Jump to content

windows 7 provlhma

mpouzouki88
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα!! Εχω βαλει τα windows7 στο hp μου και δουλευουν μια χαρα!! οταν τα εβαλα σε ενα fujitsu amilo μου παρουσιασε τα ακόλουθα προβληματα: δεν αναγνωριζει το αυρματο ιντερνετ ενω εχει βρει τον οδηγο, και το δευτερο ειναι οτι δεν δουλευει το activator...τι πρεπει να κανω.? ευχαριστω!!!

Καλημερα!! Εχω βαλει τα windows7 στο hp μου και δουλευουν μια χαρα!! οταν τα εβαλα σε ενα fujitsu amilo μου παρουσιασε τα ακόλουθα προβληματα: δεν αναγνωριζει το αυρματο ιντερνετ ενω εχει βρει τον οδηγο, και το δευτερο ειναι οτι δεν δουλευει το activator...τι πρεπει να κανω.? ευχαριστω!!!

να το ενώσεις ενσύρματα και μετά να πας να τα αγοράσεις.

Απεγκατέστησε τον οδηγό του ασύρματου internet και «κατέβασέ» τον ξανά από την ιστοσελίδα του κατασκευαστή. Το Wu βρίσκεις παλαιότερους ή βασικούς «οδηγούς». Καλύτερα να αγοράσεις αυθεντικά τα Windows για να έχεις σωστή υποστήριξη στο μέλλον από τη Microsoft. :)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...