sokis8 Δημοσιεύτηκε December 5, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 5, 2009 Καλησπέρα σε όλους. Έχω το εξής πρόβλημα. Έχω μια κάρτα mini sd 1gb με adaptor η οποία έχει format fat. Αυτήν την χρησιμοποιώ στο mp3 του αυτοκινήτου για να παίζει μουσική. Αγόρασα κάποιες επιπλέον κάρτες SD χωρητικότητας 4gb τις φούλαρα μουσική αλλά δεν τις παίζει το μηχάνημα του αυτοκινήτου (AUDI). Απο οτι διαπίστωσα το format των SD καρτών είναι fat 32. Πως μπορώ να μετατρέψω τις SD σε format fat απο fat32. Όταν πάω να τους κάνω διαμόρφωση η μοναδική επιλογή που δίνει είναι fat32. Μήπως ξέρει κάποιος ποιές κάρτες είναι με format fat. Helppppppp........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2009 Μέσω του "Disk Manager" μπορείς να μετατρέψεις τις κάρτες σε NTFS.. Μπορείς, όμως, να χρησιμοποιήσεις προγράμματα "τρίτων" όπως το "PartitionMagic" ή "PartitionIT" κ.α. για να κάνεις τη δουλειά σου.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokis8 Δημ. December 5, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2009 Μπορώ όμως να μετατρέψω απο fat32 σε fat. Σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. December 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2009 Το FAT16 υποστηρίζει μέχρι 2 GB, γι' αυτό μάλλον δε σε αφήνει στις 4άρες κάρτες. Μπορείς να δοκιμάσεις στο command prompt: format x: /FS:FAT16 (όπου x το drive letter της κάρτας). Αν τελικά πετύχει, να ξέρεις οτι θα χάσεις 2 GB... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
szzs Δημ. December 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2009 Καλησπέρα σε όλους. Έχω το εξής πρόβλημα. Έχω μια κάρτα mini sd 1gb με adaptor η οποία έχει format fat. Αυτήν την χρησιμοποιώ στο mp3 του αυτοκινήτου για να παίζει μουσική. Αγόρασα κάποιες επιπλέον κάρτες SD χωρητικότητας 4gb τις φούλαρα μουσική αλλά δεν τις παίζει το μηχάνημα του αυτοκινήτου (AUDI). Απο οτι διαπίστωσα το format των SD καρτών είναι fat 32. Πως μπορώ να μετατρέψω τις SD σε format fat απο fat32. Όταν πάω να τους κάνω διαμόρφωση η μοναδική επιλογή που δίνει είναι fat32. Μήπως ξέρει κάποιος ποιές κάρτες είναι με format fat. Helppppppp........ κατά 99% το μηχάνημα δεν τις βλέπει επειδή δεν μπορεί να διαβάσει sdhc κάρτες..δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις κάρτα sd 2gb! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts