kalagas Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 μολις ρουταρα τελικα ηταν το πιο απλο ρουτ που εχω κανει απο ολα τα android απλα ακολουθηστε τις οδηγιες ειναι πολυ απλο και δουλεύει όπως πριν? Έχει δηλαδή το moto portal και όλα τα άλλα και απλά έχεις root πρόσβαση? Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 ναι δεν εχει αλλαξει κατι απο την ρομ απλα εισαι ρουτ ειλικρινα δεν καταλαβαινω ποιος ο λογος να κανεις unroot... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Και κατέβασες το zip που είναι 30 ΜΒ έτσι? Έκανες ξανά συγχρονισμό με το gmail και όλα καλά με επαφές και ημερολόγιο? Η κάρτα μνήμης έμεινε ανέπαφη έτσι?Ρωτάω για να αρχίσω αμέσως.... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 (edited) Και κατέβασες το zip που είναι 30 ΜΒ έτσι? Έκανες ξανά συγχρονισμό με το gmail και όλα καλά με επαφές και ημερολόγιο? Η κάρτα μνήμης έμεινε ανέπαφη έτσι?Ρωτάω για να αρχίσω αμέσως.... δεν αλλαζει τιποτα απο την ρομ σου ουτε το setup σου ενα σκετο update ειναι που δεν πειραζει τον κωδικα της ρομ για να καταλαβεις η συσκευη σου εχει 3 ''partition(bootloader/rom/recovery)'' (εκτος της καρτας) το ρουτ δεν πειραζει το μερος που ειναι η ρομ δεν το ακουμπαει καθολου δεν εχει καμια σχεση το τηλεφωνο ειναι οπως πριν απλα με su δυνατοτητες Edited January 19, 2010 by komos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 (edited) Για δες πόση μνήμη τηλεφώνου σου έχει μείνει μετά το update.... Φαντάζομαι ότι το patch αυτό δεν θα δουλεύει με την 2.0.1? Και κάτι άλλο όταν το συνδέεις στον υπολογιστή βλέπεις όλους τους φακέλους του τηλεφώνου ή μόνο την sd? Edited January 19, 2010 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Για δες πόση μνήμη τηλεφώνου σου έχει μείνει μετά το update.... Φαντάζομαι ότι το patch αυτό δεν θα δουλεύει με την 2.0.1? Και κάτι άλλο όταν το συνδέεις στον υπολογιστή βλέπεις όλους τους φακέλους του τηλεφώνου ή μόνο την sd? η μνημη παραμενει ιδια τωρα εχω 70 ελευθερα με κανα 10ρι εφαρμογες να τρεχουν στον υπολογιστη βλεπεις την καρτα απο το τηλ με καποιον explorer (astro) τα βλεπεις ολα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 (edited) Αφού είναι μόνο patch φαντάζομαι ότι δεν είναι πιο γρήγορο το τηλέφωνο έτσι? Αρχίζω..... Κόλησε στο θαυμαστικό... Πατάω καμερα και το + volume και τίποτα... Edited January 19, 2010 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 λοιποοον!! ολα τα καλουδια τα εχουν εδω.. http://alldroid.org/viewforum.php?f=259 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 η μνημη παραμενει ιδια τωρα εχω 70 ελευθερα με κανα 10ρι εφαρμογες να τρεχουν στον υπολογιστη βλεπεις την καρτα απο το τηλ με καποιον explorer (astro) τα βλεπεις ολα οχι το τηλεφωνο παραμενει ολοιδιο (σχεδον) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Αφού είναι μόνο patch φαντάζομαι ότι δεν είναι πιο γρήγορο το τηλέφωνο έτσι? Αρχίζω..... Κόλησε στο θαυμαστικό... Πατάω καμερα και το + volume και τίποτα... οταν εισαι στην recovery (θαυμαστικο) πατα αρκετες φορες την καμερα και το volume up (ταυτοχρονα) μεχρι να σε βγαλει σε κατι σαν κονσολα μετα παιζεις με το πληκτρολογιο (για αυτο τα γουσταρω τα πληκτρολογια λεμε) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 (edited) οταν εισαι στην recovery (θαυμαστικο) πατα αρκετες φορες την καμερα και το volume up (ταυτοχρονα) μεχρι να σε βγαλει σε κατι σαν κονσολα μετα παιζεις με το πληκτρολογιο (για αυτο τα γουσταρω τα πληκτρολογια λεμε) Θέλουνε κάμποση ώρα πάτημα ή όταν πετύχεις τον συγχρονισμό σου ανοίγει αμέσως το μενού που λές? Το έχω κανει καμιά 50αριά φορές και τίποτα..... Μένει στο θαυμαστικό....... Μόλις το πέτυχααααααααααααααααααααααα Έκανα από το μενού που έβγαλε το update.zip, μετά μόλις τέλειωσε διάλεξα την επιλογή reboot system και μπαίνω με το astro αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα, δεν ανοίγει ο φάκελος data και γενικά δεν είμαι root. Γιατί??? Edited January 19, 2010 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Θέλουνε κάμποση ώρα πάτημα ή όταν πετύχεις τον συγχρονισμό σου ανοίγει αμέσως το μενού που λές? οχι αμεσα θα ελεγα αν εχεις κολησει βγαλε βαλε μπαταρια και ξανα δοκιμασε για να καταλαβεις τι κανει το ρουτ μπορεις να βγαλεις εφαρμογες απο το κινητο σου και να τις βαλεις στο pc σου να χρησιμοποιησεις προγραμματα οπως market enabler και ΚΥΡΙΩΣ να περνας custom roms με καλουδια απο αλλες συσκευες (htc sence,nexus desktop) φυσικα δεν μπορεις να παρεις την ρομ απο αλλο κινητο και να την περασεις στο δικο σου γιατι μολις το εκαψες (και δεν το καλυπτει εγγυηση) περιμενεις καποιον developer/sef να ασχοληθει και να στην δωσει ετοιμη η ανοιγεις ενα sdk και φτιαχνεις οτι θες με τις ευχες της google :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 (edited) Εξήγησε μου γιατί δεν είμαι root? Έκανα κάτι λάθος από αυτά που γράφω πιο πάνω? Έχει κολήσει το σύμπαν... Πέρνω ένα νούμερο και πέρνει άλλα... Edited January 19, 2010 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 ξανα καντο αν και λιγο δυσκολο να μην το πετυχες... περνα μια κονσολα απο το market και παρε root access μετα περνα και καμια εφαρμογη που θελει ρουτ και δες αν το τηλεφωνο σε προτρεπει να δωσεις αδεια εγω με το αστρο τα βλεπω ολα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 (edited) Και γω το astro έχω αλλά δεν μπαίνει. Τι γίνεται? Το ξανάνα και όταν κάνει το update από κάτω μου έβγαλε binaty not found ή κάτι τέτοιο... Παίζει ρόλο αυτό? Τι εννοείς όταν λες κονσόλα για να πάρω root access? Πατάω το market και δεν ανοίγει, μου βγάζει μαύρες οθόνες όταν πατάω το κουμπί back, τι στο καλό γινεται?? Edited January 19, 2010 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 κανε μια επανεκκινηση το κινητο σου να βρει την χαμενη μνημη του ξανα κανε το update φανταζομαι το εχεις μετονομασει σε update.zip? το binary που λεει εννοει οτι δεν βρισκει και ρομ να συνεχισει το update για το μαρκετ πιστευω οτι ειναι κατι τυχαιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 κανε μια επανεκκινηση το κινητο σου να βρει την χαμενη μνημη του ξανα κανε το update φανταζομαι το εχεις μετονομασει σε update.zip? το binary που λεει εννοει οτι δεν βρισκει και ρομ να συνεχισει το update για το μαρκετ πιστευω οτι ειναι κατι τυχαιο... Κατέβασα από το market το dropcap2 που πέρνει screenshots της οθόνης και θέλει root access για να δουλέψει, μου ζήτησε άδεια, είπα always και δουλεψε. Σημαίνει ότι τώρα είμαι root? Aν ναι γιατί με το astro δεν βλέπω αποτελέσματα άμα ανοίγω τον φάκελο data ή άμα πάω να διαγράψω ενα ringtone δεν το διαγράφει? Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 ναι εισαι ρουτ στο αστρο τι ακριβως ψαχνεις δεν καταλαβα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Θέλω πχ να πάω /system/media/audio/ringtones και να σβήσω μερικούς ήχους. Πάω εκεί και δεν μου τους κάνει delete... Επίσης πάω /data και δε μου λέει τίποτα.... directory empty Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Θέλω πχ να πάω /system/media/audio/ringtones και να σβήσω μερικούς ήχους. Πάω εκεί και δεν μου τους κάνει delete... Επίσης πάω /data και δε μου λέει τίποτα.... directory empty χμμ οντως και μενα ετσι κανει δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι λαθος η πρεπει να ειναι ετσι... σιγουρα μπορεις να σβησεις απο κονσολα αλλα για ποιο λογο θες να σβησεις δεν καταλαβαινω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Τι εννοείς κονσόλα? Θέλω να σβήσω για να ελευθερώσω μνήμη... και ήχους και πολλά άλλα... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 κανενας τολμηρος?? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=618378 ρε ΑΝ ισχυει αυτο το κινητακι ΤΑ ΣΠΑΕΙ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Τι εννοείς κονσόλα? Θέλω να σβήσω για να ελευθερώσω μνήμη... και ήχους και πολλά άλλα... οσο και να σβησεις ραμ θα εχεις ιδια κατεβασε απο το μαρκετ κατι σε terminal googlare να βρεις τις εντολες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 (edited) έβαλα το market enabler, μετά το άνοιξα και στο 2ο tab σου βγάζει διαφορους provider. Πατάς λίγο στον κάθε provider και μετά πατάς fake... Μετά πήγα στο market και μου έβγαλε Update για google maps.... το κατέβασα και έγινε install. Mετά πάτησα τον φακό για voice search και είπα navigate to hospital. Άνοιξε λοιπόν το google navigation , με εβαλε να κατεβάσω τις φωνητικές και μετά δούλευεεεεεεε Και εννοείτε ότι τώρα μου βγάζει και payed εφαρμογές...... Είμαι rooted και γουστάααααρω... Edited January 19, 2010 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. January 19, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Αν προχωρήσουμε το root,θα μπορούμε να κάνουμε αργότερα αναβάθμιση στην 2.1; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts