Jump to content

[Off-topic] Microsoft Windows 7

isidorosr20595
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

φυσικά. άχρηστο είναι βέβαια. προσωπικά σπάνια αλλάζω πια το wallpaper. έχω είτε το OEM είτε των windows.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Βλακεία έκανε. Τώρα στα netbook που θα έχουν Starter Edition δεν θα μπορείς να αλλάξεις.

Και εγώ δεν αλλάζω συχνά αλλά το βαριέσαι κάποια στιγμή!;)

Πιστεύω πως θα υπάρξει κάποιο πρόγραμμα. Αποκλείεται να το αφήσουν έτσι.

Στην Starter Edition των Windows 7 δεν υπάρχει το Personalize ή το Εξατομίκευση και στο "Εμφάνιση και Εξατομίκευση" (που υπάρχει στον Πίνακα Ελέγχου) υπάρχει μόνο το "Οθόνη" που σου επιτρέπει να αλλάζεις την ανάλυση της οθόνης.. Μακάρι να βγει κάποιο hacking tip (όπως έγινε με την basic έκδοση των Vista), αλλιώς τα Windows XP Home είναι η καλύτερη λύση (για Netbook).. ;)

κρινεις ενα os από το αν έχει wall?

τι να πω... μόνο και μόνο το superfetch + on demand service call που έχουν τα 7 τα κάνει σαφώς την καλύτερη επιλογή για netbooks.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Στην Starter Edition των Windows 7 δεν υπάρχει το Personalize ή το Εξατομίκευση και στο "Εμφάνιση και Εξατομίκευση" (που υπάρχει στον Πίνακα Ελέγχου) υπάρχει μόνο το "Οθόνη" που σου επιτρέπει να αλλάζεις την ανάλυση της οθόνης.. Μακάρι να βγει κάποιο hacking tip (όπως έγινε με την basic έκδοση των Vista), αλλιώς τα Windows XP Home είναι η καλύτερη λύση (για Netbook).. ;)

Καλα τα ΧΡ ηταν και θα ειναι αθανατα:) Παντως και με την Home των 7 σε neτbook μια χαρα παει:), την δοκιμασα προσφατα και πεταει:)

Μάλιστα. Μόλις έγινε άχρηστο το personalization που διατυμπανίζαμε ως killer feature από τα windows 95. Σωστή πολιτική δεν είναι από οποιαδήποτε οπτική και αν το δεις.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...