Jump to content

[Επίσημο] Motorola MILESTONE™

bomber21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1)Ενεργοποιήστε το Dock Mode του Μilestone χωρίς να αγοράσετε το ειδικό Dock. Περισσότερα εδώ...

2)Συντομέυσεις hardware πληκτρολογίου. Μπορείτε να τις αλλάξετε και/ή να προσθέσετε άλλες αν πάτε settings->application->quick launch.

search + e: email

search + y: youtube

search + b: browser

search + c: contacts

search + g: gmail

search + l: calendar

search + p: music

search + s: messaging

3) Αν παρατηρήσετε ότι το wifi αποσυνδέεται όταν κλείνει πχ η οθόνη τότε πηγαίνετε Settings -> Wireless & Networks -> WiFi Settings και μετά πατήστε το κουμπί του μενού και διαλέξτε Advanced. Θα σας δείξει τις εξής επιλογές:

- When screen turns off (default) A-ha! That's why my WiFi was disconnecting

- Never when plugged in

- Never

και διαλέγετε Νever.

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

φοβερο το μοτορολα.Οταν μαθετε ποτε ερχεται ελλαδα και σε τι τιμη καντε καμια δημοσιευση!!Σιγουρα θα ανεβει η μοτορολα με αυτη την κινηση.Το αντροιντ είναι το καλύτερο και γρηγορότερο λειτουργικο.Ειμαι σίγουρος πως θα ξεπεράσει το μηλόφωνο!!!

Μην είσαι τόσο υπερβολικός. Μέχρι να έρθει Ελλάδα αν έρθει επίσημα, θα έχουν βγει και άλλες συσκευές με Android και άλλες εκδόσεις του Android. To μιλόφωνο (αν και είμαι φανατικός εχθρός του) δεν πιστεύω ότι το έχει ξεπεράσει. Πιστέυω ότι το βάρος, το πάχος και η κάμερα του (στις φωτογραφίες) το κρατάνε λίγο πίσω... Το έχω ενα μήνα περίπου, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος αλλά δεν μπορώ να πώ ότι έχει ξεπεράσει το iPhone. Ποιο κοντά στο iPhone killer βλέπω το Nexus One λόγω βάρους, πάχους που είναι τα ίδια με το iPhone, λόγω δυνατότητας flash στον browser και κυρίως λόγω του ότι είναι της ίδιας της Google που είναι αυτή που βγάζει και το Android, με ότι αυτό συνεπάγεται για την υποστήριξη που θα έχει το τηλέφωνο...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

καμπυλώνοντας καπως τα ορια του on topic, θελω να προσθεσω οτι το Milestone, σαν hardware συσκευη ειναι κλασεις ανωτερο του iDont. Σαν λειτουργικα ολα εχουν τα συν κ τα πλην. Για παραδειγμα εγω που προερχομαι απο Symbian, μου λειπει απιστευτα η αψογη φωνητικη κληση του, μ ενα πατημα μονο στο bluetooth. Κατι το οποιο δεν υπαρχει στο Milestone, αν και πιο εξελιγμενο to λειτουργικο του. Το apple λειτουργικο μονο οτι δεν εχει multitask, το κανει απαρχαιωμενο. Κατι το οποιο εχει η εκδοση 2.0 του Milestone, που τρεχει ταυτοχρονα εως κ 6 εφαρμογες.
Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!:

Δεν τρέχει έως 6 εφαρμογές. Όσες ανοίγεις, μένουν ανοιχτές μέχρι να ξεμείνει το κινητο από μνήμη και τότε το Android κλείνει μόνο τους τις πιο παλιές για να ελευθερώσει μνήμη. Απλά εσύ άμα πατήσεις παρατεταμένα το κουμπί home βλέπεις τις τελευταίες 6 εφαρμογές που άνοιξες....

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Όταν λες τον firefox εννοείς τον Dolphin?

αυτο εννοουσα ρε παιδια μην βαρατε το ιδιο πραγμα ειναι με αλλο ονομα :)

Φιλε καλως ηρθες στην παρεα μας

Το τηλεφωνο δεν το χρησιμοποιω ακομα σαν κυριο γιατι περιμενω να ερθει το screen protector οποτε δεν με απασχολει ιδιατερα και οπως διαβασα σε αλλο forum το ιδιο προβλημα το ειχαν τα droid και λυθηκε με το update 2.0.1.Αντε να δουμε ποτε θα γινει και σε εμας.

thanks για τιν επιβεβαιωση και για το καλωσορισμα. βρηκα και καποιες αλλες πιθανες λυσεις απο ξενα φορουμ σχετικα με το droid αλλα δεν ξερω κατα ποσο ισχυουν και για εμας. μια απο αυτες προυποθετει την χρηση καποιου κωδικου για να μπει κανεις στο service menu της συσκευης ο οποιος ομως ειναι δυστυχως αγνωστος ακομα για το milestone (000000 για το droid).

με την ευκαιρια, αν μπορει καποιος να επιβεβαιωσει τις ρυθμισεις της cosmote για internet και mms γιατι δυστυχως δεν εχω καταφερει να το κανω να δουλεψει.

name: cosmote internet

apn: internet

mcc: 202

mnc: 01

apn type: default

name: cosmote mms

apn: mms

mmsc: http://195.167.65.220:8002

mms proxy: 10.10.10.20

mms port: 8080

apn type: mms

οι υπηρεσιες ειναι ενεργοποιημενες στη γραμμη μου και δουλευαν κανονικα με την παλια μου συσκευη. σε περιπτωση που εχει σημασια, ειμαι με cosmoκαρτα σε 2g.

καμπυλώνοντας καπως τα ορια του on topic, θελω να προσθεσω οτι το Milestone, σαν hardware συσκευη ειναι κλασεις ανωτερο του iDont. Σαν λειτουργικα ολα εχουν τα συν κ τα πλην. Για παραδειγμα εγω που προερχομαι απο Symbian, μου λειπει απιστευτα η αψογη φωνητικη κληση του, μ ενα πατημα μονο στο bluetooth. Κατι το οποιο δεν υπαρχει στο Milestone, αν και πιο εξελιγμενο to λειτουργικο του. Το apple λειτουργικο μονο οτι δεν εχει multitask, το κανει απαρχαιωμενο. Κατι το οποιο εχει η εκδοση 2.0 του Milestone, που τρεχει ταυτοχρονα εως κ 6 εφαρμογες.

Εννοειται πως το Milestone ειναι μπροστα απο το iphone. Καλυτερο λειτουργικο, καλυτερο hardware (η οθονη, αναλυση-ευκρινεια απιστευτη), ετσι απλα...

καλησπερα παιδια το αγορασα κι εγω :) αλλα δευτερο χερι.

το κινητο δεν εχει καρτα 8gb μεσα. :(

το πηρε μου ειπε απο vnp και δεν ειχε καρτα μεσα.:whistle:

εσας το κινητο ειχε μεσα καρτουλα ;

και ποσα gb ; :)

ευχαριστω πολυ

καλησπερα παιδια το αγορασα κι εγω :) αλλα δευτερο χερι.

το κινητο δεν εχει καρτα 8gb μεσα. :(

το πηρε μου ειπε απο vnp και δεν ειχε καρτα μεσα.:whistle:

εσας το κινητο ειχε μεσα καρτουλα ;

και ποσα gb ; :)

ευχαριστω πολυ

Βεβαιος και ειχε...8gb...:blink:

[sIGPIC][/sIGPIC]

τελικα την καρτα θα μου την δωσει ο φιλος που πηρα το τηλεφωνο:wink:

το κινητο ειναι απλα super!!!!!!!!!!! παιδια του iphone δεν ειναι ντροπη ελατε προς τα μερη μας:lol::lol::lol::lol:

η αληθεια ειναι, πως αν δεν το συγκρινεις επι τοπου με αλλο κινητο δεν καταλαβαινεις τι θησαυρος ειναι το κινητο μας (πωπω υπερβολη...!). Και το λεω γιατι σημερα τυχαια, ενας φιλος αγορασε το SE satio και μου το εδειξε... Η διαφορες ειναι τεραστιες, στα παντα. Πραγματικα το milestone, εχει μια απιστευτη οθονη, το ειχα στο μισο την φωτεινοτητα και δεν συγκρινοταν καν..! για αποκριση δεν μιλαω καν. Οπως σας στο λεω, αν δεν το βαλετε διπλα διπλα με αλλο κινητο, δεν μπορει να καταλαβετε ευκολα τι κρατατε στα χερια σας...

Καλησπέρα. Μπορεί κάποιος που το έχει κοιτάξει να με ενημερώσει αν η συσκευή συγχρονίζει και με outlook? (επαφές, email, ημερολόγιο, σημειώσεις).

Μπορεί κάποιος να μου πει επίσης για την ποιότητα φωτογραφίας και βίντεο; (έχω διαβάσει διάφορες απόψεις, τελικό συμπέρασμα; )

και αν στην ονομασία της φωτογραφίας ή επάνω στην φωτο υπάρχει η δυνατότητα να σώζεται ή να τυπώνεται -αντίστοιχα- ημερομηνία λήψης;

Ευχαριστώ.

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

με την ευκαιρια, αν μπορει καποιος να επιβεβαιωσει τις ρυθμισεις της cosmote για internet και mms γιατι δυστυχως δεν εχω καταφερει να το κανω να δουλεψει.

name: cosmote internet

apn: internet

apn type: default

name: cosmote mms

apn: mms

mmsc: http://195.167.65.220:8002

mms proxy: 10.10.10.20

mms port: 8080

apn type: mms

οι υπηρεσιες ειναι ενεργοποιημενες στη γραμμη μου και δουλευαν κανονικα με την παλια μου συσκευη. σε περιπτωση που εχει σημασια, ειμαι με cosmoκαρτα σε 2g.

Οι ρυθμισεις ειναι απολυτα σωστες. Εκτος αν εχεις συμπληρωσει και καμια αλλη τιμη κατα λαθος ή αν εχεις ξεχασει να κανεις restart που ειναι απαραιτητο, κατα τα αλλα δεν εχεις προβλημα

Κι εγω πλεον επισημα με motorola milestone και λιγο παιχνιδι με android. Πραγματικα, αυτη η συσκευη μου δινει το εναυσμα να ασχοληθω αυτη τη φορα σοβαρα με την πλατφορμα, η οποια θεωρω οτι ειναι ο,τι καλυτερο στο χωρο των convergence mobile devices αυτη τη στιγμη :)

Καλως σας βρηκα!

welcome βαγκο...

σιγα σιγα θα καταλαβεις οτι κρατας μια πολυ καλη συσκευη αλλα θα ξενερωσεις με την απουσια updates root και γενικα το παιχνιδι της πλατφορμας

welcome βαγκο...

σιγα σιγα θα καταλαβεις οτι κρατας μια πολυ καλη συσκευη αλλα θα ξενερωσεις με την απουσια updates root και γενικα το παιχνιδι της πλατφορμας

Τι εννοείς απουσία updates? Αυτές τις μέρες θα βγει το update 2.0.1 και η Motorola έχει δηλώσει ότι και σε ένα 2μηνο θα βγάλει και update για την έκδοση Android 2.1.

Δηλαδή τι άλλο πρέπει να κάνει?

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Συμφωνώ με τον kalagas, ναι ρε παιδιά μια χαρά πάνε τα updates σας, θυμηθείτε και αναλογιστείτε λίγο από ΠΟΤΕ ακριβώς είναι διαθέσιμη στην αγορά η συσκευή σας ...

Εγώ με iPhone και περιμένω από την και καλά "πανίσχυρη" και πλούσια σε resources (ΚΑΙ οικονομικών ΚΑΙ σε σχέση με το ανθρώπινο δυναμικό) apple, το "επόμενο" OS update που θα ενεργοποιήσει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το ραδιόφωνο και θα δημιουργήσει έστω μια μικρή χαραμάδα επίσημου "multitasking", και τελικά μπορεί αυτά να τα δώ μόνον όταν βγεί το καινούργιο iPhone στην αγορά (ακόμη κι αν το software update είναι ήδη έτοιμο) ...

Καλησπέρα. Μπορεί κάποιος που το έχει κοιτάξει να με ενημερώσει αν η συσκευή συγχρονίζει και με outlook? (επαφές, email, ημερολόγιο, σημειώσεις).

Μπορεί κάποιος να μου πει επίσης για την ποιότητα φωτογραφίας και βίντεο; (έχω διαβάσει διάφορες απόψεις, τελικό συμπέρασμα; )

και αν στην ονομασία της φωτογραφίας ή επάνω στην φωτο υπάρχει η δυνατότητα να σώζεται ή να τυπώνεται -αντίστοιχα- ημερομηνία λήψης;

Ευχαριστώ.

Απάντηση - ενημέρωση για υποψήφιο αγοραστή, κανείς;

Επειδη εδω και χρονια δεν χρησιμοποιω outlook, αν γινεται απευθειας δεν ξερω. Σιγουρα ομως αν εχεις google account, υπαρχει προγραμματακι που συγχρονιζει το outlook με gmail, επαφες, ημερολογιο κτλ τα οποια συγχρονιζουν αυτοματα με το κινητο. Αν δεν εχεις google account, φτιαξε ενα, γιατι το κινητο αλλιως δεν δουλευει καν..

Απάντηση - ενημέρωση για υποψήφιο αγοραστή, κανείς;

Συγχρονιζει σιγουρα επαφες και email 100% με outlook αλλα οπως ειπε και ο chris καλυτερα να κανεις ενα gmail account.Tωρα το video ειναι εξαιρετικο,οι φωτο οχι τοσο καλες οσο θα περιμενες απο τα specs της camera.Eλπιζουμε να ειναι software προβλημα και να διορθωθει με καποιο update.Για τις φωτο που ρωτας ναι σε καθε φωτο βγαζει ενα εικονιδιο που αμα το πατησεις βγαζει ολα τα στοιχεια.

Συγχρονιζει σιγουρα επαφες και email 100% με outlook αλλα οπως ειπε και ο chris καλυτερα να κανεις ενα gmail account.Tωρα το video ειναι εξαιρετικο,οι φωτο οχι τοσο καλες οσο θα περιμενες απο τα specs της camera.Eλπιζουμε να ειναι software προβλημα και να διορθωθει με καποιο update.Για τις φωτο που ρωτας ναι σε καθε φωτο βγαζει ενα εικονιδιο που αμα το πατησεις βγαζει ολα τα στοιχεια.

Ευχαριστώ!

Όσο για την ημερομηνία, εννοώ αν την σώζει με όνομα την ημερομηνία, ή αν έχει επιλογή στις ρυθμίσεις της κάμερας να "τυπώνεται" επάνω στη φωτο η ημερομηνία (όπως στα HTC ή στις περισσότερες συσκευές της SE).

Ευχαριστώ!

Όσο για την ημερομηνία, εννοώ αν την σώζει με όνομα την ημερομηνία, ή αν έχει επιλογή στις ρυθμίσεις της κάμερας να "τυπώνεται" επάνω στη φωτο η ημερομηνία (όπως στα HTC ή στις περισσότερες συσκευές της SE).

Δεν έχω δει επιλογή να τυπώνεται η ημερομηνία πάνω στη φωτό,τις σώζει όμως με αυτή τη μορφή,πχ για μια φωτό που τραβήχτηκε στις 11.01.2010 στις 13.16.

2010-01-11 13.16.16