Jump to content

Βοηθεια με ιστορικο browser!

IRONMAIDEN
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οπως ειναι γνωστο το browser μας κραταει ιστορικο απο τις σελιδες που εχουμε επισκευτει. Ειναι δυνατον σε μια ημερομηνια που εχει περασει να προσθεσουμε μια σελιδα σαν να εχει γινει επισεψη σε αυτη την σελιδα εκεινη την ημερομηνια?

Αυτο που εννοω ειναι.Ας πουμε εγω δεν μπηκα στο myphone στις 25/9,αρα το myphone δεν φαινεται ως σελιδα που εχω επθισκευτει εκεινη την ημερομηνια.Μπορω με καποιον οποιοδηποτε τροπο να κανω να εμφανιστει στο ιστορικο μου οτι επισκευτηκα το myphone εκεινη την ημερα?

Παιδια οσο και αν σας φαινεται χαζο αυτο που ρωταω, ειναι πολυ σημαντικο για μενα γιατι εχω προβλημα με το πανεπιστημιο. Δωστε τα φωτα σας σας παρακαλω.

Οπως ειναι γνωστο το browser μας κραταει ιστορικο απο τις σελιδες που εχουμε επισκευτει. Ειναι δυνατον σε μια ημερομηνια που εχει περασει να προσθεσουμε μια σελιδα σαν να εχει γινει επισεψη σε αυτη την σελιδα εκεινη την ημερομηνια?

Αυτο που εννοω ειναι.Ας πουμε εγω δεν μπηκα στο myphone στις 25/9,αρα το myphone δεν φαινεται ως σελιδα που εχω επθισκευτει εκεινη την ημερομηνια.Μπορω με καποιον οποιοδηποτε τροπο να κανω να εμφανιστει στο ιστορικο μου οτι επισκευτηκα το myphone εκεινη την ημερα?

Παιδια οσο και αν σας φαινεται χαζο αυτο που ρωταω, ειναι πολυ σημαντικο για μενα γιατι εχω προβλημα με το πανεπιστημιο. Δωστε τα φωτα σας σας παρακαλω.

Αμε.... και πολυ ευκολα!!

Αλλαξε ημερομηνια στο pc σου, βαλε αυτη που θες!! Ανοιξε το site που θες, το οποιο καταγραφεται στο ιστορικο(στην αρχη σαν σημερα), ξαναλλαξε την ημερομηνια και βαλε την κανονικη και θα εχει μεταφερθει στη ημερομηνια που ηθελες!!

Μια δοκιμη θα σε πεισει!! :)

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

το δοκιμασα αλλα δεν δουλεψε δυστυχως :( μηπως δεν δουλευει με firefox?

η διαδικασια που μου προτεινεις μου φαινεται απολυτα λογικη και πολυ αξθπνη αλλα δεν μπορω να καταλανω γιατι δεν πετυχε σε μενα.πρεπει να κανω restart μηπως το pc ή τον browser?

ευχαριστω πολυ

το δοκιμασα αλλα δεν δουλεψε δυστυχως :( μηπως δεν δουλευει με firefox?

η διαδικασια που μου προτεινεις μου φαινεται απολυτα λογικη και πολυ αξθπνη αλλα δεν μπορω να καταλανω γιατι δεν πετυχε σε μενα.πρεπει να κανω restart μηπως το pc ή τον browser?

ευχαριστω πολυ

Μια χαρα δουλευει με firefox. Μολις τωρα το ξανατσεκαρα με τυχαια σελιδα!!

Μου φαινεται παραξενο που δεν συμβαινει σε σενα... :!: Που σου εμφανιζει τη σελιδα στο ιστορικο μετα απο αυτο??

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Eπιβεβαιωνω και γω οτι λειτουργει. Ουτε επανεκινηση δεν χρειαζεται ουτε τιποτα. Αμεσως το βγαζει σε εκεινη την μερα.

Λοιπόν δεσποινίς μου, αφού δεν δούλεψε αυτό με την ημερομηνία πάμε σε πιο δύσκολα.

Καταρχήν εγκαθιστάς αυτό το add-on στον Firefox.

Αφού το εγκαταστήσεις κάνεις κλικ στο Open και ακολουθείς το path που βρίσκεται το profile του Firefox. Θα πρέπει να είναι κάπως έτσι:

C:\Documents and Settings\Your User Name\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\9mwk4gwl.default

Εκεί θα βρεις το αρχείο places.sqlite. To ανοίγεις και στο tree view που εμφανίζεται αριστερά βρίσκεις το moz_places.

Όπως θα δεις η visited date ειναι σε λίγο περίεργη μορφή. Βρες μια σελίδα που είχες επισκεφτεί τη μέρα που θες και κάνε αντιγραφή αυτο το τεράστιο νούμερο. (με διπλό κλικ πάνω στην εγγραφή σου ανοίγουν τα δεδομένα σε παράθυρο)

Πηγαίνεις στην τελευταία εγγραφή (με τα βελάκια κάτω κάτω) κι εκεί κάνεις add μια νέα εγγραφή (θα δεις το κουμπί επάνω). Μεγάλη σημασία έχει το id που θα βάλεις. Θα πρέπει να είναι κατά ένα μεγαλύτερο από αυτό της τελευταίας εγγραφής (είναι το primary key και πρέπει να είναι μοναδικό). Στα υπόλοιπα πεδία εσύ ξέρεις τί θα βάλεις. Στο πεδίο last visited βάζεις το νούμερο που έχεις αντιγράψει.

Το ίδιο ακριβώς κάνεις και στον πίνακα moz_historyvisits (θα τον δεις αριστερά στο tree view).

Εδώ πρέπει να προσέξεις τρια πεδία. Το id (όπως και πρίν πρέπει να είναι μοναδικό), το place_id όπου θα πρέπει να βάλεις τον αριθμό που είναι το id της εγγραφής σου στον πίνακα moz_places και φυσικά η ημερομηνία (που πρέπει να είναι ίδια με αυτή του πίνακα moz_places).

Καλή τύχη!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

να σε ρωτησω κατι.το εκανα εγκατασταση αλλα που παταω ανοιγμα?και τι ειναι αυτο που εγκατεστησα για να καταλαβω. ευχαριστω πολυ.