katsarida Δημοσιεύτηκε November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 28, 2009 Δε ξερω αν ειναι αυτο το καταλληλο μερος να κανω την ερωτηση μου:O!!! Θα ηθελα ενα προγραμμα με το οποιο μπορω να γραψω σε dvd μια ταινια που εχω κατεβασει στον υπολογιστη μου. Εχω το nero και το clone αλλα τα dvd που γραφω δεν παιζουν στο dvdplayer. Ισως γιατι ειναι συμπιεσμενα. Μηπως θα μπορουσε να με βοηθησει καποιος?????????????:(:(:( Παράθεση ΒΑΣΙΑ :oops: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 δες για το convertXtoDVD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 ναι το προγραμμα που σύστησε ο mol είναι το μονο που χρειάζεσαι. εχει και επιλογές για υπότιτλους Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 To dvd player που εχεις παιζει DivX?Τα αρχεια που εχεις σε τι μορφη ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsarida Δημ. November 28, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 Νομιζω οτι ειναι avi. Ειναι ταινια που κατεβασα απο το διαδικτυο. Το προγραμμα convertXtoDVD ειναι ακριβως αυτο που χρειαζομαι. Μου μετετρεψε την ταινια αλλα εμφανιζεται καθε 1 λεπτο ενα μηνυμα οτι πρεπει να αγορασω ενα κωδικο ωστε να μην εμφανιζεται. Μηπως υπαρχει αλλο προγραμμα να κανει την ιδια δουλεια???? Παράθεση ΒΑΣΙΑ :oops: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 Το nerovision απο την σουιτα του Nero. Μπορεις να ενσωματωσεις τους υποτιτλους με το Virtual dub και μετα να κανεις το αρχειο dvd με το nerovision. Δεν ξερω ομως ποιο απο τα δυο εχει καλυτερα αποτελεσματα στην ποιοτητα. Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 katsarida θα πρεπει να το αγορασεις το προγραμμα. δεν ειναι freeware.... αλλα αν ψαξεις στο νετ, θα βρεις ο,τι χρειαζεται για να μην σου εμφανιζει το μνμ καθε λεπτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 Το convertxtodvd είναι όντως καλό. Αν θες freeware, δες και το Avi2Dvd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paki_81 Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 καλησπερα. ειμαι καινουργια στο forum και αρχαρια στους ηλ.υπολ. κατεβασα απο το ιντερνετ μια ταινια σε μορφη avi και ακολουθωντας τις συμβουλες σας, μεσω του convertXtoDVD την μετετρεψα σε αρχειο μορφης zip. πως μπορω να την γραψω σε δισκακι dvd μεσω του nero? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 To ConvertXtoDVD έχει επιλογή για να γράψει την ταινία κατευθείαν σε δισκάκι. Είναι στις ρυθμίσεις. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Προσπαθώ να "γράψω" ένα βίντεο που έχω "τραβήξει" με την κάμερά μου σε DvD με το Nero, αλλά δεν μπορώ.. Το βίντεο είναι σε .avi αλλά το έχω μετατρέψει και σε .vob. Δυστυχώς, κανένα από αυτά τα δύο δεν είναι σωστό.. Όποτε "γράφω" το DvD και το βάζω στο DvD Player μου γράφει "Σφάλμα δίσκου".. :( Τι να κάνω;; Υ.Γ: Στον υπολογιστή παίζει κανονικά.. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts