NetSurfer_g7 Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου (edited) Εντελως αστοχη και αψυχολογητη κινηση να κανει πρεμιερα πασχαλιατικα μες στην Μεγαλη εβδομαδα.Επρεπε να ειχε ηδη ξεκινησει μεσα στον χειμωνα και ας επαιζε 1-2 φορες την εβδομαδα αντι για 3,οχι να το ξεκινανε λιγο πριν τελειωσει η σεζον και μαλιστα σε περιοδο διακοπων.Οπως επισεις θεωρω και αστοχο να μπει στην ζωνη των 8,λογικα το εκαναν για να υπαρχει λιγοτερος ανταγωνισμος και να κανει πιο ευκολα νουμερα αφου τα μισα καναλια εχουν ειδησεις εκεινη την ωρα,αλλα θα ταιριαζε καλυτερα για πιο αργα γιατι θα εδινε και μια εναλλακτικη επιλογη στις κλαψοσειρες και τα σαχλοριαλιτυ που ειναι οι μοναδικες επιλογες μετα τις 9 σε ολα τα καναλια.Ελπιζω τουλαχιστον να αξιζει και να μην αποδειχτει νεροβραστη πατατα οπως οι υπολοιπες κωμωδιες του ant1 των προσφατων ετων Edited 10 Μαρτίου by NetSurfer_g7 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NovaPlay Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου 3 ώρες πριν, NetSurfer_g7 said: Εντελως αστοχη και αψυχολογητη κινηση να κανει πρεμιερα πασχαλιατικα μες στην Μεγαλη εβδομαδα.Επρεπε να ειχε ηδη ξεκινησει μεσα στον χειμωνα και ας επαιζε 1-2 φορες την εβδομαδα αντι για 3,οχι να το ξεκινανε λιγο πριν τελειωσει η σεζον και μαλιστα σε περιοδο διακοπων.Οπως επισεις θεωρω και αστοχο να μπει στην ζωνη των 8,λογικα το εκαναν για να υπαρχει λιγοτερος ανταγωνισμος και να κανει πιο ευκολα νουμερα αφου τα μισα καναλια εχουν ειδησεις εκεινη την ωρα,αλλα θα ταιριαζε καλυτερα για πιο αργα γιατι θα εδινε και μια εναλλακτικη επιλογη στις κλαψοσειρες και τα σαχλοριαλιτυ που ειναι οι μοναδικες επιλογες μετα τις 9 σε ολα τα καναλια.Ελπιζω τουλαχιστον να αξιζει και να μην αποδειχτει νεροβραστη πατατα οπως οι υπολοιπες κωμωδιες του ant1 των προσφατων ετων πάντως νερόβραστες ήταν πάντα οι κωμωδίες του αντέννα,με εξαίρεση τη λόλα και το βότκα πορτοκάλι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EvangelosAngelos Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου (edited) On 4/9/2013 at 12:13 ΠΜ, NetSurfer_g7 said: Απ'οτι ειδα ειχα ξαναποσταρει εδω πριν 4 χρονια αλλα επιρεασμενος απο τις σειρες που επαιζαν την τρεχουσα τοτε σεζον εβαλα στο top και σειρες οπως η Πολυκατοικια και το L.A.P.D. που ναι μεν ηταν καλες αλλα οχι οι καλυτερες ολων των εποχων.Οι καλυτερες σειρες ολων των εποχων για μενα ειναι: 1) 50-50 2)Κωνσταντινου και ελενης 3)Εγκληματα 4)Οι απαραδεκτοι 5)Ευτυχισμενοι μαζι Σημερα, 13 χρονια μετα απο την αναρτηση σας, ηρθε η ωρα της αναθεωρησης, μιας και το 50-50, ειχε τον Φιλιππιδη, ο οποιος εχει κατηγορηθει για κακοποιητικη συμπεριφορα, στον χωρο της υποκριτικης, και για να σας το επιβεβαιωσω, αγαπητε NetSurfer, ακουστε αν θελετε και το σχετικοτατο podcast του κ. Αρη Δημοκιδη της LIFO. Οριστε: Η σκληρή αλήθεια για τον Πέτρο Φιλιππίδη (updated) | LiFO Υ.Γ.: Μην με ρωτησετε πως και γιατι το ξεθαψα, αυτο το παμπαλαιο ποστ σας. Εντελως κατα τυχη. Edited 6 Απριλίου by EvangelosAngelos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου Ακόμη ένα εξαιρετικά χρήσιμο μήνυμα... Παράθεση "Πλήρες" έλεγχος: όταν κι ο Μπαμπινιώτης κοκκινίζει! 😅 Τακό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. 7 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Απριλίου (edited) 17 ώρες πριν, EvangelosAngelos said: Σημερα, 13 χρονια μετα απο την αναρτηση σας, ηρθε η ωρα της αναθεωρησης, μιας και το 50-50, ειχε τον Φιλιππιδη, ο οποιος εχει κατηγορηθει για κακοποιητικη συμπεριφορα, στον χωρο της υποκριτικης, και για να σας το επιβεβαιωσω, αγαπητε NetSurfer, ακουστε αν θελετε και το σχετικοτατο podcast του κ. Αρη Δημοκιδη της LIFO. Οριστε: Η σκληρή αλήθεια για τον Πέτρο Φιλιππίδη (updated) | LiFO Υ.Γ.: Μην με ρωτησετε πως και γιατι το ξεθαψα, αυτο το παμπαλαιο ποστ σας. Εντελως κατα τυχη. Καμία αναθεώρηση,εξακουλουθω να πιστευω οτι το 50-50 ηταν εκπληκτικη σειρα και συνεχιζω να το βλεπω στις επαναληψεις τα καλοκαιρια και να γελαω.Αυτη η ανθρωποφαγικη κουλτουρα του "cancel",να ακυρωνονται ολοκληρες δουλειες οπου συμμετειχαν εκατονταδες συντελεστες μονο και μονο επειδη ενας απο αυτους κατηγορηθηκε για κατι ή επειδη δεν θεωρουνται"politically correct" με τα σημερινα standards, ειναι οτι χειροτερο και τοξικοτερο για τον καλλιτεχνικο χωρο. Και για τον ιδιο τον Φιλιππιδη σαν ηθοποιο δεν αλλαζει η γνωμη μου οτι ειναι ενας απο τους καλυτερους κωμικους κι ας λεει οτι θελει ο καθε Δημοκιδης και τα λοιπα woke παπαγαλακια.Μπορει σαν ανθρωπος να ειναι οτι χειροτερο (ή και οχι,εφοσον οι κατηγοριες εναντιον του βασιζονται απλως σε μαρτυριες και ισχυρισμους και οχι σε αποδειξεις),αλλα αυτο δεν αναιρει την ποιοτητα της δουλειας του και το ταλεντο του ως ηθοποιος και κωμικος. Edited 7 Απριλίου by NetSurfer_g7 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. 7 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Απριλίου 6 ώρες πριν, NetSurfer_g7 said: Καμία αναθεώρηση,εξακουλουθω να πιστευω οτι το 50-50 ηταν εκπληκτικη σειρα και συνεχιζω να το βλεπω στις επαναληψεις τα καλοκαιρια και να γελαω.Αυτη η ανθρωποφαγικη κουλτουρα του "cancel",να ακυρωνονται ολοκληρες δουλειες οπου συμμετειχαν εκατονταδες συντελεστες μονο και μονο επειδη ενας απο αυτους κατηγορηθηκε για κατι ή επειδη δεν θεωρουνται"politically correct" με τα σημερινα standards, ειναι οτι χειροτερο και τοξικοτερο για τον καλλιτεχνικο χωρο. Και για τον ιδιο τον Φιλιππιδη σαν ηθοποιο δεν αλλαζει η γνωμη μου οτι ειναι ενας απο τους καλυτερους κωμικους κι ας λεει οτι θελει ο καθε Δημοκιδης και τα λοιπα woke παπαγαλακια.Μπορει σαν ανθρωπος να ειναι οτι χειροτερο (ή και οχι,εφοσον οι κατηγοριες εναντιον του βασιζονται απλως σε μαρτυριες και ισχυρισμους και οχι σε αποδειξεις),αλλα αυτο δεν αναιρει την ποιοτητα της δουλειας του και το ταλεντο του ως ηθοποιος και κωμικος. Eχω κοψει-ραψει τις παρακατω σειρες κρατωντας τις καλυτερες στιγμες τους και τα εχω κανει σε mkv 4-5 ωρων αναλογα ποσα επεισοδια κολλησα μαζι και στη δουλεια το εχω να παιζει στο κινητο και ακουω. Παντα μα παντα τα απολαμβανω και το 50-50 οι πρωτες 2 σεζον ειναι επικες. 50-50 Εισαι το ταιρι μου Καφε της Χαρας Οικογενεια Βλαπτει Παρα Πεντε Ευτυχισμενοι Μαζι Αυτες τις σειρες εχω φτιαξει με το premiere και συμπιεση να μην βγουν πολλα GB και τα εχω ολα σε κινητο tablet cloud και τα βλεπω/ακουω οποτε θελω. Ασχετα με τι ειναι ο Φιλιππιδης η οποιοσδηποτε αλλος πχ Jim Carrey που εχουν βγει τα χειροτερα εμεις τους βλεπουμε σαν ηθοποιους και ο Φιλιππιδης ειναι απο τους κορυφαιους της εποχης μας ασχετα με τι ανθρωπος ειναι στο 50-50 εδωσε ρεστα πραγματικα. Δεν υπαρχει σκηνη που να παιζει και να ειναι κακη. Και στις περισσοτερες γελας με την ψυχη σου. Κατι που λειπει σημερα απο τις σημερινες κωμωδιες. Μπεζος Ρωμας Φιλιππιδης ειναι οι 3 τοπ κωμικοι της Ελλαδας εδω και 25 χρονια. Κυριως Μπεζος εχει κανει και πολλες ποιοτικες δουλειες ο Ρωμας Κωνσταντινου και Ελενης και καφε της Χαρας και Φιλιππιδης 50-50 παλιοτερα και το Κλειδι για οσους θυμουνται και το Λακης ο γλυκουλης. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EvangelosAngelos Δημ. 9 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Απριλίου (edited) On 7/4/2026 at 12:36 ΜΜ, NetSurfer_g7 said: Καμία αναθεώρηση,εξακουλουθω να πιστευω οτι το 50-50 ηταν εκπληκτικη σειρα και συνεχιζω να το βλεπω στις επαναληψεις τα καλοκαιρια και να γελαω.Αυτη η ανθρωποφαγικη κουλτουρα του "cancel",να ακυρωνονται ολοκληρες δουλειες οπου συμμετειχαν εκατονταδες συντελεστες μονο και μονο επειδη ενας απο αυτους κατηγορηθηκε για κατι ή επειδη δεν θεωρουνται"politically correct" με τα σημερινα standards, ειναι οτι χειροτερο και τοξικοτερο για τον καλλιτεχνικο χωρο. Και για τον ιδιο τον Φιλιππιδη σαν ηθοποιο δεν αλλαζει η γνωμη μου οτι ειναι ενας απο τους καλυτερους κωμικους κι ας λεει οτι θελει ο καθε Δημοκιδης και τα λοιπα woke παπαγαλακια.Μπορει σαν ανθρωπος να ειναι οτι χειροτερο (ή και οχι,εφοσον οι κατηγοριες εναντιον του βασιζονται απλως σε μαρτυριες και ισχυρισμους και οχι σε αποδειξεις),αλλα αυτο δεν αναιρει την ποιοτητα της δουλειας του και το ταλεντο του ως ηθοποιος και κωμικος. Οκ, δεκτον. Αλλα η αναθεωρηση πηγε προσωπικα σε 'μενα, αγαπητε NetSurfer. Να σας πω επισης, οτι και η μητερα μου, αλλα και ο αδερφος μου, ειναι αυτοι που λετε καπως woke. Μην τους κατηγορησετε γι' αυτο. Α, και κατι αλλο. Ορίστε και κάτι το οποίο είναι ναι μεν λίγο off topic, αλλά σχετικό δε με τηλεοραση γενικοτερα, κι οχι μονο. Υπάρχει μία σελίδα στο Facebook, η οποία λέγεται Μιντιαρχης, όπου ανεβάζω κατά καιρούς, διάφορα παλια εβδομαδιαια τηλεοπτικα προγραμματα, και τα οποία βρίσκω από διάφορες εφημερίδες (ειδικά την περίοδο 1996-2005) (οι οποίες έχουν ψηφιοποιηθεί και είναι όλες διαθέσιμες, στην ψηφιακή βιβλιοθήκη τις Βουλής των Ελλήνων), αλλα και αποσπασματα απο παλιες εκπομπες και σειρες, που βρισκω απο το Youtube. Αν θέλετε και το link, κοπιάστε και πείτε μου πώς σας φαίνεται, αυτή η δουλειά που κάνω. Evangelos Angelos Karavas | Facebook Edited 9 Απριλίου by EvangelosAngelos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. 13 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Απριλίου Ξεκινησα βλεπω το Super Ηρωες με Μπεζο και σημερα το 4ο επεισοδιο και γενικα μου αρεσουν. Ευχαριστη σειρα με καλους χαρακτηρες και περναει ωραια μηνυματα σε καποια σημεια. Εχει και το χιουμορ της με καποιες καταστασεις που σιγουρα συναντουν αρκετοι υπαλληλοι στα σουπερ εχει και τρελους εκει εξω και ελπιζω να βγαλουν αρκετα επεισοδια μεχρι καλοκαιρι οπως και το εχω παιδια και αυτο αξιολογο απο την 1η σεζον ακομα. Οτι αλλο εχει βγει πανω σε κωμωδια δεν ασχοληθηκα οπως το hotel elvira βαρετο απειρα μερικα επεισοδια που ειδα η το vip γεραματα και εκεινο πολυ κακο στο συνολο και για το "γιατι ρε πατερα" δεν εχω αποψη ακομα. Το τρομεροι γονεις κανα 2 επεισοδιο οκ βλεπετε αλλα μεχρι εκει. Το φαντασματα μαλλον το εκοψαν ειναι remake απο Αμερικανικη σειρα το Ghosts το οποιο ειναι remake της Αγγλικης σειρας Ghosts η οποια φαινεται να ειναι και η καλυτερη και καποια στιγμη θα πιασω αυτη. Δεν πιστευω οτι θα ξανα εχουμε εποχες με 50-50 εισαι το ταιρι μου κωνσταντινου και ελενης ευτυχισμενοι μαζι καφε της χαρας ηταν χρυση εποχη πανω στις κωμικες σειρες τοτε αλλα που και που βγαινει και κατι αξιολογο. Οπως το πετα τη φριτεζα και το παρουσιαστε ηταν τιμιο. Μας εχουν πηξει στις δραματικες που προφανως δεν βλεπω καμια στην ελληνικη τηλεοραση και η κωμωδια για να γελασει ο Ελληνας εχει παει περιπατο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου Από το λίγο που είδα τη νέα σειρα του αντ1 σουπερ ηρωες, δεν ενθουσιάστηκα ουτε γέλασα. Γενικά ωραία κωμωδία έχει πολλά χρόνια να βγει... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου 6 ώρες πριν, mylw_4 said: Από το λίγο που είδα τη νέα σειρα του αντ1 σουπερ ηρωες, δεν ενθουσιάστηκα ουτε γέλασα. Γενικά ωραία κωμωδία έχει πολλά χρόνια να βγει... Δωστης χρονο εγω ειδα και τα 4 επεισοδια και την παρακολουθω καθε βδομαδα. Δεν ειναι τοσο κωμικη σειρα οπως αυτες που ανεφερα προ 2010 αλλα εχει ενα αναλαφρο κλιμα οι χαρακτηρες εχουν τη δικη τους χημεια ακομα και απο την αρχη και γενικα δεν ειναι αρπαχτη αλλα θελω να δω πως θα συνεχισει και αν ανεβασει το κωμικο της στοιχειο η κρατησει αυτο το κλιμα που ειδαμε απο την αρχη. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου (edited) Κι εγω ξεκινησα να το βλεπω,μετριο θα το χαρακτηριζα.Ναι μεν καλυτερο απο "VIP-καλα γεραματα" και "Παρουσιαστε" αλλα κατωτερο του "Πετα την Φριτεζα".Με κωμωδιες προηγουμενων δεκαετιων προ κρισης τυπου 50-50,ευτυχισμενοι μαζι,εγκληματα κτλ. δεν εχει καν νοημα η συγκριση γιατι μιλαμε για τελειως διαφορετικα "κυβικα".Βγαζει γελιο που και που αλλα οι χαρακτηρες πολυ στερεοτυπικοι και μονοδιαστατοι ρε παιδι μου,σχεδον στα ορια της καρικατουρας π.χ. η μονιμως κουρασμενη και εκνευρισμενη 60αρα,ο ατζαμης νεος που κανει συνεχεια ζημιες,η κουτσομπολα ταμιας,ο κομμουνιστης αποθηκαριος,ο ψωνισμενος γιος του αφεντικου κτλ. Ο δε Μπεζος ειναι απλα ο κλασσικος Μπεζος,ιδιος και απαραλλαχτος με τους ρολους που επαιζε στην προηγουμενες σειρες δηλαδη ο αυστηρος, συντηριτικος ,γκρινιαρης και σοβαροφανης μεσηλικας που αντιδρα σε καθε νεα αλλαγη και θελει τα παντα να γινονται με τον "παλιο τροπο".Επισεις θεωρω τεραστιο φαουλ του ant1 να το ξεκινησει τοσο καθυστερημενα και με 3 επεισοδια ανα εβδομαδα.Καλυτερα να ειχε ξεκινησει νωριτερα μεσα στον χειμωνα με 2 επεισοδια την εβδομαδα.Αν παρει πρασινο φως για την επομενη σεζον ελπιζω η συχνοτητα προβολης να μειωθει σε 1-2 φορές την εβδομάδα γιατι οι 3 ειναι πολλες για κωμωδια, θα "ξεχειλωσει" πολυ γρηγορα. Edited 16 Απριλίου by NetSurfer_g7 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. 17 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Απριλίου On 16/4/2026 at 11:25 ΠΜ, NetSurfer_g7 said: Κι εγω ξεκινησα να το βλεπω,μετριο θα το χαρακτηριζα.Ναι μεν καλυτερο απο "VIP-καλα γεραματα" και "Παρουσιαστε" αλλα κατωτερο του "Πετα την Φριτεζα".Με κωμωδιες προηγουμενων δεκαετιων προ κρισης τυπου 50-50,ευτυχισμενοι μαζι,εγκληματα κτλ. δεν εχει καν νοημα η συγκριση γιατι μιλαμε για τελειως διαφορετικα "κυβικα".Βγαζει γελιο που και που αλλα οι χαρακτηρες πολυ στερεοτυπικοι και μονοδιαστατοι ρε παιδι μου,σχεδον στα ορια της καρικατουρας π.χ. η μονιμως κουρασμενη και εκνευρισμενη 60αρα,ο ατζαμης νεος που κανει συνεχεια ζημιες,η κουτσομπολα ταμιας,ο κομμουνιστης αποθηκαριος,ο ψωνισμενος γιος του αφεντικου κτλ. Ο δε Μπεζος ειναι απλα ο κλασσικος Μπεζος,ιδιος και απαραλλαχτος με τους ρολους που επαιζε στην προηγουμενες σειρες δηλαδη ο αυστηρος, συντηριτικος ,γκρινιαρης και σοβαροφανης μεσηλικας που αντιδρα σε καθε νεα αλλαγη και θελει τα παντα να γινονται με τον "παλιο τροπο".Επισεις θεωρω τεραστιο φαουλ του ant1 να το ξεκινησει τοσο καθυστερημενα και με 3 επεισοδια ανα εβδομαδα.Καλυτερα να ειχε ξεκινησει νωριτερα μεσα στον χειμωνα με 2 επεισοδια την εβδομαδα.Αν παρει πρασινο φως για την επομενη σεζον ελπιζω η συχνοτητα προβολης να μειωθει σε 1-2 φορές την εβδομάδα γιατι οι 3 ειναι πολλες για κωμωδια, θα "ξεχειλωσει" πολυ γρηγορα. Συμφωνω σε ολα παρολα αυτα την ευχαριστιεμαι γενικα απολαμβανω Μπεζο και μου αρεσε και η ολη χαλαρη ατμοσφαιρα που προσφερει σαν σειρα. Εχω δει και το superstore απο Αμερικη οποτε περιμενα να φερουν κατι παρομοιο και στην Ελλαδα. Επισης να που το ant1+ μας χρησιμευει και σε κατι. Προφανως δεν το πληρωνω το εχω δωρεαν απο ΔΕΗ Cosmote εδω και χρονια και πιο σπανια εβλεπα καμια παλιοτερα κωμικη σειρα που δεν εβρισκα αλλου. Τωρα με το Σουπερ Ηρωες ανεβαζουν 3 μερες πριν τα επεισοδια δηλαδη σημερα εβαλαν αυτο της Δευτερας και μεχρι Κυριακη θα εχουν ανεβασει και το 9 που θα παιχτει την Τεταρτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NovaPlay Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου On 14/4/2026 at 1:22 ΠΜ, king2009 said: Ξεκινησα βλεπω το Super Ηρωες με Μπεζο και σημερα το 4ο επεισοδιο και γενικα μου αρεσουν. Ευχαριστη σειρα με καλους χαρακτηρες και περναει ωραια μηνυματα σε καποια σημεια. Εχει και το χιουμορ της με καποιες καταστασεις που σιγουρα συναντουν αρκετοι υπαλληλοι στα σουπερ εχει και τρελους εκει εξω και ελπιζω να βγαλουν αρκετα επεισοδια μεχρι καλοκαιρι οπως και το εχω παιδια και αυτο αξιολογο απο την 1η σεζον ακομα. Οτι αλλο εχει βγει πανω σε κωμωδια δεν ασχοληθηκα οπως το hotel elvira βαρετο απειρα μερικα επεισοδια που ειδα η το vip γεραματα και εκεινο πολυ κακο στο συνολο και για το "γιατι ρε πατερα" δεν εχω αποψη ακομα. Το τρομεροι γονεις κανα 2 επεισοδιο οκ βλεπετε αλλα μεχρι εκει. Το φαντασματα μαλλον το εκοψαν ειναι remake απο Αμερικανικη σειρα το Ghosts το οποιο ειναι remake της Αγγλικης σειρας Ghosts η οποια φαινεται να ειναι και η καλυτερη και καποια στιγμη θα πιασω αυτη. Δεν πιστευω οτι θα ξανα εχουμε εποχες με 50-50 εισαι το ταιρι μου κωνσταντινου και ελενης ευτυχισμενοι μαζι καφε της χαρας ηταν χρυση εποχη πανω στις κωμικες σειρες τοτε αλλα που και που βγαινει και κατι αξιολογο. Οπως το πετα τη φριτεζα και το παρουσιαστε ηταν τιμιο. Μας εχουν πηξει στις δραματικες που προφανως δεν βλεπω καμια στην ελληνικη τηλεοραση και η κωμωδια για να γελασει ο Ελληνας εχει παει περιπατο. Είδα λίγο στο ζάπινγκ,το 1ο επεισόδιο. Νεροβράστο και ξαναζεσταμένο, όπως πάντα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EvangelosAngelos Δημ. Τετάρτη στις 05:58 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 05:58 μμ (edited) On 16/4/2026 at 11:25 ΠΜ, NetSurfer_g7 said: Κι εγω ξεκινησα να το βλεπω,μετριο θα το χαρακτηριζα.Ναι μεν καλυτερο απο "VIP-καλα γεραματα" και "Παρουσιαστε" αλλα κατωτερο του "Πετα την Φριτεζα".Με κωμωδιες προηγουμενων δεκαετιων προ κρισης τυπου 50-50,ευτυχισμενοι μαζι,εγκληματα κτλ. δεν εχει καν νοημα η συγκριση γιατι μιλαμε για τελειως διαφορετικα "κυβικα".Βγαζει γελιο που και που αλλα οι χαρακτηρες πολυ στερεοτυπικοι και μονοδιαστατοι ρε παιδι μου,σχεδον στα ορια της καρικατουρας π.χ. η μονιμως κουρασμενη και εκνευρισμενη 60αρα,ο ατζαμης νεος που κανει συνεχεια ζημιες,η κουτσομπολα ταμιας,ο κομμουνιστης αποθηκαριος,ο ψωνισμενος γιος του αφεντικου κτλ. Ο δε Μπεζος ειναι απλα ο κλασσικος Μπεζος,ιδιος και απαραλλαχτος με τους ρολους που επαιζε στην προηγουμενες σειρες δηλαδη ο αυστηρος, συντηριτικος ,γκρινιαρης και σοβαροφανης μεσηλικας που αντιδρα σε καθε νεα αλλαγη και θελει τα παντα να γινονται με τον "παλιο τροπο".Επισεις θεωρω τεραστιο φαουλ του ant1 να το ξεκινησει τοσο καθυστερημενα και με 3 επεισοδια ανα εβδομαδα.Καλυτερα να ειχε ξεκινησει νωριτερα μεσα στον χειμωνα με 2 επεισοδια την εβδομαδα.Αν παρει πρασινο φως για την επομενη σεζον ελπιζω η συχνοτητα προβολης να μειωθει σε 1-2 φορές την εβδομάδα γιατι οι 3 ειναι πολλες για κωμωδια, θα "ξεχειλωσει" πολυ γρηγορα. Ασχετο, αλλα για να μην ξεχνιομαστε, αγαπητε NetSurfer, να και κατι που καπως θα σας δυσαρεστησει, εκτος κι αν εγω κανω λαθος, αλλα καλου κακου, διαβαστε το για να καταλαβετε, τι θα συμβει του χρονου: Το νέο σκληρό μοντέλο της Ελληνικής TV – Κόβονται απο τον Σεπτέμβριο σειρές και budgets – NassosBlog – Celebrity News | Exclusives | Business Stories Edited Τετάρτη στις 05:59 μμ by EvangelosAngelos Διορθωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. Πέμπτη στις 04:14 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 04:14 μμ Εχω δει 12 επεισοδια μεχρι στιγμης απο το Super Ηρωες συνεχιζω να το απολαμβανω φουλ και οσο φτιαχνει και η χημεια μεταξυ χαρακτηρων γινεται ολο και καλυτερη. Προφανως δεν ακουμπαει κλασικες κωμωδιες αλλα για 2026 και με ολες τις δραματικες σειρες που εχουμε μπλεξει στην Ελλαδα ειναι κατι ωραιο και ελπιζω να βγαλουν αρκετα επεισοδια για κανα μηνα ακομα. Και το κατι ψηνετε μπηκε δυνατα με ωραιες παρεες και χαρακτηρες. Αυτος που σχολιαζει παντα εξαιρετικος τον εχουμε ακουσει και παλιοτερα τρομερες ατακες. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts