Jump to content

Προγραμμα εγγραφης dvd-video

katsarida
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δε ξερω αν ειναι αυτο το καταλληλο μερος να κανω την ερωτηση μου:O!!! Θα ηθελα ενα προγραμμα με το οποιο μπορω να γραψω σε dvd μια ταινια που εχω κατεβασει στον υπολογιστη μου. Εχω το nero και το clone αλλα τα dvd που γραφω δεν παιζουν στο dvdplayer. Ισως γιατι ειναι συμπιεσμενα. Μηπως θα μπορουσε να με βοηθησει καποιος?????????????:(:(:(

ΒΑΣΙΑ

:oops:

ναι το προγραμμα που σύστησε ο mol είναι το μονο που χρειάζεσαι.

εχει και επιλογές για υπότιτλους

Νομιζω οτι ειναι avi. Ειναι ταινια που κατεβασα απο το διαδικτυο. Το προγραμμα convertXtoDVD ειναι ακριβως αυτο που χρειαζομαι. Μου μετετρεψε την ταινια αλλα εμφανιζεται καθε 1 λεπτο ενα μηνυμα οτι πρεπει να αγορασω ενα κωδικο ωστε να μην εμφανιζεται. Μηπως υπαρχει αλλο προγραμμα να κανει την ιδια δουλεια????

ΒΑΣΙΑ

:oops:

Το nerovision απο την σουιτα του Nero. Μπορεις να ενσωματωσεις τους υποτιτλους με το Virtual dub και μετα να κανεις το αρχειο dvd με το nerovision. Δεν ξερω ομως ποιο απο τα δυο εχει καλυτερα αποτελεσματα στην ποιοτητα.
Shit Happens!!!

katsarida θα πρεπει να το αγορασεις το προγραμμα. δεν ειναι freeware.... αλλα αν ψαξεις στο νετ, θα βρεις ο,τι χρειαζεται για να μην σου εμφανιζει το μνμ καθε λεπτο

καλησπερα.

ειμαι καινουργια στο forum και αρχαρια στους ηλ.υπολ.

κατεβασα απο το ιντερνετ μια ταινια σε μορφη avi και ακολουθωντας τις συμβουλες σας, μεσω του convertXtoDVD την μετετρεψα σε αρχειο μορφης zip.

πως μπορω να την γραψω σε δισκακι dvd μεσω του nero?

ευχαριστω

To ConvertXtoDVD έχει επιλογή για να γράψει την ταινία κατευθείαν σε δισκάκι. Είναι στις ρυθμίσεις.

Προσπαθώ να "γράψω" ένα βίντεο που έχω "τραβήξει" με την κάμερά μου σε DvD με το Nero, αλλά δεν μπορώ.. Το βίντεο είναι σε .avi αλλά το έχω μετατρέψει και σε .vob. Δυστυχώς, κανένα από αυτά τα δύο δεν είναι σωστό.. Όποτε "γράφω" το DvD και το βάζω στο DvD Player μου γράφει "Σφάλμα δίσκου".. :( Τι να κάνω;;

Υ.Γ: Στον υπολογιστή παίζει κανονικά.. :confused: