INDYJONES Δημ. November 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2004 Καλησπέρα Θα ήθελα να μάθω εάν ειναι απαραίτητο το cd που περιεχεται με το 7610 για να του περασω καποια θεματα , παιχνιδια κλπ. Εάν ναι , μήπως μπορώ να βρω το software κάπου στο δίκτυο ; Ευχαριστώ πολύ ps:Ευελπιστω σε συντομη απάντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekotsos Δημ. November 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2004 Tο έκανα και copy/paste και download αλλά τίποτα... "Τhe mobile phone rejected the operation" μου βγάζει και πάλι...Μάλλον κάτι γίνεται με το τηλέφωνο.΄Προσπαθώ να βρώ κάποιο setting και δεν βρίσκω κάτι. Λές και είναι κλειδωμένο το τηλέφωνο....:cry::angry: Παράθεση Don't let good interfere with great Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. November 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος INDYJONES (19 Νοέ. 2004 , 19:56) Καλησπέρα Θα ήθελα να μάθω εάν ειναι απαραίτητο το cd που περιεχεται με το 7610 για να του περασω καποια θεματα , παιχνιδια κλπ. Εάν ναι , μήπως μπορώ να βρω το software κάπου στο δίκτυο ; Ευχαριστώ πολύ ps:Ευελπιστω σε συντομη απάντηση! Οτι software ειχε μεσα το CD μπορεις να το κατεβασεις απο το επισημο site της Nokia ΕΔΩ . :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
INDYJONES Δημ. November 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2004 μόνο για να βρει το κινητο ο υπολογιστής τί χρειάζεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος INDYJONES (19 Νοέ. 2004 , 20:28) μόνο για να βρει το κινητο ο υπολογιστής τί χρειάζεται; ενα bluetooth dongle :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
INDYJONES Δημ. November 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2004 αυτη τη στιγμη δεν εχω bt παρα μονο το καλωδιο DKU2 κ θελω να περασω καποια αρχεια στο 7610.Γίνεται ;Κ αν ναι ποιο προγραμμα πρεπει να κατεβασω απο το Site της nokia ; thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekotsos Δημ. November 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2004 sequent_c σου είμαι υπόχρεος.......:D:up: MAY THE FORCE BE WITH YOU... Παράθεση Don't let good interfere with great Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokaza Δημ. November 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2004 Εχω ενα προβληματακι: Στο ξυπνητηρι ως γνωστον υπαρχουν οι εντολες "διακοπη" και "αναβολη". Τωρα τελευταια, τις περισσοτερες φορες οταν χτυπαει, δεν υπαρχει η εντολη "αναβολη" και επανερχεται μονο με restart του κινητου. Μαλλον καποιο προγραμμα δημιουργει αυτο το προβλημα αλλα δεν εχω ιδε ποιο. Σημειωτεον οτι δεν εχω αλλο προγραμματακι με ωρες και ξυπνητηρια περαν του κανονικου. Παράθεση http://www.gkazazis.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FuriouS Δημ. November 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος geokaza (20 Νοέ. 2004 , 11:51) Εχω ενα προβληματακι: Στο ξυπνητηρι ως γνωστον υπαρχουν οι εντολες "διακοπη" και "αναβολη". Τωρα τελευταια, τις περισσοτερες φορες οταν χτυπαει, δεν υπαρχει η εντολη "αναβολη" και επανερχεται μονο με restart του κινητου. Μαλλον καποιο προγραμμα δημιουργει αυτο το προβλημα αλλα δεν εχω ιδε ποιο. Σημειωτεον οτι δεν εχω αλλο προγραμματακι με ωρες και ξυπνητηρια περαν του κανονικου. Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα! :( Όποτε θέλει βγάζει την αναβολή και με restart επανέρχεται..Ειδικά αν έχω κάποιες μέρες να του κάνω restart βγαίνει. Πιθανόν να είναι bug και να διορθώνεται με το νεο firmware. :o PS: Έχω χάσει δουλειές, ραντεβού, μαθήματα απο αυτό το bug :mad: :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2004 na rwthsw kati??me thn anabathmish diorthwnetai h diakoph pou kanei ka8e 5second kata th diarkei anaparagwghs kapoiou mousikou arxeiou h xreiazetai kamia rithmish apo ton xrhsth...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. November 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostakiss (20 Νοέ. 2004 , 15:06) na rwthsw kati??me thn anabathmish diorthwnetai h diakoph pou kanei ka8e 5second kata th diarkei anaparagwghs kapoiou mousikou arxeiou h xreiazetai kamia rithmish apo ton xrhsth...? Δες ΕΔΩ τι διορθωνει το νεο firmware. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theangel Δημ. November 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2004 ονομαστε μου ενα προγραμμα για encrypt, decrypt fies στο 7610?? ευχαριστω Παράθεση Χρήστης:Nokia 9500-7610, Qtek 2020-S100, SE P900 . softwares & games 9500 εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. November 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2004 poso kostizi i anaba8misi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2004 Thanks asymvivastos !!!!!!!ta mhnumata tou kinhtou k ayta pou exw stis shmeiwseis tha xa8oun meta thn anabathmish ??an nai ti na kanw gia na to apofigw??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adenira Δημ. November 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος andreas443 (20 Νοέ. 2004 , 21:42) poso kostizi i anaba8misi Η αναβαθμιση ειναι δςρεαν εκτοσ κ αν εχει ληξει η εγγυηση του κινητου.Διαφορετικα κοστιζει 20 ευρω Παράθεση ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΕΤΙΧΥΜΕΝΟ ΑΝΤΡΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΕΞΥΠΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ.......... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostakiss (20 Νοέ. 2004 , 22:19) Thanks asymvivastos !!!!!!!ta mhnumata tou kinhtou k ayta pou exw stis shmeiwseis tha xa8oun meta thn anabathmish ??an nai ti na kanw gia na to apofigw??? Για να μην χάσεις τα μηνύματά σου αποθήκευσέ τα σε ένα .txt αρχείο με τη βοήθεια του προγράμματος MessageSever ή MessageStorer. Kαι τα δύο καλά είναι. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος theangel (20 Νοέ. 2004 , 21:18) ονομαστε μου ενα προγραμμα για encrypt, decrypt fies στο 7610?? ευχαριστω Media Safe - for media files http://my-symbian.com/7650/applications/applications.php?fldAuto=1034&faq=5 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. November 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2004 pedia na kano mia erotisi katebasa simera apo to irc to philips camcoder pro v1.03 full doulebi sto 7610 i ekdosi 1.03; giati ego exo tora tin 1.01 kai kati akoma prin tin trekso na apegkatastiso tin palia i na tin trekso apo pano. Doulebi kanonika i kani kana problima. Efxaristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. November 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2004 kalitera sbise tin palia prota! ;) Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. November 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος teorizo (21 Νοέ. 2004 , 13:24) kalitera sbise tin palia prota! ;) tin ebala ala trabai poli eleina video den exi ka8olou kali piotita Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. November 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος adenira (20 Νοέ. 2004 , 23:04) Η αναβαθμιση ειναι δςρεαν εκτοσ κ αν εχει ληξει η εγγυηση του κινητου.Διαφορετικα κοστιζει 20 ευρω 15 ευρω(τουλαχιστον τοσο μου εχουν παρει εμενα) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. November 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2004 ξερετε ποιες ειναι οι ρυθμισεις για panafonet e-mail? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xultimatex Δημ. November 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2004 Kai pali ena provlima pou ksanaantimetopisa sto parelthon. Piga na katevaso mia efarmogi java kai anti na tin kanei download egrapse mia simiosei kai otan patisa apothikeusei tin apothikeuse pali san simiosi! Ti ginete re? Παράθεση The best preparation for tomorrow... is doing your best today! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
INDYJONES Δημ. November 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2004 Παιδια θα ήθελα να ρωτήσω τί αξιζει να αγοράσει κάποιος ώστε να μεταφέρει στο κινητο του κάθε είδους αρχεία... 1.ενα card reader ή 2.bt συσκευή ; Κ αν γνωρίζετε , πόσο κοστίζουν ; (πάνω κάτω...) Ευχαριστώ! Ά κ κατι άλλο ... πολύ σημαντικό !!! Επιχείρησα να περάσω στο 7610 ενος φίλου κάτι αρχεια με το καλώδιο που υπηρχε μέσα στο κουτι... Λοιπον δεν είχα το cd κ κατεβασα τα προγραμματα απ τη νοκια,αλλά δεν κατάλαβα για ποιον λόγο πρεπει να υπαρχει το service pack 1 εγκατεστιμένο υποχρεωτικά στον υπολογιστη;;; !!! Ισχύει το ίδιο κ για τη συσκευη bt ; Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος INDYJONES (21 Νοέ. 2004 , 21:53) Παιδια θα ήθελα να ρωτήσω τί αξιζει να αγοράσει κάποιος ώστε να μεταφέρει στο κινητο του κάθε είδους αρχεία... 1.ενα card reader ή 2.bt συσκευή ; Κ αν γνωρίζετε , πόσο κοστίζουν ; (πάνω κάτω...) Ευχαριστώ! Ά κ κατι άλλο ... πολύ σημαντικό !!! Επιχείρησα να περάσω στο 7610 ενος φίλου κάτι αρχεια με το καλώδιο που υπηρχε μέσα στο κουτι... Λοιπον δεν είχα το cd κ κατεβασα τα προγραμματα απ τη νοκια,αλλά δεν κατάλαβα για ποιον λόγο πρεπει να υπαρχει το service pack 1 εγκατεστιμένο υποχρεωτικά στον υπολογιστη;;; !!! Ισχύει το ίδιο κ για τη συσκευη bt ; Ευχαριστώ πολύ! bt και reader ειναι πολυ χρησιμα,εχουν 40 και 20Ε περιπου αντιστοιχα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts