nikkosnet Δημ. March 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2004 Εμενα παλι φαινεται να με τραβανε τα λουλουδια και τα φυτα, βοτανα κλπ Ακουστε ονοματα: Βιολετα, Δαφνη, Μαργαριτα! Ρε μπας και επρεπε να γινω κηπουρος??? Το ''μωρο μου'' σωζει απο πολλες καταστασεις (ευτυχως). Καποτε μιλαγα με την κοπελα μου στο τηλεφωνο και εκεινη την περιοδο ''επαιζα'' και με μια αλλη που την ελεγαν Μαρια! Μιλωντας στο τηλεφωνο πηγα να πω το ονομα της δευτερης αλλα ειπα Μ... κολησα για λιγο και αντι να πω Μαρια και να φαω τσοκαρια απο το ακουστικο, ειπα Μμμωρο μου και ετσι σωθηκα χεχε! Αλλη μια φορα φωναξα την κοπελα μου με το ονομα της αδελφης της! Τι ειναι αυτες οι γυναικες πια! Μεχρι και τις αδελφες τους ζηλευουν! Τωρα πια προσεχω δεν κανω λαθη ευτυχως! Και κατι που ειπε ο ενας φιλος μολις τωρα, τι σημασια εχουν τα ονοματα και οι ποσοτητες? Σημασια εχει να περναμε καλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2004 na ksero..an arxisei na me leei moro tou 8a einai ypopto.... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. March 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2004 Οχι βρε! Το παιδι σ αγαπαει το ξερω εγω, μου το πε..... Εκτος....και αν σε λενε Μαρια, Μαιρη, Μαριετα, Μιρελα κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2004 oxi...bibh me lene... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. March 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2004 Ε τοτε ιτς οκει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2004 aaax ..hremhsa Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts