killing_you2 Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 παιδια εχω xp αλλα δεν εχω service pack 1... πως μπορω να to κανω να δουλευει; Oταν ξεκινα εγκατασταση του driver της usb μου λεει οτι οτι θέλει service pack!! εν το μεταξυ αν και εχω το sp1 δεν μπορω να το εγκαταστησω γιατι τα xp μου ειναι αντιγραφη... τι να κανω;;:( Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος killing_you2 (22 Ιούν. 2004 , 16:07) παιδια εχω xp αλλα δεν εχω service pack 1... πως μπορω να to κανω να δουλευει; Oταν ξεκινα εγκατασταση του driver της usb μου λεει οτι οτι θέλει service pack!! εν το μεταξυ αν και εχω το sp1 δεν μπορω να το εγκαταστησω γιατι τα xp μου ειναι αντιγραφη... τι να κανω;;:( Φιλε killing_you2 δες παρακατω εαν η Version 132, 18-Jun-04 για το Nokia Connectivity Cable DKU-2 κανουν δουλεια: http://www.nokia.com/nokia/0,8764,48247,00.html?applicationId=274&prodSupAppID=1&productId=302&categoryId=18&languageId=14 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superfot Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 dokimasa to fifa 2004(ngage) den mou efgaze eikonidio sto menou enw to ebala kanonika stin mmc alla mpika mesw tou seleq kai anoixa ena arxeio me katalixi *.app mpike kanonika sto paixnidi xwris provlimata enw dialexa omada kai rithmiseis molis patisa na arxisei o agwnas me petaxe sto menu. dokimasa kai to splinter cell(ngage)alla ta xrwmata itan aisxos kai den mporousa na paixw. an thimame kala eixe anaferthei oti paizoun ta motogp,pandemonium kai to sonic,dokimasa to motogp alla den mpainei kan sto menou tou paixnidiou me petaei sto menou tou kinitou kai me to pandemonium to idio symbainei,mono to sonic epaize kanonika. ta paixnidia ta katebasa apo to kazza,kapoios pou ta katafere na kanoun paixoun ta paixnidia sto 7610 as mou pei pws. euxaristw ek twn proterwn Παράθεση Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value. Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος galinios (21 Ιούν. 2004 , 22:24) κανενα προγραμμα αυτοματου τηλεφωνητη που να δουλευει?δοκιμασα το σμαρτ ανσερ 2.00 και τιποτα! to smart answer einai to kalitero ,idika h ekdosh 2.0 prepei na einai h teleytaia!! kai den pezei??? mipws den kaneis kati swsta? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος powerulez (22 Ιούν. 2004 , 15:49) pedia to exo sta xeria mou edo kai 1 ora kai to kinito ofilo na omologiso inePARA poly kalo.... to face warp den litourgi.. den 3ero gt .... ta mp3 poly kalytera apo 6600..... i kamera fisaei..... :) axxx kai elega oti den me poly endiaferi to kinito all tora pou to vlepw........................................ το face warp δεν δουλεύει γιατί είναι προγραμματισμένο να επεξεργάζεται μονο vga φωτογραφίες . σε μεταγενέστερη έκδοση ίσος να διορθωθεί και αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nervous (22 Ιούν. 2004 , 14:20) Φιλε killing_you2 δες παρακατω εαν η Version 132, 18-Jun-04 για το Nokia Connectivity Cable DKU-2 κανουν δουλεια: http://www.nokia.com/nokia/0,8764,48247,00.html?applicationId=274&prodSupAppID=1&productId=302&categoryId=18&languageId=14 Σιγουρα θα δουλευει ομως η μηπως την κατεβαζω αδικα; καποιος ειχε πει πως το ειχε εγκαταστησει χωρις το sp1. ας πει καποιος που το εχει κανει... Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Εγώ είχα πεί πως το εγκατέστησα χωρίς το service pack 1 αλλά επίσης είχα πει οτι δεν είμαι σίγουρος αν αυτό περιλαμβάνεται ήδη στο cd της εγκατάστασης των δικών μου ελληνικών windows xp professional. Πάντως πριν απο λίγες μέρες που έκανα format και εγκατέστησα τα windows δεν κατέβασα ούτε service pack ούτε τίποτα. Τώρα αν το έχει ενσωματωμένο και σας μπερδεύω άδικα δεν μπορώ να το ξέρω. Το μήνυμα που λές οτι σου βγαίνει, εμένα τίποτα. όλα μια χαρά. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 το κατεβασα αλλα τιποτα :( δεν υπαρχει κανενας που ναξερει κανεναν αλλο τροπο... Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Wirelessly posted (:) Μάνος_the_Wireless_Master:): Nokia7610/2.0 (4.0421.4) SymbianOS/7.0s Series60/2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από superfot dokimasa to fifa 2004(ngage) den mou efgaze eikonidio sto menou enw to ebala kanonika stin mmc alla mpika mesw tou seleq kai anoixa ena arxeio me katalixi *.app mpike kanonika sto paixnidi xwris provlimata enw dialexa omada kai rithmiseis molis patisa na arxisei o agwnas me petaxe sto menu. dokimasa kai to splinter cell(ngage)alla ta xrwmata itan aisxos kai den mporousa na paixw. an thimame kala eixe anaferthei oti paizoun ta motogp,pandemonium kai to sonic,dokimasa to motogp alla den mpainei kan sto menou tou paixnidiou me petaei sto menou tou kinitou kai me to pandemonium to idio symbainei,mono to sonic epaize kanonika. ta paixnidia ta katebasa apo to kazza,kapoios pou ta katafere na kanoun paixoun ta paixnidia sto 7610 as mou pei pws. euxaristw ek twn proterwn To pandemonium den paizei to exo xanapei, alla to MotoGP paizei kanonikotata an thelete exo exo kai screen shoot! :) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superfot Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος manos the greek (22 Ιούν. 2004 , 23:24) Wirelessly posted (:) Μάνος_the_Wireless_Master:): Nokia7610/2.0 (4.0421.4) SymbianOS/7.0s Series60/2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) To pandemonium den paizei to exo xanapei, alla to MotoGP paizei kanonikotata an thelete exo exo kai screen shoot! :) ok :) den lew oti den se pisteuw alla egw pou katevasa apo to kazza den epaize esi apo pou to katevases? Παράθεση Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value. Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος killing_you2 (22 Ιούν. 2004 , 23:04) το κατεβασα αλλα τιποτα :( δεν υπαρχει κανενας που ναξερει κανεναν αλλο τροπο... Kai egw eixa to idio provlima k den ebriska lusi. Etsi, ekana format sto 2o mou pc k tou ebala to sp1 kai twra einai ok. Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Wirelessly posted (:) Μάνος_the_Wireless_Master:): Nokia7610/2.0 (4.0421.4) SymbianOS/7.0s Series60/2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από petran Αρχικό Μήνυμα από το μέλος manos the greek (21 Ιούν. 2004 , 19:05) File nervous edo kaneis lathos! To programataki MMS IT to xehases? To eftiaxe o petran kai xari se auto mporoume na steiloume ta PANTA mexri 100kb me MMS. Tha to vrite sto http://www.Aivanet.com . :) ;) Όχι βρε παιδιά, ο mikem4600 το έφτιαξε το MMS_It! :) Θυμηθείτε ότι δε λειτουργεί με παραλήπτη Vodafone (σε αυτό δεν ευθύνεται το πρόγραμμα αλλά κάποιο φιλτράρισμα που κάνει η εταιρία! :mad: ) Thanks gia tin dieukrinisi filtate moderator! Thanks! :) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Wirelessly posted (:) Μάνος_the_Wireless_Master:): Nokia7610/2.0 (4.0421.4) SymbianOS/7.0s Series60/2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από superfot Αρχικό Μήνυμα από το μέλος manos the greek (22 Ιούν. 2004 , 23:24) Wirelessly posted (:) Μάνος_the_Wireless_Master:): Nokia7610/2.0 (4.0421.4) SymbianOS/7.0s Series60/2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) To pandemonium den paizei to exo xanapei, alla to MotoGP paizei kanonikotata an thelete exo exo kai screen shoot! :) ok :) den lew oti den se pisteuw alla egw pou katevasa apo to kazza den epaize esi apo pou to katevases? Isos na min einai i teliki ekdosi kai na uparxoun kapoia provlimata. Ego ta katevasa apo to #mediaplace ston Ef-net polu kales taxitites! N-gage games pou paizoun: sonic, super monkey ball, MotoGP, puyo po kai rayman3. Den paizoun: tomb raider, the sims, ashen, red faction, puzzle bubble kai pandemonium. Auta exo dokimasei! :) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 παιζει και το splinter cell μια χαρα αλλα τα χρώματα ειναι αστα να πανε... υπαρχει μηπως κανενα fix; Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Άλλο ένα σπαστικό που έχω ανακαλύψει στο 76 απο καιρό αλλα αρχίζει και μου σπάει τα νεύρα είναι Στήν διαχείρηση εφαρμογών όταν πάω σε κάποια εφαρμογή και πατήσω προβολή στοιχείων, δεν κάνει τίποτα. Δείχνει να προσπαθεί στην αρχή και μετά γυρνάει πίσω. Δεν το κάνει σε όλες αλλά στο 80% των εγκατεστημένων εφαρμογών. Το κάνει και σε σας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow (23 Ιούν. 2004 , 00:56) Άλλο ένα σπαστικό που έχω ανακαλύψει στο 76 απο καιρό αλλα αρχίζει και μου σπάει τα νεύρα είναι Στήν διαχείρηση εφαρμογών όταν πάω σε κάποια εφαρμογή και πατήσω προβολή στοιχείων, δεν κάνει τίποτα. Δείχνει να προσπαθεί στην αρχή και μετά γυρνάει πίσω. Δεν το κάνει σε όλες αλλά στο 80% των εγκατεστημένων εφαρμογών. Το κάνει και σε σας; Φιλε mirrorofsorrow το εχω παρατηρησει εγω στο 6600 μετα την αναβαθμιση (4.09.1) :worry: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Και μόλις ανακάλυψα και κάτι πολύ θεικό. Τουλάχιστον τόσο χρήσιμο όσο και το κυκλικό μενού.΄ Αποιαδήποτε στιγμή και αν είσαι μέσα σε οποιοδήποτε μενού σε πλέγμα, ή στο κεντρικό μενού δηλαδή ή μέσα σε κάποιον φάκελο, μπορείς να πατήσεις τα αλφαριθμιτικά πλήκτρα και να πάς σε άλλο μενού ανάλογα με την θέση του στην οθόνη. Και το καλύτερο είναι οτι αυτό λειτουργεί και κατα την επιστροφή απο οποιαδήποτε εφαρμογή ή φάκελο σε άλλον φάκελο. Η ευχρηστία στο αποκορύφωμά της!!!!!! :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galinios Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Ολα οκ με τον οπερα.Οποιος εχει VODAFONE kai me symbolaio kai 8ελει ρυ8μισεισ εασ μου στειλει πμ και να του τις στειλω.τρομερος ο οπερα.Epishs pws μπορω να εξαφανισω το λογοτυπο της vodafone? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/uploads/5309/2.jpg Βελιγραδι VOLIM TE UVEK! 13/2/97 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nervous (23 Ιούν. 2004 , 01:05) Φιλε mirrorofsorrow το εχω παρατηρησει εγω στο 6600 μετα την αναβαθμιση (4.09.1) :worry: Αυτο οντως το εχω παρατηρησει και εγω μετα την αναβαθμιση στο 6600.Εχω μια υποψια οτι το κανει μονο στις εφαρμογες που επρεπε να γυρισω την γλωσσα στα αγγλικα γιατι δεν μου το κανει σε ολες. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 Δεν έχει κάποια λογική σε ποιά βγάζει τα στοιχεία και σε ποιά όχι. Στα περισσότερα δεν το βγάζει. Το βγάζει σε όλα τα προεγκατεστημένα της ΝΟΚΙΑ. Χίλιες φορές η διαχείρηση έτσι όπως την έχουν τα symbian 6. Δεν είχε ποτέ κανένα πρόβλημα και έβλεπες αμέσως ποιά προγράμματα είναι στην κάρτα και ποιά στην μνήμη τηλεφώνου. Εδώ τίποτα. Και κάτι άλλο Όταν βρισκεστε στο κεντρικό μενού στο 6600 και πατάτε επιλογές, τι βγαίνουν; Στο 7610 βγαίνουν τα ακόλουθα Άνοιγμα Προβολή σε λίστα Μετακίνηση Νέος Φάκελος Μετονομασία Λήψεις εφαρμογών Στοιχεία μνήμης --->Μνήμη τηλεφώνου -- Μνήμη κάρτας Βοήθεια Έξοδος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 nomizw ine to kalitero menu se series 60. vlepis tin memory apo padu ke kanis diaxirisi opu ke opws thes. pu ine to kako? :eek: Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 Ποιό κακό; :confused: Προσπαθώ να βρώ τις διαφορές με το 6600. Έχω να χειριστώ πολύ καιρό και δεν θυμάμαι αν έχει κάποιες απο τις δυνατότητες που έχει το 7610. Και συνεχώς ανακαλύπτω λεπτομέριες που κάνουν όμως την διαφορά. Οι βελτιώσεις παρουσιάζονται μία μία σε κάθε γωνιά του μενού. Πριν το πάρουμε στα χέρια μας, δεν ήμασταν σίγουροι αν αξίζει να περάσει κάποιος απο το 6600 στο 7610. Τώρα λέω κατηγορηματικά πως αξίζει. 200 ευρώ; Ναι, το 6600 μου φαντάζει αρχαίο τώρα! :D :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp86 Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass (23 Ιούν. 2004 , 11:22) nomizw ine to kalitero menu se series 60. vlepis tin memory apo padu ke kanis diaxirisi opu ke opws thes. pu ine to kako? :eek: sosta :) ..simera to pira kai ego na do ti leei...poli kalo-aristo ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow (23 Ιούν. 2004 , 03:17)[/ Δεν έχει κάποια λογική σε ποιά βγάζει τα στοιχεία και σε ποιά όχι. Στα περισσότερα δεν το βγάζει. Το βγάζει σε όλα τα προεγκατεστημένα της ΝΟΚΙΑ. Χίλιες φορές η διαχείρηση έτσι όπως την έχουν τα symbian 6. Δεν είχε ποτέ κανένα πρόβλημα και έβλεπες αμέσως ποιά προγράμματα είναι στην κάρτα και ποιά στην μνήμη τηλεφώνου. Εδώ τίποτα. Και κάτι άλλο Όταν βρισκεστε στο κεντρικό μενού στο 6600 και πατάτε επιλογές, τι βγαίνουν; Στο 7610 βγαίνουν τα ακόλουθα Άνοιγμα Προβολή σε λίστα Μετακίνηση Νέος Φάκελος Μετονομασία Λήψεις εφαρμογών Στοιχεία μνήμης --->Μνήμη τηλεφώνου -- Μνήμη κάρτας Βοήθεια Έξοδος Για δοκίμασε να βάλεις την γλώσσα του τηλεφώνου στα αγγλικά και δοκίμασε πάλι στην διαχείριση αν φαίνονται τα στοιχεία και πες μας :) Στο 6600 είναι: Άνοιγμα Προβολή σε λίστα Μετακίνηση Μετακίνηση σε φάκελο Νέος Φάκελος Μετονομασία Λήψεις εφαρμογών Στοιχεία μνήμης --->Μνήμη τηλεφώνου -- Μνήμη κάρτας Βοήθεια Έξοδος Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 Με στράβωσες με τα κόκκινα και μπλέ γράμματα. Τα μαύρα δεν σου αρέσουν; :) Την έχει την μετακίννηση σε φάκελο. Απλά ήμουν πάνω σε φάκελο και δυστυχώς δεν μπορείς ούτε να μεταφέρεις φάκελο μέσα σε φάκελο ούτε να δημιουργήσεις φάκελο μέσα σε άλλον φάκελο. Μακάρι να το είχε, θα καταργούσαμε εντελώς το πολυπλήκτρο! ;) Ελπίζω να υπάρχει αυτή η δυνατότητα στο symbian 8.0 του 6630. Το γύρισα στα αγγλικά αλλά δεν άλλαξε τίποτα. Όσα έβγαζαν στοιχεία συνέχισαν να βγάζουν ενώ τα υπόλοιπα τα κρύβουν κατηγορηματικά! :D Τζίφος. :( Η αναβάθμιση πιστεύω να λύσει αυτό όπως και το μπούκωμα των ήχων κλήσης. Τα μοναδικά ψεγάδια του 7610. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts