Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ποιο θεωρείτε καλύτερο;το HD2 Tweaks τoυ Montecristoff ή το BSB Tweaks;

υποθέτω πως ένα από τα δύο πρέπει να έχουμε στη συσκευή μας για να μην μπερδευόμαστε,σωστά;

ΝΙΚΟΣ

υποθέτω πως ένα από τα δύο πρέπει να έχουμε στη συσκευή μας για να μην μπερδευόμαστε,σωστά;

Η απαντηση σου στο ποστ 3932 απο τον φιλο zaharaki.

................................

Γιαννης

Η απαντηση σου στο ποστ 3932 απο τον φιλο zaharaki.

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση

ΝΙΚΟΣ

φίλε zaharaki καλημέρα ζήτησα εχθέσ άν υπάρχει πουθενά η ελεύθερη version 1.48.482.4 . Αυτή που ανέβηκε ήταν από άλλο s/n και όταν τη βάζω στο τηλέφωνο μου μου βγάζει σφάλμα 0294 μη έγκυρο αναγνωριστικό πωλητή. Πήρα το τηλέφωνο με ελληνικά σφραγισμένο αλλα όχι απο ace και όταν δίνω το κανονικό μου serial στην επίσημη ιστοσελίδα μου δίνει αγγλική rom και παλιότερη. Γι αυτό έκληση άν έχει κανείς την 1.48.482.4 Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Η ας την ανεβάσει.

το κινητο που πηρες το ειχε κανει ελληνικο η vnp Κaνονικα ειναι εισαγογη απο εξω. και εγω απο vnp ειχα παρει και μου ειχαν πει αν θελω ελληνικο σαν το δικο σου ή απο ace . η διαφορα ειναι οτι το δικο σου ειναι ξενo και γιαυτο σου βγαζει οτι δεν μπαινει η ελληνικη. αν δεν στο ειπαν απο την vnp σε κοροιδεψαν αν και απο αυτο το καταστημα εχω κανει αρκετες αγορες και ειναι μια χαρα. μπορει να ξεχασαν να στο αναφερουν. παντως ειχαν 650 το ελληνικο που εφτιαξαν αυτοι και 670 απο την ace. εγω ειχα παει και του ειχα ξεκαθαρισει οτι θελω απο ace και μου εδωσε απο ace αλλα μου ειπε οτι υπαρχει και το αλλο αν θελω.τωρα αν θες να βαλεις ελληνικη πρεπει να το κανεις ή με cold card ή με HSPL (αλλα χανεις την εγγυηση , ομως επανερχετε ευκολα η εγγυηση).

Edited by kopromax
~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X

υπάρχει κάποιος τρόπος να παίξει flash ο browser του HD2? Αν ναι πως?

Υπάρχει τρόπος:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=544770

:)

Φιλικά Γιώργος

παιδια μολισ μιλησα με vnp ...καλα ο τυποσ ειναι γραφικος...του λεω ελληνικα επισημα ???οχι μου λεει...με δικο μασ τροπο τα περναμε...και τον ρωταω εγγυηση??κανονικα μου λεει...και του λεω αν το δει h ace τι θα πει....και μου απανταει δεν ασχολουνται αυτοι...απλα τα φτιαχνουν..δηλαδη θα μας τρελλανει.... Edited by koklas
Samsung Galaxy S8 plus.....

παιδια μολισ μιλησα με vnp ...καλα ο τυποσ ειναι γραφικος...του λεω ελληνικα επισημα ...οχι μου λεει...με δικο μασ τροπο τα περναμε...και τον ρωταω εγγυηση??κανονικα μου λεει...και του λεω αν το δει h ace τι θα πει....και μου απανταει δεν ασχολουνται αυτοι.....δηλαδη θα μας τρελλανει....

ισχυει αυτο που σου ειπα πιο πανω πηρες αυτο που ειχαν φτιαξει αυτοι και λογικα δεν στο ειπαν. με την εγγυηση ισχυει οτι ισχυει σε οσους το εχουν φερει απο εξω. ακριβως τι δεν ξερω. παντως τωρα για να περασεις ελληνικη ρομ μονο με cold card ή hspl.

εγω το εχω παρει απο ace...πηρα απο περιεργεια.....η εγγυηση δεν ισχυει εφοσον ειναι πειραγμενο...και δεν εχει σχεση με της εισαγωγησ...κοιτα λιγο τιμη και θα δεισ..απλα κοροιδευουν και δεν ενημερωνουν πελατεσ...50 ευρω φθηνοτερα????μονο????γιατι??

εγω το εχω παρει απο ace...πηρα απο περιεργεια.....η εγγυηση δεν ισχυει εφοσον ειναι πειραγμενο...και δεν εχει σχεση με της εισαγωγησ...κοιτα λιγο τιμη και θα δεισ..απλα κοροιδευουν και δεν ενημερωνουν πελατεσ...50 ευρω φθηνοτερα????μονο????γιατι??

εγω απο vnp το πηρα αλλα οταν πηγα μου ειπε αυτος οτι εχει 2 ελληνικα ενα που φτιαχνουν αυτοι και το δινουν 650 και απο την ace που το εχουν 670. εγω πηρα αυτο απο την ace το οποιο ειχε και την ταινια απο την ace και οντως ειναι απο εκει γιατι πηρα και τους ρωτησα. τωρα στο παληκαρι πιστευω οτι δεν του το παν ή εκεινος πηγε και πηρε κατευθειαν με τα 650 χωρις να ρωτησει αν ειναι απο την ace.

να υπαρχει ομωσ σωστη ενημερωση...αν λοιπον χαλουσε το μικροφωνο και ενα ανθρωποσ που δεν ασχολειται ακι το εχει παρει απο vnp και το πηγαινε στην ace με ελληνικα ενω θα επρεπε να εχει αγγλικα θα του το εφτιαχναν??????????

να υπαρχει ομωσ σωστη ενημερωση...αν λοιπον χαλουσε το μικροφωνο και ενα ανθρωποσ που δεν ασχολειται ακι το εχει παρει απο vnp και το πηγαινε στην ace με ελληνικα ενω θα επρεπε να εχει αγγλικα θα του το εφτιαχναν??????????

σε αυτο εχεις δικιο . μου κανει εντηπωση ομως γιατι εχω αγορασει απο εκει πολλες φορες και παντα ειναι διατεθημενη να μου πουν τα παντα. και σε μενα με ενειμερωσαν οτι εχουν βαλει αυτοι τα εεληνικα στο ενα και οτι αν ηθελα αναβαθμιση δεν γινετε με ευκολο τροπο. τωρα τι να πω επρεπε να πουν και στο παιδι τα παντα.

σε αυτο εχεις δικιο . μου κανει εντηπωση ομως γιατι εχω αγορασει απο εκει πολλες φορες και παντα ειναι διατεθημενη να μου πουν τα παντα. και σε μενα με ενειμερωσαν οτι εχουν βαλει αυτοι τα εεληνικα στο ενα και οτι αν ηθελα αναβαθμιση δεν γινετε με ευκολο τροπο. τωρα τι να πω επρεπε να πουν και στο παιδι τα παντα.

αυτο ακριβωσ ειναι το βασικο...να μην λενε ομωσ οτι δεν ασχολουνται στην ace με τετοια...τι δηλαδη ειναι λεπτα πραγματα???και εγω hspl εχω αλλα οπωσ εχει πει o zaharakis το εκανα μετα απο καιρο και αφ9ου εχω φαει απειρεσ ωρεσ διαβασματοσ....

παιδια επειδη βλεπω οτι αρκετοι την πατησατε με συσκευες μη επισημης ελληνοποιησης,εχει αναφερθει πολλακις σε ολα τα section συσκευων htc,

αν το κουτι της συσκευης που αγοραζετε, ΔΕΝ εχει το αυτοκολητο απο την Ace Hellas επανω στα σημεια που ανοιγει το κουτι,δεν καλυπτεται απο εγγυηση σε λογισμικο απο την Ace!και φυσικα δεν παιρνουν την ελληνικη ρομ χωρις HSPL/SSPL;)

μιλαω παντα για τις συσκευες που ειχαν ελληνικο μενου αλλα οχι σφραγιδα της Ace :!:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Σκέφτομαι να βάλω το Slovoed λεξικό Ελληνικά-Ισπανικά. Το έχει κάποιος ήδη εγκαταστήσει; Του έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα;

Στο site πάντως της εταιρίας και εκεί όπου επιλέγεις ποια συσκευή έχεις για να κατεβάσεις την σωστή έκδοση, το Leo λέιπει! Ποιο κινητό να επιλέξω για να το βάλω να τρέχει στο Leo;

Έχω βάλει το SlovoEd 7.1 (Ελληνο-Αγγλικό) και δουλεύει περίφημα.

クリストス.....Χρήστος....

φιλε Σταυρο αν διαβαζες μερικα μηνυματα πιο πισω ισως να επαρνες απαντηση στο μηνυμα σου...

γιατι η περιγραφη του προβληματος σου θα ηταν καλυτερη κ ετσι θα μπορουσε να σου απαντησεις οποιος και αν ηξερε...

τωρα μεσολαβει το μηνυμα το δικο μου μετα ενα δικο σου που θα προσπαθεις να δικαιολογηθεις βγαζοντας με και εσυ παραξενο ...

και ουτω καθεξης....

και το μπαχαλο στο φορουμ συνεχιζεται...

ANAΦEPETE KAΘAPA TO ΠPOBΛHMA ΣAΣ ΩΣTE NA BΓAINEI AKPH AΠO THN EPΩTHΣH ΣAΣ ΓIA NA MΠOPEI NA AΠANTHΘEI!

μα τοσο πολυ πια?? ημαρτον!

zaharakis ελο εχω το προγραμμα Powerpedia στο pc και το ανοιγη με flash player αυτο που θελω αν γινεται να το κανω στο κινιτο συγνωμη για το προηγομενω μηνημα:)

zaharakis ελο εχω το προγραμμα Powerpedia στο pc και το ανοιγη με flash player αυτο που θελω αν γινεται να το κανω στο κινιτο συγνωμη για το προηγομενω μηνημα:)

φιλε σταυρο δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑΣ λογος να μου ζητησεις συγγνωμη !!

αν εχετε καθαρη επεξηγηση του προβληματος που αντιμετωπιζετε θα εχετε και πιο γρηγορη απαντηση :)

ελπιζω να ξερει καποιος να σου απαντησει στην απορια σου, γιατι εγω δεν εχω ιδεα για αυτο :O

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

(αν εχω καταλαβει καλα τι ειναι το powerpedia) δοκιμασε τον skyfire ο οποιος ειναι browser που υποστηριζει flash..

ισως ο καλυτερος που κυκλοφορει σε windows mobile για τη δουλεια αυτη!

Edited by mcosgeorge

Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα.. Γιώργος!

http://www.tubeleecher.com/

Τελικα ακομα δεν εχει ξεκαθαρισει αν θα υποστηριζεi επισημα το Λιονταρι wm7? Καπου διαβαζα οτι στο Twitter της HTC ρωσιας διερευσε οτι απο τις υπαρχουσες wm συσκευες, το Hd2 ειναι το μοναδικο που θα υποστηριζεται...:D
Απλώς....Κωστας

δοκιμασε τον skyfire ο οποιος ειναι browser που υποστηριζει flash..

ισως ο καλυτερος που κυκλοφορει σε windows mobile για τη δουλεια αυτη!

ναι το ξερω για το skyfire το εχω αλλα δεν το θελω για ιντερνετ το θελω να ανοιγη σαν το pc την εφαρμογη :D

ναι το ξερω για το skyfire το εχω αλλα δεν το θελω για ιντερνετ το θελω να ανοιγη σαν το pc την εφαρμογη :D

τοτε φιλε μου θα πρεπει να δεις αν η εφαρμογη που χρησιμοποιεις στο pc εχει βγει και σε εκδοση για win mbile....

Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα.. Γιώργος!

http://www.tubeleecher.com/

Τελικα ακομα δεν εχει ξεκαθαρισει αν θα υποστηριζεi επισημα το Λιονταρι wm7? Καπου διαβαζα οτι στο Twitter της HTC ρωσιας διερευσε οτι απο τις υπαρχουσες wm συσκευες, το Hd2 ειναι το μοναδικο που θα υποστηριζεται...:D

ετσι μας ειχαν πει επισημα:)

ολη η διαφημιστικη καμπανια του λεο ειχε στηριχτει στο οτι θα ηταν το μοναδικο απο τις υπαρχουσες συσκευες οτι θα ειχε τα 7αρια σαν επισημη αναβαθμιση....:mad:

αλλα τελικα δεν ειναι τπτ σιγουρο:mad:

ετσι μας ειχαν πει επισημα:)

ολη η διαφημιστικη καμπανια του λεο ειχε στηριχτει στο οτι θα ηταν το μοναδικο απο τις υπαρχουσες συσκευες οτι θα ειχε τα 7αρια σαν επισημη αναβαθμιση....:mad:

αλλα τελικα δεν ειναι τπτ σιγουρο:mad:

Αυτο που μου εχει κανει τρομερη εντυπωση, ειναι οτι οι απαιτησεις των 7, ουσιαστικα αποτελουν μια mini περιγραφη του Leo......Και απο τις φημες που κυκλοφορουν, το HD2, ειναι ουσιαστικα το Test bed - development Tool για τα 7αρια....

Επισης υπαρχει και η περιπτωση-φημη, να κυκλοφορησει εκ νεου μια βελτιωμενη εκδοση του Leo, με την ελευση των WM7...

Σε περιπτωση ομως που δεν βγει επισημη Rom για το Leo απο την HTC, τα πραγματα δεν θα ειναι τοσο ευκολα, οπως τα ξεραμε μεχρι τωρα για τους cookers....:confused:

Απλώς....Κωστας

Καλησπέρα παιδιά,ειμαι κ εγω κατοχος του Leo εδω κ 3 εβδομαδες περιπου...

εχω διαβασει ολο το Forum κατα καιρους ακομα και το προιγουμενο που καποιοι απο εσας ειχατε τισ πρωτες συσκευες απο εξωτερικο :)

θελω καταρχας να πω σε ολους ενα μεγαλο ευχαριστω για ολα οσα κανετε για εμας τους λιγοτερο σχετικους :X:cry:

(σορρυ για τον μεγαλο προλογο :( )

εγω εχω τα εξης προβληματα...

1) οταν ανοιγω το destinator μετα απο καποια δευτερολεπτα σκουραινει λιγο η οθονη κ μετα απο λιγο κλεινει τελειως...ειναι σαν να μην παταει καποιος κατι πανω στην οθονη σε οποιαδηποτε αλλη κατασταση του τηλεφωνου κ να κλεινει για εκσικονομηση μπαταριας...

εχω δοκιμασει hard reset,

εχω προσθεσει συντομευση στο Windows/start menu/programms

αλλα παλι τιποτα...

2) εχω περασει το fpsece0095 αλλα οταν πας να το ανοιξω μου βγαζει μυνημα

Error! a minimum of 16MB is required.Please free more memory!

το θεμα ομως ειναι οτι πηγαινοντας στις ρυθμισεις και στην επιλογη "καρτα SD,μνημη τηλεφωνου" στην συσκευη μου λεει οτι εχω 66.00MB ελευθερο χωρο αποθηκευσης και 174.50MB ελευθερο χωρο προγραμματων...

ενω στην καρτα εχω 7172.91MB ελευθερη μνημη.

το προγραμμα το εχω περασει στην καρτα μνημης οπωσ ελεγαν οι οδηγιες του Odystsak αν θυμαμαι καλα(σορρυ αν το εγραψα λαθος το ονομα :( )

ευχαριστω εκ των προτερων κ συγνωμη αν σασ κουρασα...