kalagas Δημ. February 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2010 Για να δείτε ότι οι rom που συζητάμε 2 μέρες τώρα δεν είναι 2.1 επειδή το γράφουν στο settings-About phone δείτε πως μπορεί να γίνει.... διαμορφώνοντας λίγο το /system/build.pro http://img138.imageshack.us/img138/9634/cap201002192132.th.jpg Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. February 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2010 Παιδιά, έχετε δοκιμάσει να περάσετε στο MotoNav χάρτη και POIs και Buildings της Ελλάδας; Το έκανα, αλλά μου γράφει ότι οι συγκεκριμένοι είναι μη ενεργοποιημένοι και έτσι δε μπορώ να χρησιμοποιήσω το πρόγραμμα στην Ελλάδα. Κρίμα γιατί ουσιαστικά πρόκειται για το iGO 8, στο όνομα της Motorola. Επίσης, υπάρχει κάποια λίστα με τις διορθώσεις της έκδοσης 2.0.1 του firmware; Για την ώρα, η μόνη διαφορά που είδα είναι στη home screen (το slide to unlock). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivyhae Δημ. February 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2010 Παιδιά, έχετε δοκιμάσει να περάσετε στο MotoNav χάρτη και POIs και Buildings της Ελλάδας; Το έκανα, αλλά μου γράφει ότι οι συγκεκριμένοι είναι μη ενεργοποιημένοι και έτσι δε μπορώ να χρησιμοποιήσω το πρόγραμμα στην Ελλάδα. Κρίμα γιατί ουσιαστικά πρόκειται για το iGO 8, στο όνομα της Motorola. Επίσης, υπάρχει κάποια λίστα με τις διορθώσεις της έκδοσης 2.0.1 του firmware; Για την ώρα, η μόνη διαφορά που είδα είναι στη home screen (το slide to unlock). Το εχω δοκιμασει αλλα δεν μπορεσα να το ενεργοποιησω ουτε εγω και δεν ασχοληθηκα παραπανω.Απο οτι ειδα θελουν και 99 ευρω για activation μετα τους 2 πρωτους μηνες και ετσι το σβησα εντελως.Χρησιμοποιω το sygic to οποιο στην εκδοση του για android 2.xx δουλευει πλεον και η φωνητικη πλοηγηση και ειμαι 100% ευχαριστημενος.Ειναι αξιοπιστο και γρηγορο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. February 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2010 (edited) Εγώ κατάφερα να βάλω και χάρτες και όλα.... αλλά σε 5 λεπτά το έβγαλα πάλι. Όντως πρόκειται για το iGO, που το πήρε η Motorola και το γ@@@σε εντελώς. Πάρα πολύ αργό με πολλά κολήματα, πιάνει 30MB μνήμη και στα γραφικά έκανε πάλι το "θαύμα" της η Motorola, χειρότερα δεν μπορούσε να είναι πιστεύω. Πέρασα και το iGO το κανονικό για Android. Kαι ενώ είναι το ίδιο μέγεθος (~30ΜΒ) με το Motonav τρέχει απροβλημάτιστα και έχει καταπληκτικά (για μένα) γραφικά. Το πρόβλημα με το κανονικό iGO είναι ότι είναι φτιαγμένο για μικρότερης ανάλησης οθόνες, οπότε στο Milestone δεν πιάνει όλη την οθόνη, αλλά την πάνω αριστερή γωνία αφήνοντας μεγάλο μαύρο κενό. Όταν φτιαχτεί η ανάλυση του κανονικού iGO τότε να το βάλω, αλλά για Motonav ΟΥΤΕ που θέλω να ακούω... +1 για το Sygic. Άντε να βγει και το Garmin που για μένα είναι το καλύτερο... Edited February 19, 2010 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivyhae Δημ. February 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2010 Moλις εβαλα και εγω την TelloRom.Eιναι απιστευτα ομορφη εμφανισιακα.Ειχες δικιο Kalagas το μπλε τα σπαει και εχω τωρα και 193 mb free :rolleyes:.To κολπο με το file που ειχες δωσει πρεπει να το ξανακανω η ειναι ηδη περασμενο?Επισης πως κανω ασπρο το ρολοι στο notification bar πρεπει να ξαναπερασω το classstone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dani89 Δημ. February 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2010 Χμμ περιεργο δεν με δυσκολεψε και την εχω βγαλει αρκετες φορες.Δοκιμασε με ενα τσιμπιδακι.Επισης ενα καλο site με πολλα how to συγκεντρωμενα ειναι αυτο http://sholes.id.au/how-to/#motonav.Nομιζω θα βοηθησει αρκετους που ειναι καινουργιοι στο milestone το site που μου ειπες εχει λυσεις για rooted κινητα,μπορει να λεω και βλακειες... γενικα δεν εχω ιδεα απο root και ουτε θελω να μαθω προς το παρον...αμα βαρεθω τις βασικες λειτουργειες του milestone τοτε ισως ασχοληθω( αν και αυτο το motonav θα το εσβηνα με την 1η ευκαρια!!) Παράθεση Siemens s35, Ericsson t66, Sharp gx10, Siemens sx1, Nokia n70, Nokia n73,Lg viewty, Motorola Milestone, Nokia n8, Samsung galaxy nexus, Samsung galaxy s4, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy Alpha, S6 Edge, Samsung Galaxy S8 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivyhae Δημ. February 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2010 Nαι ειναι για ροοτ.Φιλε πιστεψε με μπορει να σου φαινεται οτι το ροοτ ειναι κατι δυσκολο αλλα πραγματικα το κανεις σε 1 λεπτο.Δοκιμασε το και θα με θυμηθεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. February 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2010 Moλις εβαλα και εγω την TelloRom.Eιναι απιστευτα ομορφη εμφανισιακα.Ειχες δικιο Kalagas το μπλε τα σπαει και εχω τωρα και 193 mb free :rolleyes:.To κολπο με το file που ειχες δωσει πρεπει να το ξανακανω η ειναι ηδη περασμενο?Επισης πως κανω ασπρο το ρολοι στο notification bar πρεπει να ξαναπερασω το classstone? 1)Κάνε πάλι root 2)Πηγαινε /cache και αν υπάρχει μέσα ο φάκελος dalvik-cache, δεν χρειάζεται να το ξανακάνεις. Για να έχεις 193ΜΒ μάλλον δεν θα χρειαστεί να το ξανακανεις:D 3)Για το ρογολάκι κάνε ότι λέει εδώ... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dani89 Δημ. February 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2010 Nαι ειναι για ροοτ.Φιλε πιστεψε με μπορει να σου φαινεται οτι το ροοτ ειναι κατι δυσκολο αλλα πραγματικα το κανεις σε 1 λεπτο.Δοκιμασε το και θα με θυμηθεις ουτε 12 ωρες δεν το εχω,ας μην το καταστρεψω απο τωρα :) ασε που οι δυνατοτητες που εχει αυτη τη στιγμη με υπερκαλυπτουν...απο το nokia n73 και lg viewty ερχομαι...οποτε καταλαβαινεις οτι οι δυνατοτητες του μου φαινονται ηδη κορυφαιες!! Παράθεση Siemens s35, Ericsson t66, Sharp gx10, Siemens sx1, Nokia n70, Nokia n73,Lg viewty, Motorola Milestone, Nokia n8, Samsung galaxy nexus, Samsung galaxy s4, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy Alpha, S6 Edge, Samsung Galaxy S8 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. February 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2010 Nαι ειναι για ροοτ.Φιλε πιστεψε με μπορει να σου φαινεται οτι το ροοτ ειναι κατι δυσκολο αλλα πραγματικα το κανεις σε 1 λεπτο.Δοκιμασε το και θα με θυμηθεις Μ'αρέσεις.... Θέλει προσοχή όμως αν και πιστεύω ότι αφού ο bootloader είναι κλειδωμένος ακόμα και δεν μπορεί να πειραχτεί, ότι και να πάθει το τηλέφωνο επαναφέρεται με το RSDLite πολύ εύκολα.... Έτσι τα λέω τώρα που πήρα αέρα, αλλά όταν το είδα να μην ανοίγει με τίποτα τα έκανα πάνω μου.... ουτε 12 ωρες δεν το εχω,ας μην το καταστρεψω απο τωρα :) ασε που οι δυνατοτητες που εχει αυτη τη στιγμη με υπερκαλυπτουν...απο το nokia n73 και lg viewty ερχομαι...οποτε καταλαβαινεις οτι οι δυνατοτητες του μου φαινονται ηδη κορυφαιες!! Η τακτική που ακολουθείς είναι η καλύτερη. Μάθε το πρώτα καλά και μετά προχώρα. Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takkaros Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 (edited) Εχω αλλη μια ερωτηση.. (οπως καταλαβαινετε το αφηνω να ησυχασει το κινητο...:wacko:). Εχω δημιουργησει ενα HOC δικτυο γιατι μοιραζω internet και σε ενα αλλο παιδι εδω περα (το router το εχω δανεισει αλλου). Αν και με το Wifi analyzer kai to WifiScanner το βρισκω, δεν μπορω να συνδεθω μαζι του. "Power channel-- ~80dBm Ch: 1". Υπαρχει καμια λυση για να ενωθω? Δεν με απασχολει ιδιαιτερα βεβαια αλλα θα ηταν καλο να μπορουσα να ενωθω με το οικειο δικτυο..αμα καποιος αντιμετωπισε καποια παρομοια κατασταση και βρηκε λυση θα ηταν καλο..δοκιμασα βεβαια μερικα διαφορετικα channels ρυμιζοντας τον wireless adapter χωρις καποια επιτυχια.. Συγγνωμη αν αυτα που ρωταω μπορει να θεωρουντε απλα για καποιους. Μ' αρεσει να ανακατεύω γενικα συνεχεια το κινητο. αμα ηθελα ενα κινητο απλα για κλησεις και μηνυματα πιστευω θα μου αρκουσε η οποια συσκευη των 100 ευρο.. αυτο, πιστευω ,πρεπει να το "βασανιζουμε" και να γουσταρουμε με οτι κανουμε!:) Edited February 20, 2010 by takkaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takkaros Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 google translate αλλα ειναι ΟΛΟΙΔΙΕΣ με ΟΛΑ τα android οποιος μπορει να κατεβασει το pulsar 1.2 update και να μου το στειλει στο manzour1981@hotmail.com θα ημουν υποχρεος στο πισι μου κατι προβλημα με °java βγαζει Μπορεις να κατεβασεις απο εδω. Φταιει το οτι ηταν translated. Και μενα μου εβγαζε προβλημα στην αρχη.. Google, ο καλυτερος σου φιλος, μετα το stone..:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 (edited) Έχει δοκιμάσει κανείς το Jit??? Και αν ναι πήγαινε καλά το τηλέφωνο?? Edit: Παιδιά μπορεί να πάει κάποιος με τον root explorer στο /system και να μου πει τι permissions έχει το αρχείο build.prop?? Δίπλα στο όνομα του αρχείου γράφει κάτι rw--r.... Αυτό θέλω.... (από κάποιον που να μην το έχει πειράξει όμως)... Εdit: Άντε ρε παιδιά κάποιος, περιμένω να δώσω τα σωστά permission για να κάνω restart... Edited February 20, 2010 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivyhae Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Έχει δοκιμάσει κανείς το Jit??? Και αν ναι πήγαινε καλά το τηλέφωνο?? Edit: Παιδιά μπορεί να πάει κάποιος με τον root explorer στο /system και να μου πει τι permissions έχει το αρχείο build.prop?? Δίπλα στο όνομα του αρχείου γράφει κάτι rw--r.... Αυτό θέλω.... (από κάποιον που να μην το έχει πειράξει όμως)... Εdit: Άντε ρε παιδιά κάποιος, περιμένω να δώσω τα σωστά permission για να κάνω restart... Λοιπον ειναι rw-r--r--.Εγω δεν το εχω πειραξει αλλα ειναι αυτο που εχει η ρομ του Τελλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivyhae Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Αυτό ήθελα... Ευχαριστώ πολύ... Tελικα το εβαλες το jit?Αξιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 τι ειναι αυτο ρε παιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivyhae Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 τι ειναι αυτο ρε παιδια? Jit=Just in time compiler υποτιθεται οτι αυξανει την ταχυτητα κατα 20%.