Jump to content

Sunno Q880

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν πάντως είναι όντως έτσι τα πράγματα και έχει επεξεργαστή 806, πρόκειται για εκτός συναγωνισμού συσκευη, τουλάχιστον σε προδιαγραφές.

Tο φλας ξενον ειναι η μου φαινεται??

Παντως ο επεξεργαστης δεν νομιζω να ναι 800. Μου ακουγεται παρα πολυ μεγαλο για την τιμη του.

Το επίσημο site για διευκρινιστικές απαντήσεις

ΕΔΩ

Άδραξε τη μέρα

Huawei Ascend P1, Neo N003 2/32

ε,οχι και επισημη αντιπροσωπεια το eemobi μην τρελαθουμε,μονο αν το παρει καποιος θα μαθουμε τι ακριβως παιζει . Εγω παντως δεν νομιζω να εχει 800αρι επεξεργαστη το βλεπω για 460

ε,οχι και επισημη αντιπροσωπεια το eemobi μην τρελαθουμε,μονο αν το παρει καποιος θα μαθουμε τι ακριβως παιζει . Εγω παντως δεν νομιζω να εχει 800αρι επεξεργαστη το βλεπω για 460

Και γω αυτο φοβαμαι. Γιατι το εχουμε δει αρκετες φορες να λεν αλλα και αλλα να ναι στην πραγματικοτητα.

Μακαρι να ναι τοσο!

Παιδιά δυστυχώς το κινητό δεν αξίζει μακριάααααααα

καταρχάς πολύ αργή ανταπόκριση όθόνης

δεν έχει πενάκι

gps στα κινέζικα άντε βγάλε άκρη(παρόλο που το μενού είναι στα αγγλικά)

λάθος ρύθμιση κάμερας(πρέπει να έχουν βάλει το φακό λάθος τραβά πλάγια τiς φωτογραφίες ενω το κρατάω κανονικά)

κακό γενικότερα interface

πολύ μικρά virtual πλήκτρα και πολλές φορές θέλει και 3-4 πατήματα για να ανταποκριθεί στις εντολές

Μακριά με λίγα λόγια

mobile fan user

δεν έχει πενάκι

λάθος ρύθμιση κάμερας(πρέπει να έχουν βάλει το φακό λάθος τραβά πλάγια τiς φωτογραφίες ενω το κρατάω κανονικά)

πολύ μικρά virtual πλήκτρα και πολλές φορές θέλει και 3-4 πατήματα για να ανταποκριθεί στις εντολές

Μακριά με λίγα λόγια

μπορει να ειναι προβληματικο το συγκεκριμενω κοματι , γιατι δεν το στελνεις πισω?

δεν έχει πενάκι

Μακριά με λίγα λόγια

Φιλε καταρχην μην βγαζεις τοσο γρηγορα συμπερασματα του τυπου "το κινητο δεν αξιζει μια" απο τη στιγμη που εσυ δεν ξερεις μια απο smart phone.

To κινητο αυτο που πηρες ειναι ενα smart phone το οποιο σημαινει οτι λειτουργει με windows και αυτο σημαινει οτι ειναι ΠΛΗΡΩΣ παραμετροποιησιμο, δηλαδη μπορεις και πρεπει να του εγκαταστησεις τα καταληλα προγραμματα ωστε να λειτουργει οπως το θες. Το πρωτο που θα πρεπει να του βαλεις ειναι το Destinator 7 με ελληνικους χαρτες και ελληνικο μενου και φωνη. Οσο για το πληκτρολογιο στο βιντεο που εχω παραθεσει παραπανω φαινεται σε καποια φαση ολοκληρη η οθονη να μετατρεπεται σε πληκτρολογιο μαλλον πρεπει να το ψαξεις καλυτερα.

Για την καμερα μαλλον θα πρεπει να ρυθμισεις το acceletometer του κινητου ωστε να μην μπερδευεται και να νομιζει οτι το κρατας οριζοντια. Εχω παρει και εγω smart phone κινεζικα και δουλευουν τελεια αλλα πρεπει να τα ρυθμισεις πρωτα.

Θελει ψαξιμο αλλα αξιζει τον κοπο.

Κατι αλλο, ειχε μεσα τις προσοψεις? Γιατι δεν το πηρες με ελληνικα?

[sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Έβαλα spb mobile shell και άλλαξε ριζικά, τα προβληματα όμως με την camera παραμένουν ακόμα και με restore settings είναι σπαστικό να κρατάς το κινητό κάθετα και αυτό να βγάζει προς πλάγια διάσταση. Θα ψαχτώ περισσότερο
mobile fan user

Μπορεις να απαντησεις σε καποιες ερωτησεις που εχω για το κινητο που πηρες?

-Ειναι Windows Mobile 6.5 ή Windows Mobile 6.1?

-Αγγλικα ή ελληνικα?

-Ειχε μεσα στο κουτι τις 7 χρωμματιστες προσοψεις?

- Ο ηχος του ειναι καλος και δυνατος?

[sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Το κινητό το στέλνω πίσω λόγω πολλών προβλημάτων παιδιά και το βασικότερο είναι οτι χάνει το σήμα και το βρίσκει μετά απο 4-5 ώρες(το gps τα πάντα στα κινέζικα μέσα στο κινητό,φωτογραφική που δείχνει ανάποδα την εικόνα,δεν έχει manual έστω Αγγλικό,ούτε φορτιστή ευρωπαικό κλπ) θέλει αναβάθμηση λογικά στη rom, όσο και αν έψαξα δεν βρήκα κάτι το site της εταιρίας είναι καινούργιο και επίσης κι εκεί δεν βρήκα κάτι...

windows mobile 6.5 έχει αλλά καμία υποστήριξη γενικά ως μοντέλο

αγγλικά(Ελληνικά έβαλα στο spb mobile shell την καινούργια διασύνδεση δηλαδή)

όχι στο κουτί δεν έχει προσόψεις

ήχος αρκετά καλός

μετάνιωσα ίσως που δεν πήρα τον κλώνο HTC 5355-5353

το κατάστημα είναι το waysale.com αλλά δεν το προτείνω μετά την όλη αυτή ταλαιπωρία+emails που έχω στείλει και είναι αναπάντητα

mobile fan user

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Τελικά δε το έστειλα παιδιά πίσω περιμένω η εταιρία να βγάλει καινούργιο firmware update ειναι λιγο αργο το κινητό αν δεν έχανε το σήμα σταδιακά θα ήταν καλύτερα
mobile fan user

Πιστεύω πως καλά έκανες, από ό,τι έχω δει μέχρι τώρα, αυτό το κινητό είναι από τα ομορφότερα και καλύτερα που έχω δει. Πιστεύω πως με το software update θα γίνουν όλα μια χαρά.

• 1 month later...

Παρελαβα κι εγω το sunno q880 με Ελληνικα WM6.5.

Ομολογω οτι δεν το εχω ψαξει ακομα (οντας το πρωτο μου κινητο εδω και 15 χρονια που δεν ειναι ΝΟΚΙΑ και ως εκ τουτου το πρωτο με WM) αλλα με μια πρωτη ματια εχω να παρατηρησω τα εξης:

1.Ποιοτητα κατασκευης καλη.

2.Απαραιτητο το πενακι σε ορισμενες λειτουργιες.

3.Πολυ μικρη γραμματοσειρα (για τα γουστα μου)

4.Αρκουντως ελαφρυ.

Σε γενικες γραμμες μπορω να πω οτι δε πεταξα τα λεφτα μου για το μικρο Κινεζακι.

Περισοοτερα μετα την εξοικειωση μου με το τηλεφωνο και αφου εξερευνησω τις δυνατοτητες του.

καπου στις ρυθμισεις μπορεις να μεγαλωσεις λιγο τα γραμματα.

αν δεν κανω λαθος ολα τα windows mobile εχουν ιδιο μεγεθος γραμματων

Να και οι πληροφοριες για την εκδοση του λειτουργικου:

Windows Mobile 6.5

ΛΣ 5.2.23052 (Εεωτ. εκδ.23052.5.3.0)

Επεξεργαστης Ηisilicon K3 στα 460 ΜΗz.

καπου στις ρυθμισεις μπορεις να μεγαλωσεις λιγο τα γραμματα.

αν δεν κανω λαθος ολα τα windows mobile εχουν ιδιο μεγεθος γραμματων

Aθτο ειναι το κακο.Οτι μεγαλωνουν λιγο...

• The title was changed to Sunno Q880