atavlar Δημ. May 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2010 Τελειο το πληκτρολογειο, λειτουργει αψογα στο touch hd με rom 6.5. Καμια πιθανοτητα για μαυρο σκιν αντι κοκκινο? Καλησπέρα!!..έχω το touch HD με rom 6.5 Ελληνική cooked, και έχω πρόβλημα με αναγραμματισμό - κενά όταν γράφω sms, συν το ότι ψιλοκολάει! Δοκίμασα αφού κατέβασα τα αρχεία v1.3 του φίλου μας να τα εγκαταστήσω αλλά δεν με αφήνει. Βγάζει ανεπιτυχής η εγκατάσταση. Το αρχείο με το κόκκινο σκιν είναι χαλασμένο και δεν γίνεται καν extract. Έχει κανείς σας ιδέα;; Ευχαριστώ εκ τω πρωτέρων!! Αντώνης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 14, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2010 Δοκίμασε αυτό του Touch Pro 2 και πες μας αν σου δούλεψε... http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=4433326&postcount=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atavlar Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 Δοκίμασε αυτό του Touch Pro 2 και πες μας αν σου δούλεψε... http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=4433326&postcount=1 Τα δοκίμασα αλλά τίποτα!..απλά διαφέρει λίγο το σκιν του πληκτρολογίου αλλά το θέμα παραμένει. Από ότι αντιλαμβάνομαι ίσως να έχει να κάνει κάτι με τη registry και αν φτιάχνεται μέσα από εκεί, διότι έχει να κάνει με το fiting των λέξεων στο πεδίο εγραφής-εμφάνισης των χαρακτήρων που γράφουμε το μήνυμα. Δηλαδή, όταν γράφεις κάποιες λέξεις και κάποια από αυτές φτάνει στο τελείωμα του πλαισίου δεξιά, αυτό κόβει τη λέξη με τους πρώτους χαρακτήρες να τους αφήνει φαινομενικά επάνω, αλλά στην ουσία τους μεταφέρει κάτω ξεκινώντας από αριστερά έχοντας σαν απεικόνιση κενά πεδία και συνεχίζει μετά τα κενά να εμφανίζει αυτά που συνεχίζεις να πληκτρολογείς για την ολοκήρωση της λέξεις!..τώρα αν δοκιμάσεις να τα σβήσεις, σβήνει κανονικά τα τελευταία γράμματα που έχεις πληκτρολογήσει, αλλά όταν πάει να σβήσει τα προγενέστερα με τα κενά, ο κέρσορας βρίσκεται μετά τα κενά και σβήνοντας σβήνει τους προηγούμενους χαρακτήρες κρατόντας το κενό!!..ό,τι να 'ναι δηλαδή!..αυτό με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι έχει να κάνει όχι με το πληκτρολόγιο, αλλά με το πεδίο ακεικόνισης των χαρακτήρων που πληκτρολογούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devcon Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 Σχετικά με τη μη εμφάνιση του Phone Keypad 2 ενδεχόμενα μπορώ να σκεφτώ 1) Πήγαινε στο Check-αρε αν έχεις το string 2) Κάνε edit το index_grk.xml και έλεχξε αν έχεις τα εξής entries (αν όχι πρόσθεσε τα) Σχετικά με τα γερμανικά, για να εναλλάσσεις μεταξύ γερμανικών και ελληνικών, πρέπει να φτιαχτεί γερμανικό πληκτρολόγιο. Επειδή δεν έχω χρόνο να κάνω κάτι τέτοιο μπορώ απλά να προσθέσω τα umlaut στα υπάρχοντα γράμματα του αγγλικού πληκτρολογίου με long press (η αλλαγή του z με το y νομίζω δε θα βολέψει κανέναν) Αν θέλεις να έχεις γερμανικά που να εναλλάσσεις από το menu (και όχι με κουμπί - για κουμπί χρειάζεται νέο αρχείο) κάνε τα εξής: 1) Πρόσθεσε τα εξής entries στο index_grk.xml 2) Άλλαξε το εξής string στη registry Σε: 0109,0108,0107 3) Soft reset Καλημέρα, Είδα τις οδηγίες που έδωσες για την εισαγωγή της Γερμανικής γλώσσας στο πληκτρολόγιό σου. Θα σε παρακαλούσα να μου έλεγες για τα Ιταλικά τι πρέπει να περάσω στο index_grk.xml. ΥΓ. Είναι το μόνο πληκτρολόγιο που κατόρθωσα να γράψω Αγγλικά και Ελληνικά και σε ευχαριστώ για την πολύ καλή δουλεία την οποία έκανες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiskat Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 ρε παιδια εχω δοκιμασει ολα τα πληκτρολογια και δεν λειτουργει. βαζω ας πουμε το φακελλο του ezinput και κανω το setup που ανοιγει σαν σελιδα στην οπερα και βγαζει ασπρη οθονη. μετα τιποτα. καμμια βοηθεια?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgosb Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Τι ρόλο παίζει αυτό το πληκτρολόγιο ? κατεβασα το Greek_ezinput_keyboard_hd2_v1.3_kplr.cab.zip και οι μισοι χαρακτήρες δεν υπάρχουν Χαρακτήρες οπως ~ και ^ λείπουν τελείως ενω τα κεφαλαία ελληνικά υπάρχουν δύο φορές (!) Επίσης σε κατι χαρακτήρες που έχουν πάνω :O,:P,:$ κτλ (τι ειναι αυτά) πατάς και βγαίνει ένα : μόνο. Δε δουλεύει καθόλου αυτό το πληκτρολόγια το απεγκατέστησα Που είναι το παλιό που είχε κουμπί που άλλαζε (EN/GR) και είχε όλα τα special συμβολα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts