cyberbop Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Καλοριζικο φιλε μου το κινητο.Εγω το χρησιμοποιουσα με μια 512Mb rs-mmc της ATP αλλα παιρνει χωρις προβλημα και 1Gb καρτα. yparxei 1GB rs-mmc ? :blink: Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 yparxei 1GB rs-mmc ? :blink: Ναι υπαρχει κατοπιν παραγγελιας.Κοιτα ΕΔΩ . :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gager Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Εγώ μόλις του έβαλα μια 256ΚΒ και δεν χορταίνω να τραβάω φώτος! Φόρτωσα και αγαπημεάν τραγούδια και είμαι έτοιμος! Αν το ήξερα ότι δεν έχει πρόβλημα θα έβαζα 1 GB! Δεν πειράζει.... Παράθεση Άμα κολλήσει να το σουτάρω??? Kawasaki Street Warriors Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 τι να το κανεις 1gb??(τι να βάλεις μέσα??) τέσσρα,εγώ έχω μια 256mb ATP ,έχω μέσα καμια20aria mp3 ,ηχους,φάρσες,άπειρες εικόνες και άπειρες εφαρμογές το ίδιο και μου έχουν μείνει αλλα 65mb να γεμίσω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 εγώ πάντως που τα αποθηκεύω εδώ και πόσους μήνες στην mmc δεν είχα ποτε τέτοιο "problemm"!! Και εγώ μετα από φορμάτ σε κάρτα και τηλέφωνο δεν έχω κανένα πρόβλημα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beck18 Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 eyxaristo paidia!!!file mou thelo 1 gb gia na to kano k mp3 player kai na exo arketo xoro gia video k fotos!!!oso pio megali mnhmh tosso to kalitero!!! :) -Paides uparxei programmataki pou otan me kalei kapios na pazei video me hxo?px san tis video tones pou diafimizoun!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_rebelos Δημ. April 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2005 τελικα βρηκα το προβλημα. ειχα κανει εγκατασταση στο photosms και τελικα αυτο μου δημιουργουσε τα προβληματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leontas Δημ. April 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2005 Παιδια σκέφτομαι να αγοράσω το 7610 αλλα πιο πριν είχα το 6600 (τώρα το Ρ900). Το 6600 το πουλησα γιατι μου φαινοταν πολυ αργό, και θέλω να ξέρω αν και το 7610 είναι το ίδιο αργό στο μενού και τις λειτουργίες του.... Thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grimak Δημ. April 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2005 Παιδια σκέφτομαι να αγοράσω το 7610 αλλα πιο πριν είχα το 6600 (τώρα το Ρ900). Το 6600 το πουλησα γιατι μου φαινοταν πολυ αργό, και θέλω να ξέρω αν και το 7610 είναι το ίδιο αργό στο μενού και τις λειτουργίες του.... Thanks! ego diatheto ke ta dio ke megali diafora stin tahitita den vlepo! tha su protina na kitaxis to 6680 an vevea mporis na diathesis perisotera hrimata! Παράθεση Φιλικά Μάκης Destinator-> SpeedCameras - POI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leontas Δημ. April 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2005 ok thanks... H diafora timis mou fainetai polu megali kai mallon tha meino me to P900... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. April 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2005 Wirelessly posted (Nokia7610/2.0 (5.0509.0) SymbianOS/7.0s Series60/2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Mporei kapoios na mu pei poio einai to teleutaio firmware gia to 7610 kai an diwrthwnei kati idiaitera shmantiko? Exw thn 5.0509.0 apo tis 28-5-05 RH51 Ξ§ΟΞ·ΟΞΉΞΌΞΏΟΞΏΞΉΞ·ΟΞ΅ λαΟΞΉΞ½ΞΉΞΊΞΏΟΟ ΟΞ±ΟΞ±ΞΊΟΞ·ΟΞ΅Ο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2005 παιδιά,πιστεύω το παρακάνατε,το 6600 μπορεί να είναι αργό αλλα σε σχέση με το 7610 είναι σαφώς πολύ πιο γρήγορο(το 7610) !!το έχει ένας φίλος μου το 6600 και αργεί περισσότερο από το 7610 μου!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2005 παιδιά,πιστεύω το παρακάνατε,το 6600 μπορεί να είναι αργό αλλα σε σχέση με το 7610 είναι σαφώς πολύ πιο γρήγορο(το 7610) !!το έχει ένας φίλος μου το 6600 και αργεί περισσότερο από το 7610 μου!! Η αληθεια ειναι αυτη ,το 7610 ειναι λιγο πιο γρηγορο. :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2005 παιδιά πήγα για αναβάθμιση πριν λίγες μέρες να βάλω το τελευταίο firmware!!μου εξαφανίστηκαν τα σταλθέντα sms(τα αποθηκεύω στην mmc)!!ξέρετε τι μπορώ να κάνω??είχα κάνει backup-restore αφού το πήρα αλλα tpt!!είχα backup και την mmc με το pc suite!!φοβάμαι μην 2"πλασιαστουν" οι επαφές κτλ !!τι μου προτείνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airdread Δημ. April 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2005 200 σελίδες για το 7610! πολύ καλό τηλέφωνο αλλά πάντα η nokia αφήνει κάτι απέξω ώστε να μας κάνει να πάρουμε το επόμενο μοντέλο! Εντωμεταξύ και μέχρι να γίνει αυτό συνεχίζουμε να το φορτώνουμε!! Ποτέ δεν βαριέσαι ένα symbian τηλέφωνο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2005 Ποτέ δεν βαριέσαι ένα symbian τηλέφωνο!!έτσι έτσι!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_star Δημ. April 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2005 Gia kapoio logw otan sbisw tis anafores apo ta minimata mou emfanizontai ksana otan steilw neo minima! why??? H anabathmisH telika otan to kinito einai katw apo ena etos H agora tou xrewnete? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2005 k εμενα μου το κάνει αυτό νίκος_star με τις αναφορές(ακόμα k τώρα που έχω το τελευταίο το τελευταίο firmware),αν και δεν το θεωρώ κάτι σοβαρό.. ναι,χρεώνεται η "αναβάθμιση" όταν το κινητό είναι πάνω των 12μηνών με 15-20ευρώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. April 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2005 ναι,χρεώνεται η "αναβάθμιση" όταν το κινητό είναι πάνω των 12μηνών με 15-20ευρώ.. Εκτος αν καποιος το αγορασε 1η Απριλιου και μετα οπου ισχυει η 2ετης εγγυηση. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos_Sportivo Δημ. April 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2005 Paidia to provlima tou kinitou sinexizei allaksa na apothikevei ta minimata sti mnimi tilefonou omos pali to idio evgala tin mnini mmc kai to afisa sketo alla sinexizei to idio de ksero ti na skeftika mipos exei parei io alla evala efarmogi apo edo kai den vrike kati , mipos kserete ti mporei na ginei?????????? sti nokia de thelo na apo dioti exo kakes namniseis me to 6210 pou mou to kratisan 1 kai mina sto service, an gnorizete kati apadiste mou. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. April 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2005 Βλέπεις μεγάλη διαφορά μετά την αναβάθμιση? Σε ποιόν τομέα? Μου προτείνεις ανεπιφύλακτα να την κάνω? Εχω την v 4.0437.4 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. May 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2005 Χρόνια πολλά σε όλους. Χριστός Ανέστη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. May 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2005 Εγώ που έκανα την αναβάθμηση δεν παρατήρησα τίποτα φοβερό.Έγινε ελάχιστα πιο γρήγορο αλλά τίποτα σπουδαίο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. May 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2005 μια απλη ερωτηση , μπορω στο 7610 να βαλω οταν το κινητο μεινει ανεργο για πχ 1λεπτο να κλειδωνει το πληκτρολογιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2005 μια απλη ερωτηση , μπορω στο 7610 να βαλω οταν το κινητο μεινει ανεργο για πχ 1λεπτο να κλειδωνει το πληκτρολογιο? Δοκιμασε το AutoLock http://fuse.stc.cx/autolock/ που ειναι και δωρεαν Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts