Jump to content

[Επίσημο] Nokia 7610

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οχι bluetooth, ενσύρματα εννοώ, για να ακούω μουσική!!! Γιατι έχω πάρει μνήμη 2GB και θέλω να ακούω μουσική, όχι όμως από το ένα αυτί!!!!

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Οχι bluetooth, ενσύρματα εννοώ, για να ακούω μουσική!!! Γιατι έχω πάρει μνήμη 2GB και θέλω να ακούω μουσική, όχι όμως από το ένα αυτί!!!!

Ναι, κανονικότατα.

Πήγαινε στην νοκια και αγόρασε.

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Thanks, γιατί είχα ρωτήσει παλαιότερα και μου είχαν πει ότι δεν υπάρχουν!! Αν βρείς κανα λίνκ κάνε ποστ!!!

Thanks, γιατί είχα ρωτήσει παλαιότερα και μου είχαν πει ότι δεν υπάρχουν!! Αν βρείς κανα λίνκ κάνε ποστ!!!

http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003046

http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003129

Έχει κι άλλα, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν δουλεύουν.

Μην περιμένεις να παίξει στερεοφωνικά. Θα παίζει και απ'τα δύο ακουστικά αλλα όχι stereo.

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

• 2 weeks later...
να κανω μια ερωτηση,το τελευταιο λογισμικο του 7610 που θα το βρω να το κατεβασω;

Νοκια σοπ ...:rolleyes:

Και να βρεις το λογισμικο ,χρειαζεται το απαραιτητο software & εξοπλισμος..

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Νοκια σοπ ...:rolleyes:

Και να βρεις το λογισμικο ,χρειαζεται το απαραιτητο software & εξοπλισμος..

μαλιστα οποτε μπουρμ******λα,ευχαριστω πολυ nervous καλα χριστουγεννα σε ολο το κοσμο με υγεια πανω απ'ολα.

μαλιστα οποτε μπουρμ******λα,ευχαριστω πολυ nervous καλα χριστουγεννα σε ολο το κοσμο με υγεια πανω απ'ολα.

Να΄σαι καλα ,Χρονια Πολλα και σε σενα :)

Να προσθεσω σχετικα με την αναβαθμιση

οτι στοιχιζει 15€ (για εκτος εγγυησης συσκευες)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

σε περιπτωση που τελικα κανω τη αναβαθμιση ποια θα ειναι η διαφορα;

Θα το διαπιστωσεις και μονο σου ,

καποια προβληματα θα λυθουν καποια αλλα μπορει και οχι ...

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Kalimera! exw tin V 5.0509.0 28-2-05 RH-51 polles fores otan me kalesoun kai paw na apantHsw kollaei to kinito kai meta apo 30deutera termatizei H klHsH kai ksekollaei apo mono tou. Mono mia me duo fores tin Hmera to kanei apo tis sunolika 10 klHseis pou exw. Einai problHma tou kinitou auto ? Me kamia anabathmisH lete na ftiaksei?

Kalimera! exw tin V 5.0509.0 28-2-05 RH-51 polles fores otan me kalesoun kai paw na apantHsw kollaei to kinito kai meta apo 30deutera termatizei H klHsH kai ksekollaei apo mono tou. Mono mia me duo fores tin Hmera to kanei apo tis sunolika 10 klHseis pou exw. Einai problHma tou kinitou auto ? Me kamia anabathmisH lete na ftiaksei?

Φίλε μου το κινητό το είχα από καλοκαίρι του 2004 μέχρι και τον Μάρτιο του 2007.

Το μόνο κόλλημα που είχε ήταν αυτό, δλδ όταν σε παίρνουν τηλέφωνο να κολλάει πατώντας το πλήκτρο κλήσης, και φυσικά να χρεώνεται ο άλλος.

Όσες αναβαθμίσεις και αν είχα κάνει δεν έλυσαν το συγκεκριμένο πρόβλημα. Αυτή τη στιγμή έχω την προτελευταία 6.0522.0 (02-06-05),η οποία και πάλι τα ίδια κάνει.:mad:

Η τελευταία είναι η 7.0642.0 (18-10-06). Δεν την έχω κάνει για να σου πω αν όντως το διορθώνει. Εφόσον εσύ χρησιμοποιείς ακόμη το κινητό καλό θα ήταν να τη κάνεις, δεν χάνεις τίποτα, εκτός από 15€.:p

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

• 4 weeks later...
Καλησπερα σε ολους εχω το 7610 2 χρονια και ξαφνικα μειωθηκε ο ηχος κλησης σε σημειο να το εχω στην τσεπη και να μην το ακουω.Στην Νοκια μου ειπαν αλλαγη ηχειου 40€.Υπαρχει αλλη λυση:Ευχαριστω.

Καλησπερα σε ολους εχω το 7610 2 χρονια και ξαφνικα μειωθηκε ο ηχος κλησης σε σημειο να το εχω στην τσεπη και να μην το ακουω.Στην Νοκια μου ειπαν αλλαγη ηχειου 40€.Υπαρχει αλλη λυση:Ευχαριστω.

Υποθέτω πως η ένταση από τα Προφίλ είναι στο full...

Αν όντως έχει πρόβλημα το ηχείο δεν υπάρχει άλλος τρόπος.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Ο.Κ. λυθηκε το προβλημα του εκανα off on και ολα ενταξει.

Τρες ερωτησεις

1. Στο μενου προσθετα εχει μια λειτουργεια εντοπισμος θεσης τι ειναι {Positioning

allows the network to detect the position of your nokia cellular phone. By enabling or disabling Positioning

, you choose when your position information is provided to the

networ.Εχω wind.

2. Τι καρτα μνημης να παρω {τυπος, gb}

3.Ακουστικα με ραδιο που να ψαξω.

Ευχαριστω.

1. Στο μενου προσθετα εχει μια λειτουργεια εντοπισμος θεσης τι ειναι {Positioning

allows the network to detect the position of your nokia cellular phone. By enabling or disabling Positioning

, you choose when your position information is provided to the

networ.Εχω wind.

Είναι υπηρεσία δικτύου.

Μέσω αυτής της υπηρεσίας μπορείς να ενημερωθείς σχετικά με τοπικά θέματα, όπως καιρικές συνθήκες κλπ...

Δεν έχει καμία σχέση με GPS!

2. Τι καρτα μνημης να παρω {τυπος, gb}

Η συσκευή υποστηρίζει κάρτες RS-MMC dual voltage. Δύσκολα θα βρεις κάτω από 1GB πλέον. Νομίζω πως υποστηρίζει μέχρι 2GB.

3.Ακουστικα με ραδιο που να ψαξω.

Ευχαριστω.

:google: όλο και κάτι θα βρεις...:O

Ευχαριστω Itchrist86

Η συσκευή υποστηρίζει κάρτες RS-MMC dual voltage. Δύσκολα θα βρεις κάτω από 1GB πλέον. Νομίζω πως υποστηρίζει μέχρι 2GB.

Οι καρτες που ρωτησα εχουν 26€ ως 32€.Υπαρχει πιο φτηνη και που:

Ευχαριστω.

Οι καρτες που ρωτησα εχουν 26€ ως 32€.Υπαρχει πιο φτηνη και που:

Ευχαριστω.

Σε λογικά πλαίσια είναι η τιμές...

Υπάρχουν και φθηνότερες αλλά no name βεβαία.

Ενδεικτικά δες αυτά:

http://www.expansys.com.gr/t.aspx?f=658

http://www.katerelos.gr/index.php?cPath=42_208

Σε λογικά πλαίσια είναι η τιμές...

Υπάρχουν και φθηνότερες αλλά no name βεβαία.

Ενδεικτικά δες αυτά:

http://www.expansys.com.gr/t.aspx?f=658

http://www.katerelos.gr/index.php?cPath=42_208

Και παλι σε Ευχαριστω

• 3 months later...

Γεια σε ολους.

Έχω ένα προβλημα με το Νοκια μοθ 7610, ξαφνικά άρχισε να μου βγαζει κάτι μηνύματα ότι η μνήμη του τηλεφώνου είναι πλήρης κ μέρα με τη μέρα έβγαζε μήνυμα ότι είναι ανεπαρκής για να κάνω οποιαδήποτε ενέργεια ακόμα κ να σβήσω μηνύματα μου έβγαζε ότι είχε 1kb ελεύθερη μνήμη.

Μετά όταν έκλεινε με δυσκολία μπορούχα ν ατο ανοίξω κ μετά απο αρκετές προσπάθειες άνοιγε μέχρι που κάποια στιγμή τέλειωνε η μπαταρία κ όταν δέχτηκα ένα τηλ έκλεισε κ δεν ξανάνοιξε απο τότε. Το πήγα σε Νοκια κλαμπ αλλα δεν μπόρεσαν να κάνουν τίποτα απλά κάνανε κάποιο φορμάτ ίσως αλλά κ πάλι δεν ανοίγει. Το θέμα είναι ότι εγώ δεν ήθελα να χάσω μηνύματα κ μου είπαν ότι χάθηκαν κ με δυσκολία θα μου κρατήσουν κάποια τηλ. Επίσης επειδή το κουμπί που κλείνει κ ανοίγει το κινητό είχε πσιλοχαλάσει επειδή δεν μπορούσα να το ανοίξω έβαζα κάποιο κατσαβιδάκι κ στη Νοκια μου είπαν ότι το κατέστρεψα. :cry:

Υπάρχει κάποια περίπτωση να κάνω ανάκτηση στα μηνύματα, ξέρω ότι υπάρχουν προγράμματα ανάκτησης δεδομένων που έχουν σβηστεί, το θέμα είναι σ'ένα κινητό που δεν ανοίγει τι μπορεί να γίνει για να ανακτήσεις σβησμένα δεδομένα. Μήπως θα πρέπει να συμβιβαστώ με το ότι τα έχασα όλα στο τηλ μου; :(

Ελπίζω κάποιος να μπορεί να με βοηθήσει.

Ευχαριστώ.