panosNK Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 Καλησπέρα, Υπάρχει η δυνατότητα να περάσεις τις επαφές σου απο το ΒΒΜ στη νέα συσκευή BB αυτόματα? Ευχαριστώ! Παράθεση το οτι δεν καίμε ανθρώπους αλλά βιβλία δεν αποτελεί πρόοδο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 Όταν λες αυτόματα; Γίνεται με έναν απλό συγχρονισμό. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosNK Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 εννοώ να μπορέσω να περάσω τις επαφές μου απο το παλιο ΒΒ στο νέο ΒΒ...χωρίς να χρειαστεί να ξαναστείλω πρόσκλησεις. Αυτός ο συγχρονισμός που προτείνεις αυτό κάνει; και αν ναι πως γίνεται ο συγχρονισμός; Ευχαριστώ! Παράθεση το οτι δεν καίμε ανθρώπους αλλά βιβλία δεν αποτελεί πρόοδο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Στο ΒΒΜ 5.0 υπάρχει η δυνατότητα remote restore/ backup απὀ τον λογαριασμό του email σου. Κάνεις στην μια συσκευή remote backup (σου στέλνει ένα email στον λογαριασμό που επιλέγεις το οποίο πρέπει να κρατήσεις) και μετά στην άλλη σετάρεις τους λογαριασμούς του email σου στην άλλη συσκευή και κάνεις remote restore από τον λογαριασμό που είχες επιλέξει προηγουμένως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRkWeAvEr Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Τελικά ακύρωσα την αίτηση για μεταφορά στη Vodafone και παρέμεινα στην Cosmote, στο πρόγραμμα ι-45 που δίνει 750ΜΒ κάθε μήνα. Γνωρίζει κανείς αν η υπηρεσία BIS είναι συμβατή με το πρόγραμμα που έπέλεξα; Η υπάλληλος της cosmote με την οποία μίλησα στο τηλέφωνο μου είπε ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω τη συσκευή μου με το πρόγραμμα "i". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 εννοώ να μπορέσω να περάσω τις επαφές μου απο το παλιο ΒΒ στο νέο ΒΒ...χωρίς να χρειαστεί να ξαναστείλω πρόσκλησεις. Αυτός ο συγχρονισμός που προτείνεις αυτό κάνει; και αν ναι πως γίνεται ο συγχρονισμός; Ευχαριστώ! Νόμιζα ότι λέγοντας επαφές εννοείς τις τηλεφωνικές επαφές. Ο πιο εύκολος τρόπος είναι αυτός που σου περιγράφει ο Hellasangel81. Αλλιώς μπορείς μέσω DM, με τη λειτουργία device switch wizard. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsismanidis Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 BLACKBERRY BOLD 9700 θέλω να ρωτήσω αν έχει δέκτη gps για να μην χρειάζεται να συνδέεται μέσω από τον πάροχο. ευχαριστώ έχει δέκτη gps κανονικά, με τους χάρτες δν το έψαξα αφού είναι η δεύτερη μέρα που το έχω κ γενικά το πρώτο μου BB. ήθελα να ρωτήσω κάτι άλλο όμως, όταν γράφω με ελληνικά, sms, καθώς πατάω το space μου βγάζει μόνο του λέξεις μέσα σε παρενθέσεις. πως μπορώ να το απενεργοποιήσω αυτό; το "predictive input" είναι ήδη απενεργοποιημένο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 έχει δέκτη gps κανονικά, με τους χάρτες δν το έψαξα αφού είναι η δεύτερη μέρα που το έχω κ γενικά το πρώτο μου BB. ήθελα να ρωτήσω κάτι άλλο όμως, όταν γράφω με ελληνικά, sms, καθώς πατάω το space μου βγάζει μόνο του λέξεις μέσα σε παρενθέσεις. πως μπορώ να το απενεργοποιήσω αυτό; το "predictive input" είναι ήδη απενεργοποιημένο.. Εδώ είσαι... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsismanidis Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 ευχαριστώ πολύ.. από χθες το ψάχνω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Ερωτηση προς κατοχους. Το GPS των συσκευων Blackberry ειναι αξιοπιστο (Εχει δηλαδη καλο και γρηγορα fix στο Location)? Επισης εχει καλες εφαρμογες με ενημερωμενους χαρτες για Ελλαδα? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ringo7213 Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 H υπηρεσια GPS, ειτε αφορα το lockarisma ειτε αφορα τους χαρτες ειναι σε μετρια εως ικανοποιητικα επιπεδα. Τιποτα το ξεχωριστο βεβαια Επισης να σε ενημερωσω αν δεν το γνωριζεις οτι δεν υπαρχει ενσωματωμενη φωνητικη καθοδηγηση. Χρειαζεσαι 3rd party application για αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Προεγκατεστημενο ποιο εχει το Blackberyy maps? 3rd party εχει καθολου ποικιλια? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ringo7213 Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Προεγκατεστημενο ειναι μονο το Blackberry Maps που απλως βρισκει που εισαι και μπορεις να ορισεις που θες να πας. Σου βγαζει αυτο τη διαδρομη που πρεπει να ακολουθησεις Ενα αξιολογο 3rd party που ειναι και free ειναι το ΑmazeGPS. Εχει χαρτες και φωνητικη καθοδηγηση Βεβαια καποια αλλα ατομα εδω μεσα μπορουνε να σε βοηθσουνε παραπανω για τετοιου ειδους προγραμματα. Δεν ασχολουμαι και πολυ. Αλλωστε ειτε με GPS, ειτε χωρις, παντα χανομαι στους δρομους :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 Επειδη κυκλοφορουν πολλα εισαγωγης, ετσι και εχει ελληνικο μενου αλλα και ελληνικοχαραγμενο πληκτρολογιο τοτε ειναι 100% εγχωριο? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 επιτέλους το τσίμπησα. επιτέλους mac sync και στα ελληνικά, λίγο το λεξιλόγιο κάνει κάτι περιέργα αλλά ειναι θέμα ρυθμίσεων φαντάζομαι. είχα το καλοκαίρι το bold αλλά ηταν τεράστιο και το έδωσα... να κάνω μια ερωτηση οσο αναφορά τα ξυπνητήρια. Μπορώ να το θέσω να βαράει Συγκεκριμένες μέρες σε repeat δλδ χωρίς να χρείαζεται να το ρυθμίζω απο το προηγούμενο βράδυ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ringo7213 Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Το ξυπνητηρι που εχει το κινητο οχι δεν μπορει να ρυθμιστει να χτυπαει καθε ημερα Μπορεις βεβαια να πας στο calendar, να πας στην ωρα που θες να ξυπνας, να πατησεις το blackberry key, να πας στο new alarm, και να ορισεις απο εκει το recurrency Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Παιδια σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας.Απο οτι φαινεται και για να ειμαι σιγουρος εκτος απο το mac θα πρεπει να εχω και ενα λαπτοπ με windows για να μην εχω προβλημα με τις αναβαθμισεις. Παντως μου εχει λειψει παρα πολυ το Μπερυ!!!-) Υπάρχει bb desktop manager για mac κάνεις συνχρόνισμό ημερολογίου επαφών notes task μουσικής backup restore και auto sync Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRkWeAvEr Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 (edited) Είμαι νέος κάτοχος του 9700 από σήμερα. Προσπαθώ να εγκαταστήσω το Mobile Data Alerter αλλά μου βγάζει το συγκεκριμένο error "java.lang.NullPointerException". Έχω δοκιμάσει να κάνω battery pull αλλά συνεχίζει να μου βγάζει το ίδιο σφάλμα. Ξέρει κανείς τι γίνεται; Επίσης από τα Options->Advanced Options->Service Book έχω σβήσει οτιδήποτε έχει να κάνει με WAP, για να μην βρεθώ προ εκπλήξεως με υπέρογκες χρεώσεις και έκτοτε εξαφανίστηκε και ο WAP Browser. Καλά δεν έκανα; Edited March 24, 2010 by moment_v Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
northman Δημ. March 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2010 (edited) Το ξυπνητηρι που εχει το κινητο οχι δεν μπορει να ρυθμιστει να χτυπαει καθε ημερα Το ξυπνητήρι του κινητού χτυπάει εξ ορισμού κάθε μέρα την ίδια ώρα... αλλιώς εάν επιλέξεις weekdays χτυπάει μόνο τις καθημερινές! Επίσης από τα Options->Advanced Options->Service Book έχω σβήσει οτιδήποτε έχει να κάνει με WAP, για να μην βρεθώ προ εκπλήξεως με υπέρογκες χρεώσεις και έκτοτε εξαφανίστηκε και ο WAP Browser. Καλά δεν έκανα; Καθόλου καλά! Τα BB δεν είναι iPhone να ρουφάνε MBs... έχουν συμπίεση δεδομένων... Αποκλείεται να ξεπεράσεις το data plan που έχεις ούτε μία φορά! Edited March 27, 2010 by northman Παράθεση Apple PowerUser - iMac/MacBook Pro/iPad/iPhone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRkWeAvEr Δημ. March 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2010 Καθόλου καλά! Τα BB δεν είναι iPhone να ρουφάνε MBs... έχουν συμπίεση δεδομένων... Αποκλείεται να ξεπεράσεις το data plan που έχεις ούτε μία φορά! Το έκανα σε περίπτωση που συνδεθεί μέσω WAP. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. March 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2010 καλησπερα!!Απο σημερα ειμαι κατοχος του 9700.Ειναι η 2η φορα που εχω blackberry(ειχα το 9000,αλλα το πουλησα αμεσως,οποτε δεν ασχοληθηκα).Τωρα πηρα το 9700 και εκανα και BIS στην Cosmote.Oποτε θα ασχοληθω αρκετα.Θα διαβασω το forum και τα manuals και ελπιζω να μου λυθουν οι αποριες.Μια ερωτηση μονο,εκανα το προγραμμα με τα 100 mb δωρεαν της Cosmote,θα μου φτασουν αυτα οι θελω και αλλα????Το θελω μονο για mail(20 την ημερα) και λιγακι surfαρισμα!!!!Τι λετε??? Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. March 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2010 καλησπερα!!Απο σημερα ειμαι κατοχος του 9700.Ειναι η 2η φορα που εχω blackberry(ειχα το 9000,αλλα το πουλησα αμεσως,οποτε δεν ασχοληθηκα).Τωρα πηρα το 9700 και εκανα και BIS στην Cosmote.Oποτε θα ασχοληθω αρκετα.Θα διαβασω το forum και τα manuals και ελπιζω να μου λυθουν οι αποριες.Μια ερωτηση μονο,εκανα το προγραμμα με τα 100 mb δωρεαν της Cosmote,θα μου φτασουν αυτα οι θελω και αλλα????Το θελω μονο για mail(20 την ημερα) και λιγακι surfαρισμα!!!!Τι λετε??? ...και θα σου περισσέψουν Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. March 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2010 καλησπερα!!Απο σημερα ειμαι κατοχος του 9700.Ειναι η 2η φορα που εχω blackberry(ειχα το 9000,αλλα το πουλησα αμεσως,οποτε δεν ασχοληθηκα).Τωρα πηρα το 9700 και εκανα και BIS στην Cosmote.Oποτε θα ασχοληθω αρκετα.Θα διαβασω το forum και τα manuals και ελπιζω να μου λυθουν οι αποριες.Μια ερωτηση μονο,εκανα το προγραμμα με τα 100 mb δωρεαν της Cosmote,θα μου φτασουν αυτα οι θελω και αλλα????Το θελω μονο για mail(20 την ημερα) και λιγακι surfαρισμα!!!!Τι λετε??? Μια χαρά θα είναι γι αυτό που το θες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. March 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2010 Περα απο το αμεσο email, το BIS σε τι διαφερει απο κανονικα πακετα ιντερνετ? Ρωταω επειδη οπου να ναι το παιρνω και γω, και αναρωτιεμαι αν μπορω να κανω χρηση ιντερνετ με την προσοφορα που προσφερει το f2g. Περα απο το οτι δεν θα λαμβανω αμεσα το μαιλ, θα αλλαζει κατι αλλο? Ιντερνετ και εφαρμογες που το χρησιμοποιουν θα εχω κανονικα ετσι? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keptscrap Δημ. March 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2010 όχι όλες τις εφαρμογές, Blackberry Messenger, AOL, MSN, Google Talk, Yahoo Messenger δεν θα μπορείς να έχεις τα αυθεντικά της RIM, θα πρέπει να συμβιβαστείς με third party applications :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts