Jump to content

ADSL in GR

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος myltistreidia!!! (19 Φεβ. 2004 , 01:21)

Wirelessly posted (Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Na rwtisw kati allo:an p.x. I sundesi ADSL exei 30β¬to mina 8a plirwnw tipot'allo?Nomizw pws oxi...Den plirwnw tipot'allo ston OTE!

na to poume ksana.

an dialekseis px mia sindesi 384 tou ote o opoios tin exei as poume 32 euro ton mina(den kserw poso akrivws kostizei)tha dineis 32 to mina kai 30!dld 62 :)ston ote,aneksartitos sindesis kai isp pou dialekseis,tha dineis 30 euro!akoma kai an epilekseis gia isp ton OTE

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

• Απαντήσεις 75
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος myltistreidia!!! (19 Φεβ. 2004 , 01:21)

Wirelessly posted (Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Na rwtisw kati allo:an p.x. I sundesi ADSL exei 30 € to mina 8a plirwnw tipot'allo?Nomizw pws oxi...Den plirwnw tipot'allo ston OTE!

Με σύνδεση ADSL 384/128 θα πληρώνεις στον ΟΤΕ 25 € +ΦΠΑ κάθε μήνα (για την πρόσβαση). Αυτό και τίποτα άλλο για το ADSL στον ΟΤΕ, εκτός αν πάρεις modem από αυτόν, οπότε θα χρεωθεί στους επόμενους 6 λογαριασμούς (6 άτοκες διμηνιαίες δόσεις).

Για το internet θα πληρώνεις άλλο ποσό στον ISP που θα επιλέξεις. Αν πάρεις Otenet, βέβαια (που δε στο συνιστώ) μπορεί για διευκόλυνση το πάγιο αυτό να μπαίνει στο λογαριασμό του ΟΤΕ.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/guru7/36824/444282/0/logo_mini.jpg

Γιάννης Πετρίδης (Δευτέρα – Παρασκευή, 16:00–17:00, ΝΕΤ 105,8, 17:10–18:10+ Τρίτο Πρόγραμμα)

Πάνος Χρυσοστόμου (Δευτέρα – Πέμπτη, 21:00–22:00, Δεύτερο Πρόγραμμα)

• 2 weeks later...
peripoou toso bgainei an den exeis valei to modem se 12 atokes doseis.stin prokeimenh periptosh bgainei 70 euro to mina.

exo di kapies diafores stis times pou dinoun gia auto den empisteuome k poli auta pou lene :)

k eksalou ta modem apo edo(UK) ine poli pio fthina.

mia erotisi: ola ta adsl modem ine comptatible me to adsl tis elladas (giati san ellada olo k kapia idieterotita tha exoume K se auton to tomea!!!)

οχι εξαρταται απο την μαρκα toy dslam στο οποιο πεφτεις(intracom,siemens,alcatel)τα περισσοτερα μοδεμ ειναι συμβατα με ολα τα δσλαμ αλλα πρεπει ν α το ελεγξεις!επισης να συμπληρωσω πως στον οτε δεν πληρωνεις μονο την υπηρεσια αδσλ(24.99+φπα/μηνα)αλλα και το παγιο της γραμμης πστν η ισδν αναλογα.....!φιλικα.

ALWAYS FEAR OF A GOOD SNIPER, UNLESS YOU ENCOUNTER HIM FROM BEHIND

(CS RULES)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pipitop@pi (13 Μάρ. 2004 , 15:31)

οχι εξαρταται απο την μαρκα toy dslam στο οποιο πεφτεις(intracom,siemens,alcatel)τα περισσοτερα μοδεμ ειναι συμβατα με ολα τα δσλαμ αλλα πρεπει ν α το ελεγξεις!επισης να συμπληρωσω πως στον οτε δεν πληρωνεις μονο την υπηρεσια αδσλ(24.99+φπα/μηνα)αλλα και το παγιο της γραμμης πστν η ισδν αναλογα.....!φιλικα.

Δηλαδή πρώτα να ρωτήσω σε τι DSLAM θα με βάλουν και μετά να πάω να αγοράω modem; Καλά που το έμαθα γιατί θα την πάταγα.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (13 Μάρ. 2004 , 16:23)

Δηλαδή πρώτα να ρωτήσω σε τι DSLAM θα με βάλουν και μετά να πάω να αγοράω modem; Καλά που το έμαθα γιατί θα την πάταγα.

An agoraseis modem apo ton ote tis perioxis sou den trexei tpt.sigoura tha sou dosoune kati pou tha einai simvato me to dslam !

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος karateo (14 Μάρ. 2004 , 00:07)

re pedia.aksizi na paro modem apo ton ote?

ti lei???

1on apo opou kai na pareis modem to idio tha einai.o ote den exei mono mia marka.exei na dialekseis.auta ta modela pou tha dialekseis fisika tha ta breis kai allou.2on: mono ston ote tha mporeseis na ta kaneis se 12 atokes doseis.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος karateo (14 Μάρ. 2004 , 02:31)

to thema ine oti den exi megali pikilia...

exo tin eukeria na fero modem apo UK...na mi to kano?

auto leo, den aksizi?

an eisai sigouros oti to modem apo uk pou tha fereis einai simvato me to dslam tou ote tote den exeis problima.

kaneis oti theleis

Ποιές οι διαφορές μεταξύ modem USB και ethernet;

Ποιές οι διαφορές μεταξύ φίλτρου και διαχωρηστή;

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

με λιγα λογια η συνδεση του μοδεμ μεσω της θυρας υσβ του η/υ καταναλωνει περισσοτερους πορους του συστηματος οποτε αν δεν εχεις ισυρο υπολογιστη καλυτερα να το αποφυγεις.το φιλτρο μπαινει σε καθε τηλεφωνικη συσκευη ξεχωριστα ενα ο διαχωριστης στην κεντρικη τηλεφωνικη πριζα.μπορεις ομως και να τα συνδιασεις δλδ δεν ειναι η το ενα η το αλλο....Οτι αλλο θελεις ρωτα

(CS RULES)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pipitop@pi (14 Μάρ. 2004 , 16:34)

1) με λιγα λογια η συνδεση του μοδεμ μεσω της θυρας υσβ του η/υ καταναλωνει περισσοτερους πορους του συστηματος οποτε αν δεν εχεις ισυρο υπολογιστη καλυτερα να το αποφυγεις.

2) το φιλτρο μπαινει σε καθε τηλεφωνικη συσκευη ξεχωριστα ενα ο διαχωριστης στην κεντρικη τηλεφωνικη πριζα.μπορεις ομως και να τα συνδιασεις δλδ δεν ειναι η το ενα η το αλλο....

3) Οτι αλλο θελεις ρωτα

1) OK. Τo ethernet πώς συνδέεται; Πρώτη φορά το ακούω. Πειράζει που έχω Win 98;

2) Aν βάλω και τα δύο θα κερδίσω κάτι;

3) Ευχαριστώ :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

πρεπει να εχεις καρτα ethernet!πες τι υπολογιστη εχεις για να σου πω αν ''πρεπει'' να βαλεις ethernet.λοιπον...ο διαχωριστης τοποθετειται στην κεντρικη τηλεφωνικη μπριζα και ''χωριζει''τη γραμμγη σε ιντερνετ και τηλεφωνο,σε περιπτωση ομως που η κεντρικη μπριζα της τηλεφωνικης γραμμης δεν ειναι στο δωματιο οπου εχεις τον η/υ τοτε τοποθετεις φιλτρα σε ολες τις τηλεφωνικες συσκευες που εχεις σπιτι σου ωστε να μην εχεις θορυβο οταν μιλας!τωρα αν θες να εχεις και τηλεφωνο στιν μπριζα οπου θα βαλεις το μοδεμ βαζεις διαχωριστη σε εκεινη την μπριζα και σε ολο το υπολοιπο σπιτι φιλτρα.προσπαθω να στα πω απλα για να τα καταλαβεις.οτι αλλο θες ρωτα...

(CS RULES)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (14 Μάρ. 2004 , 16:55)

1) OK. Τo ethernet πώς συνδέεται; Πρώτη φορά το ακούω. Πειράζει που έχω Win 98;

2) Aν βάλω και τα δύο θα κερδίσω κάτι;

3) Ευχαριστώ :)

To ethernet file mou einai i karta diktiou.isws tin exeis akousta.einai apla mia karta pou tin vazeis me 15 euro to pc sou kai ekei sindeetai to modem/router me ena kalodio.

Episeis einai protimotero na valeis karta diktiou giati katanalonei ligoterous porous tou sistimatos kai einai ligotero trouble.me to usb exei kai peretero rithmiseis kai egatastaseis..me to ethernet einai pio apla ta pragmata kai exw akousei genikws oti einai protimotero apo to usb.

kai ta 2 oxi den mporeis na ta valeis tautoxtona :) prepei na epilekseis!

Αχά! Ευχαριστώ :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λοιπόν ας τα πω αναλυτικά.

Δεδομένα: Στο σπίτι μου υπάρχει μόλις μια τηλεφωνική πρίζα. Για να συνδέσω το PC έχω τραβήξει καλώδιο από αυτήν. (Αυτό τελικά μάλλον καλό είναι γιατί απλοποιεί τα πράγματα.) Το PC μου είναι pentium 3-450Mhz με 192 MB RAM και Win 98.

Ερωτήματα:

1. Βάζοντας ένα splitter στη μοναδική πρίζα είμαι ΟΚ;

2. Υπάρχει κάρτα δικτύου ethernet που να δουλεύει στο PC μου και να συνεργάζεται με ADSL modem/rooter;

3. Αν αποφασίσω να πάρω και άλλο ένα PC θα μπορώ να χρησιμοποιήσω τη συγκεκριμένη κάρτα για να συνδέσω τα δύο PC σε δίκτυο ethernet;

4. Υπάρχει τρόπος να συνδέσω κάθε PC αυτόνομα με το modem/rooter; (υποψιάζομαι ότι εδώ είπα βλακεία)

5. Τι κερδίζω αν βάλω rooter αντί για modem; (υποψιάζομαι ότι ουσιαστικά επαναλαμβάνω την ερώτηση 4)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και αν έχω γράψει κάτι λάθος διορθώστε με, δεν παρεξηγούμαι, να μάθω θέλω.

:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (15 Μάρ. 2004 , 18:57)

Λοιπόν ας τα πω αναλυτικά.

Δεδομένα: Στο σπίτι μου υπάρχει μόλις μια τηλεφωνική πρίζα. Για να συνδέσω το PC έχω τραβήξει καλώδιο από αυτήν. (Αυτό τελικά μάλλον καλό είναι γιατί απλοποιεί τα πράγματα.) Το PC μου είναι pentium 3-450Mhz με 192 MB RAM και Win 98.

Ερωτήματα:

1. Βάζοντας ένα splitter στη μοναδική πρίζα είμαι ΟΚ;

2. Υπάρχει κάρτα δικτύου ethernet που να δουλεύει στο PC μου και να συνεργάζεται με ADSL modem/rooter;

3. Αν αποφασίσω να πάρω και άλλο ένα PC θα μπορώ να χρησιμοποιήσω τη συγκεκριμένη κάρτα για να συνδέσω τα δύο PC σε δίκτυο ethernet;

5. Υπάρχει τρόπος να συνδέσω κάθε PC αυτόνομα με το modem/rooter; (υποψιάζομαι ότι εδώ είπα βλακεία)

4. Τι κερδίζω αν βάλω rooter αντί για modem; (υποψιάζομαι ότι ουσιαστικά επαναλαμβάνω την ερώτηση 4)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και αν έχω γράψει κάτι λάθος διορθώστε με, δεν παρεξηγούμαι, να μάθω θέλω.

:)

1. Το διαχωριστή μπορείς να το βάλεις πριν το modem/router

2. Οι περισσότερες, αν όχι όλες.

3. Η κάρτα συνδέει τους υπολογιστές και μεταξύ τους και με το modem/router

4. Το modem μπορεί να δώσει σύνδεση σ' έναν μόνο υπολογιστή, το router σε περισσότερους...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος manoz (15 Μάρ. 2004 , 19:41)

1. Το διαχωριστή μπορείς να το βάλεις πριν το modem/router

2. Οι περισσότερες, αν όχι όλες.

3. Η κάρτα συνδέει τους υπολογιστές και μεταξύ τους και με το modem/router

4. Το modem μπορεί να δώσει σύνδεση σ' έναν μόνο υπολογιστή, το router σε περισσότερους...

Τελευταία ερώτηση (το υπόσχομαι):

Δηλαδή αν βάλω rooter θα μπορώ να του συνδέσω και το νέο PC χωρίς να τα συνδέσω μεταξύ τους σε δίκτυο;

[sIGPIC][/sIGPIC]