agekalp Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 Εχεις δικιο!! Αντε να δουμε....! Αν ξεκινησει το boinc θα σας ενημερωσω ωστε οποιος μπορεσει να βοηθησει.. Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 Εχεις δικιο!! Αντε να δουμε....! Αν ξεκινησει το boinc θα σας ενημερωσω ωστε οποιος μπορεσει να βοηθησει.. Ίσως είναι εκτός θέματος, αλλά επειδή αφορά άμεσα το Milestone και το ξεκλείδωμα του και ενδεχομένως μια νέα εποχή χωρίς συμβιβασμούς, για αυτό σου θέτω το παρακάτω ερώτημα ώστε να ενημερωθούν και οι υπόλοιποι....: Μπορείς να περιγράψεις πως λειτουργεί το Boinc και πως γίνεται κάποιος να βοηθήσει?? Δηλαδή όταν "ζητάνε" το PC σου, πως ακριβώς το "παίρνουν", με σταθερή IP??? Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 (edited) Ίσως είναι εκτός θέματος, αλλά επειδή αφορά άμεσα το Milestone και το ξεκλείδωμα του και ενδεχομένως μια νέα εποχή χωρίς συμβιβασμούς, για αυτό σου θέτω το παρακάτω ερώτημα ώστε να ενημερωθούν και οι υπόλοιποι....: Μπορείς να περιγράψεις πως λειτουργεί το Boinc και πως γίνεται κάποιος να βοηθήσει?? Δηλαδή όταν "ζητάνε" το PC σου, πως ακριβώς το "παίρνουν", με σταθερή IP??? Χοντρικη εξηγηση: Γινεται μεσω ενος προγραμματος που το εγκαθιστας και γινεσαι client ενος δικτυου. Ετσι προσφεροντας την επεξεργαστικη σου ισχυ δημιουργειται ενας υπερυπολογιστης. Ουσιαστικα ο υπολογιστης σου κανει ενα κομματι(πραξεις),του αλλου αλλο κομματι κ.τ.λ. edit: Οπως τα ειπα απο πανω,απλα δε γινεσαι client αλλα οταν τελειωσεις το "κομματι" σου το δινεις στον server και παιρνεις καινουριο για λεπτομερειες http://boinc.berkeley.edu/wiki/How_BOINC_works Edited September 17, 2010 by agekalp Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 Γιατί να μην μπορούμε να του βάλουμε ένα dimάκι ram ακόμα...:O:p Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 Λοιπον, δοκιμαζω τη ρομ cyanogen,που ειναι σε αλφα, εχει ελληνικα στο 90%,που ρωταγες καλαγας, δεν εχει στο hardware πληκτρολογιο, και το λεξικο στα ελληνικα δουλευει λαθος.κατα τ αλλα, εχει καποιοες παρα πολυ δουλεμενες λεπτομερειες, καμια σχεση με του Dexter, σε ταχυτητα να σας πω την αληθεια δε μπορω να καταλαβω αν ειναι πιο γρηγορο απο στοκ.το φλας ειναι καπως laggy.αλλα τελικα τη μεγαλη διαφορα την κανουν οι αλλαγες του cyan, ο τυπος ειναι πολυ μπροστα, ακομα δε δουλευουν ολα τελεια ομως, εχει καποια ψιλοθεματακια με το radio γενικα. Ξαναγυρναω στην kalagas v2. Sent from my Milestone using Tapatalk Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 Διαβάζω πολύ ενθαρυντικά πράγματα, μακάρι να σπάσει επιτέλους ο bootloader ώστε να δοκιμάζουμε κι εμείς άνετα ROMs κλπ. Μια ερώτηση παιδιά: Η MotoFrenzy, η CM6 πόση ελεύθερη μνήμη έχουν? Αν και λογικά επιτρέπουν εγκατάσταση εφαρμογών στην SD λόγω 2.2 Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 Έχει σίγουρα περισσότερο χώρο,δεν ξέρω ποσό,γιατί πρναω κατευθείαν με τιτανιουμ όλα τα απς καπάκια.τώρα γράφω από τη ρομ του ντεξτερ. :p Sent from my Milestone using Tapatalk Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 Λοιπον, δοκιμαζω τη ρομ cyanogen,που ειναι σε αλφα, εχει ελληνικα στο 90%,που ρωταγες καλαγας, δεν εχει στο hardware πληκτρολογιο, και το λεξικο στα ελληνικα δουλευει λαθος.κατα τ αλλα, εχει καποιοες παρα πολυ δουλεμενες λεπτομερειες, καμια σχεση με του Dexter, σε ταχυτητα να σας πω την αληθεια δε μπορω να καταλαβω αν ειναι πιο γρηγορο απο στοκ.το φλας ειναι καπως laggy.αλλα τελικα τη μεγαλη διαφορα την κανουν οι αλλαγες του cyan, ο τυπος ειναι πολυ μπροστα, ακομα δε δουλευουν ολα τελεια ομως, εχει καποια ψιλοθεματακια με το radio γενικα. Ξαναγυρναω στην kalagas v2. Sent from my Milestone using Tapatalk Την εχω από χθες και δεν μου εχει κανει κανένα reboot ακομα... Και ακουστε και το καλο... Ολη την Cyanogen την εχω μετατρεψει σαν την Mixed v.2 Μεχρι αυριο θα την εχω ανεβασει... Όλα δουλευουν αψογα σε μενα... Το flash ειναι οντως λιγο laggy... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 Με τη μπαταρια τι παιζει?Κραταει καθολου γιατι στο XDA αναφερουν πως αφενος δε φορτιζει μεσω usb απο τον υπολογιστη και αφετερου κραταει κανα τετραωρο...το πολυ(βεβαια δε ξερω τι χρηση του κανει ο συγκεκριμενος)! Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 (edited) Με τη μπαταρια τι παιζει?Κραταει καθολου γιατι στο XDA αναφερουν πως αφενος δε φορτιζει μεσω usb απο τον υπολογιστη και αφετερου κραταει κανα τετραωρο...το πολυ(βεβαια δε ξερω τι χρηση του κανει ο συγκεκριμενος)! Τελειωνει γρηγορα η μπαταρια. Σχεδον τη μιση ωρα απο την 2.1.... Εμένα φορτίζει κανονικά και σε σταθερό PC με ΧP και σε Laptop με Win7. Edited September 18, 2010 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Καλημέρα παιδιά, θα ήθελα την βοήθειά σας με ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω: Πέρασα 2 Torrent Clients στο Milestone, τους dTor & Swarm. Ξεκινάνε μια χαρά, συνδέονται, αρχίζει το κατέβασμα των αρχείων, όλα καλά μέχρι εδώ. Μετά από λίγο όμως δεν ξέρω τι συμβάινει, και το κινητό μπαίνει σε κάποιο "Sleep Mode". Η οθόνη μαυρίζει, ότι και να πατήσω δεν ανάβει, ενώ τα κουμπιά φωτίζουν κανονικά. Δοκίμασα να με πάρω και τηλ. και ακούγεται ότι καλεί, αλλά δεν ακούω κάπιο ringtone. Αναγκάστηκα να βγάλω την μπαταρία και να κάνω Reset.. Στο Swarm έχει και επιλογή: "Prevent from Sleep", την οποία επέλξα, αλλά πάλι τα ίδια.. Καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει? Με το WiFi κι έναν Torrent Client να κατεβάζεις, το Moto θα αντικαταστήσει ακόμα περισσότερο το laptop..! :) Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Καλημέρα παιδιά, θα ήθελα την βοήθειά σας με ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω: Πέρασα 2 Torrent Clients στο Milestone, τους dTor & Swarm. Ξεκινάνε μια χαρά, συνδέονται, αρχίζει το κατέβασμα των αρχείων, όλα καλά μέχρι εδώ. Μετά από λίγο όμως δεν ξέρω τι συμβάινει, και το κινητό μπαίνει σε κάποιο "Sleep Mode". Η οθόνη μαυρίζει, ότι και να πατήσω δεν ανάβει, ενώ τα κουμπιά φωτίζουν κανονικά. Δοκίμασα να με πάρω και τηλ. και ακούγεται ότι καλεί, αλλά δεν ακούω κάπιο ringtone. Αναγκάστηκα να βγάλω την μπαταρία και να κάνω Reset.. Στο Swarm έχει και επιλογή: "Prevent from Sleep", την οποία επέλξα, αλλά πάλι τα ίδια.. Καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει? Με το WiFi κι έναν Torrent Client να κατεβάζεις, το Moto θα αντικαταστήσει ακόμα περισσότερο το laptop..! :) Στα πόσα Mb περίπου στο κάνει αυτό; Σε ρωτάω γιατί μπορεί να γεμίζεις την μνήμη του τηλεφώνου και να κολλάει για αυτό... Δεν είμαι και σίγουρος... Μια ιδέα λέω... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Εκεί περίπου στα 100 ΜΒ το κάνει, άρα οριακά.. Αλλά, δεν νομίζω να φταίει αυτό, αφού το πρόγραμμα έχει τον φάκελό του "swarm" πχ στην SD, και εκεί αποθηκεύει τα αρχεία.. Μήπως και καλά πρέπει πρώτα να κατεβάσει στην Μνήμη του και μετά τα μεταφέρει στην SD? Τι να πω.. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 (edited) Ερώτηση υποψήφιου αγοραστή: Το Flash 10.1 υπάρχει ήδη διαθέσιμο στο Android Market για download? (άσχετα αν για την ώρα δεν εγκαθίσταται μέχρι να έρθει το Froyo update). Ρωτάω γιατί εγώ δεν έχω πρόσβαση σε Android κινητό και απλά θέλω να επιβεβαιώσω την διαθεσιμότητα του για το Milestone όπως ισχυρίζεται η Adobe στο επίσημο site και συγκεκριμένα στο http://www.adobe.com/flashplatform/supported_devices/smartphones.html Edited September 20, 2010 by dbal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Ερώτηση υποψήφιου αγοραστή: Το Flash 10.1 υπάρχει ήδη διαθέσιμο στο Android Market για download? (άσχετα αν για την ώρα δεν εγκαθίσταται μέχρι να έρθει το Froyo update). Ρωτάω γιατί εγώ δεν έχω πρόσβαση σε Android κινητό και απλά θέλω να επιβεβαιώσω την διαθεσιμότητα του για το Milestone όπως ισχυρίζεται η Adobe στο επίσημο site και συγκεκριμένα στο http://www.adobe.com/flashplatform/supported_devices/smartphones.html Η ερώτηση είναι λίγο λάθος... Το market είναι ίδιο για όλα τα android κινητά... Επομένως όσα έχουν froyo 2.2 θα μπορούν να κατεβάσουν και το flash player 10.1 από το market... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 (edited) Η ερώτηση είναι λίγο λάθος... Το market είναι ίδιο για όλα τα android κινητά... Δεν λέω πουθενά οτι διαφέρει από κινητό σε κινητό....Το ρώτησα ετσι γιατί ξέρω οτι π.χ στην Ελλάδα δεν υπάρχουν διαθέσιμες ακόμα οι paid apps σε σχέση με το εξωτερικό και άρα υπάρχουν διαφορές από χώρα σε χώρα Επομένως όσα έχουν froyo 2.2 θα μπορούν να κατεβάσουν και το flash player 10.1 από το market... Αυτό είναι γνωστό....στην θεωρία....αν εσύ όμως μπεις τωρα στο Android market από το κινητό σου θα δεις διαθέσιμη την εφαρμογή??? (ασχετα αν δεν θα μπορείς προφανώς να την εγκαταστήσεις). Άν είναι ετσι τότε είμαστε σίγουροι οτι οταν το κινητό αναβαθμιστεί, η εγκατάσταση θα γίνει available επιλογή αλλιώς... Ρωτάω γιατί έχω βρει μια πολύ καλή περίπτωση "μεταχειρισμένου" 1 εβδομάδας αλλά αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και άρα ρίσκο, να περιμένω το Milestone2 με προεγκατεστημένο Froyo & Flash 10.1..... Edited September 20, 2010 by dbal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Δεν λέω πουθενά οτι διαφέρει από κινητό σε κινητό....Το ρώτησα ετσι γιατί ξέρω οτι π.χ στην Ελλάδα δεν υπάρχουν διαθέσιμες ακόμα οι paid apps σε σχέση με το εξωτερικό και να αποφύγω θεωρητικές απαντήσεις Αυτό είναι γνωστό....στην θεωρία....αν εσύ όμως μπεις τωρα στο Android market από το κινητό σου θα δεις διαθέσιμη την εφαρμογή??? (ασχετα αν δεν θα μπορείς προφανώς να την εγκαταστήσεις). Άν είναι ετσι τότε είμαστε σίγουροι οτι οταν το κινητό αναβαθμιστεί, η εγκατάσταση θα γίνει available επιλογή... Ρωτάω γιατί έχω βρει μια πολύ καλή περίπτωση "μεταχειρισμένου" 1 εβδομάδας αλλά αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και άρα ρίσκο, να περιμένω το Milestone2 με προεγκατεστημένο Froyo & Flash 10.1..... Προσωπικά δεν μου την εμφανίζει αυτή τη στιγμή. Ίσως όμως να παίζει ρόλο ότι αυτή τη στιγμή έχω τη 2.1. Σε ένα τηλέφωνο με τη 2.2 μπορεί να εμφανίζεται. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 (edited) Σε ευχαριστώ για την ακριβή απάντηση ddr....αν και είναι μάλλον αυτή που δεν ήθελα να ακούσω...ίσως θα μπορούν να μας απαντήσουν σε 3 μέρες οι κάτοχοι του Galaxy S που θα αναβαθμιστούν επίσημα σε Froyo. Αν και από οτι κοίταζα είναι όλοι τους ήσυχοι οτι μετά την αναβάθμιση το κινητό θα έχει αλλάξει και flash player, γεγονός που δεν μπορώ να πω οτι συμμερίζομαι απόλυτα, με δεδομένο οτι: 1. Για το Milestone π.χ η Adobe αναφέρει http://www.adobe.com/flashplatform/supported_devices/smartphones.html οτι ο player θα διατίθεται μέσω Android market και όχι "included with Android 2.2 update" όπως πχ στο Nexus One. 2. Το Galaxy btw, δεν είναι καν listed.... 3. Στο web site του market στην καρτέλα "Top Free" κατηγορία "Tools" o player περιλαμβάνεται κανονικά.....http://www.android.com/market/#app=com.mobileroadie.TaylorSwift Cross your fingers guys, σε 3 μέρες ελπίζω να ξέρουμε κάτι περισσότερο.... *UPDATE* Ενθαρρυντικά μηνύματα από τους κατόχους HTC Desire που τους δόθηκε επίσημα ΟΤΑ η Froyo πριν λίγες μέρες! Διαβάστε... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3308994#post3308994 Edited September 20, 2010 by dbal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Σε ευχαριστώ για την ακριβή απάντηση ddr....αν και είναι μάλλον αυτή που δεν ήθελα να ακούσω...ίσως θα μπορούν να μας απαντήσουν σε 3 μέρες οι κάτοχοι του Galaxy S που θα αναβαθμιστούν επίσημα σε Froyo. Αν και από οτι κοίταζα είναι όλοι τους ήσυχοι οτι μετά την αναβάθμιση το κινητό θα έχει αλλάξει και flash player, γεγονός που δεν μπορώ να πω οτι συμμερίζομαι απόλυτα, με δεδομένο οτι: 1. Για το Milestone π.χ η Adobe αναφέρει http://www.adobe.com/flashplatform/supported_devices/smartphones.html οτι ο player θα διατίθεται μέσω Android market και όχι "included with Android 2.2 update" όπως πχ στο Nexus One. 2. Το Galaxy btw, δεν είναι καν listed.... 3. Στο web site του market στην καρτέλα "Top Free" κατηγορία "Tools" o player περιλαμβάνεται κανονικά.....http://www.android.com/market/#app=com.mobileroadie.TaylorSwift Cross your fingers guys, σε 3 μέρες ελπίζω να ξέρουμε κάτι περισσότερο.... *UPDATE* Ενθαρρυντικά μηνύματα από τους κατόχους HTC Desire που τους δόθηκε επίσημα ΟΤΑ η Froyo πριν λίγες μέρες! Διαβάστε... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3308994#post3308994 Ρε παιδιά δεν είπαμε ότι για να δεί κάποιος το flash 10.1 πρέπει να έχει την 2.2??? Τι λες λοιπόν ότι δεν σου άρεσε η απάντηση του ddr2??? Εγώ που έχω την Cyanogen 2.2 το είδα και το εγκατέστησα κανονικά... Και παίζει και κανονικά... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Εγώ που έχω την Cyanogen 2.2 το είδα και το εγκατέστησα κανονικά... Και παίζει και κανονικά... Τι ωραία που θα ήταν αν αυτό που έκανες στο κινητό σου το είχες αναφέρει ευθύς εξαρχής αντι για την γενική θεωρία που όλοι ξέραμε αλλά δεν είχαμε τρόπο ούτε εγώ, ούτε ο ddr με την 2.1 να εξακριβώσουμε....σε συνδυασμό με το thread του HTC, δεν χρειάζομαι τίποτα άλλο-case closed. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 (edited) Τι ωραία που θα ήταν αν αυτό που έκανες στο κινητό σου το είχες αναφέρει ευθύς εξαρχής αντι για την γενική θεωρία που όλοι ξέραμε αλλά δεν είχαμε τρόπο ούτε εγώ, ούτε ο ddr με την 2.1 να εξακριβώσουμε....σε συνδυασμό με το thread του HTC, δεν χρειάζομαι τίποτα άλλο-case closed. Η ερώτηση είναι λίγο λάθος... Το market είναι ίδιο για όλα τα android κινητά... Επομένως όσα έχουν froyo 2.2 θα μπορούν να κατεβάσουν και το flash player 10.1 από το market... Η απάντηση μου ήταν ακριβής από το 1ο post που απάντησα (κόκκινα bold γράμματα). Και συνεχίζω..... Κοίταξε τώρα δεν είναι για να αγοράσεις το Milestone... Έχει βγει το Milestone 2, το Desire HD, το Desire Z που σύντομα θα έρθουν και Ελλάδα....... Αυτό πάντως που σου προτείνω είναι αν σε ενδιαφέρει το modding κλπ ΜΑΚΡΥΑ από Motorola (κυρίως λόγω κλειδωμένου bootloader, άλλα και άλλων πολλών)..... Πήγαινε σε HTC... Αν δεις τα links [HOW-TO] Motorola Milestone (όλα τα tutorials τα έχω γράψει εγώ, άσχετα αν τα ανέβασε ο bomber21) και Milestone Custom (Pseudo) Roms θα καταλάβεις πόσο χρόνο έχω αφιερώσει στο Milestone.... και παρ' όλα αυτά δεν ξαναπαίρνω Motorola... Οι τύποι είναι χειρότεροι από την Apple σε νοοτροπία..... Υ.Γ Μάλλον πρέπει να με προσλάβει η Motorola στο τμήμα Marketing ή στο τμήμα PR με την διαφήμιση που τους κάνω....:lol::lol::lol: Edited September 20, 2010 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Η απάντηση μου ήταν ακριβής από το 1ο post που απάντησα (κόκκινα bold γράμματα). Επαναλαμβάνω κι εγώ βρε αγαπητέ...."Tι ωραία που θα ήταν αν αυτό που έκανες στο κινητό σου το είχες αναφέρει ευθύς εξαρχής αντι για την γενική θεωρία που όλοι ξέραμε αλλά δεν είχαμε τρόπο ούτε εγώ, ούτε ο ddr με την 2.1 να εξακριβώσουμε....". Ήταν ακριβής λοιπόν αλλά θεωρητική - μετά απλά την έκανες πειστική απόδειξη στις επιφυλάξεις/απορίες μας. Forget it anyway ;) Επί της ουσίας....respect σε όσα έχεις κάνει, το κατάλαβα τις τελευταίες 3 μέρες που παρακολουθώ το thread οτι δεν είσαι τυχαίο μέλος...σέβομαι πολύ και την γνώμη σου αφενός όμως πιέζομαι χρονικά όσον αφορά την επιλογή μου γιατί η "ευκαιρία" σε επίπεδο τιμής και 1 μόλις εβδομάδας χρήσης με το μεταχειρισμένο δεν θα κρατήσει πολύ και επιπλέον: Έχω μια αλλεργία με την πολιτική για custom made UI από τις μεγάλες του χώρου στα κορυφαία τηλέφωνά τους και όχι μόνο, ειδικά όταν αυτά επικεντρώνονται σε social networking (hello motoblur...!) που μου είναι τελείως αδιάφορο...με τα Windows Moblie ήταν αναγκαίο κακό τώρα μου φαίνεται περισσότερο μόδα και marketing....με το modding ει δυνατόν δεν θέλω να έχω καμμία σχέση εφόσον το κινητό δεν με "αναγκάζει".....όταν λοιπόν το clean UI του Android αποτελεί για μένα πλεονέκτημα και το συγκεκριμένο κινητό είναι αναβαθμίσιμο σε froyo, θα έχει πραγματικό web browsing με flash support που μόνο ο 10.1 μπορεί να προσφέρει, συν τα υπόλοιπα γνωστά καλά χαρακτηριστικά του, νομίζω θα είναι ένα καλό deal...βρίσκεις? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 Έχω μια αλλεργία με την πολιτική για custom made UI από τις μεγάλες του χώρου στα κορυφαία τηλέφωνά τους και όχι μόνο, ειδικά όταν αυτά επικεντρώνονται σε social networking (hello motoblur...!) που μου είναι τελείως αδιάφορο...με τα Windows Moblie ήταν αναγκαίο κακό τώρα μου φαίνεται περισσότερο μόδα και marketing....με το modding ει δυνατόν δεν θέλω να έχω καμμία σχέση εφόσον το κινητό δεν με "αναγκάζει".....όταν λοιπόν το clean UI του Android αποτελεί για μένα πλεονέκτημα και το συγκεκριμένο κινητό είναι αναβαθμίσιμο σε froyo, θα έχει πραγματικό web browsing με flash support που μόνο ο 10.1 μπορεί να προσφέρει, συν τα υπόλοιπα γνωστά καλά χαρακτηριστικά του, νομίζω θα είναι ένα καλό deal...βρίσκεις? :) Και μένα μου την δίνουν τα UI των εταιρειών, με εξαίρεση το HTC Sence που δεν είναι επικεντρωμένο μόνο στα social networks αλλά ΠΑΝΤΟΥ... Έχω και το HERO και το HTC Sence για μένα είναι απλά κορυφαίο... Λειτουργικότατο, εύχρηστο κλπ... Το μόνο κακό είναι ότι είναι λίγο βαρύ, που σε καμιά περίπτωση δεν θα το καταλάβεις εκτός αν δοκιμάσεις 5-6 άλλες ROMs, και τότε και μόνο τότε θα καταλάβεις ότι είναι λίγο βαρύ (σταματάω γιατί είμαι off topic)... Αν λοιπόν δεν σε νοιάζει το modding, τότε προχώρα στην αγορά του Milestone. To τηλέφωνο είναι πολύ καλό (εκτός την κάμερα και την εφαρμογή που την διαχειρίζεται)... Για την κατασκευή δεν χρειάζεται να πώ.... Αν λοιπόν το βρίσκεις και σε καλή τιμή και από ότι κατάλαβα θες να εκμεταλευτείς τις λειτουργίες του Android (που κανένα άλλο λειτουργικό δεν προσφέρει σήμερα) χωρίς πολλά-πολλά, τότε άρπαξε το.... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xoulis_ Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 Κενό ασφαλείας σε rooted τηλ. που μπορεί να αποκαλύψει ολους τους αποθηκευμένους κωδικούς μας .. :mad: http://www.androidcentral.com/android-passwords-rooted-clear-text Παράθεση function cdl { cd $1; ls;} Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 Κενό ασφαλείας σε rooted τηλ. που μπορεί να αποκαλύψει ολους τους αποθηκευμένους κωδικούς μας .. :mad: http://www.androidcentral.com/android-passwords-rooted-clear-text Mην τρελαίνεσαι... Αυτό είναι γνωστό καιρό τώρα... Το θέμα είναι ότι για να σου "υποκλέψουν" usernames και passwords, θα πρέπει να εγκαταστήσεις μια εφαρμογή που να το κάνει αυτό.... Αν διάβασες το άρθρο που στέλνεις, μέχρι τώρα εφαρμογή τέτοια δεν υπάρχει.... Επιπλέον το πρόβλημα θα υπάρξει (αν υπάρξει) μόνο με εφαρμογές που "ζητούν" root access (π.χ Root Explorer κλπ).... Έτσι αν προσέχεις λίγο τι κάνεις install και ποιες από τις εφαρμογές που "ζητούν" root access, εγκαθηστάς, τότε δεν θα έχεις πρόβλημα.... Είναι όπως και στο PC ρε παιδιά... Αν κάνεις install μια εφαρμογή που δεν ξέρεις από που είναι και απλά την είδες και σ'αρεσε (ότι κάνουν δηλαδή συνήθως οι γυναίκες, που σε ότι popup παράθυρο τους πετάγεται την ώρα που σερφάρουν, πατάνε YES χωρίς να ξέρουν τι είναι) τότε σίγουρα κάποια στιγμή θα έχεις πρόβλημα. Είτε με ιούς, είτε με υποκλοπές δεδομένων κλπ.... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts