Jump to content

[Επίσημο] Motorola MILESTONE™

bomber21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω βγαζω καμια φορα 2 μερες ΜΕ 3g...

Το μονο που μπορειτε να κανετε,ειναι:

3 wipe,Φλασαρισμα got sbf,3 wipe,καπακια φλασαρισμα τη ρομ σας και τα gapps,2 wipe,restart.ολα με androidiani o.r ετσι?

Sent from my Milestone

Androidiani 3.3 έχω! Δοκίμασα να περάσω τη leaked έκδοση τη γερμανική που έχει και την ελληνική γλώσσα! Είχα πρόβλημα στη recovery! Δεν μπορούσα να μπω αλλά και όταν λειτούργησε η rom έκανε συνεχώς επανεκκινήσεις η επιφάνεια εργασίας! θα δοκιμάσω και αυτό που λες! Και είδωμεν...

Edited by tassosmer

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ένας άλλος κάπου έγραψε ότι όταν φορτίζει μέσω usb του αποφορτίζεται κανονικά η μπαταρία ενώ με τον φορτιστή αδειάζει πολύ γρήγορα... Τι να πω, θα το δοκιμάσω κ αυτό.

Η πλάκα είναι ότι δεν έχω κανένα άλλο πρόβλημα γιαυτό εκνευρίζομαι, γιατί κάνω τη δουλεία μου πάρα πολύ καλά. Ούτε το θέμα του αργού κλειδώματος του gps ούτε τίποτα.

Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Εγω βγαζω καμια φορα 2 μερες ΜΕ 3g...

Το μονο που μπορειτε να κανετε,ειναι:

3 wipe,Φλασαρισμα got sbf,3 wipe,καπακια φλασαρισμα τη ρομ σας και τα gapps,2 wipe,restart.ολα με androidiani o.r ετσι?

Sent from my Milestone

Ακολούθησα τα βήματα σου! Στο τέλος έκανα και καλιμπράρισμα μέσω froyomod settings! Ο τελευταίος kernel είναι ο 2.6.32.9 ; Δοκίμασα και την iceandfire 1.04 που αναφέρθηκε! Κάτι δεν πρέπει να είχε πάει καλά στην εγκατάσταση γιατί οι μισές εφαρμογές δεν δούλευαν και οι οθόνες υπολειτουργούσαν...

Ναι,αυτος ειναι ο τελευταιος κερνελ.ελπιζω να μην κανατε τιτανιουμ μπακ απ πραγματα απο εκλερ και μετα ριστορ σε φρογιο η τζιντζερβρεντ,γιατι αυτο στανταρ φερνει χιλια δυο προβληματα.

Sent from my Milestone

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

Καλημέρες, επιτέλους έχω καλά νέα:

Μετά από σχεδόν πλήρη αποφόρτιση, το φόρτισα ανοιχτό μέσω usb. Έκανε 5 ώρες σχεδόν κ παραπάνω. Το έχω βγάλει από τη φόρτιση εδώ και 17 ώρες κ είμαι στο 80% !!! Με λίγες κλήσεις, λίγο 3g και browsing.

Τελικά ο τύπος που έλεγε ότι κλατάρει η μπαταρία όταν φορτίζεις από φορτιστή είχε δίκιο. Ανωμαλίες του kernel υποθέτω, ακόμα θυμάμαι παλιότερα που ήθελε restart μετά από κάθε φόρτιση για να μην αδειάσει αμέσως πάλι.

Τελός πάντων, problem solved (εν μέρει βέβαια γιατί πλέον θα θέλουμε 5 ώρες φόρτισης μέσω του usb)

Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Αυτο δεν εχει σχεση με κερνελ η οτιδηποτε software.

Ειναι νομος απο την πρωτη συσκευη,οσο πιο αργα φορτιζεται μια μπαταρια,τοσο πιο πολυ κραταει και εχει πιο μεγαλη ζωη σαν υλικο.,και βεβαια τιποτα δεν ειναι πιο αργο απο το usb.οι παλιοι φορτιστες φορτιζαν πολυ πιο αργα,αλλα οι ρυθμοι της ζωης,ο μικροτερος κυκλος ζωης των συσκευων,και φυσικα η επιθυμια της εταιρειας να αγοραζουμε και καμια μπαταριουλα το αλλαξαν αυτο.

Sent from my Milestone

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

Σωστά όλα αυτά, αλλά νομίζω ότι εδώ έχουμε ένα πολύ συγκεκριμένο πρόβλημα το οποίο επαναλαμβάνεται κ επαληθεύεται εύκολα, και αφορά αποκλειστικά κ μόνο τη συγκεκριμένη ρομ κ οχι τη γενικότερη λειτουργία των μπαταριών.

Στην CM6 που είχα μέχρι πριν λίγες ημέρες ο φορτιστής έδινε κανονικότατη διάρκεια ζωής. Στη froyomod, έπεφτε μέσα σε 8 ώρες κατά 80% όντας σε airplane mode! Δύο φορές έσβησε κ δεν χτύπησε το ξυπνητήρι το πρωί ενώ το βράδυ ήταν πλήρως φορτισμένο.

> tassosmer: Αν φοράς την froyomod 2.5 ακόμα, δοκίμασε τη φόρτιση από usb να δεις αν λύνεται κ σε σένα το πρόβλημα.

Σωστά όλα αυτά, αλλά νομίζω ότι εδώ έχουμε ένα πολύ συγκεκριμένο πρόβλημα το οποίο επαναλαμβάνεται κ επαληθεύεται εύκολα, και αφορά αποκλειστικά κ μόνο τη συγκεκριμένη ρομ κ οχι τη γενικότερη λειτουργία των μπαταριών.

Στην CM6 που είχα μέχρι πριν λίγες ημέρες ο φορτιστής έδινε κανονικότατη διάρκεια ζωής. Στη froyomod, έπεφτε μέσα σε 8 ώρες κατά 80% όντας σε airplane mode! Δύο φορές έσβησε κ δεν χτύπησε το ξυπνητήρι το πρωί ενώ το βράδυ ήταν πλήρως φορτισμένο.

> tassosmer: Αν φοράς την froyomod 2.5 ακόμα, δοκίμασε τη φόρτιση από usb να δεις αν λύνεται κ σε σένα το πρόβλημα.

Αυτό ξεκίνησα μόλις!!!! Πήγε στο 5% και το έβαλα να φορτίσει από τον υπολογιστή!

Edit: Μετά από 4 ώρες περίπου φόρτισε! Πέρασα τις εφαρμογές με titanium backup και wifi ταυτόχρονα! Συνολική χρήση κανα 20λεπτο με μισή ώρα! Έπεσε στο 90%. Βλέπουμε για την συνέχεια... Μια ερώτηση! Τα widgets παίζουν μεγάλο ρόλο στην κατανάλωση; Χρησιμοποιώ 5 οθόνες! Συντομεύσεις των εφαρμογών και διάφορα widgets για μουσική, καιρό, ώρα κλπ.

Edit 2: Μετά από 2 ώρες και 5 λεπτά βρίσκεται στο 70% χωρίς να έχει χρησιμοποιηθεί μετά την παραπάνω χρήση!

Edited by tassosmer

Καλημέρα,

μια και συζητάμε τελευταία για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας είδα στο xda αυτό εδώ το thread http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=991983 ...

Δεν ακούγεται κ πολύ καλό πάντως. Η μεγαλύτερη δοκιμή είναι να το βάλεις airplane mode το βράδυ, εκεί πρέπει να πέσει το πολύ 10%.

Εμένα πάλι από το ένα άκρο στο άλλο έχει πάει η μπαταρία. Από εκεί που έκλεινε μόνο του μέσα σε 10 ώρες, μετά την πρώτη φορά που φόρτισα μέσω usb, έχω αυτή τη στιγμή 23 ώρες απο την τελευταία αποσύνδεση με μπαταρία στο 80%... Να πω βέβαια ότι 3g και wifi με συγχρονισμό ανοιχτά ήταν μόνο για περίπου 1-2 ώρες σύνολο και ελάχιστες κλήσεις.

Και επίσης, μετά την πρώτη φόρτιση από usb που έστρωσε τη διάρκεια ζωής, την δεύτερη την έκανα κανονικά με φορτιστή για να δω αν θα ξανακλατάρει η μπαταρία. Το αποτέλεσμα είναι αυτό που γράφω πιο πάνω, άρα θεωρώ ότι χρειαζόταν μόνο μία φορά μετά το wipe battery stats για το νέο calibration και πλέον θα μπορώ να χρησιμοποιώ φορτιστή κανονικά.

Edited by mclisme

Δεν ακούγεται κ πολύ καλό πάντως. Η μεγαλύτερη δοκιμή είναι να το βάλεις airplane mode το βράδυ, εκεί πρέπει να πέσει το πολύ 10%.

Εμένα πάλι από το ένα άκρο στο άλλο έχει πάει η μπαταρία. Από εκεί που έκλεινε μόνο του μέσα σε 10 ώρες, μετά την πρώτη φορά που φόρτισα μέσω usb, έχω αυτή τη στιγμή 23 ώρες απο την τελευταία αποσύνδεση με μπαταρία στο 80%... Να πω βέβαια ότι 3g και wifi με συγχρονισμό ανοιχτά ήταν μόνο για περίπου 1-2 ώρες σύνολο και ελάχιστες κλήσεις.

Και επίσης, μετά την πρώτη φόρτιση από usb που έστρωσε τη διάρκεια ζωής, την δεύτερη την έκανα κανονικά με φορτιστή για να δω αν θα ξανακλατάρει η μπαταρία. Το αποτέλεσμα είναι αυτό που γράφω πιο πάνω, άρα θεωρώ ότι χρειαζόταν μόνο μία φορά μετά το wipe battery stats για το νέο calibration και πλέον θα μπορώ να χρησιμοποιώ φορτιστή κανονικά.

Εγώ έχω φτάσει στο σημείο να σκέφτομαι να πάρω μπαταρία! Δύο φορές το φόρτισα από usb και τις δύο έπεσε γρήγορα! Μάλιστα τη δεύτερη ήταν χωρίς widgets και χωρίς προγράμματα εγκατεστημένα! Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει!

Τώρα έχω βάλει την CM 6.1.2.007 να δω διάρκεια και φόρτιση κλειστό στη μπρίζα!

Tα widget και οι πολλες οθονες οντως τρωνε μπαταρια,και ειδικα τα facebook,ρολογια,καιρος,αυτα τρωνε αβερτα.

Και μνημη ραμ,που την εχουμε μικρη.σ

Sent from my Milestone

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας με την CM 6.1.2.0.0.7 δεν έχει καμία σχέση με αυτή της froyomod! Μετά από ένα 23.5 ώρες χρήσης είναι στο 70% με περίπου μια ώρα χρήσης 3g και wifi! Το βράδυ το έβαλα σε airplane mode και δεν έχασε τίποτα! Ήταν στο 70% και είναι ακόμα!

Δεν ξέρω τι να πω... Για κάποιο λόγο προφανώς δεν τα κατάφερε να ρυθμιστεί σωστά...

Πάντως αυτή τη στιγμή, στην Froyomod, είμαι ακόμα με την φόρτιση που έκανα την Kυριακή το πρωί!!!

Κατάσταση Μπαταρίας:

40%

2ημέρες 0ώρες 41λεπτά από την τελευταία φόρτιση

Πάει να βγάλει 3ήμερο κανονικά δηλαδή... έχει σπάσει κάθε ρεκόρ συγκριτικά με όλες τις άλλες ρομ που έχω δοκιμάσει κ κάνω χρήση παρόμοια με αυτή που ανέφερες, 1-2 ώρες την ημέρα ανοιχτό wifi και sync...

Edited by mclisme

παιδια για σας.Πηρα ενα milestone μαμα με 2.1.Για να παιζει εφαρμογες και παιχνιδια απο την καρτα μνημης μιας και δεν εχει μνημη μεσα,τι πρεπει να κανω?αναλυτικα σας παρακαλω γιατι δεν ειμαι και πολυ γνωστης.Ευχαριστω πολυ

Καλησπέρα παιδιά. Σχετικά με τη μπαταρία στο milestone και εμένα μου κρατάει ΠΑΡΑ πολύ λιγό (με μερικά λεπτά ομιλιάς και ίσως λίγο wi-fi κάθε βράδυ θέλει φόρτωση). Να πω ότι έχω unrooted συσκευή. Το βράδυ όταν έπεσα να κοιμηθώ ήταν γύρω στο 70% και το έβαλα flight mode. Το πρωί είχε σχεδόν αδειάσει (5%). Τι μπορώ να κάνω ώστε να κρατάει παραπάνω γιατί θεωρώ πως με αυτή τη χρήση θα έπρεπε να βγάλει τουλάχιστον 2 ημέρες.

Δεν ξέρω τι να πω... Για κάποιο λόγο προφανώς δεν τα κατάφερε να ρυθμιστεί σωστά...

Πάντως αυτή τη στιγμή, στην Froyomod, είμαι ακόμα με την φόρτιση που έκανα την Kυριακή το πρωί!!!

Κατάσταση Μπαταρίας:

40%

2ημέρες 0ώρες 41λεπτά από την τελευταία φόρτιση

Πάει να βγάλει 3ήμερο κανονικά δηλαδή... έχει σπάσει κάθε ρεκόρ συγκριτικά με όλες τις άλλες ρομ που έχω δοκιμάσει κ κάνω χρήση παρόμοια με αυτή που ανέφερες, 1-2 ώρες την ημέρα ανοιχτό wifi και sync...

Εγώ : 1 μέρα 4 ώρες 10 λεπτά, 40%! Ξαφνικά έπεσε από το 70% στο 50% και μετά από λίγο στο 40% με μερικά λεπτά 2g! Ίσως να πήγε στο 40% και πιο πριν! Όταν φτάσει 5% θα δοκιμάσω να το φορτίσω μέσω usb να δω συμπεριφορά!

EDIT: Βγαίνει η froyo επίσημα!!!! Επιτέλους! Βγήκε ανακοίνωση στο facebook!

Edited by tassosmer

Καλησπέρα παιδιά. Σχετικά με τη μπαταρία στο milestone και εμένα μου κρατάει ΠΑΡΑ πολύ λιγό (με μερικά λεπτά ομιλιάς και ίσως λίγο wi-fi κάθε βράδυ θέλει φόρτωση). Να πω ότι έχω unrooted συσκευή. Το βράδυ όταν έπεσα να κοιμηθώ ήταν γύρω στο 70% και το έβαλα flight mode. Το πρωί είχε σχεδόν αδειάσει (5%). Τι μπορώ να κάνω ώστε να κρατάει παραπάνω γιατί θεωρώ πως με αυτή τη χρήση θα έπρεπε να βγάλει τουλάχιστον 2 ημέρες.

Εσύ για να λες ότι είσαι unrooted λογικά πρέπει να έχεις τη μαμά 2.1! Η 2.2 έχει σαφώς μεγαλύτερη διάρκεια!

EDIT: Βγαίνει η froyo επίσημα!!!! Επιτέλους! Βγήκε ανακοίνωση στο facebook!

Ξέρουμε αν θα είναι rootable όπως η εργοστασιακή 2.1;

Εσύ για να λες ότι είσαι unrooted λογικά πρέπει να έχεις τη μαμά 2.1! Η 2.2 έχει σαφώς μεγαλύτερη διάρκεια!

Δηλαδή το θεωρείς το λογικό το νούμερο; Γιατί εγώ καθόλου....

Επιτέλους...βέβαια το roll out γίνεται σταδιακά ανά χώρα και ΜΟΝΟ μέσω usb αλλά τέλος πάντων... Δείτε εδώ http://www.facebook.com/home.php#!/topic.php?uid=121867580498&topic=20152

Το σπουδαίο είναι οτι σε άλλο σχετικό thread επιβεβαιώνεται η διάθεσή του για την Ελλάδα (http://www.facebook.com/?ref=home#!/topic.php?uid=121867580498&topic=20106) καθώς και το οτι θα πάρει κανονικά την 10.2 version του flash που έρχεται στις 18/3. Κι άλλη υπομονή δηλαδή αλλά τουλάχιστον έπαψε η αμφιβολία....

Edited by dbal

Sony logo.gif

Ξέρουμε αν θα είναι rootable όπως η εργοστασιακή 2.1;

Rootable θα την κάνουν τα παλικάρια Cyanogen και λοιποί!

Δηλαδή το θεωρείς το λογικό το νούμερο; Γιατί εγώ καθόλου....

Η 2.1 δεν είχε σωστή διαχείριση της μπαταρίας! Η 2.2. είναι σαφώς καλύτερη! Και την 2.3 μπορούμε να έχουμε απλά όσο προχωράς τα λειτουργικά ζητούν και μνήμη και το μόνο μείον του milestone είναι η μνήμη!

Επιτέλους...βέβαια το roll out γίνεται σταδιακά ανά χώρα και ΜΟΝΟ μέσω usb αλλά τέλος πάντων... Δείτε εδώ http://www.facebook.com/home.php#!/topic.php?uid=121867580498&topic=20152

Το σπουδαίο είναι οτι σε άλλο σχετικό thread επιβεβαιώνεται η διάθεσή του για την Ελλάδα (http://www.facebook.com/?ref=home#!/topic.php?uid=121867580498&topic=20106) καθώς και το οτι θα πάρει κανονικά την 10.2 version του flash που έρχεται στις 18/3. Κι άλλη υπομονή δηλαδή αλλά τουλάχιστον έπαψε η αμφιβολία....

Μέχρι στιγμής το MSU δεν μου βγάζει κάποιο update...:(

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Γιάννη δε σου βγάζει γιατί το ελληνικό MSU δεν έχει πάρει ακόμα το Update. Aν καταφέρεις με κάποιο τρόπο να κατεβάσεις αγγλικό MSU έχεις δυνατότητα να το περάσεις.

Πάντως διαβάζω τα χειρότερα για το νέο Update, αν κάποιος το περάσει ας δώσει μια πρώτη εικόνα.

:happy: