xp home. Πχ στοιχειώδες multitasking τύπου, office, internet και μουσική θα μπορεί να κάνει; Ο Atom 230 που φοραει ειναι single core. Σε συνδιασμο με το 1GB που εχει το συστημα...μακρια και αγαπημενοι:p Σε βαριες σελιδες στο interent (τιποτα flash video κτλ) θα γονατισει ο Atom. Το Acer Revo αν δεν κανω λαθος ειναι και αυτο με single core Atom. Μπορεις να κοιταξεις ομως το AsRock Ion με τον 330 ο οποιος ειναι dual core. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 Αγόρασε τον ASRock ION 330. Τον έχω αγοράσει από το καλοκαίρι και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είναι καλύτερος από τον Acer. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts