Jump to content

[Επίσημο] Motorola MILESTONE™

bomber21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν το κλειδωσεις και μετα απο δυο δευτερολεπτα το ξεκλειδωσεις θα ειναι οκ.

Sent from my Milestone using Tapatalk

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ευχαριστώ για την πληροφορί vaggelisda, θα το έχω υπόψην μου από εδώ και στο εξής.

Οι γενικές εντυπώσεις πάντως εδώ και 3 μέρες που το έχω:

- Πολύ γρήγορο και άνετο στην χρήση το Android (Προσωπικά δεν βρίσκω λόγο ακόμα για overclock & Root). Η δύναμη του Linux πυρήνα φαίνεται και στο κινητό. :D

- Καταπληκτική οθόνη, σε χρώματα, μέγεθος και ανάλυση. Έβαλα να δω κι ένα επισόδιο μιας σειράς , 350ΜΒ .avi και έπαιζε πάρα πολύ καλά με το RockPlayer. Υπότιτλοι κινέζικοι βέβαια και ακόμα δεν βρήκα τρόπο να τους κάνω να φαίνονται σωστά, αλλά θα το βρω, που θα πάει..

- WiFi ταχύτητα πάρα πολύ καλή, τόσο που είπα να περάσω το dtor να δω με τι ταχύτητα θα κατεβάζει torrent!

- Το Market είναι πολύ εύχρηστο, μου αρέσει που όλα είναι "μαζεμένα" και εγκαθιστάς ότι θέλεις από εκεί. Σαν το Ubuntu Software Center.

- Με το Tapatalk, το MSN Talk και τον Browser της συσκευής κυριολεκτικά ο μόνος σχεδόν λόγος που ανοίγω τον υπολογιστή αυτές τις μέρες είναι για τα Torrents και να δω ταινίες/σειρές. Όλα τα άλλα γίνονται πολύ άνετα από το Milestone

- H μπαταρία με WiFi συνέχεια ανοικτό και 3G απενεργοποιημένο κρατάει αρκετά.

- Πάρα πολύ καλό το Push Notification σύστημα του Android, με το που έχει κάποιο email στο gmail λογαριαμό σου έρχεται κατευθείαν ειδοποίηση. Και το πράσινο ledάκι που αναβοσβήνει παράλληλα πολύ καλό feature.

--- Sony Xperia 5 II ---

Υπότιτλοι κινέζικοι βέβαια και ακόμα δεν βρήκα τρόπο να τους κάνω να φαίνονται σωστά, αλλά θα το βρω, που θα πάει...

Ακου τι εκανα.Ανοιξα το .srt με το σημειωματαριο και εκανα αντιγραφη ολων,πηγα εδω και τα επικολλησα.Εκανα μετατροπη σε greeklish Και μετα αντικατεστησα το ελληνικο κειμενο με greeklish και ετσι ειδα την ταινια.Επειδη δεν ηταν αγγλοφωνη,κουραστικα ελαφρως αλλα το θεμα ειναι οτι την καταλαβα.Ελπιζω να σε βοηθησει και σενα μεχρι να βγαλουν ενα update στον rockplayer που θα υποστηριζει ελληνικη γραμματοσειρα.

Ευχαριστώ για την πληροφορί vaggelisda, θα το έχω υπόψην μου από εδώ και στο εξής.

Οι γενικές εντυπώσεις πάντως εδώ και 3 μέρες που το έχω:

Υπότιτλοι κινέζικοι βέβαια και ακόμα δεν βρήκα τρόπο να τους κάνω να φαίνονται σωστά, αλλά θα το βρω, που θα πάει..

Ανοίγεις το srt με το Σημειωματάριο και το κάνεις αποθήκευση ως και βάζεις κωδικόποιηση (κουτάκι κάτω από το όνομα) UTF-8. Μετά είσαι έτοιμος, τα βλέπεις όλα τα ελληνικά.

- Με το Tapatalk, το MSN Talk και τον Browser της συσκευής κυριολεκτικά ο μόνος σχεδόν λόγος που ανοίγω τον υπολογιστή αυτές τις μέρες είναι για τα Torrents και να δω ταινίες/σειρές. Όλα τα άλλα γίνονται πολύ άνετα από το Milestone

Το dTor που δοκίμασες πώς σου φάνηκε; κατέβαζε καλά; Πάντως αν βγει κάποιος καλύτερος torrent client δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης του PC. :p

- Και το πράσινο ledάκι που αναβοσβήνει παράλληλα πολύ καλό feature.

Κατέβασε το Blink (δείχνει ένα λουλουδάκι στο Market) και μπορείς να βάζεις μωβ, γαλάζιο, κόκκινο, πορτοκαλί, μπλε, πράσινο ανάλογα την ειδοποίηση πχ. μήνυμα, κλήση, μπαταρία, mms κλπ.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Ανοίγεις το srt με το Σημειωματάριο και το κάνεις αποθήκευση ως και βάζεις κωδικόποιηση (κουτάκι κάτω από το όνομα) UTF-8. Μετά είσαι έτοιμος, τα βλέπεις όλα τα ελληνικά.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Γενικά θέλω και προσπαθώ να έχω τους υπότιτλους σε UTF-8 κωδικοποίηση, χρήστης Linux γαρ, αλλά όλοι σε ISO-Greek τους ανεβάζουν.. Αφού λοιπόν απλά θέλει UTF είμαστε μια χαρά. Να ναι καλά το gedit που θα τα μετατρέψει. :)

Το dTor που δοκίμασες πώς σου φάνηκε; κατέβαζε καλά; Πάντως αν βγει κάποιος καλύτερος torrent client δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης του PC. :p

Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. Deluge Torrent στο laptop. Θα το δοκιμάσω και θα επανέλθω με εντυπώσεις.

Κατέβασε το Blink (δείχνει ένα λουλουδάκι στο Market) και μπορείς να βάζεις μωβ, γαλάζιο, κόκκινο, πορτοκαλί, μπλε, πράσινο ανάλογα την ειδοποίηση πχ. μήνυμα, κλήση, μπαταρία, mms κλπ.

Φαίνεται ωραία εφαρμογή, θα την έχω στα υπόψην. :)

--- Sony Xperia 5 II ---

ρε παιδιά δεν μου δουλεύει με την καμία τι gmail. Μου το είχε κάνει και παλιά αλλά μετά από δυο τρεις φορές που πάταγε στο επανάληψή σύνδεσής δούλευέ. Τώρα δεν κάνει σύνδεσή με την καμία.please help.

ρε παιδιά δεν μου δουλεύει με την καμία τι gmail. Μου το είχε κάνει και παλιά αλλά μετά από δυο τρεις φορές που πάταγε στο επανάληψή σύνδεσής δούλευέ. Τώρα δεν κάνει σύνδεσή με την καμία.please help.

Μερικες φορες η υπηρεσια ειναι εκτος.Το ειχα και στο liquid το προβλημα καποιες φορες οποτε εικαζω οτι δεν εχει να κανει με τη συσκευη σου.Δοκιμασες να κανεις ρεσταρτ?

Αν εννοείς να κλείσω και να ανοίξω το κινητό, ναι το έκανα πολλές φορές. Δεν ξέρω τι να πω.

Αν εννοείς να κλείσω και να ανοίξω το κινητό, ναι το έκανα πολλές φορές. Δεν ξέρω τι να πω.

Ναι αυτο εννοω.Με τι προσπαθεις να συνδεθεις με 3g η μεσω wifi?Το gtalk δουλευει κανονικα?

Edited by amdnikos

ΚΛείσε το 3G, άνοιξε το WiFi, το GMail, και πάτα Ανανέωση. Δεν εμφανίζει τίποτα καινούριο?

Παιδιά και μία εύκολη ερώτηση: Screenshot πώς τραβάμε στην συσκευή?

Ευχαριστώ

Edited by babis200sx
--- Sony Xperia 5 II ---

Μου έχει σπάσει τα νεύρα. Έκανα ότι είπατε και ότι άλλο μπορώ να φανταστώ. Με wifi. .χωρίς,με3g.,χωρίς ανανεώσεις,συγχρονισμους κλπ κλπ. Δεν κάνει κάτι. Και το άσχετων κάνει συγχονισμο κανονικά εφαρμογές,ημερολόγιο,αλλά,όχι gmail. Σε κάποια φάση έκανε αλλά δεν έβγαλε τα mail που έστειλα από άλλο έναθλη ούτε έστειλε μαιλ. Τι να πω. . .

ΚΛείσε το 3G, άνοιξε το WiFi, το GMail, και πάτα Ανανέωση. Δεν εμφανίζει τίποτα καινούριο?

Παιδιά και μία εύκολη ερώτηση: Screenshot πώς τραβάμε στην συσκευή?

Ευχαριστώ

Αν εισαι root drocap2 απο market.

Δεν είμαι.

Υπάρχει τρόπος να πάνω απεγκατάσταση το gmail και να το ξαναπεράσω? Μήπως κάποια εφαρμογή να το μπλοκάρει?

Ευχαριστώ για την βοήθειά σας.

Δεν είμαι.

Υπάρχει τρόπος να πάνω απεγκατάσταση το gmail και να το ξαναπεράσω? Μήπως κάποια εφαρμογή να το μπλοκάρει?

Ευχαριστώ για την βοήθειά σας.

To αν εισαι root δε πηγαινε σε εσενα.:p Να σε ρωτησω για 2η φορα.Το gtalk λειτουργει κανονικα?

Edited by amdnikos

Βασικά το ανοίγω και δείχνει να δουλεύει. Δεν είναι κάποιος online για να το.τσεκάρω.

Βασικά το ανοίγω και δείχνει να δουλεύει. Δεν είναι κάποιος online για να το.τσεκάρω.

Το να το κανεις reinstall ειναι ατοπο, δεν ειναι windows 95 για να εχεις καταστρεψει system file.Μηπως εχεις καποιον taskiller και τερματιζεις καποιο process που δεν πρεπει?

Το πρόβλημά ήταν το ότι είχε βάλει το launcher pro ( φουλ έκδοση) αλλά από θείο. Με το που την έβγαλα βουλεψε αμέσως. Τώρα έχω αυτή από το μάρκετ και δείχνει να δουλεύει κανονικά.

Και πάλι ευχαριστώ για την βοήθειά.

Το πρόβλημά ήταν το ότι είχε βάλει το launcher pro ( φουλ έκδοση) αλλά από θείο. Με το που την έβγαλα βουλεψε αμέσως. Τώρα έχω αυτή από το μάρκετ και δείχνει να δουλεύει κανονικά.

Και πάλι ευχαριστώ για την βοήθειά.

Κατι αλλο ηταν, σιγουρα ομως οχι αυτο.:p

Γιατί το λες με τόση σιγουριά? Με το που το έκανα απεγκατάσταση έκανε μόνο του αυτόματα ενημέρωσή. Μπορεί να έχεις δίκιο αλλά τόσο σύμπτωση?

Απο την πρωτη εκδοση του launcherpro ειναι ο βασικος μου launcher.Ποτε δε μου δημιουργησε τετοιο προβλημα καμμια του εκδοση.

Δεν ήταν το free από μαρκετ,αλλά σπασμένο

!. Και εγώ από την αρχή αυτών είχε. Άπλα κάπου βρήκα τον plus και το έβαλα.

Βγαινουμε κατα πολυ offtopic αλλα τεσπα.Εχω περασει ολους τους plus και εγω απο το γνωστο μαγαζακι με 0 προβληματα.

ΝΑΙ!!!Ειναι επισιμο πλεον froyo στο milestone μας μεχρι το τελος του χρονου.

https://supportforums.motorola.com/community/manager/softwareupgrades

Αν εισαι root drocap2 απο market.

Αν δεν είμαι Root?? :)

ΝΑΙ!!!Ειναι επισιμο πλεον froyo στο milestone μας μεχρι το τελος του χρονου.

https://supportforums.motorola.com/community/manager/softwareupgrades

Αν δεν έχει καιρό να ανανεωθεί η σελίδα τους τότε έχουμε πολύ ευχάριστα νέα..! :D

--- Sony Xperia 5 II ---