Jump to content

προβλημα με camera laptop

supermario
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια καλησπερα

Εχω στο λαπτοπ μου (ξερετε πανω στο καπακι εγκατεστημενη ειναι απο την μανα του) μια καμερα πρεπει να ειναι ΕΤ 2750 και δεν μπορω να βρω drivers για να την εγκαταστησω.

Εχω εγκαταστησει διαφορα προγραμματα οπως driver genius , driver scaner και αλλα για να βρει drivers για ολες τις συσκευες του υπολογιστη.

Το θεμα ειναι πως οτι και αν εχω κανει ο υπολογιστης δεν βρισκει οτι υπαρχει καποια καμερα συνδεδεμενη.

Τι μπορω να κανω?

Προτεινετε μου καποια λυση να δοκιμασω μπας και το λυσω το θεμα....

μπα δυστυχως ουτε απο το win update βρηκε κατι!

παλαιοτερα λειτουργουσε η καμερα κανονικα.

δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι χαλασμενη

υπαρχει καποιο string να τρεξω κατι ωστε να καταλαβει ο υπολογιστης οτι εχει συνδεδεμενη καμερα;

Δυστυχως οχι τιποτα...

Δεν ξερω για ποιο λογο ο υπολογιστής δεν βλέπει οτι υπάρχει κάμερα συνδεδεμένη πάνω του...

Και το θέμα ειναι οτι δεν μπορω να την κανω απεγκατάσταση κάπως και ξανά εγκατάσταση...για να την καταλάβει.

Ούτε και ξέρω ποιοι είναι οι drivers της ωστε να μπω στη registry ή στα windows και να σβήσω τα αρχεία και να κάνω ξανά επανεκίνηση μπας και την καταλάβει....

Αληθεια υπάρχει τρόπος να βρω ποια αρχεία χρησιμοποιεί ή ποιοι είναι οι drivers της ?

Εκανες φορματ δηλαδη χωρις να κανεις μπακ απ τους drivers και τους εχασες?

ΣΙντι δεν εχεις με τους δρivers απο τη μανα τους?

Ουτε στο site του κατασκευαστη? πολυ περιεργο

Αλλιως δοκιμασε και τα προγραμματα drivermax(με αυτο βρηκα ολους τους drivers σε μια πολυ παλια μητρικη) και driver magic

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Δυστυχως οχι τιποτα...

Δεν ξερω για ποιο λογο ο υπολογιστής δεν βλέπει οτι υπάρχει κάμερα συνδεδεμένη πάνω του...

Και το θέμα ειναι οτι δεν μπορω να την κανω απεγκατάσταση κάπως και ξανά εγκατάσταση...για να την καταλάβει.

Ούτε και ξέρω ποιοι είναι οι drivers της ωστε να μπω στη registry ή στα windows και να σβήσω τα αρχεία και να κάνω ξανά επανεκίνηση μπας και την καταλάβει....

Αληθεια υπάρχει τρόπος να βρω ποια αρχεία χρησιμοποιεί ή ποιοι είναι οι drivers της ?

και εγω στο λαπτοπ ειχα το διο προβλημα με το μικροφωνο. Ηταν σαν να μην υπαρχει. Ουτε στη διαχειρηση, ουτε στις ιδιοτητες ηχου.. Πουθενα. Με τους drivers ομως που περαστηκαν ολα καλα.

Τι να πω δοκιμασε και τα προγραμματα που σου προτειναν, ασε ανοικτο και το WU και καλη τυχη!! :)

Shit Happens!!!

1) Βεβαιώσου ότι έχεις ανοικτή την κάμερα από το διακόπτη του laptop ή το συνδυασμό πλήκτρων που την ενεργοποιεί/απενεργοποιεί.

2) Πήγαινε στο Device Manager του υπολογιστή και βρες την άγνωστη συσκευή (που θα είναι η κάμερα)

3) Κάνε δεξί κλικ Properties, Details, Hardware IDs και σημείωσε το VID και το PID, θα είναι δύο λέξεις των τεσσάρων γραμμάτων.

4) Ψάξε γι αυτές στο google συνοδεύοντάς τις με τη λέξη drivers.