Για περισσοτερα δες εδω http://www.alldroid.org/viewtopic.php?f=259&t=1754&sid=32efa1ae2b6b4e6fac5720a8bfa7c0e2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Tελικα το εβαλες το jit?Αξιζει? Δεν το έχω δοκιμάσει. Για άλλο ήθελα τα permissions του build.prop Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 "ΜΟΝΟ ΓΙΑ ROOTED" Παιδιά κολπάκι για να κερδίσουμε ΠΟΛΛΑ ΜΒ στην internal memory.... Κατεβάστε το αρχείο που δίνω από κάτω και ξεζιπάρετε το. To αρχείο που βγαίνει βάλτε το όπως είναι στην sdcard. μετά ανοίξτε το cmd και πηγαίνεται στο adb. Γράψτε με την σειρά: adb shell su mount -o remount,rw /dev/block/mtdblock6 /system cd /system/bin cp mot_boot_mode mot_boot_mode.bin rm mot_boot_mode cp /sdcard/mot_boot_mode . chown root.shell mot_boot_mode chown root.shell mot_boot_mode.bin chmod 755 mot_boot_mode chmod 755 mot_boot_mode.bin reboot Μόλις κάνει reboot πηγαίνεται settings-Sd card & phone storage να δείτε πόσα MB κερδίσατε. Εγώ κέρδισα 30ΜΒ. Άλλοι στο forum που το βρήκα λένε ότι κέρδισαν μέχρι και 190ΜΒ με wipe.... Edit: Μόλις τώρα έκλεισα το τηλέφωνο και το ξανάνοιξα και κέρδισα άλλα 20ΜΒ. Τώρα με 38 εφαρμογές έχω 155ΜΒ free.... Δείτε και φώτο. Στην μέση της οθόνης φαίνεται το 154ΜΒ free.... http://img682.imageshack.us/img682/6397/cap201002181421.th.jpg Edit2: Για όποιον έχει το τελευταίο Beautiful Widgets το skin που φαίνεται στην φώτο με την ώρα είναι σχεδιασμένο από μένα. Αν πάτε στο skins θα το δείτε στο Download skins. εγω παλι δεν καταλαβα...ανοιγουμε cmd απο windows και βαζουμε το τηλ στο usb???δεν κανει τιποτα... Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 εγω παλι δεν καταλαβα...ανοιγουμε cmd απο windows και βαζουμε το τηλ στο usb???δεν κανει τιποτα... Αν διάβαζες καλά λέω να μπεις σε adb. Αλλά αν έχεις το hero δεν ξέρω αν κάνει για σένα η διαδικασία αυτή. Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 Αν διάβαζες καλά λέω να μπεις σε adb. Αλλά αν έχεις το hero δεν ξέρω αν κάνει για σένα η διαδικασία αυτή. milstone εχω.....adb????δηλαδη??? Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 milstone εχω.....adb????δηλαδη??? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=517874 http://android-dls.com/wiki/index.php?title=ADB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takkaros Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 kalaga μπορεις να μου πεις που μπορω να βρω τη ρομ που εχεις? Εχω την Pulsar αλλα αρχιζω να την βαριεμαι ηδη.. Η δικη μου φαινεται πιο ενδιαφερον! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dani89 Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 Επειδη δεν με ενδιαφερει καθολου το motonav,μπορω να διαγραψω κατι απο το φακελο motonav χρησιμοποιωντας μια file manager εφαρμογη,ή θα δημιουργηθει κανα προβλημα? Παράθεση Siemens s35, Ericsson t66, Sharp gx10, Siemens sx1, Nokia n70, Nokia n73,Lg viewty, Motorola Milestone, Nokia n8, Samsung galaxy nexus, Samsung galaxy s4, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy Alpha, S6 Edge, Samsung Galaxy S8 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 (edited) kalaga μπορεις να μου πεις που μπορω να βρω τη ρομ που εχεις? Εχω την Pulsar αλλα αρχιζω να την βαριεμαι ηδη.. Η δικη μου φαινεται πιο ενδιαφερον! Από κει που κατέβασες την Pulsar. Λέγεται TELLOBJK. Edited February 21, 2010 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts