Jump to content

[Επίσημο] Nokia 7610

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Χρειαζεται και εξοπλισμος φιλε μου για να την κανεις.Δεν αρκει απλα να συνδεσεις το κινητο με το pc.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Καλά...έχετε βαλθεί να με τρελάνετε...το κόβω...:tease: Μα και εσύ το είπες... power on ...

Μια χαρα τα ειπε. Μολις πατησεις το power, πριν γραψει ΝΟΚΙΑ και αφου αναψουν τα λαμπακια, πατας τα "3", "*", "πρασινο πληκρο κλησης".

Ειναι πιο δυσκολο να πιασει οταν τα πατας ολα μαζι

Άσε που και στην υπογραφή σου πάλι δεν αναφέρεις το power :confused: μήπως εννοείται και δεν το έχω καταλάβει ακόμα?.... τέσπα ας τελειώνουμε,ολόκληρη συζήτηση για κάτι που έχει αναφερθεί χιλιάδες φορές από τότε που βγήκε το πρώτο 7650....

Ride fast

Ride hard

Ride home.

ZX6R

Καλά...έχετε βαλθεί να με τρελάνετε...το κόβω...:tease: Μα και εσύ το είπες... power on ...

Άσε που και στην υπογραφή σου πάλι δεν αναφέρεις το power :confused: μήπως εννοείται και δεν το έχω καταλάβει ακόμα?.... τέσπα ας τελειώνουμε,ολόκληρη συζήτηση για κάτι που έχει αναφερθεί χιλιάδες φορές από τότε που βγήκε το πρώτο 7650....

Κατ'αρχην το Power θεωρειται δεδομενο.

Μια χαρα τα ειπε. Μολις πατησεις το power, πριν γραψει ΝΟΚΙΑ και αφου αναψουν τα λαμπακια, πατας τα "3", "*", "πρασινο πληκρο κλησης".

Ειναι πιο δυσκολο να πιασει οταν τα πατας ολα μαζι

Εννοω οτι δεν πρεπει να τα πατησεις ολα ταυτοχρονα, πατας πρωτα το Power και μετα τα αλλα 3

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

file moy to provlhma poy exeis to eixa kai egw!sigoyra exei dhmioyrgithei kapoio sfalma sthn karta mnhmhs kai symvenoun ola ayta!ean kaneis ena format sthn karta ola tha einai ok!to kako ths ypotheshs einai oti tha xaseis oti eixes mesa se ayth.alla den nomizw oti mporeis na to apofigeis!!!

Ευχαριστώ για την απάντηση......... Δεν είμαι αγόρι όμως (το λέω αυτό γιατί με αποκάλεσες "φίλε") κοπέλα είμαι! :oops:

Ζήτησε κάποιος οδηγίες για hard reset και δεν το είδα? Εκτός από το γεγονός ότι σου ξέφυγε ένα πλήκτρο(+power on) :!: ΑΥΤΟ ΔΙΑΓΡΆΦΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ:!: . Γι'αυτό το χρησιμοποιείτε μόνο σε περίπτωση που έχετε δοκιμάσει οτιδήποτε άλλο για να φτιάξετε το τηλέφωνο και δεν πέτυχε :(

Συγγνωμη,αλλα απο το να το παει για αναβαθμιση και να πληρωσει 15 ευρω καλυτερα hard reset!Εγω αυτο ειχα να του προτεινω κ αυτο του ειπα.Αν εχεις κατι καλυτερο να προτεινεις...

The greatest thing you 'll ever learn,is just to love and be loved in return... MOULIN ROUGE

μολις παρελαβα το 7610 μου...ωραιο κινητακι!!!:) διπλα απο την γραμμη του δεικτη μπαταριας μου δειχνει ενα ΑΡ .... ξερετε τι ειναι αυτο????:confused:

Καλησπερα παιδια.

Ηθελα να απευθινθω καπου για ενα προβλημα που εχω.

Το 7610 ειναι το κινιτο μου,το οποιο εντελως ξαφνικα και χωρις να το εχω χτυπησει καπου απεκτησε ενα περιεργο προβλημα.

Τα κουμπια 7,8,9 και διεση δεν πατιουνται,σταματησαν να λειτουργουν.

Ετσι δε μπορω να γραψω μηνυματα ουτε να παρω καποιο τηλεφωνο επειγον που δεν εχω αποθηκευμενο...

Το πηγα στην αντιπροσωπεια και ενω αρχικα νομιζαν οτι ειναι πλακετα,τελικα μου ειπαν οτι εχει χοντρο προβλημα και μου ζητησαν 250 ευρο για επισκευη!!!!!!

Φυσικα δεν αξιζει τοσο κανει να παρω καινουργιο κινητο.

Τωρα απο σας τι θελω..δεν ξερω,ισως αν υπαρχει καπου να απευθηνθω χωρις να πληρωσω τετοιο απιστευτο ποσο...

Οτιδιποτε πειτε δεκτο.

Ευχαριστω.

Anathering κάνε εναν κόπο και δές αυτό.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1236139#post1236139

μπορεί να χρειαστεί να πάει σε service

Μήπως ξέρει κανένασς αν το 7610 έχει screensavers? Γιατί εγώ δεν βλέπω κάποια σχετική επιλογή στο κινητό. Και μια άλλη απορία που έχω είναι μήπως υπάρχει κάποια επιλογή που κάνουμε για να δείχνει ποιός μας στέλνει sms όταν αυτό πρωτοεμφανίζεται στην οθόνη του κινητού; Γιατί αυτό που βλέπω στην οθόνη γράφει: "1 νέο μήνυμα". :blink:

den exw dei kanena programa na mporeis na vlepeis pios sou esteile mhnhma!

alla oso gia screensavers uparxoyn arketa programatakia poy mporeis na valeis!

egw px exw ena poy dixnei ena fullscreen roloi:!: to programa legetai "niceclock":D

http://www.dizpins.com/pinventory/images/dlalphabetpics/wdw_vondrake.jpg

GREEK TORRENTS-http://www.greek-tracker.com/

Σε αυτές τις περιπτώσεις πρώτα δοκιμάζουμε καθαρισμό, reflow*, αντικατάσταση* του εξαρτήματος και είσαι ΟΚ.

Με τον καθαρισμό μπορεί να μην κάνουμε απολύτως τίποτα (λόγω του ευαίσθητου εξαρτήματος η λόγω της φύσεως των microBGA) αλλα καλό είναι να δοκιμάσουμε

Ελπίζω να σας κάλυψα

*το reflow γινεται μόνο σε εργαστήριο

*η αντικατάσταση επίσης

Δηλαδη σε τι εργαστηριο πρεπει να παω? Μπορει καποιος να πει καπου συγκεκριμενα?

Και δεν καταλαωα κιολας το reflow ειναι αυτος ο καθαρισμος που λεμε?

Ειμαι και λιγο ασχετος με τα ηλεκτρολογικα... :(

Δηλαδη σε τι εργαστηριο πρεπει να παω? Μπορει καποιος να πει καπου συγκεκριμενα?

Και δεν καταλαωα κιολας το reflow ειναι αυτος ο καθαρισμος που λεμε?

Ειμαι και λιγο ασχετος με τα ηλεκτρολογικα... :(

Σε ποιά περιοχλη βρίσκεσαι?

den exw dei kanena programa na mporeis na vlepeis pios sou esteile mhnhma!

alla oso gia screensavers uparxoyn arketa programatakia poy mporeis na valeis!

egw px exw ena poy dixnei ena fullscreen roloi:!: to programa legetai "niceclock":D

Και που μπορώ να βρώ το "niceclock"?

Στην Teleservice στον Πειραιά

Ευχαριστω πολυ φιλε,θα παω εκει.

Αν και δεν το εχω ξανακουσει το μαγαζι,μηπως υπαρχει περιπτωση να ξερεις και που ακριβως ειναι?? :)

Επισης τι να τους πω? Απλα το προβλημα να εξηγησω η' να τους πω "καντε αυτο" ?

Επισης αν δε φτιαξει θα πληρωσω και παλι?:cry:

Ποσο θα παει περιπου αληθεια?

(Μηπως ρωταω πολλα?)

palikari aurio pairno metaxirismeno apo magazi to 7610.thelo na rwthso aksizi?to pairno sthn timh ton 190 euro..einai kalh timh?yparxoun efarmoges polles gia auto to?exw akousei oti to kinito auto den exei toso kalo logismiko se sxesei me alla series60 einai alitheia?

η τιμη δεν ειναι και πολυ καλη..(κατ εμε)..ειναι σχετικα ψιλη..μπορει να το βρεις και με 120(προσφατα ειδα ενα στο myphone)..

εφαρμογες..??απειρες!!

οσο να ναι ειναι λιγο παλιο ..οποτε..καταλαβαινεις..παντως θα μεινεις ευχαριστημενος..;)

• 3 weeks later...
καλησπερα παιδια .ξερετε αν υπαρχει καποιο προγραμμα να παιζει ραδιο το 7610 χωρις να χρειαζεται συνδεση wap αν γινεται κατι τετοιο οπως σε πολλα αλλα κινητα?

Φιλε μου αυτο που ζητας απο οτι γνωριζω δεν γινεται η νοκια βεβαια εχει καποιο hands free radio αλλα δεν ξερω εαν μπαινει στο 7610!παντως κοιταξε το δεν χανεις τιποτα!

loipon paides ksafnika den mporo na do tis epafes.....mou petaei sfalma systimatos....ti kano tora?gia na steilo minima prepei na grafo ton arithmo....

pikra!

Δεν μπορω να σκεφτω τιποτα αλλο εκτος απο το format....!
Παναγιώτης

Δεν μπορω να σκεφτω τιποτα αλλο εκτος απο το format....!

FORMAT ΟΛΙΚΟ,εκτος και αν εχεις κανει BACKUP στην καρτα μνημης...

The greatest thing you 'll ever learn,is just to love and be loved in return... MOULIN ROUGE