Orionas Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Καλησπέρα και πάλι. Ξέρει κάποιος φίλος που θα βρώ το power dictaphone με το ******. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Orionas ( 3 Σεπ. 2004 , 21:17) Καλησπέρα και πάλι. Ξέρει κάποιος φίλος που θα βρώ το power dictaphone με το ******. Ευχαριστώ mIRC, Εφνετ, #medianet, και μετα @find dictaphone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος andreas443 ( 3 Σεπ. 2004 , 13:02) ego giati blepo na exi kai to pliktrologio ego pou pira to kinito me tin aspri prosopsi den ixe afto to pliktrologio πολυ απλα φιλε μου εχω παρει και μια γαλαζια και ειχε τετοιο χρωμα πληκτρολογιο και το κατσα στο 7610 μου ;) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apalouza Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος martiniskiss ( 1 Σεπ. 2004 , 22:01) apalouza den einai kleidwmeno teleiws. fwtos diladi mporeis na steileis. Fusika me to Mobile Luck tha mporeis na steiles otidhpote thes ;) An kai ligo ka8usterhmena....prospa8hsa na steilw photo alla de ta katafera...8a dokimasw twra pou exw katebasei to Mobiluck ..Thanks :o Παράθεση Reality is in fact virtual Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος apalouza ( 4 Σεπ. 2004 , 02:18) An kai ligo ka8usterhmena....prospa8hsa na steilw photo alla de ta katafera...8a dokimasw twra pou exw katebasei to Mobiluck ..Thanks :o σιγουρα θα τα καταφερεις δε νομιζω να αντιμετπισεις καποιο προβλημα ειναι πολυ ευκολο :) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. September 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2004 Το πρόγραμμα που ολοι ψάχναμε και ποτε δε βρήσκαμε... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΕΘΗΚΕ... :p pc remmote for series 60. ελέγχει: +ποντίκι +PC TV +winamp +windows media +General volume control of pc +DVD PC remote series 60 το εγραψα και στο thread "εφαρμογες symbian 7.0" αλλα θεώρησα σωστό να το γραψω και εδω. Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος killing_you2 ( 5 Σεπ. 2004 , 02:04) Το πρόγραμμα που ολοι ψάχναμε και ποτε δε βρήσκαμε... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΕΘΗΚΕ... :p pc remmote for series 60. ελέγχει: +ποντίκι +PC TV +winamp +windows media +General volume control of pc +DVD PC remote series 60 το εγραψα και στο thread "εφαρμογες symbian 7.0" αλλα θεώρησα σωστό να το γραψω και εδω. ??? Αυτό το πρόγραμμα πρέπει να το έχω τουλάχιστον ένα χρόνο και υπάρχει άλλο ένα της Nokia που μπορείς να χειριστείς το PC. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_10 Δημ. September 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος johner ( 5 Σεπ. 2004 , 13:20) ??? Αυτό το πρόγραμμα πρέπει να το έχω τουλάχιστον ένα χρόνο και υπάρχει άλλο ένα της Nokia που μπορείς να χειριστείς το PC. δωσε λινκ αν μπορεις για αυτο της Νοκια. Παράθεση Nexus 4 & iPad mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akakios Δημ. September 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2004 Παιδιά, υπάρχει κάποιος τρόπος που να μπορώ να γράφω ΠΑΝΤΑ με κεφαλαία γράμματα?!!! Μου σπάει τα νεύρα που πρέπει να πατάω την # καμια 80αριά φορές για να γράψω ένα μήνυμα!!! Ελπίζω να υπάρχει λύση :) Υ.Γ. Κάνα προγραμματάκι για full screen picture όταν με καλούν?(ακόμα καλύτερα αν είναι και freeware!!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. September 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος akakios ( 5 Σεπ. 2004 , 15:11) Παιδιά, υπάρχει κάποιος τρόπος που να μπορώ να γράφω ΠΑΝΤΑ με κεφαλαία γράμματα?!!! Μου σπάει τα νεύρα που πρέπει να πατάω την # καμια 80αριά φορές για να γράψω ένα μήνυμα!!! Ελπίζω να υπάρχει λύση :) Υ.Γ. Κάνα προγραμματάκι για full screen picture όταν με καλούν?(ακόμα καλύτερα αν είναι και freeware!!) Κατεβασε το FSCaller απο καποιο yahoo.group Οσο για τα κεφαλαια δεν υπαρχει τιποτε το προβλημα που ειναι ομως δεν καταλαβαινω Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. September 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2004 και γιατι τα γράφεις κεφαλαια??? αφου η cosmote τα μετατρέπει αυτόματα σε κεφαλαια... δεν βολευεσε να γραφεις με μικρα??? +full screen caller 3 πολυ καλο προγραμμα. δεν ειναι freeware αλλα μπορεις να το βρεις παντου cr@cked. παρ'το απο εδω http://briefcase.pathfinder.gr/file/killing4you/26135/309793 Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. September 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος killing_you2 ( 5 Σεπ. 2004 , 15:37) και γιατι τα γράφεις κεφαλαια??? αφου η cosmote τα μετατρέπει αυτόματα σε κεφαλαια... δεν βολευεσε να γραφεις με μικρα??? +full screen caller 3 πολυ καλο προγραμμα. δεν ειναι freeware αλλα μπορεις να το βρεις παντου cr@cked. παρ'το απο εδω http://briefcase.pathfinder.gr/file/killing4you/26135/309793 σε ολες γινεται ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. September 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος argi_7 ( 5 Σεπ. 2004 , 20:05) σε ολες γινεται ;) ti enois se oles; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oresti Δημ. September 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2004 OOXXXII ! το panasonic GD92 http://www.d-net.com.tw/phones/Panasonic%20GD92.jpg το έχει η μάνα μου και δέχεται μικρά (όχι κεφαλαία) απο ένα και μοναδικό τηλέφωνο ενός φίλου της, που όμως δεν ξέρω πιο είναι γιατί δεν το έχω δει ποτέ! Θα βγάλω φοτωγραφία τα μικρά γράμματα αν θέλετε!! Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. September 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος andreas443 ( 5 Σεπ. 2004 , 20:14) ti enois se oles; οι εταιριες Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. September 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2004 Δεχεται μικρα ελληνικα αν αυτός που τα στελνει επιλέγει unicode κωδκοποίηση. Αυτό σημαίνει μονο 70 χαρακτήρες το μηνυμα... Τα παλιαότερα Sony Ericsson και Ericsson είχαν όλα αυτό το "πρόβλημα" αν επελεγες να γράψεις ελλήνικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oresti Δημ. September 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2004 το κουφό όμως είναι ότι δεν μπορεί να γράψει μικρά ελληνικά το GD92!!!!!!!! άρα που βρήκε τη γραμματοσερά? Και όταν στείλεις εικονομύνημα, βγάζει "8-bit data" και πρέπει να το σβήσεις. Αλλά απο την Κύπρο μου είχαν στείλει στο 7210 και εμφανίστηκε το πρόβλημα!!! Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. September 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2004 Δοκιμάζω να κάνω εγκατάσταση την τελευταία έκδοση του Agora Contacts Manager και το τηλέφωνο μου 'πετάει' "Σφάλμα ασφαλείας στην εγκατάσταση"... Τι φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. September 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GiorgosH ( 5 Σεπ. 2004 , 20:38) Δοκιμάζω να κάνω εγκατάσταση την τελευταία έκδοση του Agora Contacts Manager και το τηλέφωνο μου 'πετάει' "Σφάλμα ασφαλείας στην εγκατάσταση"... Τι φταίει? Ποια εκδοση πας να βαλεις?Δοκιμασε την εκδοση 1,04 και δεν θα εχεις κανενα προβλημα.Και εγω αυτην εχω. ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. September 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2004 Agora.Contacts.Manager.v1.04c.S60.SymbianOS.*****ed-XiMPDA... Το δικό σου το έβαλα και μπήκε κανονικά, απλά αυτή που έχω εγώ είναι η τελευταιά έκδοση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. September 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GiorgosH ( 5 Σεπ. 2004 , 21:47) Agora.Contacts.Manager.v1.04c.S60.SymbianOS.*****ed-XiMPDA Δοκιμασε αυτην που εχω στο group μου.Εγω την εχω καιρο τωρα,βασικα απο το 6600 και δεν μου εχει παρουσιασει τιποτα.Ισα ισα με εχει σωσει αφου εχω μεταφερει με απολυτη επιτυχια τον καταλογο μου. ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apalouza Δημ. September 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ταξιδιωτης22 ( 4 Σεπ. 2004 , 16:38) σιγουρα θα τα καταφερεις δε νομιζω να αντιμετπισεις καποιο προβλημα ειναι πολυ ευκολο :) Loipon ekana thn prwth dokimh gia apostolh me to programma alla me kinhto panasonic...exei akoustei tipota gia problhma sumbatothtas twn 2 kinhtwn??? 3ekina kanonika h apostolh arxeiou, bgainei mhnuma kai sto panasonic kai telika sto telos ginetai failed :wacko: :worry: . Exei sumbei se kanenan kati paromoio? Mhpws prepei na ru8misw tipota allo? Thanks :whistle: :o :D Παράθεση Reality is in fact virtual Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apalouza Δημ. September 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2004 Parepiptontws epeidh den anefera pio programma milaw gia to mobiluck gia apostolh arxeiwn mesw bt.... :D Παράθεση Reality is in fact virtual Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkpkpk Δημ. September 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2004 οτι ειναι symbian 7 λειτουργει στο 6600 Παράθεση βρες τα παντα για το κινητο σου στο pk site μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. September 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος apalouza ( 6 Σεπ. 2004 , 01:34) Loipon ekana thn prwth dokimh gia apostolh me to programma alla me kinhto panasonic...exei akoustei tipota gia problhma sumbatothtas twn 2 kinhtwn??? 3ekina kanonika h apostolh arxeiou, bgainei mhnuma kai sto panasonic kai telika sto telos ginetai failed :wacko: :worry: . Exei sumbei se kanenan kati paromoio? Mhpws prepei na ru8misw tipota allo? Thanks :whistle: :o :D Ti αρχειο στελνεις στο panasonic, μηπως το panasonic εχει κλειδωμενο bt ? νομιζω οτι εχει . Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts