Jump to content

[Επίσημο] Motorola MILESTONE™

bomber21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σύμφωνα με techblog.gr αυτές τις μέρες η συσκευή βρίσκεται στην Ελληνική Μoto και του παιρνάν τα Ελληνικά...μετράμε αντίστροφα δλδ για να το δούμε επίσημα και στην χώρα μας..άντε άντε..:D

Μη το δένεις και κόμπο,η ίδια πληροφορία υπήρχε και για το DEXT... :!:

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

expansys

εχει αγγλικο πληκτρολογιο και ειναι πιο φθηνο

και φυσικα εχει μεγαλυτερο κυρος απο ολες τις εταιριες σε θεμα εγγυησης

απλα περιμενε να ερθει ελλαδα (αν ερθει) για να πεσει και αλλο στο εξπανσυς

ελλαδα το βλεπω χαλαρο 580 και βαλε

κανε μια αναζητηση στο μαρκετ με την λεξη wifi εχει πανω απο 15

Έκανα, αλλά τα μόνα που βρήκα είχαν να κάνουν είτε με USB tethering, είτε με Bluetooth tethering. Εγώ ψάχνω για Wi-Fi tethering, όπως το Joikuspot για τα Symbian και το WiFi Router για τα Windows Mobile (εκτός και αν δε μου τα βγάζει, γιατί δεν βλέπω τα προς πληρωμή). Αλήθεια, τα paid apps δε θα έπρεπε να τα βλέπω στο market; Η συσκευή είναι αγορασμένη από Expansys και δεν είναι rooted.

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Έκανα, αλλά τα μόνα που βρήκα είχαν να κάνουν είτε με USB tethering, είτε με Bluetooth tethering. Εγώ ψάχνω για Wi-Fi tethering, όπως το Joikuspot για τα Symbian και το WiFi Router για τα Windows Mobile (εκτός και αν δε μου τα βγάζει, γιατί δεν βλέπω τα προς πληρωμή). Αλήθεια, τα paid apps δε θα έπρεπε να τα βλέπω στο market; Η συσκευή είναι αγορασμένη από Expansys και δεν είναι rooted.

Πρέπει να βρεις άλλο τρόπο για να βάλεις wifi teathering... Από το μαρκετ δεν μπορείς να δεις τις paid εφαρμογές γιατί έχεις ελληνική sim και για Ελλάδα, όπως και για άλλες χώρες oi paid εφαρμογές δεν φαίνονται. Μπορείς να βάλεις ένα προγραμματάκι (με την προυπόθεση ότι το τηλέφωνο είναι root) που λέγεται market enabler, για να δεις paid εφαρμογές...

Αλλά και αυτό να βάλεις μπορείς μόνο να τις δεις και όχι να τις αγοράσεις, γιατί οι πληρωμές γίνονται με paypal και όταν πας να βάλεις τα στοιχεία της κάρτας δεν υπάρχει επιλογή στις χώρες για Ελλάδα...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Πρέπει να βρεις άλλο τρόπο για να βάλεις wifi teathering... Από το μαρκετ δεν μπορείς να δεις τις paid εφαρμογές γιατί έχεις ελληνική sim και για Ελλάδα, όπως και για άλλες χώρες oi paid εφαρμογές δεν φαίνονται. Μπορείς να βάλεις ένα προγραμματάκι (με την προυπόθεση ότι το τηλέφωνο είναι root) που λέγεται market enabler, για να δεις paid εφαρμογές...

Αλλά και αυτό να βάλεις μπορείς μόνο να τις δεις και όχι να τις αγοράσεις, γιατί οι πληρωμές γίνονται με paypal και όταν πας να βάλεις τα στοιχεία της κάρτας δεν υπάρχει επιλογή στις χώρες για Ελλάδα...

Άρα μένω για την ώρα στο HD2 και το Ν97 (τουλάχιστον αναφορικά με τη συγκεκριμένη λειτουργία). Κρίμα, γιατί μου αρέσει ολοένα και περισσότερο το Milestone.

Άρα μένω για την ώρα στο HD2 και το Ν97 (τουλάχιστον αναφορικά με τη συγκεκριμένη λειτουργία). Κρίμα, γιατί μου αρέσει ολοένα και περισσότερο το Milestone.

Κάνε το milestone rooted.... Και μετά ψάξε να βρεις το PDAnet ή το android-wifi-tether και θα έχεις όλα αυτά που θες...

Είχα και WM κινητά και symbian. Το Android δεν συγκρίνεται....

Σου προτείνω να δεις αυτό από το techblog και ψάξε και στο youtube για Milestone ή Droid wifi thetering.

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Κάνε το milestone rooted.... Και μετά ψάξε να βρεις το PDAnet ή το android-wifi-tether και θα έχεις όλα αυτά που θες...

Είχα και WM κινητά και symbian. Το Android δεν συγκρίνεται....

Σου προτείνω να δεις αυτό από το techblog και ψάξε και στο youtube για Milestone ή Droid wifi thetering.

Μα αφού δε θα μπορώ να αγοράσω (και γιατί να το αγοράσω άλλωστε, όταν είναι ενσωματωμένο και δωρεάν στo HD2) από το market όπως έγραψες, γιατί να το κάνω rooted; Μετά την 2.1 και αφού αρχίσω να το βαριέμαι, ή να χρειάζομαι οπωσδήποτε κάποια εφαρμογή που δεν γίνεται με τίποτα να έχω αν δε το κάνω rooted, τότε μόνο λέω να το ριψοκινδυνεύσω (όπως εσύ άλλωστε που παραλίγο να το κάνεις brick)...

Μα αφού δε θα μπορώ να αγοράσω (και γιατί να το αγοράσω άλλωστε, όταν είναι ενσωματωμένο και δωρεάν στo HD2) από το market όπως έγραψες, γιατί να το κάνω rooted; Μετά την 2.1 και αφού αρχίσω να το βαριέμαι, ή να χρειάζομαι οπωσδήποτε κάποια εφαρμογή που δεν γίνεται με τίποτα να έχω αν δε το κάνω rooted, τότε μόνο λέω να το ριψοκινδυνεύσω (όπως εσύ άλλωστε που παραλίγο να το κάνεις brick)...

εγω παλι σου προτεινω μεινε στα *wm και την ευτυχια σου

το android για να το δουλεψεις σωστα θελει να εισαι ψιλο advanced χρηστης η να εχεις ορεξη για διαβασμα

παρε καλυτερα το hd 2 να κανεις την δουλεια σου με τα υπεροχα wm 6.5:lol:

Βrick το τηλέφωνο δεν γίνεται... το πολύ πολύ να το έστελνα στην motorola. Τώρα που βγήκε αυτό το πρόγραμμα το Μotorola RSD Lite ότι και να κάνεις το επαναφέρεις μπαμ μπαμ και χωρίς να χάσεις τίποτα, ούτε επαφές ούτε ρυθμίσεις ούτε τίποτα....

Από τότε που παραλίγο όπως λες να το κάνω "brick", το έχω ξεσκίσει με πειραματισμούς και το έχω κάνει "brick" άλλες 10 φορές... το ξαναφλάσαρα όμως άλλες 10 φορές και όλα καλά...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Κουκλι εγινε ε?

http://img192.imageshack.us/img192/8384/dscf3524g.jpg

http://img31.imageshack.us/img31/8290/dscf3525j.jpg

Edited by stispan1
[sIGPIC][/sIGPIC]

Δε χρειάζεται να ειρωνευόμαστε...

Στο θέμα μας,δικό σου είναι αυτό stispan;Για πες περισσότερα...

Δε χρειάζεται να ειρωνευόμαστε...

Στο θέμα μας,δικό σου είναι αυτό stispan;Για πες περισσότερα...

Ναι το δικο μου ειναι...σημερα παρελαβα απο Unique Skins τα αυτοκολητα...και το σκυλακι ειναι το δικο μου...ποιοτικη δουλεια παιδες.:D

Και εχω παραλαβει και αυτο,

http://img210.imageshack.us/img210/7015/dscf3527.jpg

Edited by bomber21
[sIGPIC][/sIGPIC]

εγω παλι σου προτεινω μεινε στα *wm και την ευτυχια σου

το android για να το δουλεψεις σωστα θελει να εισαι ψιλο advanced χρηστης η να εχεις ορεξη για διαβασμα

παρε καλυτερα το hd 2 να κανεις την δουλεια σου με τα υπεροχα wm 6.5:lol:

Μα τα έχω ήδη και τα δύο, όπως και το Ν97 και το Hero! Απλά ψάχνω λόγους για να βάλω στην άκρη το HD2 και δεν τους βρίσκω...

Επίσης, θα μου άρεσε και ένα μενού τύπου HTC Sense από τη Motorola. Eίναι πιο ευκολόχρηστο, πιο όμορφο και πιο γρήγορο για να κάνεις τα βασικά και πιο συνηθισμένα πράγματα.

καλε μου φιλε αυτο που προσπαθω να σου δωσω να καταλαβεις ειναι οτι δεν υπαρχουν καλα και καλα κινητα η μαλλον καλυτερα και χειροτερα

απλα πιο καλυπτει πιο πολυ τις αναγκες του χρηστη και ποιο ειναι πιο ευχρηστο για τον εκαστοτε χρηστη

αν δε σε βολευει το android απλα μην το παρεις...

Καλησπέρα.

Έχω δει κάποια δημοσίευση για κάποιο προγραμματάκι που κάνει συγχρονισμό με Outlook, αλλά τελικά δεν κατάλαβα αν αυτό όντως λειτουργεί σωστά.

Θα ήθελα κάποιος να μου πει, αν τελικά υπάρχει τρόπος καλού και πλήρους συγχρονισμού με Outlook μέσω υπολογιστή, των επαφών, ημερολογίου, σημειώσεων.

Έχω και Gmail, αλλά λόγω του οτι το ημερολόγιό μου (δεν ξέρω γιατί) δεν μεταφέρεται σωστά απο το Outlook στο Gmail (φαίνονται οι ελληνικοί χαρακτήρες κινέζικα), θέλω να μπορώ να κάνω συγχρονισμό μέσω υπολογιστή. Είναι σημαντικό για μένα, για την αγορά της συσκευής..

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Καλησπέρα.

Έχω δει κάποια δημοσίευση για κάποιο προγραμματάκι που κάνει συγχρονισμό με Outlook, αλλά τελικά δεν κατάλαβα αν αυτό όντως λειτουργεί σωστά.

Θα ήθελα κάποιος να μου πει, αν τελικά υπάρχει τρόπος καλού και πλήρους συγχρονισμού με Outlook μέσω υπολογιστή, των επαφών, ημερολογίου, σημειώσεων.

Έχω και Gmail, αλλά λόγω του οτι το ημερολόγιό μου (δεν ξέρω γιατί) δεν μεταφέρεται σωστά απο το Outlook στο Gmail (φαίνονται οι ελληνικοί χαρακτήρες κινέζικα), θέλω να μπορώ να κάνω συγχρονισμό μέσω υπολογιστή. Είναι σημαντικό για μένα, για την αγορά της συσκευής..

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

καπου στο νετ υπαρχει η εφαρμογη htc sync δεν ξερω αν το εχει δουλεψει καποιος να σου πω σιγουρα

για τα κινεζικα αλλαξε γραμματοσειρα στο office

τι παραθυρα εχεις?

Έχω ΧΡ και Office 2003. Δοκίμασα και αλλαγή γραμματοσειράς, αλλά δεν κατάφερα τπτ. Πιο συγκεκριμένα;

Έχω ΧΡ και Office 2003. Δοκίμασα και αλλαγή γραμματοσειράς, αλλά δεν κατάφερα τπτ. Πιο συγκεκριμένα;

Άκου τι έκανα εγώ. Από το gmail πήγα στις επαφές και δεξιά έχει να πατήσεις εξαγωγή. Μετά διάλεξα "μόνο τις επαφές μου" και από κάτω την 2η επιλογή που λέει "Μορφή CSV του Outlook" και σου δημιουργεί ένα αρχείο με το όνομα "contacts.csv". Έσωσα το αρχείο στο desktop και μετα στο outlook έφτιαξα ένα φάκελο στις επαφές που το ονόμασα "Milestone". Μετά στο Outlook πήγα Αρχείο-εισαγωγή και εξαγωγή, διάλεξα την επιλογή "εισαγωγή από άλλο πρόγραμμα ή αρχείο" μετά διάλεξα "Τιμές χωρισμένες με κόμμα (Windows)" και διάλεξα το αρχείο που είχα σώσει. Μου πέρασε λοιπόν κανονικά όλες τις επαφές χωρίς Κινέζικα... Όλα αυτά βέβαια σε Windows 7... δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο και τα Xp κάνουν τα δικά τους...

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Καλημέρα.

Με τις επαφές δεν έχω πρόβλημα, τις έχω περάσει κανονικά απο το Outlook στο Gmail.

Το πρόβλημα με τα κινέζικα είναι στο ημερολόγιο..

Μόνο στο ημερολόγιο του Gmail βγαίνουν κινέζικα όταν περάσω το αρχείο που έχω κάνει εξαγωγή απο το Outlook σε csv...

(είμαι λίγο offtopic, αλλά το θέμα αφορά βασική λειτουργία της συσκευής android.. )

Καλημέρα.

Με τις επαφές δεν έχω πρόβλημα, τις έχω περάσει κανονικά απο το Outlook στο Gmail.

Το πρόβλημα με τα κινέζικα είναι στο ημερολόγιο..

Μόνο στο ημερολόγιο του Gmail βγαίνουν κινέζικα όταν περάσω το αρχείο που έχω κάνει εξαγωγή απο το Outlook σε csv...

(είμαι λίγο offtopic, αλλά το θέμα αφορά βασική λειτουργία της συσκευής android.. )

Kατέβασε από εδώ το Google Calendar Sync και ρύθμισε το. Εγώ έτσι το έκανα και μου συγχρόνισε το ημερολόγιο του outlook με το ημερολόγιο του gmail χωρίς κανένα πρόβλημα και χωρίς κινέζικα...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Να ρωτησω κατι ρε παιδια? Οταν υπαρχουν οι υπηρεσιες της Google και εχετε και Android κινητο, γιατι ασχολειστε μ αυτο το Outlook πως το λενε -το οποιο ειναι και βαρυ-
Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!:

Κατ' αρχήν δεν είναι ειδικά βαρύ, και σου δίνει τη δυνατότητα να δουλεύεις τις σχετικές του λειτουργίες στον υπολογιστή σου και χωρίς Internet.

Δεύτερον, έχεις σκεφτεί ότι όλες οι πληροφορίες που βάζεις στο Google ημερολόγιο, επαφές, σημειώσεις κλπ, υπάρχουν στο διαδίκτυο; και κάποιος πιθανόν κακόβουλος μπορεί να παίρνει τις δικές σου πληροφορίες; σάμπως μπορούμε να το ελέγξουμε αυτό; Αν δηλαδή "κρατάει¨ κάποιος backup των δεδομένων μας;

Ένα απλό θα σου πω: Σε επαφές του Outlook π.χ., έχω ως σημείωση σε μερικούς συνεργάτες αριθμό λογαριασμού τραπέζης, που συναλλασσόμαστε.

Τι κάνεις μ' αυτό;;