narta Δημοσιεύτηκε November 20, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 20, 2009 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=AWHL4apNOOo&feature]YouTube- stratus.MPG[/ame] Μεχρι στιγμης γνωρίζουμε: 3G SureType OS 5.0 Trackpad Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. November 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2009 http://www.blackberryblog.gr/wp-content/uploads/2009/11/blackberry-pearl-striker-9100-8.jpg Το ξέρω ότι ήσουν έτοιμος να παραγγείλεις το 9700 και πίστεψέ με δεν ήσουν ο μόνος. Σήμερα το πρωί όμως έκανε εντελώς ξαφνικά την εμφάνισή του κάτι που περιμέναμε καιρό. Ο διάδοχος του Pearl που έρχεται για να αλλάξει εντελώς το τοπίο στα smartphones. Το ξέρω ότι το αγάπησες και ακόμα και σήμερα το έχεις σε κάποιο συρτάρι φυλαγμένο. Εγώ το χρησιμοποιώ ακόμα. Ο διάδοχός του όμως που ακούει στο κωδικό όνομα Stratus και φέρει το νούμερο 9100, θα σε κάνει να το ξαναδείς με άλλο μάτι. Πλέον είναι 3G και έχει την εμφάνιση ενός mini 9700 που σε κάνει να το ερωτεύεσαι με τη πρώτη ματιά. Φυσικά το πληκτρολόγιο με το Suretype παραμένει, αφού είναι και το σήμα κατατεθέν της σειράς, όμως η trackball δίνει τη θέση της σε ένα ολοκαίνουριο trackpad και πλέον η εσωτερική μνήμη της συσκευής είναι αρκετή για να φιλοξενήσει το OS 5.0! Έχουμε ένα νέο best seller προ των πυλών; Θα το μάθουμε σύντομα! [source: BlackBerryBlog] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. November 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2009 Πολύ όμορφο και πολλοί χρήστες (αυτοί του storm μεχρι στιγμής) έχουν εγκαταλείψει τελείως το full qwerty και χρησιμοποιούν το sureType. Θέλω πολύ να το δω να κυκλοφορήσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. November 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2009 Εγώ ήμουν έτοιμος να πάρω το 9700 αυτές τις μέρες (είμαι Αγγλία) και τώρα σκέφτομαι πολύ σοβαρά να περιμένω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. November 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2009 Το είδα το πρωί στο *****Berry. Παιδιά, είναι πανέμορφο!!! Είναι μικρό και πολύ κομψό! Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 Ακούγεται ότι θα βγεί το αργότερο Q1 2010 αλλά ελπίζω για Χριστούγεννα (αν και μάλλον δύσκολο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 Μόλις το ειδα χθές μου άρεσε πάρα πολύ! Μικρό, κομψό, πανέμορφο. :X "Suretype" πληκτρολόγιο είναι αυτή η διάταξη 2 γραμμάτων σε κάθε πλήκτρο που βλέπουμε ? Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsi1 Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 Μόλις το ειδα χθές μου άρεσε πάρα πολύ! Μικρό, κομψό, πανέμορφο. :X "Suretype" πληκτρολόγιο είναι αυτή η διάταξη 2 γραμμάτων σε κάθε πλήκτρο που βλέπουμε ? Ακριβώς. Suretype υπάρχει και στο Storm 1 & 2. Παράθεση PIN: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Koukas Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 Πολύ ωραίο τηλέφωνο. Η τιμή θα κρίνει αν θα είναι bestseller ή όχι. Ας μην ονειροβατούμε όμως. Καλό Πάσχα να λέμε γιατί αν μόλις έσκασε μύτη στο web ξέρετε από πείρα (βλέπε 97000 ποσο θα περιμάνουμε. Πάρε τώρα το 9700 και στην επόμενη επιδότηση σου βλέπουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 Το πρώτο video review του πολυαναμενόμενου BlackBerry Pearl 9100 έκανε την εμφάνισή του! Μη περιμένεις ούτε στιγμή! Απόλαυσέ το και είμαι σίγουρος ότι θα συμφωνήσεις μαζί μου στο ότι μιλάμε για την άφιξη ενός νέο best seller για τη Καναδική εταιρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 Πώ πώ...πανέμορφο το άτιμο....Γνωρίζουμε ανάλυση οθόνης? Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. November 28, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 [ame]=http://www.youtube.com/watch?v=1rv-R2e6dCM&feature=player_embedded[/ame] Embeded :) Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 Πώ πώ...πανέμορφο το άτιμο....Γνωρίζουμε ανάλυση οθόνης? Φημολογείται για 384x388 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 Πολύ όμορφο & η κατασκευή φαίνεται εξαιρετική! Αλλά ποιος ΒΒ χρήστης θα αφήσει το qwerty? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 Γιωργο... εγώ έχω Pearl και δε τ'αλλάζω με τίποτα... το 9100 το έβγαλαν για μας που θέλουμε... pearl! αλλά και για να κερδίσουν κόσμο που θέλει να μπει στο berry με κάτι μικρό και όχι με qwerty! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 Έχεις δίκιο Γιώργο. Κι εγώ άφησα το 9500 για το 8900 και δεν μετανιώνω ΚΑΘΟΛΟΥ :) Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 Eχουμε κανα νεο για το 9100? :) Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsi1 Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Eχουμε κανα νεο για το 9100? :) Παράξενο! Δεν υπάρχει κανένα νέο... Κυκλοφόρησαν μερικές φωτογραφίες και έπειτα σιγή... Παράθεση PIN: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LombNfTs Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Παράξενο! Δεν υπάρχει κανένα νέο... Κυκλοφόρησαν μερικές φωτογραφίες και έπειτα σιγή... Ε που θα πάει. Όλο και θα βγει κάτι στην φόρα από τον Alejandro Salomon... Παράθεση <Θ>έλω <Α>πόψε <Ν>α <Α>γκίξω <Τ>ην <Ο>υράνια <Σ>ιωπή .[br] http://badge.facebook.com/badge/828557091.710.780284406.png PIN: 251B37D8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. February 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2010 Μέχρι στιγμής δεν έχει βγεί τίποτα νέο εκτός ότι η RIM έχει σχεδιάσει νέο package version για το Stratus το 6.2.0.6. Τα προηγούμενα video διαγράφηκαν από το Youtube οπότε βάζω ένα φρέσκο. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=-Hg8KbjAQWI]YouTube- Blackberry 9100 (Stratus) Full Review[/ame] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 Aυτό το κινητό το ερωτεύτηκα από την 1η στιγμή που το είδα. Με βλέπω να κυκλοφορώ σαν τον τρελό με 2 συσκευές ΒΒ και 2 ίδιες SIM! Αλλά........πότε; :confused: Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Koukas Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 Φίλε Χρήστο το καλοκαίρι στην καλύτερη. don't hold your breath Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. April 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2010 Aνακοινώθηκαν τα Bold 9650 and Pearl 3G http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2010/04/blackberry-wes-leaks.jpg http://www.engadget.com/2010/04/26/blackberry-bold-9650-and-pearl-3g-outed/ Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsi1 Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 Τελικά, αν κατάλαβα καλά, υπάρχουν δύο μοντέλλα του Pearl: το 9100 και το 9105. Το ένα είναι με απλό αλφαριθμητικό πληκτρολόγια και το άλλο με πληκτρολόγιο τύπου SureType... Αναρρωτιέμαι αν θα έρθουν και τα δύο στην Ελλάδα. Παράθεση PIN: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Koukas Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 Δύσκολο να έρθουν και τα δύο. Μάλλον το Τ9 θα δούμε εδώ και το suretype στην Αμερική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts