kalagas Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 (edited) Τα καλά του root.... Αλλαγή fonts..... http://img189.imageshack.us/img189/8413/cap2010012011361.jpg http://img687.imageshack.us/img687/84/cap201001201136.jpg http://img25.imageshack.us/img25/9127/cap201001201137.jpg Mετά από αυτά σιγά μην αναβαθμίσω.... Θα αναβαθμίσω μόνο όταν κάνουν root και την 2.0.1 Edited January 20, 2010 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 πηγαίνετε εδώ. Πατήστε δεξιά στην οθόνη εκεί που λέει "thinks to note", τσεκάρετε εκεί που λέει "I have read 1 to 9 about things to note" και μετά από κάτω πατήστε "Start here" και θα μπορείτε να κατεβάσετε το software που ελέγχει για update του τηλεφώνου... Το βρήκα από το facebook της Motorola... Μάλλον αντικαθιστά το ΟΤΑ update.... Εκανα εγκατασταση απο εκει που λες το Motorola Software Update αλλα μου λεει οτι αυτη την στιγμη δεν υπαρχει ενημερωση λογισμικου για την συσκευη μου...ακομα και απο εκει πρεπει να περιμενουμε μαλλον....:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 (edited) Εγώ λέω να κάνεις root το τηλέφωνο και να αφήσεις τις αναβαθμίσεις...... Μετά το root θα έχεις αυτό που λέμε open source.... στην πραγματικότητα.... Edit: Mόλις το ξέσκισα... Πήγα στο /system/fonts και άλλαξα το DroidSansFallback.ttf και τώρα δεν ανοίγει με τίποτα.... Έχει κολήσει στην boot screen με το σήμα της motorola..... Πάει το τηλεφωνάκι μου... Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι σώζεται μόνο αν βρώ την rom σε update.zip και την περάσω με ένα card reader και κάνω την ίδια διαδικασία με εκείνη του root... Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος ας μου πει γιατί έμεινα χωρίς τηλέφωνο...... Edit2: ΠΑιδιά δεν γίνεται τίποτα.... Βρήκα τα original fonts σε μορφή update.zip μπήκα σε recovery mode το έκανα install αλλά δεν ανοίγει με τίποτα....... Και τώρα τι κάνουμε παίδες? Πέρνω τηλέφωνο το Expansys και ότι μου πούνε?/??? Edited January 20, 2010 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 κανεις υπομονη μεχρι να βγει μια ρομ να φλασαρεις με fastboot αφου αναβει θα ερθει στα ισα του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 Μία ερώτηση. Υπάρχει κανένα καλό προγραμματάκι για γρήγορο γράψιμο και αποθήκευση to-do πραγμάτων (tasks); Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 κανεις υπομονη μεχρι να βγει μια ρομ να φλασαρεις με fastboot αφου αναβει θα ερθει στα ισα του Tι εννοείς να περιμένω καμιά ρομ σε μορφή update.zip? Λες να φτιάξει ρε komos? Δεν θέλω να το στέλνω εξωτερικό.... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 περιπου σε bin αρχειο 8α ειναι και θα φλασαρεις ως εξης fastboot boot xxxxx.img απο το κομπιουτερ σου με χρηση sdk tools Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 με adb devices την βλεπει την συσκευη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivyhae Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 Μία ερώτηση. Υπάρχει κανένα καλό προγραμματάκι για γρήγορο γράψιμο και αποθήκευση to-do πραγμάτων (tasks); MobisleNotes ειναι στο μαρκετ και ειναι Free Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 MobisleNotes ειναι στο μαρκετ και ειναι Free Ευχαριστώ! Έχει και ειδοποιήσεις, έτσι; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivyhae Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 Ευχαριστώ! Έχει και ειδοποιήσεις, έτσι; Νομιζω οτι οχι αλλα δεν το εχω ψαξει και πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivyhae Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 Ευχαριστώ! Έχει και ειδοποιήσεις, έτσι; Δοκιμασε το ΑΚ notepad αυτο εχει ειδοποιησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 (edited) με adb devices την βλεπει την συσκευη? Δυστυχως οχι δεν το βλέπει... Kολάει στο σήμα της Motorola και δεν κάνει τίποτα. Για αυτό είναι που έχω αγχωθεί... Πιστεύω μόνο άμα βρώ όλη την γνήσια rom σε μορφή update.zip και την περάσω στην κάρτα ίσως να μπορέσω να κάνω κάτι με την ίδια μέθοδο που κάναμε το root... Για αυτό αν βρει κανείς όλη την rom του Milestone ας μου πει.... Edited January 20, 2010 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 Εγώ λέω να κάνεις root το τηλέφωνο και να αφήσεις τις αναβαθμίσεις...... Μετά το root θα έχεις αυτό που λέμε open source.... στην πραγματικότητα.... Edit: Mόλις το ξέσκισα... Πήγα στο /system/fonts και άλλαξα το DroidSansFallback.ttf και τώρα δεν ανοίγει με τίποτα.... Έχει κολήσει στην boot screen με το σήμα της motorola..... Πάει το τηλεφωνάκι μου... Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι σώζεται μόνο αν βρώ την rom σε update.zip και την περάσω με ένα card reader και κάνω την ίδια διαδικασία με εκείνη του root... Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος ας μου πει γιατί έμεινα χωρίς τηλέφωνο...... Edit2: ΠΑιδιά δεν γίνεται τίποτα.... Βρήκα τα original fonts σε μορφή update.zip μπήκα σε recovery mode το έκανα install αλλά δεν ανοίγει με τίποτα....... Και τώρα τι κάνουμε παίδες? Πέρνω τηλέφωνο το Expansys και ότι μου πούνε?/??? Και υστερα μου λες εμενα......:cry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 Και υστερα μου λες εμενα......:cry: Eγώ φίλε έκανα βλακεία μόνος μου. Αλλά χοντρή... Όταν το ξαναφτιάξω πάντως, πάλι root θα το κάνω... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 Eγώ φίλε έκανα βλακεία μόνος μου. Αλλά χοντρή... Όταν το ξαναφτιάξω πάντως, πάλι root θα το κάνω... Στο λεω αυτο γιατι και εγω ειμαι τυπος που θα το εκανα αυτο...γενικα οσο πιο πολυ μπορω να σκαλισω το κανω και την εχω παθει παλιοτερα με τα windows mobile αρκετες φορες...οποτε το αφηνω ως εχει για να εχω....;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivyhae Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 Υπαρχει τροπος να αναβει το led και για τις αναπαντητες κλησεις εκτος απο τα μηνυματα,mails κλπ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. January 20, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 Nαι,με το Missed Calls. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivyhae Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 Nαι,με το Missed Calls. Ωραια ευχαριστω πολυ.Αυτο θα πει αμεση εξυπηρετηση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 @ kalagas σε recovery μπαινει το κινητο?(το θαυμαστικο) αν μπαινει δοκιμασε εκει το adb... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 @ kalagas σε recovery μπαινει το κινητο?(το θαυμαστικο) αν μπαινει δοκιμασε εκει το adb... Tο βάζω στο θαυμαστικό (recovery), το συνδέω στο pc και μου λέει άγνωστη συσκευή... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 Tο βάζω στο θαυμαστικό (recovery), το συνδέω στο pc και μου λέει άγνωστη συσκευή... δοκιμασες να βαλεις τους νεους drivers (r3) απο το SDK ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 (edited) δοκιμασες να βαλεις τους νεους drivers (r3) απο το SDK ? Άνοιξα το SDK Setup.exe από το φάκελο C:\AndroidSDK και έκανα update σε όλα.... Βρήκα από το facebook της Motorola ένα link που είναι η 2.0.1 σε μορφή sbf και γίνεται install με το Μotorola RSD lite αλλά ούτε το RSD lite το βλέπει.... Edited January 21, 2010 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 Άνοιξα το SDK Setup.exe από το φάκελο C:\AndroidSDK και έκανα update σε όλα.... Βρήκα από το facebook της Motorola ένα link που είναι η 2.0.1 σε μορφή sbf και γίνεται install με το Μotorola RSD lite αλλά ούτε το RSD lite το βλέπει.... http://rapidshare.com/files/338664353/usb_driver.rar.html Αυτοι ειναι οι drivers. Κατεβασε τους και προσπαθησε να τους κανεις να τους δει το device manager σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 (edited) http://rapidshare.com/files/338664353/usb_driver.rar.html Αυτοι ειναι οι drivers. Κατεβασε τους και προσπαθησε να τους κανεις να τους δει το device manager σου. Τα έχω κάνει όλα.... Η μόνη μου ελπίδα μου φαίνεται ότι είναι να βγει η 2.0 ή 2.0.1 σε update.zip να το κάνω από την κάρτα, γιατί μπαίνει κανονικά σε recovery... Mόλις σύνδεσα το Hero και το βλέπει κανονικά με adb *To αρχείο που αντικατέστησα ήταν DroidSansFallback.ttf που βρίσκεται στο /system/fonts. Μετά δεν ξαναάνοιξε.... Edited January 21, 2010 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts