Jump to content

[Επίσημο] Motorola MILESTONE™

bomber21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βασικα, εχω ενδιασμους με το οτι ειναι της motorola, δεν πολυεμπιστευομαι αυτη την εταιρια! Εχω στο μυαλο μου και το X10 της sony, σε συγκριση με το mileston ποιο ειναι καλυτερο; Το εχει δει απο κοντα κανεις απο εδω το Χ10;

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

komos

έχεις δοκιμάσει τίοτα άλλο καλό στο Milestone? πχ καμιά modify rom από το Alldroid ή τίποτα άλλο που να μην έχουμε πάρει χαμπάρι?

Έχω αρχίσει να βαριέμαι με την rooted ΗΚ 2.0.1.... χαχαχαχαχαχα

Βασικα, εχω ενδιασμους με το οτι ειναι της motorola, δεν πολυεμπιστευομαι αυτη την εταιρια! Εχω στο μυαλο μου και το X10 της sony, σε συγκριση με το mileston ποιο ειναι καλυτερο; Το εχει δει απο κοντα κανεις απο εδω το Χ10;

Μόνο που έχουν στο Χ10 το Android 1.6 φτάνει για να μην το πάρεις (προσωπική μου άποψη...). Κοίτα το Χ10 σίγουρα έχει καλύτερη κάμερα και ένα πολύ διαφημισμένο UserInterface, για το οποίο βέβαια υπάρχουν διαμέτρου αντίθετες απόψεις. Άσε να έρθει, να το πάρουνε μερικοί, να πάρεις γνώμες και μετά αποφασίζεις.

Πάντως όχι επειδή έχω το Milestone αλλά από hands on videos που έχω δει στο youtube και των 2 τηλεφώνων έχω καταλήξει ότι το Χ10 υπερτερεί μόνο στην κάμερα και ας έχει και 1GHz επεξεργαστή. Σε όλα τα άλλα μου φαίνεται καλύτερο το Milestone....

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

@ καλαγας 2.1 με live wallpapers κινεζικα στην αρχη αλλα σιγα σιγα διορθωθηκε (αγγλικα)

απο την πηγη που ανεφερες...

για το χ10 κατσε να το δουμε πρωτα κ μετα μιλαμε...

προς το παρον το μοτορολα ειναι απο τα πιο ολοκληρωμενα κινητα...

και ναι η μοτορολα στην ελλαδα απλα ειναι ανυπαρκτη (οχι ομως στον υπολοιπο κοσμο) οπου εχει πολυ σοβαρο προφιλ

με τα σημερινα δεδομενα αν το παρεις πχ απο εξπανσυς θα εχεις απο εκει εγγυηση (και ειναι πολυ σοβαροι οι τυποι)

"ΜΟΝΟ ΓΙΑ ROOTED"

Παιδιά κολπάκι για να κερδίσουμε ΠΟΛΛΑ ΜΒ στην internal memory....

Κατεβάστε το αρχείο που δίνω από κάτω και ξεζιπάρετε το. To αρχείο που βγαίνει βάλτε το όπως είναι στην sdcard.

μετά ανοίξτε το cmd και πηγαίνεται στο adb.

Γράψτε με την σειρά:

adb shell

su

mount -o remount,rw /dev/block/mtdblock6 /system

cd /system/bin

cp mot_boot_mode mot_boot_mode.bin

rm mot_boot_mode

cp /sdcard/mot_boot_mode .

chown root.shell mot_boot_mode

chown root.shell mot_boot_mode.bin

chmod 755 mot_boot_mode

chmod 755 mot_boot_mode.bin

reboot

Μόλις κάνει reboot πηγαίνεται settings-Sd card & phone storage να δείτε πόσα MB κερδίσατε. Εγώ κέρδισα 30ΜΒ. Άλλοι στο forum που το βρήκα λένε ότι κέρδισαν μέχρι και 190ΜΒ με wipe....

Edit: Μόλις τώρα έκλεισα το τηλέφωνο και το ξανάνοιξα και κέρδισα άλλα 20ΜΒ. Τώρα με 38 εφαρμογές έχω 155ΜΒ free....

Δείτε και φώτο. Στην μέση της οθόνης φαίνεται το 154ΜΒ free....

http://img682.imageshack.us/img682/6397/cap201002181421.th.jpg

Edit2: Για όποιον έχει το τελευταίο Beautiful Widgets το skin που φαίνεται στην φώτο με την ώρα είναι σχεδιασμένο από μένα. Αν πάτε στο skins θα το δείτε στο Download skins.

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να δουλεύει ένα alarm (το δικό του ή και 3rd party) με το τηλέφωνο κλειστό ή πρέπει να το πάρω απόφαση ότι δεν θα ξανακλείσω το τηλέφωνο το βράδυ?

ΥΓ. Και εγώ έχω echo στις κλήσεις μου από την πρώτη μέρα. Εαν μιλήσω ακριβώς μπροστά από το μικρόφωνο τότε γίνεται αντιληπτό, αν κάνω το μικρόφωνο λίγο πιο πίσω (προς το αυτί) τότε δεν το ακούω αλλά ταυτόχρονα ο συνομιλητής με ακούει λίγο χειρότερα αφού απομακρύνεται από το στόμα μου.

Edited by mclisme
Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Υπάρχει κάποιος τρόπος να δουλεύει ένα alarm (το δικό του ή και 3rd party) με το τηλέφωνο κλειστό ή πρέπει να το πάρω απόφαση ότι δεν θα ξανακλείσω το τηλέφωνο το βράδυ?

Πρέπει να το πάρεις απόφαση ότι δεν υπάρχει τρόπος να δουλεύει το alarm με το τηλέφωνο κλειστό (προς το παρόν τουλάχιστον).

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

ΥΓ. Και εγώ έχω echo στις κλήσεις μου από την πρώτη μέρα. Εαν μιλήσω ακριβώς μπροστά από το μικρόφωνο τότε γίνεται αντιληπτό, αν κάνω το μικρόφωνο λίγο πιο πίσω (προς το αυτί) τότε δεν το ακούω αλλά ταυτόχρονα ο συνομιλητής με ακούει λίγο χειρότερα αφού απομακρύνεται από το στόμα μου.

Μπορείς να χρησιμοποιείς το flight mode που καταναλώνει ελάχιστη μπαταρία!

λοιποοον μολις φλασαρα σε 2.1

http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=de&u=http://www.android-hilfe.de/root-hacking-modding-fuer-motorola-milestone/16721-pulsar-milestone-custom-rom.html&ei=Kel5S7DPEsqHkAW4itH6Cg&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=3&ved=0CBAQ7gEwAg&prev=/search%3Fq%3Dpulsar%2BROM%2Bmilestone%26hl%3Den%26rls%3Dcom.microsoft:en-US

ολα πηγαν καλα απροβληματιστο φλασαρισμα

οποιος εχει ορεξη ας ακολουθησει

bugs δεν ξερω ακομα ειναι πολυ νωρις

τα βασικα δουλευουν τελεια ομως (multitouch camera wifi bt)

λοιποοον μολις φλασαρα σε 2.1

http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=de&u=http://www.android-hilfe.de/root-hacking-modding-fuer-motorola-milestone/16721-pulsar-milestone-custom-rom.html&ei=Kel5S7DPEsqHkAW4itH6Cg&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=3&ved=0CBAQ7gEwAg&prev=/search%3Fq%3Dpulsar%2BROM%2Bmilestone%26hl%3Den%26rls%3Dcom.microsoft:en-US

ολα πηγαν καλα απροβληματιστο φλασαρισμα

οποιος εχει ορεξη ας ακολουθησει

bugs δεν ξερω ακομα ειναι πολυ νωρις

τα βασικα δουλευουν τελεια ομως (multitouch camera wifi bt)

Χμμμ, θα την κανω την κινηση κι εγω. Κατεβαζω... :)

Οι αναλυτικές οδηγίες για το φλασάρισμα βρίσκονται μεσα στο zip σε αρχείο στα Γερμανικά, μήπως μπορείς εν συντομία να πεις τα βασικά της διαδικασίας?

Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

google translate

αλλα ειναι ΟΛΟΙΔΙΕΣ με ΟΛΑ τα android

οποιος μπορει να κατεβασει το pulsar 1.2 update και να μου το στειλει στο manzour1981@hotmail.com θα ημουν υποχρεος

στο πισι μου κατι προβλημα με °java βγαζει

συνοπτικα η διαδικασια

αντιγραφεις χυμα στην καρτα τα περιεχομενα του ζιπ

μπαινεις σε recovery (power+camera μολις δεις θαυμαστικο πατας °volume up + camera

κανεις °wipe

κανεις apply update zip

περιμενεις λιγο μολις τελειωσει κανεις ΞΑΝΑ wipe μετα επανεκκινηση

ομοιως για τα updates

Παιδιά δεν είναι η 2.1 αυτή, είναι μια mod rom και όχι μια costum rom.

O bootloader του Milestone δεν έχει ελευθερωθεί ακόμα...

Αυτό που κάνανε ο pulsar και οι άλλοι είναι ότι πήραν μερικές εφαρμογες από το 2.1 Android και τις έβαλαν σε μια rooted 2.0.1.

Δηλαδή για παράδειγμα δεν μπορεις να κάνεις overclock πάνω από τα 550ΜΗz...

komos

έχασες επαφές, ημερολόγιο κλπ?

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Ρυθμίσεις τηλεφώνου, Εγκατεστημένα προγράμματα, Δεδομένα SD κάρτας χάνονται?

Ενα backup με astro file manager παιδια ειναι ιδανικο, κι εγω κι ο komos αυτο χρησιμοποιουμε...

Περαστηκε και ηδη εκανα restore των εφαρμογων μου απο το astro.

Ολα φαινονται να δουλευουν αψογα, ειδικα τα Live wallpapers κι οι 2 extra screens ειναι must...

Edited by v@gelis

Ενα backup με astro file manager παιδια ειναι ιδανικο, κι εγω κι ο komos αυτο χρησιμοποιουμε...

Περαστηκε και ηδη εκανα restore των εφαρμογων μου απο το astro.

Ολα φαινονται να δουλευουν αψογα, ειδικα τα Live wallpapers κι οι 2 extra screens ειναι must...

Το astro κάνει backup μόνο τις εφαρμογές.

Kαι μη ξεχνάτε δεν είναι η 2.1 απλά πήρανε μερικές εφαρμογές από την 2.1 (launcher, live wallpapers, clock κλπ) και τις βάλανε σε μια rooted 2.0.1. Είναι update όχι rom...

Διαβάστε όλο το thread εδώ να δείτε...

Edit: Μάλλον δεν θα τη δοκιμάσω γιατί το μόνο που έχει διαφορά είναι ο launcher και τα live wallpapers. με αυτό που έγραψα πιο πίσω που ελευθέρωσα 50ΜΒ το τηλέφωνο πάει σφαίρα. Θα περιμένω να σπαστεί o bootloader όπως του Droid για να βγει καμιά αληθινή rom όπως η Bugless Beast...

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Το astro κάνει backup μόνο τις εφαρμογές.

Kαι μη ξεχνάτε δεν είναι η 2.1 απλά πήρανε μερικές εφαρμογές από την 2.1 (launcher, live wallpapers, clock κλπ) και τις βάλανε σε μια rooted 2.0.1. Είναι update όχι rom...

Διαβάστε όλο το thread εδώ να δείτε...

Edit: Μάλλον δεν θα τη δοκιμάσω γιατί το μόνο που έχει διαφορά είναι ο launcher και τα live wallpapers. με αυτό που έγραψα πιο πίσω που ελευθέρωσα 50ΜΒ το τηλέφωνο πάει σφαίρα. Θα περιμένω να σπαστεί o bootloader όπως του Droid για να βγει καμιά αληθινή rom όπως η Bugless Beast...

Ναι δε διαφωνουμε οτι δεν προκειται για τη 2.1.

Βεβαια πρωτον πολυ φοβαμαι οτι θα περιμενουμε πολυ για τον kernel (αν ποτε δοθει τελικα, γιατι η Motorola λεει πως δεν υποστηριζει το milestone για custom roms - με λιγα λογια κοβει τον ομφαλιο λωρο για open source και κατα συνεπεια μαγειρο-καταστασεις).

Κατα δευτερον η συγκεκριμενη Moded rom εχει ουτε λιγο ουτε πολυ οτι περιεχει μια 2.1 rom (extra home screens - οι 4 για μενα πλεον ειναι υπερ το δεον αρκετες, live wallpapers - πολυ ομορφο το grass, τα gallery, 3d launcher, clock του nexus, οπως και τα google voice search και voice dial). Pretty much everything (κατα τους Αγγλους), σε μια διαδικασια που διηρκησε 10 λεπτα μαζι με restore κλπ.

Μια χαρα μεχρι την ελευση της επισημης 2.1...

Edited by v@gelis

Ναι δε διαφωνουμε οτι δεν προκειται για τη 2.1.

Βεβαια πρωτον πολυ φοβαμαι οτι θα περιμενουμε πολυ για τον kernel (αν ποτε δοθει τελικα, γιατι η Motorola λεει πως δεν υποστηριζει το milestone για custom roms - με λιγα λογια κοβει τον ομφαλιο λωρο για open source και κατα συνεπεια μαγειρο-καταστασεις).

Κατα δευτερον η συγκεκριμενη Moded rom εχει ουτε λιγο ουτε πολυ οτι περιεχει μια 2.1 rom (extra home screens - οι 4 για μενα πλεον ειναι υπερ το δεον αρκετες, live wallpapers - πολυ ομορφο το grass, τα gallery, 3d launcher, clock του nexus, οπως και τα google voice search και voice dial). Pretty much everything (κατα τους Αγγλους), σε μια διαδικασια που διηρκησε 10 λεπτα μαζι με restore κλπ.

Μια χαρα μεχρι την ελευση της επισημης 2.1...

Το voice dial σου δουλεύει σε ελληνικά ονόματα????

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Το voice dial σου δουλεύει σε ελληνικά ονόματα????

Οχι (θα ηταν υπερβολικα καλο για να ειναι αληθινο, απο οσο ξερω μονο η Nokia εχει ενσωματωσει με επιτυχια ελληνικο voice dialling - χωρις φυσικα να "εκπαιδευεις" την εφαρμογη - το τελευταιο υπαρχει απο εποχη Τ10s).

Φυσικα δουλευει αψογα σε καποιες επαφες στα αγγλικα, οπως και σε ανοιγμα εφαρμογων, ενω πολυ καλα δουλευει και το google voice search.

Οχι (θα ηταν υπερβολικα καλο για να ειναι αληθινο, απο οσο ξερω μονο η Nokia εχει ενσωματωσει με επιτυχια ελληνικο voice dialling - χωρις φυσικα να "εκπαιδευεις" την εφαρμογη - το τελευταιο υπαρχει απο εποχη Τ10s).

Φυσικα δουλευει αψογα σε καποιες επαφες στα αγγλικα, οπως και σε ανοιγμα εφαρμογων, ενω πολυ καλα δουλευει και το google voice search.

Καλά αυτά τα έχω και εγω στην HK 2.0.1.

Μπορείς να ανεβάσεις 2-3 screenshots ???

Α και κάτι άσχετο... η βλακεία με το astro είναι ότι αν επαναφέρεις τις εφαρμογές από to astro μετά δεν φαίνεται αν υπάρχει update στο market

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Καλά αυτά τα έχω και εγω στην HK 2.0.1.

Μπορείς να ανεβάσεις 2-3 screenshots ???

Α και κάτι άσχετο... η βλακεία με το astro είναι ότι αν επαναφέρεις τις εφαρμογές από to astro μετά δεν φαίνεται αν υπάρχει update στο market

Ναι, ουσιαστικα τα περισσοτερα μπορεις να τα βαλεις σαν add ons.

Αλλα προτιμω να τα εχω ολα σε μια Rom, δε μου αρεσει να εγκαθιστω και να κοβω-ραβω πανω σε παλια...

Για το astro συμφωνω και μαλιστα αν δεν κανει backup η καθε εφαρμογη μονη της θα πρεπει να τη σεταρεις απο την αρχη (με λιγα λογια δεν κανει backup settings).

Φλασαρω αυτη τη στιγμη την TelloROM v2. για να κανω τις συγκρισεις μου (παιζει και το Glass v4 theme εδω)...

Βρηκαμε δουλεια παλι... :lol:

Ναι, ουσιαστικα τα περισσοτερα μπορεις να τα βαλεις σαν add ons.

Αλλα προτιμω να τα εχω ολα σε μια Rom, δε μου αρεσει να εγκαθιστω και να κοβω-ραβω πανω σε παλια...

Για το astro συμφωνω και μαλιστα αν δεν κανει backup η καθε εφαρμογη μονη της θα πρεπει να τη σεταρεις απο την αρχη (με λιγα λογια δεν κανει backup settings).

Φλασαρω αυτη τη στιγμη την TelloROM v2. για να κανω τις συγκρισεις μου (παιζει και το Glass v4 theme εδω)...

Βρηκαμε δουλεια παλι... :lol:

Αυτό που λες είναι εύκολο αν βάλεις όλες τις εφαρμογές που θες στο system/app και μετά κάνεις ένα nandroid backup, τότε δεν χρειάζεται να ξαναπεράσεις τίποτα...

Μόλις την βάλεις πές εντυπώσεις, γιατί και γώ αυτή σκεφτόμουνα να βάλω, μ' αρέσουν τα μπλε χρώματα στο application dock κλπ

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Αυτό που λες είναι εύκολο αν βάλεις όλες τις εφαρμογές που θες στο system/app και μετά κάνεις ένα nandroid backup, τότε δεν χρειάζεται να ξαναπεράσεις τίποτα...

Μόλις την βάλεις πές εντυπώσεις, γιατί και γώ αυτή σκεφτόμουνα να βάλω, μ' αρέσουν τα μπλε χρώματα στο application dock κλπ

Εχεις δικιο, δεν εκατσα ομως μεχρι σημερα να κανω ενα nandroid backup πριν αρχισω να παιζω.

Τεσπα.

Ηδη σεταρα κι αυτη και ειναι αψογη οπτικα (για τα γουστα μου - μοναδικη παραφωνια το μαυρο font του ρολογιου που πρακτικα δε φαινεται - απο οτι ειδα το εχουν διορθωσει στην εφαρμογη Glass stone αλλα δεν την εχει ενσωματωσει μεχρι τωρα ο modder. Το αφηνω ως εχει γιατι αλλωστε την ωρα τη βλεπω απο widget).

Σε συνδυασμο με το grass theme (live wallpaper) ειναι πανεμορφο.

Επισης το καλο σε αυτη ειναι οτι εχεις επιλογη να μη βαλεις το 3d launcher (το εχει σε ξεχωριστο .apk στο .zip).

Προτιμω το παραδοσιακο οπως το βλεπω, καθως το 3d flipping με ενοχλει.

Προχωρα αφοβα...

Edited by v@gelis

Εαν θέλω να γυρίσω στην απλή 2.0.1 γίνεται? Με ποιό αρχείο θα το κάνω? Με ενοχλεί που έχουν αφαιρέσει το MySign με το οποίο καλούσα πολύ γρήγορα 2-3 συγκεκριμένα άτομα.

ΥΓ. Α, και βασικό, η Home screen έχει ένα πρόβλημα και δεν γυρίζει αυτόματα όταν περιστρέφεις το τηλέφωνο σε αντίθεση με τις υπόλοιπες εφαρμογές. Αρκετά ενοχλητικό.

Edited by mclisme

Εχεις δικιο, δεν εκατσα ομως μεχρι σημερα να κανω ενα nandroid backup πριν αρχισω να παιζω.

Τεσπα.

Ηδη σεταρα κι αυτη και ειναι αψογη οπτικα (για τα γουστα μου - μοναδικη παραφωνια το μαυρο font του ρολογιου που πρακτικα δε φαινεται - απο οτι ειδα το εχουν διορθωσει στην εφαρμογη Glass stone αλλα δεν την εχει ενσωματωσει μεχρι τωρα ο modder. Το αφηνω ως εχει γιατι αλλωστε την ωρα τη βλεπω απο widget).

Σε συνδυασμο με το grass theme (live wallpaper) ειναι πανεμορφο.

Επισης το καλο σε αυτη ειναι οτι εχεις επιλογη να μη βαλεις το 3d launcher (το εχει σε ξεχωριστο .apk στο .zip).

Προτιμω το παραδοσιακο οπως το βλεπω, καθως το 3d flipping με ενοχλει.

Προχωρα αφοβα...

Ξέρεις τι? Ψιλοβαριέμαι να ξαναπερνάω όλα επαφές, ημερολόγιο, applications κλπ από την αρχή.... αλλά από την άλλη με τρώει και o κ@@@ς μου...

2 wipe factory reset έκανες????

Πόση available memory έχεις? (Από settings-sdcard & phone storage)

Εαν θέλω να γυρίσω στην απλή 2.0.1 γίνεται? Με ποιό αρχείο θα το κάνω? Με ενοχλεί που έχουν αφαιρέσει το MySign με το οποίο καλούσα πολύ γρήγορα 2-3 συγκεκριμένα άτομα.

Πρίν κάνεις το update πάρτο από το system/app και ξαναπέρνα το μετά...

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Ξέρεις τι? Ψιλοβαριέμαι να ξαναπερνάω όλα επαφές, ημερολόγιο, applications κλπ από την αρχή.... αλλά από την άλλη με τρώει και κ@@@ς μου...

2 wipe factory reset έκανες????

Πόση available memory έχεις? (Από settings-sdcard & phone storage)

160 MB.

Ναι 2 wipe (5 δευτερα το καθενα).

Μα δε σε δυσκολεψε το nandroid backup και σε δυσκολευουν επαφες-ημερολογιο που περνουν αυτοματα με sync μολις σεταρεις το gmail account σου?

Να σου πω την αληθεια εγω σε καθε smartphone μπαινω σε αυτη τη διαδικασια. Χρονια τωρα, τα rom upgrades ειναι κατι σαν... παραδοση.

Αλλωστε για αυτο ειναι αυτες οι συσκευες, για να παιξεις.

Αλλιως πας σε ενα iPhone, το σεταρεις και το παρατας μεχρι να γερασεις (εκει βεβαια θα γεμισεις καμια 10αρια panes με εφαρμογες, γιατι υπαρχουν μπολικες να παιξεις) :lol:

Γινεται απλα περνωντας παλι την 2.0.1 (HK η UK) που ειχες πριν.

Edited by v@gelis